“90% van de moslimjongeren in Molenbeek en Schaarbeek noemt ISIS-terroristen helden”

Screenshot_9

“Jongeren” in Molenbeek kijken toe bij een anti-terreuractie van de politie.

(Door: Geert Neyt)

Volgens de kabinetschef van de Brusselse minister-president worden terroristen van ISIS door de grote meerderheid van de 17-, 18-jarige moslimstudenten in Brussel als helden beschouwd. Dat meldt The New York Times.

“Onze steden worden geconfronteerd met een enorm probleem, misschien wel het grootste sinds de Tweede Wereldoorlog”, wordt Yves Goldstein geciteerd in de gezaghebbende Amerikaanse krant The New York Times. Goldstein is kabinetschef van Rudi Vervoort (PS), de minister-president van de Brusselse hoofdstedelijke regering. “Hoe komt het dat mensen die hier in Brussel of in Parijs geboren zijn, anderen die geweld gebruiken en terreur zaaien helden noemen? Dat is de echte vraag die we ons moeten stellen”.

“Vrienden van de kabinetschef die lesgeven in het middelbaar onderwijs in Molenbeek en Schaarbeek vertelden hem dat 90% van hun zeventien- en achttienjarige moslimleerlingen hen ophemelen als helden”, schrijft The New York Times.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “90% van de moslimjongeren in Molenbeek en Schaarbeek noemt ISIS-terroristen helden”

 1. carthago zegt:

  Dat krijg je ervan met struisvogel politiek! Na 20 Jaar en vele klokkenluiders bashen verder worden de importeurs van de kalifaatratten lichtelijk wakker, en zoals altijd :te laat, te laat!

  Like

 2. fransLdewit zegt:

  Zeg genoeg over het geestelijk niveau van die gasten. Ik zie het net als dat kleine kinderen Superhelden verheerlijken.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  In dit artikel zegt iemand dat hij vindt dat de islam niet het hoofdprobleem c.q. de oorzaak is van het probleem met de jongeren, maar dat hij denkt dat de overheid de grootste schuldige is, omdat ze niet hebben ingegrepen in de getto’s die zich hebben ontwikkeld in België, de laatste jaren.
  Onzin. Het probleem van deze jongeren ligt in het feit dat ze meer loyaliteit hebben voor hun ideologie en in dit door hun ouders gesteund worden, dan voor het land waar ze geboren zijn, in deze België, of waar ze dan ook mogen opgroeien.
  Hun ouders zijn niet in onze landen komen wonen, maar integreerden niet, en hebben dit ook niet aan hun kinderen doorgegeven, die op hun beurt onze landen niet als hun thuisland zien, maar als land die hun dienen te verzorgen en te onderhouden. Voor de rest hebben ze lak aan alles wat met onze landen te maken heeft. Daar komt dan ook nog bij dat er een onevenwichtige macht overheersing leeft in de moslimse samenleving. De vrouwen worden onderdrukt en onderwerpen zich en de mannen worden als prinsen behandeld en overheersen. Zo willen ze ook door de buitenwereld behandeld worden. Als machthebbers, leiders…
  Het feit dat in de koran/islam gesproken wordt over dit machtsverschil en dit zelfs ondersteund wordt door de wetten en regels hierover van de koran, waar overduidelijk de man de regent is en de vrouw de voetveeg. En alle ‘andersgelovigen’ als schorem worden afgeschilderd die vernietigd moeten worden en vrouwen die niet moslim zijn als hoeren worden betiteld, welke je mag verkrachten/verminken etc., maakt dat iedereen die ook maar een beetje gezond verstand heeft ziet, dat dit wat er nu met de jongeren gebeurt in de westerse landen waar ze wonen en opgegroeid zijn, wel DEGELIJK met de islam te maken heeft.
  Het is een parallelle samenleving naast de westerse, die zij belichamen, maar waar ze zelf voor gekozen hebben en niets anders. Dus de schuld ligt bij henzelf en bij niemand anders. Ze zijn niet zielig, ze hebben alles wat een ander westerse burger ook heeft. Ze WILLEN het alleen niet, omdat ze het moeten delen met al die burgers. Wat ze willen is alles, ZONDER die burgers. En daar hebben we maar één antwoord op: ‘Forgett it, that will never happen!

  Liked by 1 persoon

  • Erik zegt:

   Je hebt helemaal gelijk. Toch vind ik dat Golstein grespecteerd moet worden dat hij hier voor de verantwoording neemt en dat hij het nu eindelijk ziet. Erkennen van je fouten is al de helt van de oplossing. En ja het is dus echt de islam en hun haatboeken.

   Like

  • Republikein zegt:

   De kat op het spek binden door de Gutmensch, niets meer en niets minder.

   Like

 4. anna zegt:

  platbombarderen ….

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Het wordt tijd voor de grote voorjaarschoonmaak! Eruit met dat tuig!

  Like

 6. Jan zegt:

  ISIS-strijder gaat potje janken nadat hij is gevangen genomen door Koerden:

  Doet mij denken aan die jammerende Duitse soldaat die smeekte om niet gedood te worden in de film”Fury’, op het moment van de dood beseft hij dat hij alles heeft te verliezen, maar helaas te laat voor hem:

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Molenbeek, de moslimenclave is een hoge drukketel geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s