TOTAAL AFGESCHERMD ZWEMMEN ONDER TOEZICHT VAN BLANK ZWEMBADPERSONEEL

Screenshot_40

Welkom op de website van stichting Blank Zwemmen. Wij zijn een organisatie zonder het belang om winst te maken. Wij organiseren een fijne tijd met zwemmen en waterspelen, en andere activiteiten. Dit doen we alléén voor autochtone mannen en vrouwen. De allochtonen en mensen met een andere huidskleur zijn welkom tot de leeftijd van 7 jaar. “Blank Zwemmen” verzoekt alle blanken om onze regels te volgen. Dit is een voorwaarde om deel te nemen aan ”Blank Zwemmen”. Dit is prachtig en geeft respect aan ons. “Blank Zwemmen” is van blanken en voor blanken om nieuwe activiteiten en evenementen in en om het zwembad te organiseren voor al onze broeders en zusters.

Op uitnodiging  kunnen natuurlijk ook mensen die onze zienswijze niet volgen deelnemen aan de zwemavond. Wel wordt iedereen verzocht zich s.v.p. aan de kledingvoorschriften te houden (alleen witte zwemkledij toegelaten)

Uw mening, suggesties en ideeën zijn altijd welkom.

Lees verder>>>
h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Satire. Bookmark de permalink .

27 reacties op TOTAAL AFGESCHERMD ZWEMMEN ONDER TOEZICHT VAN BLANK ZWEMBADPERSONEEL

 1. Tistochwat zegt:

  Ik dacht al dat het te mooi was om waar te zijn.
  Voor mohammedanen kunnen dergelijke activiteiten natuurlijk wél worden georganiseerd:

  http://halalzwemmen.nl/

  Wij zullen écht een minderheid in ‘eigen’ land worden, geheel in de steek gelaten door ‘onze’ islamofiele ‘overheid’.

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik vind het een reuze goed artikel. Nu was ik net bezig een stukje te schrijven over de overlast van islamitische jongeren in zwembaden, dat leg ik nu maar even terzijde, want dat wordt dan teveel zwembad.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Geeft niks Driek, maak dat artikel maar rustig, het mooie weer is in aantocht.
   Zelf ben ik geheel voor het halal zwemmen voor moslims, liefst juist voor de algehele waterverversing. Daarbij passend is een zwembad verbod voor moslims buiten de speciale halal moslim gebruikstijden.
   Om misbruik van de halal voordelen te voorkomen zal er op ID gecontroleerd worden.
   Stel voor om op moslim ID’s een half maantje te plaatsen en voor anders of niet gelovigen bv een vol maantje. Het ID dient ongevraagd getoond te worden zoals dit ook al is voor jeugdigen die drank of tabak willen kopen.

   Like

 3. tjonge zegt:

  en waarom is dit een statement en niet gewoon werkelijkheid ?
  ik bedoel, laat dat “blank zwemmen” maar in werkelijkheid georganiseerd worden, misschien worden dan hier en daar en in de politiek wel wat ogen geopend ?
  .
  die geiteneukers wel een prive uurtje zwemmen en blanken niet ?… waarom blanken niet ???

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  We zijn beland in de omgekeerde wereld, en echt hoor echt waar, alles staat hier op z,n kop, wat rechts zou zijn is dus heel erg links, wit is zwart, halal is zuiver en goed, niets mis mee in zo,n wereld leven, het wennen duurt even maar daarna lijkt alles gewoon.

  Like

 5. Ron zegt:

  Geweldige stunt.
  Kunnen we hier veel publiciteit aan geven door dit op meerdere forums te posten?
  Bij GeenStijl bijvoorbeeld bereiken we bijvoorbeeld al een grote groep.

  Like

 6. elisah zegt:

  Heb ik voor niks mijn bikini tevoorschijn gehaald.

  Like

 7. Marc zegt:

  Mm, origineel. Toch vraag ik mij af of, als zo’n initiatief daadwerkelijk van start zou gaan, de politiek-correcte meute zou kunnen doen om dit te verhinderen. Want als onze ‘multiculturele’ samenleving, waarin niet alleen het parallel langs elkaar heen leven van diverse culturen en / of etniciteiten, maar ook fascistische organisaties als salafisten en radicale moskeeën doorgaans door de rechterlijke macht gedoogd worden, dan is het eigenlijk onmogelijk zo’n organisatie als Blank Zwemmen te verbieden.

  Per saldo hebben politiek en rechterlijke macht van onze samenleving een apartheidssamenleving gemaakt.

  Like

 8. zwemmen op basis van ons geloof in het blanke ras.
  Dit is het idiote geloof dat een uiterlijkheid iets zegt over de innerlijke intelligentie en intellect

  Like

 9. Elena zegt:

  Gewelduuuhg initiatief.
  Zo….zij willen apartheid….wij ook 11!
  LOL !!!

  Like

 10. Nu zou je toch zeggen dat deze mensen zwemtechnisch erg uitgedaagd zijn want anders zouden er tijdens hun geheel gesubsidieerde tocht hier naartoe niet zoveel verzuipen. Of het moet zijn dat wij moeten denken dat ze dat doen om ons gevoel van o-wat-zielig wat op te poken maar dat het eigenlijk zwemacteurs zijn, of verzuipacteurs. In dat geval zullen we nog veel van dat ene jongetje op dat strand horen. Natuurtalent. Maar ik gun ze het bordeel van de twijfel en dus kunnen ze niet zwemmen terwijl een zwembad, de naam zegt het al, daarvoor bedoeld is. Pootjebaden zal het dus wel zijn, baden voor pootjes.

  Like

  • @BB Maar die vrouwen zijn toch geen pootjes?
   Nee, die worden door de pootjes geheel in lijn met hun geaardheid behandeld. Zie ze maar als een soort mode ontwerpers. Mode-ontwerpers haten de vrouwen tot op het bot. Kijk waar ze de vrouwen in rond laten lopen, de arme schapen. In dit geval dus kleur- en modeltechnisch zeer uitgedaagde mode-ontwerpers.

   Like

 11. Jan zegt:

  Ooit satire, nu realiteit:

  NS start speciale treindienst voor moslims, Proef Groepsgewijs Vervoer

  De PGV is een speciaal voor moslims ontworpen NS trein die architectonisch veel bekijks trekt

  Utrecht, 25 november 2005

  De NS maakt vandaag bekend te starten met een speciale treindienst voor gelovige moslims. De “Halaltrein”, zoals de trein op het hoofdkantoor van de NS wel wordt genoemd, zal gaan rijden tussen Haarlem en Maastricht. Officieel heeft het projekt Proef Groepsgewijs Vervoer (PGV). Het gaat voorlopig dus nog om een proef. Als deze succesvol is, zullen ook op andere trajecten PGV-treinen gaan rijden. De bedoeling is dat er eens per uur een speciale trein komt te rijden die bedoeld is voor gelovige moslims met traditionele gewaden. De trein is voorzien van gebedsruimte en er rijdt een jongeren-imam mee. Op vrijdag zal er per coupe een voorganger zijn.

  “We hebben gekozen voor het traject Haarlem-Maastricht omdat het spoor hier globaal in de richting van Mekka loopt. Dit maakt het voor de reizigers makkelijk te bidden. De richting naar Mekka is altijd in de lengterichting van de trein,” aldus projektleider Krijgsman.

  Het projekt werd bedacht na het incident met twee moslimmannen, die op 1 november werden gearresteerd in een internationale trein, omdat zij zich verdacht gedroegen. “Wij wilden voorkomen dat moslimreizigers en andere reizigers zich onveilig voelen in de trein,” zegt Krijgsman. “en op deze manier wordt dit voor beide groepen bereikt. Bovendien biedt het projekt de mogelijkheid om extra service te verlenen voor de doelgroep. Zo zal de railtender volledig Halal zijn (gewaarborgd door de Stichting Halal Voeding en Voedsel), zijn er aparte vrouwen- en mannencoupes en zal de trein voor niet-gelovigen verboden zijn. Homo’s zullen zelfs op het perron niet toegelaten worden, om te voorkomen dat ze op de rails gegooid worden.”

  Krijgsman toont ons trots de speciaal omgebouwde trein, die zelfs voorzien is van vier minaretten: “Die minaretten zijn een idee van de moslimorganisatie Donkergroene Dageraad, die met ons in dit projekt zeer vruchtbaar heeft samengewerkt. Het is de bedoeling dat het verdwijnen van moslims uit de reguliere treinen een de-escalerend effect zal hebben. Op die manier hopen we ons steentje bij te dragen aan de veiligheid van de samenleving. Als we indertijd speciale treinen voor Molukkers hadden gehad, was er van treinkapingen geen sprake geweest.”

  Krijgsman hoopt dat de trein door de aanwezigheid van de jongerenimam een aantrekkende werking heeft op Marokkaanse hangjongeren. “Deze kutmarokkanen nemen nu al graag de trein. We zullen speciaal voor deze doelgroep een extra lange stop maken op station Duivendrecht. De jongerenimam maakt dan een rondje door het station. In de trein kunnen de jongeren dan kiezen tussen de Buurvadercoupe of de treinmoskee.”

  Het was de bedoeling dat de PGV-trein op 25 november voor het eerst zou gaan rijden, maar door de chaos op het spoor door de wind en de sneeuwval is dit niet doorgegaan.

  Van onze verslaggever Sander Roosendaal

  2016 realiteit: Duitsland: De halaltrein:

  Like

 12. ildiko zegt:

  Laat maar komen!!!!! ACTIE REACTIE !

  Like

 13. Ik zwem zelf niet. Maar ik had dit tóch al geen goed initiatief gevonden.
  Laten we niet gaan doorslaan: Met dit soort initiatieven zitten we binnen de kortste keren weer in het Zuid-Afrika of het zuiden van de VS in de jaren ’50 en ’60: “Wit is superieur.” En schieten we daarmee op? Nee.
  Kijk uit, Mensen: Die systemen brachten uiteindelijk geen vrijheid, ook niet voor blanken. Een hoop bekrompenheid, ja, dát brachten ze!
  Laten we nou vooral niet vergeten, dat we de islam bestrijden als dwingende réligie, als ideologie, zogezegd, en níet als ras. Gekkigheden als ‘blank zwemmen’ dragen daar niet aan bij.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Ik deel deze mening, met niet een van jullie !
  Laat ons geen verkeerde conclusies trekken !
  Alle werkelijk ook alle beschaavde christelijk geprägde mensen,
  van iedere huidskleur, die zich hier bestens intigreert hebben
  en onze maatschappij meehelpen oprecht te houden, zijn ook
  in zwembaden als iedere blanke te behandelen !
  Zij kunnen niets daarvoor, dat ze met een
  andere huidskleur op deze wereld gekomen zijn !
  We zijn per slot van rekening geen rassisten !

  Anders ziet het bij de MOSLIMS uit !
  Zij hebben bewezen, dat ze de kanker van de
  westelijke maatschappij zijn, en behoren hier
  niet thuis !

  Like

 15. Marie Juliette Howldar zegt:

  Ik begrijp dit aanbod en de keuze om hiervan gebruik te maken. Het geeft je iig een veilig gevoel, wel bodybuilders plaatsen bij de ingang.
  Jammer dat ik hiervan geen gebruik mag maken.
  Anderzijds stemt het mij droevig dat dergelijke initiatieven in deze tijd nodig zijn. Langzaam verworden wij een samenleving gelijk aan Zuid Afrika.
  Ik hoor noch bij het blanke schorrum dat zich misdraagt, noch bij de getinte groep dat in naam van het geloof meent te mogen verkrachten en moorden.
  Ik wens jullie succes en vele veilige zwem uren.
  Maak er een GELOOF van met een eigen kerk, heb je minder problemen dat jullie worden tegengewerkt.

  Like

 16. Bordje bij de deur misschien:
  Door hier het water in te gaan verklaart u zich ermee accoord gedoopt te zijn en als lid van de katholieke kerk te worden verwelkomt. Voor het zangkoor en extra bijbellessen kunt u zich melden bij de badmeester.

  Like

 17. Treintrien zegt:

  Dit is een jarenzeventigmanier van teksten deconstrueren. Derrida begon hier geloof ik mee door in de Bijbel alle Hij-en door Zij-en te veranderen.
  Op reddit wordt vaak een tekst van zo’n Social Justice Warrior verherverbouwd door bijvoorbeeld mannen te vervangen door Joden.
  Heel goed uitgevoerd, deze.
  Complimenten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s