Duizenden minderjarige “vluchtelingen” in Duitsland “verdwenen”

Screenshot_26

“Vluchtelingen”kind in een “tentstad”. 

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland gelden in totaal 6.000 minderjarige “vluchtelingen” als “verdwenen”. Dat bericht het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. Volgens de Duitse regering zijn er in het jaar 2015 in Duitsland 5.835 minderjarige “vluchtelingen” verdwenen. Dat blijkt uit een antwoord van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken op een parlementaire interpellatie, dat in het bezit is van de kranten van de Funke-mediagroep. Van de 8.006 als vermist opgegeven minderjarige “vluchtelingen” doken er tot nu toe 2.171 weer op.

Contra magazine

“De vermiste onbegeleide vluchtelingen komen overwegend uit Afghanistan, Syrië, Eritrea, Marokko en Algerije” staat er in het document van het ministerie. Onder de verdwenen 5.835 minderjarige “vluchtelingen” bevinden zich 555 kinderen. Als kind geldt in Duitsland iemand die jonger is dan 14 jaar. Het ministerie kan geen reden noemen voor het verdwijnen.

In dit verband bekritiseert de politica van de Groenen, Luise Amtsberg, de Duitse regering. “Dat 5.835 onbegeleide jongeren en kinderen, die het afgelopen jaar verdwenen zijn, niet zorgen voor alarm bij de Duitse regering is droevig”, zei Amtsberg tegenover de kranten van de Funke-mediagroep. De regering zou nu actief moeten worden. “Deze omgang met de meest kwetsbaren van allen die bescherming zoeken, past bij de harteloosheid waarmee onlangs al de gezinshereniging enorm werd beperkt.”

Het baart de woordvoerster voor vluchtelingenpolitiek bovendien zorgen dat de Duitse regering “de gevaren door gedwongen prostitutie en uitbuiting niet serieus in overweging neemt.” Eind maart hadden meerdere Europarlementariërs er in een brief op gewezen dat verdwenen minderjarige “vluchtelingen” mogelijk het slachtoffer werden van pan-Europese bendes, die hen misbruiken voor seks, slavernij of orgaanhandel.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Duitsland, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duizenden minderjarige “vluchtelingen” in Duitsland “verdwenen”

 1. Pedro zegt:

  Op rotten met de vluchtelingen weg met AZC op donderen grenzen dicht allemaal stuur ze maar allemaal terug en geen gemaar ze komen hier niet in

  Like

 2. Cathja zegt:

  Jonge minderjarige ‘vluchtelingen’ horen in hun thuislanden te blijven. Het is toch idioot als ouders hun jonge kinderen naar een ander werelddeel sturen (vooruit sturen), en dan maar hopen dat zij na verloop van tijd mogen volgen in het kader der gezinshereniging?
  Je vlucht als gezin, of je blijft allemaal bij elkaar in je eigen land. Maar jongeren zonder begeleiding wegsturen is een garantie op ellende. Zie wat er in Scandinavië allemaal gebeurt met die jonge gasten. Niet normaal, wat een overlast geven ze!
  Nu er zovelen spoorloos verdwenen zijn in Duitsland, valt te vrezen dat zij inderdaad in verkeerde handen terecht gekomen zijn. Het slechtste scenario is IS. Die ronselen veel en graag onder jonge ‘vluchtelingen’. We mogen ons hart ook wel vasthouden, want Duitsland grenst aan Nederland. Ook wij lopen gevaar als veel jongeren in het niets verdwijnen!

  Like

 3. Gasso zegt:

  Beter is dat ze allemaal verdwenen zijn…. opgerot en/of weggejorist.!

  Like


 4. Islamisten, Criminele bendes ‘Rekruteren Duitse vluchtelingen naar hun gelederen’

  Criminele bendes die actief zijn in Duitsland werven in toenemende mate en lijven de vluchtelingen naar hun rangen in en sporen hen aan om deel te nemen aan illegale arbeid, zoals drugshandel, diefstal en aanvallen op mensen, schreef de Duitse krant Die Welt.

  De meeste potentiële rekruten wonen in vluchtelingenkampen, accommodaties en schuilplaatsen, het artikel verwees naar de vertegenwoordigers van de Berlijnse politie.

  “Terwijl in heel Duitsland over de migratie crisis wordt gediscussieerd, maken criminele bendes gebruik van de situatie waarin de vluchtelingen zich bevinden,” citeerde de krant volgens een Duitse politieagent.

  Volgens de politie vertegenwoordiger, de criminelen zijn vooral geïnteresseerd in fysiek sterke jonge mannen, die het “vuile werk” kunnen opknappen – de verkoop van drugs, het stelen van geld of door mensen fysiek aan te vallen.


  Minstens 130.000 vluchtelingen zijn vermist in Duitsland in 2015

  Het grootste probleem in dit verband is dat islamistische groeperingen bewust gebruik maken van de migratie crisis om nieuwe rekruten te werven, die vooral onder de niet-begeleide minderjarigen te vinden zijn.

  “Salafisten en andere islamisten proberen de vluchtelingen te werven om hun gelederen te versterken,” de voorzitter van het Duitse Federale Bureau voor de bescherming van de grondwet Hans-Georg Maaßen zei, door de krant geciteerd. “We hebben al 300 pogingen genoteerd om een gesprek te starten. Ik ben vooral bezorgd over de vele niet-begeleide minderjarigen. Deze groep is het voornaamste doelwit.

  Voor vele maanden, worsteld Europa en heeft moeite met de ongekende migranten crisis, als honderdduizenden vluchtelingen hun door oorlog verscheurde land van herkomst in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, op zoek zijn naar asiel in de rijke EU-lidstaten.


  Onze weg of de snelweg: Duitsland wil dat de vluchtelingen zich integreren of vertrekken

  De asielaanvraag procedure duurt meestal maanden, met veel vluchtelingen die niet in staat om een baan te vinden zonder de kennis van de Duitse taal en de officiële werkvergunning.

  “Als vluchtelingen hier heen komen, hebben ze geen geld. En ze worden wijs gemaakt om snel geld te krijgen zonder onderwijs. De noodzaak maakt het mogelijk om veel van deze vluchtelingen die geen woord Duits kennen en ze zijn zeer gevoelig, als iemand met hen begint te spreken in hun eigen taal “, zei de Berlijnse hoofd officier van justitie Sjors Kamstra, door de krant geciteerd.

  Bron
  http://sputniknews.com/

  Like

 5. biebie zegt:

  Ze komen wel weer een keer boven water al is het als terrorist hè Merkel.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  [quote] “Deze omgang met de meest kwetsbaren van allen die bescherming zoeken, past bij de harteloosheid waarmee onlangs al de gezinshereniging enorm werd beperkt.” [/quote]

  En nu moeten we ons zeker allemaal heel schuldig gaan voelen?

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Ik ben zeer huiverig voor de ilegale orgaanhandel, op duistere prive plaatsen heimelijke operaties uitvoeren om organen te verwijderen. Eens was er een Duitse film over dit thema, ik ben bang dat dit nu in deze tijd wel eens waarheid zal kunnen worden. Met nog grotere risico,s omdat deze organen ongecontroleerd op de markt komen.

  Like

 8. elisah zegt:

  Toch een vreemd verhaal, ik denk dat er ook wel wat rekenfoutjes of dubbele tellingen tussen zitten.
  Misschien was een deel van die kinderen helemaal niet zo minderjarig als ze zich oorspronkelijk voordeden.
  Zonder papieren kan je verschillende namen opgeven op verschillende plaatsen, met iedere keer een ander verhaaltje en daarna weer doorreizen.
  Duizenden kinderen ben je niet zomaar even kwijt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s