Iran: Het bezit van een hond wordt bestraft met 74 zweepslagen

Screenshot_41

(Vertaling: “delamontagne”)

Het houden van een hond is een doelloze imitatie van de westerse cultuur, aldus de Nationale Raad van Verzet. Een aantal  Iraanse parlementariërs heeft een wetsvoorstel ingediend dat voorziet in een straf van 74 zweepslagen voor een ieder die een hond koopt, verkoopt of deze houdt in zijn woning of ermee op straat loopt.

Behalve de zweepslagen in het wetsvoorstel van de 32 parlementariërs voorziet de wet ook in een boete van  10 miljoen Tomas ($ 350,-) die de eigenaar van een hond moet betalen. Het wetsvoorstel geldt ook voor diegenen die het in de media hebben over honden of het idee om met honden te spelen.

De honden die in beslag worden genomen, worden naar een dierentuin gebracht of in de woestijn losgelaten en de kosten hiervoor zijn voor de eigenaar. Volgens de Raad brengt het hebben van een hond grote schade toe aan de islamitische cultuur in Iran.

De Raad verklaart dat honden niet wenselijk zijn wegens hun “onreinheid”. De wet houdt wel rekening met politieagenten, de eigenaren van boerderijen en schaapherders en vissers. De eigenaren van honden werden de laatste jaren stelselmatig “gestigmatiseerd” door de autoriteiten, omdat zij de westerse cultuur willen kopiëren.

De Iraanse “dierenliefhebbers” denken dat het onderdeel uit maakt van het hardhandig optreden van de overheid tegen de jeugd en een nieuwe golf van onderdrukking aankondigt van vrijheden in dit conservatieve land. Sinds een tiental jaren zijn rijke Iraniërs dol op gezelschapshonden. Zij zijn een uiterlijk teken van weelde en openheid naar westerse normen.

Bron:
www.i24news.tv

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Iran, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Iran: Het bezit van een hond wordt bestraft met 74 zweepslagen

 1. Guardiacivil zegt:

  Kijk….en met alles wat ze hier al eisen is dit ook maar een kleine wijziging in onze maatschappelijk sociale leven. Straks komt er een verbod ingediend door een of meerdere baardapen om het hier ook te verbieden, want dit past niet in de Islam-cultuur. EEEEhhhhhhh wat zeg ik nu weer…….loop te hard van stapel.

  Geliked door 2 people

  • Fout: ZIJ lopen te hard van stapel: Ze overschrijden andermans grenzen, wat ze maar te láten hebben, in een land, waar ze gewoon te gast zijn!
   Nog één wetsvoorstel- of ontwerp voor een gemeente-verordening in die richting, van de PvdE of welke moslimpartij dan ook, en het wordt weer eens tijd voor intimidaties van óns in hún richting. Zijn ze helemáál belazerd?!
   En wat Iran betreft: Om te beginnen zou die “Heilige stad” Quom eens in de as gelegd moeten worden: Dáár zetelen al die schoften, die deze dingen bedenken!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Geliked door 2 people

  • sylvia zegt:

   ik woon 10 hoog in een flat in zwolle en heb wel es problemen gehad met mensen uit verweggiestan of ik moest met mijn rottweiler voor hun de lift uit of ik werd bedreigd of ze spelen dat ze bang zijn voor mijn hond zodat ik voor hun op zij moet springen en plaats maak voor hun t is al bezig om ons honden te verbieden en ik verwacht dat als ik een keer alleen in de lift sta of buiten loop dat ze mij en mijn hond aanvallen

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ras-debielen, die Iraniërs! Ik heb liever te maken met het gouden karakter van een hond, dan met dat islamitische gespuis, wat werkelijk óveral kwaad in ziet.
  Het is niet te hopen dat honden in Iran nu het slachtoffer gaan worden van de waanbeelden van doorgedraaide imams en presidenten, want dan hoop ik dat alle honden naar Europa komen, als vluchtelingen. Hier zijn meer dan genoeg lieve mensen die graag zo’n verschoppeling zouden willen adopteren.
  Zeker weten!

  Like

 3. elisah zegt:

  Nee, ze blijven toch een voorkeur voor geiten houden, die bijten niet van zich af.

  Like

 4. carthago zegt:

  Nooit geweten dat kalifaatratten hondsdolheid konden krijgen. Islamziekte is dus toch een soort cocktail van elkaar bekruisende virusdragers, een soort pest uit de middeleeuwen.Vandaar dat het in het westen niet wordt herkend, de pest is allang uit het basiszorgpakket.

  Like

 5. Arthur zegt:

  Wellicht is het een heel goed idee om de Europese Grondwet ook maar even te wijzigen en elk Europees huishouden wettelijk te verplichten om een hond OF een varken als huisdier te houden.
  Al is ’t alleen maar om miljoenen totaal verziekte fanatieke moslims ons continent te zien verlaten.

  Like

 6. Paul55 zegt:

  We zullen ons toch wel moeten haasten met het stoppen van de islamisering, voor dat je het in de gaten hebt, komen hier ook van die idiote, krankzinnige, volslagen randdebielen met dezelfde ideeën. STOP de Islamisering van Nederland. Dit heeft niets te maken met godsdienst vrijheid, de islam staat voor onderdrukking ,bloedvergieten, en terug naar de middeleeuwen.

  Like

 7. Nee Guardiacivil je loopt niet te hard van stapel. De islam en democratie deze liggen lichtjaren uiteen, al zouden ze sneller dan het licht kunnen reizen, dan nog halen ze de kreupele westerse democratie nooit in…

  Haagse islampartij wil hondenverbod

  Het moet verboden worden in Den Haag om een hond als huisdier te hebben. Dat vindt tenminste het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Islam Democraten, zo meldt De Telegraaf. >>>> http://jakobdevries.blogspot.nl/2014/06/haagse-islampartij-wil-hondenverbod.html#links

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ja Adriaan. Het wordt zo langzamerhand écht tijd dat die islam verboden wordt.
   Elke keer proberen de moslimorganisaties ’n stapje vooruit te zetten, op weg naar de volledige onderwerping van de Nederlandse bevolking!
   Je kunt natuurlijk wel weer reageren op zo’n actie, maar dat blijft proberen met een emmertje de zee leeg te scheppen…
   Aan de overheid heb je totaal niets. Ergo, door hun opstelling bevorderen zij die islamisering naar hartenlust. De islam gebruikt de basisregels van onze democratie als wapen tegen ons zelf. De overheid weigert bewust de grondwet te hervormen en diverse internationale verdragen op te zeggen, zodat wij daardoor nimmer de islam op rationele wijze kunnen uitbannen.
   Wat daardoor zal resteren is geweld en chaos.

   Arme hondjes!

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Paul je hebt helemaal gelijk, islam kritisch zijn is gelijk een gevecht tegen de bierkaai maar toch is het m.i. verstandig om tegen beter weten in te ageren tegen deze kwaadaardige ideologie, dan heb je vanzelf het idee dat je er iets aan doet en het niet zomaar over je heen laat komen. Ach Paul van overheidswege wordt men gewoon in de steek gelaten als burger aan dat idee ben ‘k al lang aan gewend. Je hebt óók gelijk wat betreft dat de democratie het wapen tegen de bevolking is, kijk alleen maar hoe de VVD zich op zijn zachts gezegd terughoudend opstelt Tegen het fenomeen referenda, het associatieverdrag met Oekraïne hebben ze tandenknarsend mee moeten inschikken toen Jan Roos met 300.000 handtekeningen op de proppen kwam, dat was m.i. een overwinning vóór de democratie…

    Groeten

    Like

  • elisah zegt:

   Alle honden van Den Haag bij die malloot voor de deur laten schijten.

   Like

 8. Avidia zegt:

  Af en toe weet je toch echt niet wat je leest. Wat zijn dit voor mensen, welke kronkel hebben zij in hun hersens als ze die al hebben.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Dan heb ik nog een “leuke” fatwa voor je.
   De hoogste Saoudische fatwasser heeft onlangs afgekondigd dat het voor een mohammedaan is toegestaan om in geval van ernstige hongersnood zijn vrouw op te eten. Hij voegde er aan toe dat de vrouw dit uit pure liefde natuurlijk zonder morren zou toestaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Nog een bewijs dat het hen allen aan hersens ontbreekt!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou kan ik me daar ergens toch wel in vinden…
    Men zegt niet voor niets “wat ’n lekker stuk is dat!” of variant: “een lekker wijf!…”

    Like

   • hendrikush zegt:

    Vanaf nu hoeven we dus geen voedselhulp meer aan mohammedanen te verstrekken.
    Ze kunnen zichzelf wel redden.

    Geliked door 1 persoon

 9. Elena zegt:

  Vorig jaar was er …( vanuit Den Haag) ook zo’n achterlijke debiele moslim, die graag verbod op honden zou zien.
  Zo stapje voor stapje proberen zij hun woestijn cultuur op te leggen.
  Jammer voor hen…wij Nederlanders zijn dol op honden.
  Achterlijk volk daar in Iran.
  geiten zijn ze daar wel dol op om te neuqen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach Elena.
   Ze hebben een hele dierentuin nodig om hun seksuele behoeften te bevredigen.
   Denk eens aan de talloze ezels en kamelen die daar met een schichtige blik door het zand lopen. Zelfs kippen zijn niet veilig voor hun ongebreidelde testosteron-afwijking
   en zijn langs achter zodanig uitgesleten dat zij al kakelend hun eieren verliezen.

   Zij haten honden doordat honden de instinctieve gewoonte hebben om een penis in volle erectie te verwarren met een smakelijke worst.

   Like

 10. kruisridder zegt:

  Kijk maar uit Guardiacivil. Je maakt hier slapende honden wakker……

  Like

 11. Johan zegt:

  Het is toch om hondsdol van te worden. Wat een achterlijke bende daar in Iran.

  Like

 12. theodoor legius zegt:

  Is dit in Europa in n jaar of 10 ook zo een invoering te verwachten.Mijn volgende vraag is wat gebeurd er met je als je een kat in huis hebt ? wat dacht u van rood licht rijden ? En 10 km te snel rijden op de autoweg ? laat toch die cultuur doen wat ze willen in hun eigen omgeving maar laat ze in Godsnaam blijven waar ze nu zijn

  Like

 13. Wij betalen hier voor de gebruiksduur van een hond 4 of 5 keer zoveel als in Iran en als je dan 7 stokslagen per jaar rekent ben je daar nog beter af want hier wordt je elke dag bespuwd, geestelijk beschadigd door de vloekende buurt en moet je zelfs de stront van het beestje 3 keer daags ter hand nemen. Kijk op een willekeurige Goffertweide bij u in de buurt en probeer daar op een natte dag eens zonder te slibberen over het gras te lopen. Een dikke laag van hondestront bedekt de naar adem snakkende grassprietjes. En dat komt door die trotse lui van kijk-mij-eens-een-poepzakje-hebben dat ze breed zwaaiend in hun hand houden, jarenlang, hetzelfde zakje. Want tenslotte hebben ze er hondebelasting voor betaald en dus moet de gemeente de stront maar opruimen. Zelf heb ik een waakvarken. Misschien leuk voor diverse mensen om te weten dat ie niet luistert naar commando’s als val aan of volg maar als ik Asiel brul rent ie als een speer naar het eerste het beste braakliggende terrein of leegstaand gebouw en schijt daar de hele zooi onder. Aanradertje en je betaalt er geen belasting voor terwijl ze in Iran gewoon als huisdier worden gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 14. ildiko zegt:

  de honden staan ver boven van de gemiddelde Iraanse kut moslim baarden.

  Geliked door 1 persoon

 15. ildiko zegt:

  Kan geen ruil mens dier in werking treden ? in plaats van illegale moslims illegale huisdieren wettelijk ontvangen worden. ik betaal gelijk met vreugde mee.

  Like

 16. boorzalf zegt:

  En deze lul wilde dat ook in nederland in voeren. (smerige boeven kop)

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Verdelging van honden in buurland Pakistan. Ook al zo,n verschrikkelijk land….

  [ dit is een van de minder erge foto,s )

  Like

  • Mirjam zegt:

   Arme dieren. Hoe kan iemand dat over zijn hart krijgen? Een hond weet instinctief wie hij moet vertrouwen en wie niet. Daar kunnen de mensen nog veel van leren. Wie dit met opzet doet is een duivel. Maar loontje komt om zijn boontje en ooit is er gerechtigheid.

   Like

 18. Bas zegt:

  Uitzonderingen zijn de regel !

  De Profeet M. (v.z.m.h.) zegt het volgende:
  “De goede daden van de persoon die een hond in huis voedt, vermindert iedere dag; met uitzondering van de jaag-, akker-, tuin- en herdershonden.”

  Zie verder; http://bit.ly/23AMNxp

  Like

 19. Anneke zegt:

  Had ‘k m’n lieve Bouvier en Duitse Herder nog maar….Die Ismaël-gangsters zijn als de dood voor waakhonden….

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Er komt een tijd dat het houden van honden in dit land wordt verboden.
  Om de mohammedaan te gerieven en/of om zijn eisen in te willigen.
  Andere huisdieren zullen volgen; wij mogen van ‘onze’ islamofiele ‘regenten’ nu eenmaal geen enkel plezier in ons leven meer hebben.
  We dienen de sinistere, lugubere zwartgalligheid van de islam te respecteren, te omarmen en te financieren.

  Like

 21. xander zegt:

  ik ben best wel blij voor die honden, zou jij graag als hond in een islamitisch land wonen, en een moslim baas. Die honden boffen maar eens.

  Like

 22. Joke Vink zegt:

  HET IS GEWOON EEN KUT VOLK

  Like

 23. Pingback: Terreurstaat Iran – Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s