Koerden tegen Turken: Vechtpartij bij demonstratie in Keulen tussen Koerden en Turkse nationalisten

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Dit is Duitsland 2016, niet Turkije! Gisteren werden in Keulen minstens 20 mensen gearresteerd toen een pro-Koerdische demonstratie op eentje van Turkse nationalisten stuitte en het tot een vechtpartij tussen aanhangers van beide partijen is gekomen. De politie moest ingrijpen om een einde te maken aan de vechtpartij en zette hierbij traangas en de gummiknuppel in.

politikstube

Vlak voor de beroemde Dom van Keulen kwam het tot de vechtpartijen, waar beide demonstraties op elkaar botsten. Veel van de Turkse nationalisten lieten het handteken van de “Grijze Wolven” zien, een rechts-extreme Turkse partij, die in het verleden steeds opnieuw van terrorisme en gewelddadigheden tot aan moord toe werd beschuldigd. In talrijke andere steden vonden gelijksoortige demonstraties van de Turkse nationalisten plaats, waarbij het eveneens tot straatgevechten met Koerden kwam.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Koerden, Krankzinnigheid, Turken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Koerden tegen Turken: Vechtpartij bij demonstratie in Keulen tussen Koerden en Turkse nationalisten

 1. joopklepzeiker zegt:

  Heeft iemand een Engelse of Nederlandse vertaling van dit interessant stuk ?

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8567102/frygt-danmarks-fremtid/

  Like

  • Republikein zegt:

   In 2012 schreef ik het artikel ‘Het verval van de westerse beschaving: Double relaxed Darwiniaanse selectie “. De jury beoordeelde het effect van de Europeanen om kinderen en immigranten met een laag iq velen hebben, en concludeerde dat westerlingen binnenkort zal worden in de minderheid in Europa, en dat de gemiddelde IQ daalt zozeer dat welvaart, democratie en beschaving wordt bedreigd.

   In 2016 zet het leidde immigratiebeleid ons drie alternatieven – onderwerping, repatriëring of burgeroorlog. Tenzij Europa begint een verantwoordelijke familie, immigratie- en integratiebeleid verklaard door de evolutietheorie te leiden, denk burgeroorlog is het meest waarschijnlijk.

   Decay artikel deed drie linkse sociale wetenschappers zo boos dat ze een klacht ingediend tegen het aan de comités inzake wetenschappelijke Dishonesty (DCSD). Er is een oneerlijk, rechtse extremist, evolutionaire propaganda onzin geschreven door blessures Deense onderzoek reputatie, zeiden ze. Het wordt ingetrokken en de auteur en het onderwerp op ijs gezet.

   Na de aanbeveling DCSD voor terugtrekking verminderd uitgever had een commissie met vier van ’s werelds toonaangevende onderzoekers in het veld en vroeg hen om het artikel zelfstandig te beoordelen. Geen van hen vond het bewijs van wangedrag, zodat de uitgever verwierp een terugtrekking.

   Ik riep toen DCSD, en op 30 maart veroordeeld High Court DCSD aan “erkennen dat Helmuth Nyborg niet … heb wetenschappelijk wangedrag gepleegd … ‘.

   De zaak toont aan dat linkse gedrag onderzoekers systematisch naar belangrijke gedrag genetisch, differentialpsykologisk en differentialdemografisk kennis verborgen van kopers van het communautaire onderzoek te houden – vooral politici. Dit is de grootste collectieve academische bedrog in de 20e eeuw (www.helmuthnyborg.dk), en het gevolg is geweest dat de politici niet herkennen migranten zeer verschillende biologische kenmerken van het Europese immigratiebeleid. Eventuele verschillen kan goed worden gecompenseerd door middel van adequate onderwijs en andere invloeden als de samenleving regelt menselijk gedrag.

   De waarheid is eerder dit: Zonder het gebruik van biologisch geïnspireerde kennis komt zuidelijke immigranten met een laag IQ onbewust aan de Europese levensonderhoud te ondermijnen. De wetenschappelijke verklaring volgt.

   Het is niet een explosieve etnische bevolkingsgroei met beschuldigingen van rechts-extremisme te verwijderen.

   De vereisten voor de Deense democratie en de verzorgingsstaat ligt in de differentialdemografiske theorie over de impact van de prehistorische uittocht uit Afrika voor meer dan 200.000 jaar geleden. De reis naar het noorden ging door steeds kouder, en alleen de migranten met de grootste hersenen, de hoogste intelligentie en altruïstische bereidheid om de schaarse middelen te delen overleefd. Deze harde selectie theorie verklaart in een omhelzing, waarom het noorden van volkeren in gemiddeld ongeveer 100 kubieke centimeter grotere hersenen en scoort 30 IQ punten hoger dan equatoriale volkeren. Het verklaart waarom democratie alleen kan ontstaan ​​in de noordelijke landen die een IQ van 90 en een hoge mate van altruïsme, die de ontwikkeling van grondige sociaal-economische infrastructuur maakt hebben. Het verklaart waarom veel opgeleide noorderlingen hebben een ontspannen houding ten opzichte van religie, terwijl de zuidelijke laviq-landen moeten eenvoudige dogmatische tekst dicht interpretaties uiteengezet door gezaghebbende schrijver. De erfelijkheid van religiositeit is 35 procent.

   Cold Winter’s theorie maakt het begrijpelijk dat de evolutie in de achteruit wanneer een groot aantal vruchtbare zuidelijke laviq-landen snel te regelen tussen relatieve subfertile noordelijke high-IQ-volkeren. De erfelijkheid voor de vruchtbaarheid is 45 procent. De samenstelling van de low-IQ-vruchtbare zuiderlingen high-IQ-vruchtbare noorderlingen verlaagt gemiddelde IQ van het land met toenemende snelheid en verdrinken de democratie die is gebaseerd op hoog IQ. Rond 2075 naar het zuiden van niet-westerse allochtone kinderen met een gewone democratische meerderheid te introduceren sharia. Of ze dat doen is het aan de grondwet en hen – maar niet langer voor ons een paar Deense.

   Tweemaal Aarhus University zoekt steun beroep adfærdsgenetikpå psychologie. Onder andere, Daarom voorouders van de toekomstige gedrag van wetenschappers en sommige politici zijn niet zo kleine omvang hersenen en lage intelligentie en hoge sociale pathologische vruchtbaarheid en criminaliteit in alle materiële opzichten “reizen”, samen met de zuidelijke niet-westerse migranten. De bewegingen zijn 40-80 procent. erfelijke en niet sterk beïnvloed door omgevingsfactoren in de ontvangende landen. Omgekeerd reisde grote hersenen en een hoog IQ met de Europeanen eeuwen geleden, ging naar buiten om vaak primitieve gebieden in de Verenigde Staten en Australië en gevestigde democratische, high-tech maatschappij. Asjkenazische joden met een nog hogere IQ transformeerde de woestijn oases, en familie gecultiveerd de primitieve Zuid-Afrika. Hoogbegaafde noordoosten Aziaten doen het goed in Denemarken.

   Zonder deze biologisch gebaseerde kennis zijn politici niet voorbereid op de toenemende problemen van laag IQ immigratie naar Denemarken. Het idee van de gemeenschap schiep de mens maakt het onmogelijk om te begrijpen dat een lage IQ-allochtone kinderen nu doen slechter dan hun ouders, ondanks steun, training, Deense opvoeding, cultureel begrip en open dialoog. Frauduleuze sociale wetenschappers systematisch onderdrukt de gedocumenteerde gedrag genetische principe van de kinderen IQ regressie tegen de gemiddelde bevolking in hun land van herkomst, die deels verklaart voorspelbare nederlaag in de high-IQ-klaslokalen.

   Daarom is de controller niet in de tijd dat de lage IQ-immigranten relatief hoge vruchtbaarheid snel beter presteren dan high-IQ-inheemse kinderen numeriek. Ze zien niet dat de Deense scholen een meerderheid van de Midden-Oosten kinderen zullen krijgen in 2050. Ze zien niet dat de etnische Deense meerderheid zal worden in een minderheid later in de eeuw. Voordat twijfelaars oordelen schelle retoriek, moeten ze van mening zijn dat al in 2011 meer dan 90 procent kwam. bevolkingsgroei van immigranten en hun nakomelingen. Het is niet een explosieve etnische bevolkingsgroei met beschuldigingen van rechts-extremisme te verwijderen. Daarom, educatieve, beroeps- en sociale politiek dat het aantal mensen met een IQ lager dan 90 (waarvan minstens de helft niet uitvoeren van de basisschool of ooit een vaste baan) stijgt exponentieel in de tijd. Twijfelaars moeten zorgvuldig bestuderen van de recente toename van het aantal bijstandsontvangers – en terwijl hij denkt dat ze alleen de bovenkant van migrantisbjerget zien. In 2075 verwachten we dat ongeveer 3,2 miljoen mensen met een laag IQ school verlaten zonder diploma. Minstens de helft dan in de noodzaak van een permanente sociale bijstand in een steeds meer geautomatiseerde wereld. Wat is erger: Daarom, degenen die verantwoordelijk zijn dat Denemarken zal meer dan numeriek het einde, zelfs als ze de grens onmiddellijk gesloten. Het aantal niet-ingezeten lage IQ-immigranten met een relatief hoge vruchtbaarheid heeft reeds Denemarken en grote delen van Europa voorbij het ​​point of no return.

   De onderzoekers hebben niet tegen hen zeggen dat differentialdemografi lot van de biologie en de evolutie heeft historisch rode tanden en klauwen. Hij wist al Darwin.

   Het is een belangrijke taak voor degenen die verantwoordelijk blijven voor een beleid dat onze kinderen en kleinkinderen bracht in een basisschool, die een Midden meerderheid zou passen verdedigen. Het is opgenomen, is er iets wil. En waar zullen ze het geld? Bij kinderen van de kinderen staatsbegroting met exponentieel toenemende sociale uitgaven? Tijdens het concurrentievermogen van het land, terwijl verslechteren aanzienlijk? Hoe zullen ze verdedigen een verwachte daling in de Deense levensstandaard? En wat doen ze van plan te doen met de kans dat het aantal burgers met weinig opleiding potentiële double van 2075? En hoe zullen ze excuus voor de voorspelbare stijging van de sociale pathologie tarieven, met inbegrip van sterk toegenomen criminaliteit en het groeiende parallelle samenleving in de getto’s? Hoe zullen ze daadwerkelijk voor te bereiden dochters van het land op hun toekomstige status?

   Helaas, niet alleen academici die de Deense democratie, welvaart en de mensen hebben gefaald. Het heeft ook nog de bisschoppen van het land en de priesters, de trouwe feministen, vriendschappelijk kind, Gammeltoft-Hansen, humanisten, Save the Children, het Rode Kruis en verschillende.

   Alleen onwetendheid kan krijgen ze te geloven dat allochtone kinderen met een laag IQ in een klaslokaal met Deense high-IQ kinderen zonder het gevoel buitengesloten kan worden gebracht. Ze begrijpen niet dat dit deel van de reden waarom sommige van deze kinderen in frustratie geradicaliseerd en het draaien van de Deense samenleving in onmacht. Ze zien niet radicale verschuiving naar rechts als een protest tegen de inboorlingen blijven solidair te verklaren met een snel groeiende groep van zwakke immigranten in de samenleving ten koste van hun eigen zwakheid. Ze zien er dan niet, dat miljarden had kunnen worden gebruikt meer rationeel en cultureel bevredigend reis.

   Universiteiten hebben geen excuus om de biologisch geïnspireerde gedragsonderzoek dat ondubbelzinnig aantoont dat een grotere etnische heterogeniteit leidt onvermijdelijk tot meer en meer ernstige interne conflicten te onderdrukken.

   De wetenschappers hebben nog steeds niet erkend dat de globalisering en multiculturalisme toekomst verhoogt het risico van omvangrijke gemeenschap schade door het combineren van agressieve lage intelligentie met vuile bommen. Bijna niemand erkennen dat we al een steeds groeiende potentieel subversieve vijfde colonne in het land hebt geïnstalleerd.

   Het taboe onderzoek blijkt kortom, dat we zijn goed in een bijna niet te stoppen erosie van de Europese landen, waarvan het vrije, democratische verzorgingsstaat vormen en passieve beschaving kort cultureel getorpedeerd, religieus en economisch. Unstoppable, omdat collectieve academische misleiding van de universiteiten bleef betrekking hebben politici op de hoogte van het relevante onderzoek, terwijl ze lijken te meer over het feest, internationale carrière, reisdocumenten en boxer shorts dan in het land, en de toekomst van hun kinderen denken.

   Dit alles laat ons achter met een snelle keuze: onderwerping, eerbaar repatriëring of burgeroorlog. Niet langer als vroeger met een etnisch homogene, democratische, beschaafde welvaartsstaat – en mislukte staten.

   Binnenkort niet helemaal als we geen tijd hebben om de Europese democratie, welvaart en beschaving te beveiligen.
   ZIE OOK
   Evolutietheorie
   kennis
   AP
   Verschillende voorbeelden: Hoe kunnen “Spin” te onderzoeken
   Debatindlæg
   Discussie: Wij richten ons op de ethiek in onderzoek verspreiding
   Ole Steen Nielsen, associate decaan voor onderzoek | Ulla Krag Jespersen, Communicatie Gezondheid, Universiteit van Aarhus
   Bij AU Health, we werken momenteel met – op de schouders van de gedragscode – vaststelling van richtsnoeren voor verantwoord onderzoek communicatie.
   binnenlands
   De huidige Faculteit werd geïnspireerd door een studie uit 2014, gepubliceerd in het tijdschrift British Medical Journal. Deze verklaarde dat 40 procent. 462 persberichten van 20 vooraanstaande Britse universiteiten bevatte overdrijvingen. Zij concludeerde ook dat de overwaardering in de pers grotendeels afkomstig is van persberichten. Foto: Julian Weyer
   Code of Ethics om een goede verspreiding van de onderzoeksresultaten te verzekeren
   kennis
   Onderzoekers overdrijven hun prestaties
   Verschillende studies tonen aan dat onderzoekers steeds meer verkopen en het uitoefenen draaien wanneer ze hun resultaten te publiceren. Een reden kan worden verhoogd strijd om de financiering van onderzoek.
   bekijk meer
   Welkom bij het ​​debat

   Wanneer u reageren, gaat u akkoord met Jyllands-Posten debat regels
   Heeft u vragen? Vind het antwoord hier

   Thuis op dit moment
   Dit veroorzaakte grote verontwaardiging bij Nordea in 2011 kocht een luxe appartement in Stockholm en vroeg ze ter beschikking van de bank toenmalige CEO Christian Clausen. Nu is het appartement wordt verkocht. Foto: Niels Hougaard
   Nordea verkoopt omstreden luxe appartement
   Nordea verkoopt nu de luxe appartement dat voormalig CEO Christian Clausen woonde.
   inzicht
   POLFOTO
   Het mysterie van de moord op de witte playboy in een Deense meesteres oprit in Nairobi
   Natasha Illum Berg heeft een hoofdrol in een driehoeksverhouding die bloedige beëindigd.

   Een voormalig voorzitter van de voetbalclub FC Midtjylland ontleent zijn naam gepubliceerd door de Britse krant The Sunday Times in verband met het schandaal van de vennootschappen die skattelyet Panama. Foto: Lars Poulsen
   Tøjarving en voormalig football-president betrokken bij het ​​Panama bedrijf
   Property Matador en voormalig voetbal voorzitter van het Panama-bedrijf samen met erfgenaam die eerder als speerpunt van de familie kleding bedrijf.
   Europa
   Nytårnat was er onrust in het bijzonder Keulen, waar tientallen mannen die aldus de politie waren van Arabische of Noord-Afrikaanse afkomst, vielen jonge vrouwen en in sommige gevallen gepleegd verkrachting. File photo: AP / Markus Boehm
   Duitse massale wreedheden: 18-jarige slachtoffer met het label ‘handen overal’ en zag de aanval als een ‘eeuwige’
   Een Duitse vrouw was de eerste getuige in de rechtbank na massale wreedheden in de nacht Duitsland New Year’s.
   binnenlands
   Onderzoek, dat niet leiden tot een preparaat wordt noodlijdende zoniet regio’s geld toe te wijzen voor het, zegt Mads Skipper, die voorzitter is van de Medical Association Research and Education. File photo: Casper Dalhoff
   Het behoud van het onderzoek schade ziek
   Gebrek aan onderzoek in immunotherapie, die kankerpatiënten kan redden, bekritiseerd door de Association.
   Amerikaanse Verkiezingen
   Kevin Spacey in de rol van Frank Underwood en First Lady Claire gespeeld door Robin Wright in Netflix serie “House of Cards ‘. Underwood-pair is een cynische præsidentpar dat neemt gebruik maken van alle middelen om de macht te bereiken. Foto: Nathaniel E. Bell / AP
   House of Cards ster: Reality keuze is erger dan de serie
   Kevin Spacey, die een cynische president speelt in de serie “House of Cards,” geloven dat de echte Amerikaanse verkiezingen is erger dan de serie ‘fictieve keuze.
   briefing
   Berlijnse onderwereld overgenomen door de Arabische uitgebreide families
   Hebben Eskild recept om Mjølnerparken te redden? De Kepler ruimtevaartuig met ziekteverlof is 120 miljoen. km van huis. Geen leven na de porno, waarschuwt ex-pornoster.

   Het is iets langer geworden joop.
   Kan jou het schelen, de porno gaat voor.
   Kijk je uit voor het deurtje?
   De olifant heeft een grote.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Leo zegt:

  leuk he ?? die interculturele feestjes in onze straten………. ????
  Gaat lekkuhh in je eigheh land carnaval vieren !!

  Like

 4. carthago zegt:

  De “nationalisten” vechten hun belang in een gedenationaliseerd land uit, exemplarisch voor de huidige Eussr. Ook nog georchestreerd door de nazi erdogan en heimelijk toegestaan door de kalifaatdweil Mergel. Binnenkort in “ons” theater.

  Like

 5. Jean zegt:

  Wordt het stilaan iedereen duidelijk? Met moslims enkel ellende en geweld dus nu die rotzooi verdrijven uit Europa en als het effe kant incl. die EU misdaadorganisatie want daar wordt de ellende gekweekt en gezaaid.

  Like

 6. topsporter zegt:

  Grijze wolven in overvloed.

  Like

 7. Marc zegt:

  In ieder geval is nu reuze duidelijk dat geen van beide groepen zich Duitser mogen noemen!

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Hebben wij allerlei deskundige onderzoeken nogig om aan te tonen dat de Islam zogenaamd geen gevaar is en niet onze plaats inneemt? Of dat de integratie van de moslimcultuur juist wel de ondergang betekend van de gevestigde cultuur? Allerlei raporten en onderzoeken op academisch niveau is bulshit en is voor de regerende partijen een houvast om programma,s aan te passen naar hun wensen zonder rekening te houden met de eigen bevolking. Wij de burgers die onze eigen sociale leven leven en dit al eeuwen zo gewend zijn ondervinden dagelijks het bewijs van achteruitgang van onze cultuur, achteruitgang van onze belevingswereld, achteruitgang van onze omgeving, regels, wetgeving voor ons bedoeld en geschreven, achteruitgang van alles wat ons lief is, achteruitgang van onze gezondheid zelfs. Dus het dagelijkse bewijs wordt over ons heen gegoten en het verstikt ons. Willen die deskundigen nu eens naar ons kijken en luisteren en zien dat wij het bewijs zijn dat deze hele shit niet werkt? Dat scheelt veel inkt, energie, en geld. Laat die hele kliek van deskundige oprotten die schrijven voor de overheid om het systeem instand te houden die is gecreëerd door de elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s