Wat Merkel bedoelt met “Wir schaffen das!”

Screenshot_35

HET LUKT ONS!!!

Het Duitse volk te beliegen!
Het Duitse volk onder curatele te stellen!
Het Duitse volk te intimideren!
Het Duitse volk monddood te maken!
Het Duitse volk te onteigenen!
Het Duitse volk af te schaffen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wat Merkel bedoelt met “Wir schaffen das!”

 1. Jean zegt:

  Daar moet maar één daad tegenover gesteld worden:
  “Dat kutwijf afschaffen”.

  Like

 2. Jade zegt:

  “Wir schaffen das” slaat op het Coudenhove-Kalergi plan.
  En wij staan erbij en kijken er naar…
  Maar het is al lang tijd voor de hooivorken.

  Like

 3. Elena zegt:

  http://alles-schallundrauch.blogspot.nl/2016/01/merkel-must-go.html

  De kanselier van Duitsland, Angela Merkel, de stiefzus van Barack Hussein Obama, heeft toegegeven dat ze de controle over deze crisis te bepalen verloren. De eerste stap naar het oplossen van een probleem toe is er een probleem. Wat je nu moet doen, Angela, is zich terug te trekken.

  Ze zijn niet in staat om het land te leiden als ze niet eerder haar onderzoek voordat ze deze holbewoners uitgenodigd. Men moet kijken naar wat zij in hun land alleen hebben gedaan. De meeste mannen die gekomen zijn maar weinig vrouwen en kinderen. Dat is een invasie?

  1,1 miljoen islamitische vluchtelingen die naar uw land, dat is een invasie. En Angela Merkel heeft geholpen in deze invasie.

  Ze hebben ontmoet op hun weg daar (Duitsland) alle wetten. Ze hebben geplunderd en de wet overtreden, hebben ze stenen en flessen gegooid naar treinen en bussen, verkracht en seksueel misbruikt voordat ze ooit kwamen.

  Waarom denk je dat als het aankomt, zullen ze zich correct gedragen, Angela Merkel?

  U moet uit zijn ambt onmiddellijk! verwijderd worden

  de mensen die (in Duitsland) zijn nu gegaan naar de straten en protest, en ze zijn boos. Het heet, neem je de moslims met u, Angela Merkel, moet je ontslag!

  Een deel van de demonstranten die zijn boos over het seksueel geweld dat gebeurde in hun land, ging massaal de straat op. Er wordt gezegd dat sommige vluchtelingen de ezel werd afgedroogd en belandde in het ziekenhuis. Ik zal nu laten zien spijt, maar ik voel me een of andere reden geen sympathie voor hen.

  Je moet me niet kwalijk, maar ik heb ongevoelig voor deze radicale (…), verkrachten de vrouwen geworden. En dan verschijnen ze op tv en vertel ons hoe rustig ze zijn. Ik voel geen sympathie voor hen, want wat heeft Angela Merkel en deze zogenaamde leiding van Duitsland denkt wanneer deze misdaden en seksueel geweld in de New Year’s Eve is er gebeurd?

  Oh, ik ben vergeten, ze hebben haar beschermd, hebben niet gemeld dat de vluchtelingen en de moslims zijn degenen die de misdaad hebben begaan. Je wilt niet toegeven, omdat zij degenen zijn die zij hebben uitgenodigd.

  Dat is hetzelfde als zeggen, ik weet dat deze mensen zijn criminelen, maar nodig ik ze in mijn huis onder mijn kinderen.

  En als Angela Merkel zo dom en niet begrijpen dat dit zal eindigen slecht … want zelfs als deze moslims vreedzaam waren, wat ze niet zijn, zelfs als alle stil en de wet niet breken, hoe kun je zorgen voor 1,1 miljoen te nemen? De meeste zullen een of andere vorm van overheidssteun nodig hebben, dus het zal niet het stimuleren van de economie.

  Heeft Angela Merkel verkozen tot kanselier van Duitsland of uit Syrië? Of van Pakistan? Waarom is het hun baan?

  Kijk, we hebben een kerel die Barack Obama noemde, zijn tweede naam Hussein is, hoe meer je weet het niet. Je hebt misschien gehoord van hem. Hij doet het zelfde hier, ons land te vernietigen, dit dwingt ons om vluchtelingen te nemen. Het verschil is, dat veel mensen hier hebben wapens. Als ze hetzelfde als New Year’s Eve te doen, ze zijn geschoten.

  Dit gebeurt als men, zoals u dat doet in Duitsland, worden de wapens weggehaald.

  Wat moet er gebeuren moet Angela Merkel af te treden.

  Gewoon omdat mensen de straat op, is dit de enige reden waarom ze geeft nu toe iets omdat mensen boos zijn. Want als mensen zijn echt boos en gaan de straat op, en sommigen hebben de wetgeving die in eigen handen, ze noemen ze burgerwachten, roep ik Robin Hoods. Luister naar de mensen en het verkrachten van vrouwen lastig te vallen. Ga terug naar je eigen land.

  Ik zie de tekenen waar in plaats van “vluchtelingen” nu “Rapefugees” staat en “haar sindsdien niet welkom, blijf dan weg!”

  Het zijn deze dingen die deze valse leiders, zoals Angela Merkel en Hussein Obama te maken, vernietigen hun eigen land omdat ze kus de internationale elite de kont.

  meeste van dit type hebben een agenda, een verborgen agenda, of ze NWO of domheid, het maakt niet uit dat ze een gebrek aan gezond verstand worden genoemd. Omdat het gezond verstand iets te zeggen zou hebben, als men brengt in al deze mensen, en laat gaan van de vrouwen, kinderen en zelfs voor de mensen, dan zal het zeker niet goed af.

  Daarom Angela Merkel moet verdwijnen. Het bloed van al deze slachtoffers op hun handen.

  Nu is de politie gaat na degenen die protesteren tegen de misdaad, maar New Year’s Eve ze waren nergens te vinden, ze zelfs de misdaden verborgen. Ze denken dat ze het probleem kunnen oplossen?

  Je hebt je land binnengevallen. Ze weigeren te voldoen aan de wetten, ze niet van plan om de wetten te gehoorzamen, ze kijken naar jou als ongelovigen!

  Geef antwoord op deze vraag: Waarom doen ze ooit willen uw land te komen, als ze niet willen de wet te gehoorzamen? Waarom? Ze komen naar uw land, om het te accepteren!

  Angela Merkel behoort tot een keurslijf geplukt. Je moet gaan. Net als Barack Obama heeft te gaan. U moet plus gestraft worden. Elk slachtoffer moet aanklagen. Maar ze hadden niet de daders een of andere manier te vinden. Maar als er iets gratis is, dan zul je ze altijd te vinden.

  Is het niet verbazingwekkend hoe dezelfde mensen wisten dat deze misdaden zijn begaan, zijn afkeuring blijken niet deze vorm van criminaliteit te hebben ontvangen. Ze hebben niet gezegd dat we zijn moe van je, en nu verdwijnen uit ons land, van ons heb je geen hulp te krijgen.

  Nu er zoveel is er een aufbürdende leger dat haar 1,1 miljoen hebt geïmporteerd, wat haar zijn pure en betaald gebracht. Wat doet een voor een vijand van het huis worden gebracht !!!

  Angela Merkel is je vijand. Angela Merkel heeft er alles aan gedaan om Duitsland te vernietigen. En dat is waarom het moet aftreden !!!

  ——————— In dit verband dient te worden vermeld, er was een Syrische vluchteling, de 10 Duitsers in Istanbul met een bombardementen gedood. De 27-jarige Nabil Fadli werd geregistreerd tot en met 5 januari als vluchteling, terwijl zijn wurdem in Istanbul vingerafdrukken. Dit zou hebben geholpen om hem te identificeren als een moordenaar. Volgens een woordvoerder van het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken Fadli werd geboren in Saoedi-Arabië en in 1996 het land verlaten op de leeftijd van acht jaar met zijn familie. Hij zou hebben geluisterd naar de radicale islamitische terreurgroep ISIS. Een ander geval waarin een “guest” in strijd met de gastvrijheid van de gastheer meest serieus en doodde 10 mensen.

  Hier weiterlesen: Alles Schall und Rauch: Merkel must go! http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2016/01/merkel-must-go.html#ixzz45XnkYUnA

  Geliked door 1 persoon

 4. Elena zegt:

  Prachtig samengevat over dat smerige nazi schwein Merkel.
  Mutti van alle moslim bezetters.
  Weg met eigen volk !

  Wir schaffen das.

  In ons smerig landverraders landje wat roverheid & OM betreft..is het niet beter dan onder schwein Merkel.

  Like

 5. Dimitri zegt:

  Merkel is niet alleen een gevaar voor Duitsland maar voor heel Eutopa. Door haar toedoen wordt Europa overspoeld met moslims. Onze veiligheid en cultuur zijn nog nooit zo zwaar bedreigd geworden dan nu. Het wordt tijd dat er iemand opstaat in Europa die wel wil opkomen voor onze veiligheid en al die moslims Europa uitjaagt. Europa is van ons. Op Merkel moeten we niet rekenen want die is het slaafje geworden van Erdogan. Tijd om haar met pensioen te sturen.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Nog even moeten we het geduld opbrengen, straks en onvermijdelijk begint de Europese revolutie tegen Brussel en haar maffia elite leden.

  Like

  • Jean zegt:

   Laten we ervoor zorgen dat “de misdadigers” correct in beeld gebracht worden waar ze wonen, met wie ze omgaan, waar ze naartoe gaan, wat ze eten zodat bij de actie nooit onschuldige slachtoffers vallen want wij hebben een beschaving te beschermen en geen bankrekeningen of moslims/islamieten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s