Gezin aangevallen op parkeerplaats langs de A26 richting Calais

Screenshot_29

(Door: Antoine Decoster – Vertaling: E.J. Bron)

Donderdagavond werd een gezin dat stopte op een parkeerplaats langs de snelweg A26 in de buurt van Norrent-Fontes in het departement Pas-de-Calais, Noord Frankrijk, aangevallen door 15 gewapende “migranten”. De agressie waarmee het gezin geconfronteerd werd, was extreem.

Twee jongemannen van 22 en 25 jaar liepen zware verwondingen op: hoofdletsel en een gebroken kaak.

De slachtoffers probeerden zich te verbergen in de sanitaire voorzieningen van de parkeerplaats terwijl de “migranten” hun  geparkeerde auto systematisch ruïneerden. Ook stalen zij de papieren en het geld van het gezin.

De familieleden zijn in shock en zeggen moreel en fysiek  kapot te zijn. De moeder van het gezin zei later tegen de krant dat Frankrijk zich moet schamen dat zoiets mogelijk  is. Er wordt onderzoek gedaan naar het gebeurde. Een “vluchtelingen”kamp voor 200 migranten bevindt zich in de gemeente Norrent-Fontes en ligt heel “strategisch” in de buurt van de autosnelweg richting Calais.

Bron:
www.nordactu.fr

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Gezin aangevallen op parkeerplaats langs de A26 richting Calais

 1. joga zegt:

  De oorlog van de moslims tegen ons is al lang begonnen, maar de West-Europese linkse “struisvogels” zitten met hun kop(blijkbaar zonder hersens) nog steeds diep in het zand.

  Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Ja. alleen jammer dat wij gezamelijk ( buiten justitie om ) er niets tegen in doen zodat het gevaar naar de andere kant omslaat en het tuig wel uitkijkt om je te benaderen.
   ZO zou het moeten zijn !!

   Wij laten het ZELF zover komen, helaas, of binnenkort toch niet meer ?

   Eendracht maakt macht en een knuppel is niet zacht.

   Like

 2. carthago zegt:

  A26, Highway to hell.De kalifaatratten op weg naar de beschaving.

  Like

 3. S Breget zegt:

  Waar ligt de grens bij deze verrijking schepsel zoals ze door de elite worden bezien.

  Like

 4. Simpel: het ganse kamp terugsturen vanwaar ze komen, zonder pardon! Waarschijnlijk te simpel, doch zeer efficiënt !!
  Burgerlijke groeten,
  Jan

  Like

 5. Elena zegt:

  Bij het lezen van dit artikel begint mijn bloed te koken.
  Graag een vlammenwerper om het parasiterende kolere tuig uit te roeien.
  Wacht…….dat was ik vergeten…het zijn sieluhguh vluchtelingen….hoe kon ik dat vergeten?.
  Dood aan de landverraders de Franse roverheid.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Gelet op wat er binnengehaald is en wat illegaal binnen is gekomen zal dit binnen niet al te lange tijd een normaal verschijnsel zijn. Gevolg zal zijn dat veel mensen slechts in de hoogste nood op weg zullen gaan. Maar ….. dit heeft niets met de islam te maken !!! (?)
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Tja wat valt er over dit ‘incident’ nog meer te vertellen zoals men het rauw op het bord krijgt gepresenteerd. Gewoon een herhaling van zetten, men moet wel heel erg dwaas en naïef zijn om geweldsexplosies van deze kansparels af te doen als verstoringen van de openbare orde. Zeker het geweld wat wordt toegepast is van geen kant goed te praten en toch hoort men uit de politiek, socialistische en groene hoek geen woord van afkeuring en óók geven de ‘gematigde’ moslims die volgens de dociele politici volledig ‘geïntegreerd’ en ‘geworteld’ zijn, geen blijk van afwijzing. Denk dat het nog eens 1400 jaar gaat duren voordat deze steeds maar groter wordende groep moslims in staat zijn om over hun eigen schaduw heen te springen zonder de wraak van Allah te vrezen. Wat is er nu nog mooier voor hen om een paar ongelovigen die door hen gehaat worden flink af te tuigen en van hun bescheiden te beroven. Gemakkelijke kan de Franse politie het voor hun niet maken (Zucht)…

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Voor wie het nog niet wist, er is een oorlog aan de gang van imbeciele smerige fucking neuqnegerts tegen de gewone burger die alles betaald.
  Gore parasieten vinden dat alles van hen is hier en dat ze overal recht op hebben.
  Het wordt tijd om te gaan bewapenen, want nog ff en Hoek van Holland krijgt ook te maken met dit debiel tuig!!! Dus dan maar niet stoppen op een parkeerplaats en/of dit soort gasten helemaal plat rijden.
  Mensen, dit gaat niet goed komen zo, we hebben burgerwachten nodig, verenigt u met buren en hele straten om uzelf te kunnen verdedigen tegen dit soort Calaistuig!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 2 people

 9. Duchesne zegt:

  Dit is direct de schuld van de EU. Dit is waarom iedere burger een wapen moet hebben. De eerste dode was al gevallen maar dat werd direct in de doofpot gestopt, nu ligt het open en bloot! Het zijn geen asielzoekers maar losgeslagen bendes die Europa de afgrond in storten. Iedere burger ene wapen, NU! Binnen enkele weken komen er van dit soort plundermigranten nog etteleijke honderduizenden Europa binnen. Vergeet de vakantie naar Frankrijk of Spanje, daar komt de volgende golf nu aan en zal zich een weg naar het noorden plunderen en roven.
  Heb geen illusie, natuurlijk zijn er mensen op de vlucht, maar dat is een minderheid. Men komt hier roven omdat Afrika en vele Arabische landen misoogsten en oorlog hebben of gewoon teveel monden om te voeden. En na decennia voorlichting en onderwijs en projecten is het nog steeds eenvoudiger te plunderen en te beroven dan om de handen kapot te maken met zwaar werk en een loon waar je net van kunt eten. En de echte oorzaak: de corruptie van de leiders in die landen en het faciliteren van die corruptie door de politici en de groot industrieelen en banken. De mentaliteit van de Afrikaan is er ook geen van vooruitgang maar van illusie scheppen. Enkele harde werkers die zich kapot werken daar gelaten. En dat zijn meestal de vrouwen……

  Mensen, een petitie vanuit het volk dat de regering iedere burger moet bewapenen die dat wil, zo snel mogelijk. Anders is er geen weg terug, en politie zal net zo hard vluchten als de burger, misschien ten koste van de burger.
  Geen illusies, eind deze maand gaat de vlam er pas echt in. Dit weekeinde was slechts een zucht in de storm die komt.

  Wants gun, will travel.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hans zegt:

  Hmmm misschien een ID om daar ook es te gaan parkeren, met een paar vriendjes…
  Krijg je een heel ander krantenbericht.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Zo worden wij van binnenuit opgevreten door die tapijtklevers.
  En het interesseert de ‘regenten’ geen ene moer…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Dit wil ik er nog even aan toevoegen:

   Hoezo zouden Geert Wilders en wij ‘angst en haat zaaien’?!
   Die mohammedanen zorgen er zélf wel voor dat ze verschrikkelijk gehaat worden!

   Like

 12. Thomasson zegt:

  Wat dit gezin is overkomen, zal in de nabije toekomst meer regel dan uitzondering zijn. Vooral in Frankrijk waar, zo te zien, de chaos groeit met de dag. Het land zal niet uitsluitend worden geconfronteerd met bloedige acties tegenover autochtonen en andere Europeanen, maar ook met diverse etnische groepen die tegen elkaar zouden vechten. In Frankrijk zal in de nabije toekomst dezelfde chaos heersen als in Libanon tijdens de burgeroorlog van de ’70. Aan de andere kant hoe meer van die soort incidenten, des te minder Fransen zouden bereid zijn hun linksige regering en de EU te steunen en er zou meer plaats zijn voor Front National en andere patriottische partijen. In Frankrijk is de kans groot dat op een dag zal daar gebeuren wat gebeurde op 14 juli 1789. Het volk zal de Elise bestormen zoals het destijds de Bastillie bestormde. De linksige moderne Marie Antoinettes zouden snel moeten vluchten, voordat ook zij als verraders zouden worden berecht.

  Like

 13. Labour-raadslid enthousiast over Hitler

  Engeland, april 2016

  Het 20-jarige Labour-raadslid Aysegul Gurbuz uit Luton spreekt op haar Twitter account van ‘mijn man Hitler’ en ‘de grootste man uit de historie’. In een andere tweet hoopt Gurbuz dat Iran Israël met nucleaire wapens zal aanvallen ‘zodat het van de kaart geveegd wordt’. Ze spreekt haar walging uit dat ‘Joden zo machtig zijn’ en ze tweet dat ex Labour-partijleider Milliband nooit premier van Engeland mag worden, ‘omdat hij een Jood is’.
  In maart bleek dat diverse Labour-studenten in Oxford antisemitische uitspraken hadden gedaan. Gurbuz is sinds mei 2015 raadslid en is tevens lid van een commissie die toezicht houdt op de politie in Bedfordshire. Ze is voorlopig door de partijleiding geschorst.

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/

  Like

  • elisah zegt:

   En zoiets houdt ook nog toezicht op de politie?????

   Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Als ik dit hier lees, en die mevrouw Aysegul Gurbuz haar foto zie, met haar hele verhaal eronder en ook nog op een leidinggevende positie in de Engelse politiek, dan reizen mijn haren tot boven. Verschrikkelijk dat, sorry dat ik het zeg, ‘zoiets’ vrij rondloopt op deze aarde en ook nog op een belangrijke positie zit, waar ze met haar houding en mening een heleboel slechts kan doen. Ik snap dit niet. Waarom wordt dit niet gezien door de instanties? Waardoor worden deze idioten doodgepampert en ook nog beschermd. Ze moeten haar opsluiten en nooit meer vrij laten. Ze is een gevaar voor het land en de wereld.

   Geliked door 1 persoon

 14. Geronimo zegt:

  “Wij van links”
  Toch is er hier en daar dan toch een enkele linkserd die wel de fouten van links onverbloemd durft te benoemen. Herman Brusselmans b.v. in zijn eigen onnavolgbare stijl. Een leuk stukje spottende kritiek aan het adres van ‘links’. Of het hem overal in dank zal worden afgenomen, valt wel te betwijfelen.

  image1.jpeg

  Like

 15. En ze grijpen maar niet in, hè, ze-grijpen-maar-niet-in……Louter omdat ze niet verder komen, dan ‘dat je niet alle vluchtelingen over één kam mag scheren,” of zoiets.
  De huidige bestuurlijke elite heeft “”De druiven der gramschap” van Steinbeck té goed tot zich genomen en projecteert het nu op de verkeerde groep; anders zou ik het ook niet weten.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 16. elisah zegt:

  Te gruwelijk voor woorden.
  Waar kwamen die arme mensen vandaan of waren het zelf Fransen?
  Dat belooft nog wat voor de zomervakantie, wanneer families onderweg naar het zuiden zijn.
  We gaan gelukkig niet naar Frankrijk op vakantie, maar ik ben bang dat dit soort barbaarse overvallen in meerdere landen gaan plaatsvinden.
  We moeten dan maar creatief worden met bagage, die eventueel als wapen gebruikt kan worden.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Ze voeren hun eigen oorlog voor de Islam en een kalifaat, nou wij gaan die dus ook voeren, houden met niets of wat meer rekening, want dat doet dit kabinet ook niet en het recht om onszelf te verdedigen is door deze barbaren gezet.

  Like

 18. Duchesne zegt:

  De link naar het artikel is niet meer beschikbaar. Dat het artikel bestaat is te zien op de voorpagina van de website via de hoofdlink, dus http://www.actunord.fr. Het artikel wil echter niet openen als je het wil Lezen. Ofwel is de website overbelast, ofwel is het artikel gecensureerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s