De zieke geest van links nader belicht . . .

Screenshot_7

(Door: “Henk V.”)

Op Breitbart.com London staat een zeer belangrijk artikel over één van de kopstukken in Labour, Trevor Phillips. Phillips was van 2003 tot 2012 voorzitter van een zeer invloedrijk bestuursorgaan ‘’Britain’s Equalities and Human Rights Commission” (EHRC) (de Britse Commissie voor gelijke behandeling en mensenrechten). In dit artikel kunt u lezen dat deze invloedrijke persoon al zijn beweringen herroept die hij deed toen hij nog in functie was als hoeder van gelijke rechten voor iedereen. Zijn bevindingen stelde hij op schrift voor het blad “The Times’’ en woensdag aanstaande zal hij voor de Britse zender Channel Four een documentaire met een alles zeggende titel presenteren: “What British Muslims Really Think’’.

Hij was de uitvinder van de beladen term “islamofobie”die overal in het politiek-correcte Westen ingang vond. En wij, ongeneeslijk politiek-incorrecte burgers, lijden daar volgens de aanhangers van  het correcte links-liberale denken heel erg aan, wat ons – in de ogen van iedereen die op de juiste manier meent te denken – naar de rand van de westerse beschaving drijft. Maar omdat wij niet geloven dat superioriteit van denken en politiek-correct denken synoniemen zijn, voelen wij ons niet in het minst bezwaard door wat links denkt.

Nu geeft Phillips toe dat zijn opvattingen er helemaal naast zaten, omdat die, na diepgaand onderzoek, door de werkelijkheid volkomen werden weersproken. In het artikel staan veel voorbeelden van misplaatste veronderstellingen. Op de site van E.J. Bron is dit verhaal in een vertaling te lezen.

Dat een hooggeplaatste persoon in de Labour-hiërarchie een afgrijselijke dwaling over de rol van de islam zo openlijk toegeeft,  mag men sensationeel noemen, omdat zoiets tot dusver nog niet is voorgekomen. Het valt te hopen dat het verworven inzicht in de feitelijke gang van zaken in het Verenigd Koninkrijk de heersende elite zal dwingen de hoeksteen van het zo krachtig beleden politiek-correcte geloof zeer ter discussie te stellen! De hoeksteen van het linkse denken is de gedachte dat men een samenleving kan omvormen tot een maatschappij waarin men de meest bizarre opvattingen – die elkaar vaak ook nog tegenspreken – met elkaar in harmonie kan brengen. Wie deze formulering nog eens rustig herleest, kan niet anders dan concluderen dat er iets heel erg mis is met het politiek- correcte denken.

De plaats die de islam volgens de politiek-correcte heilsleer in de te vormen heilsstaat zou moeten innemen, speelt  meer en meer een centrale rol, want het percentage moslims in de westerse samenlevingen neemt drastisch toe, omdat de volgelingen van Mohammed de opdracht “van hogerhand” om zich flink te vermenigvuldigen zelden naast zich neerleggen en ik vertel geen fabeltje wanneer ik beweer dat er nog miljoenen paringsgezinde “gelovigen” naar ons onderweg zijn. Wanneer het ons niet lukt om als volk tijdig aan de noodrem te trekken, gaan wij een toekomst tegemoet in een leefwereld waarin de autochtone bevolkingen uiteindelijk een minderheid in eigen land gaan worden. Dat vooruitzicht zou voor ieder weldenkend westers mens ONAANVAARDBAAR moeten zijn.

Iedereen die de ideologische, politieke, sociale en demografische processen in het Midden-Oosten en het Westen bijhoudt, weet dat wat in Engeland nu aan het licht treedt ook voor ons volledig opgaat!

Trevor Phillips heeft een belangrijk ‘’Aha-Erlebnis’’ ervaren, schokkend en verontrustend misschien, maar gezond makend in het denken! Hij ontwaakte uit zijn wereld van waan-denken. Maar over de hele linie bezien zit het politiek correcte leiderschap in het Westen geestelijk nog opgesloten in een inrichting voor malloten, die men voor de hemel op aarde aanziet. Daaruit ontsnappen lijkt moeilijk. Het gelukte een intelligent persoon, die de werkelijkheid boven een linkse puberale fantasie wilde stellen.

Dit brengt mij bij een manco dat het denken van links zo moeilijk veranderbaar lijkt te maken.

Dat is een aspect van het linkse denken dat zelden de aandacht krijgt. Het multiculturele, politiek-correcte denken suggereert wel INZICHT in een RIJKE verscheidenheid van rassen, culturen en geestelijke stromingen, maar welke conclusie moeten wij eigenlijk trekken wanneer wij het over INZICHT in geestelijke inspiratiebronnen hebben die ECHT onverenigbaar zijn, of zelfs vijandig staan tegenover elkaar? Links wil immers ALLEN en ALLES met elkaar verbinden in een sfeer van blijvende harmonie, waarin wij uiteindelijk samen hand in hand om een meiboom dansen. Alle gewelddadige gebeurtenissen en verkrachtingen die deze verwachting van een blijvend verrijkte samenleving totaal tot puin slaan, schijnen het linkse denken niet te veranderen.

Het huidige linkse denken is een afgeleide van de leer van Marx en Engels. De socialistische heilsleer houdt zich NIET met geestelijke inspiratiebronnen bezig. ‘Godsdienst is opium VAN het volk/Godsdienst is opium VOOR het volk’ werd aan de communisten geleerd. De communisten wilden zich niet met religies bezighouden. En wat je wilt uitschakelen, ga je verwaarlozen en – als het even kan – strafbaar stellen. In een land als Nood-Korea is het belijden van een godsdienst een misdrijf. Het bewind in Pjongjang heeft ter aanpassing van  het religieuze gevoel drie meer dan levensgrote stenen kolossen neergezet, afbeeldingen van grootvader Kim, vader Kim en zoon Kim. Bezoekers aan het land doen er goed aan deze beelden te eren en daarmee de halfgoden van het geslacht Kim. Een diepe buiging terwijl men een bos bloemen voor de beelden legt, volstaat..

Politiek-correct heeft naar haar aard niet het geringste inzicht in de drijfveren achter godsdiensten, laat staan enig benul van onoverbrugbare tegenstellingen, die tot enorme botsingen kunnen leiden. De leer van de relativiteit van alle dingen heeft de ogen van de politieke elites totaal verblind. Problemen die voortvloeien uit botsende religies of ideologieën worden NIET  DOORZIEN. En wie een probleem niet doorziet, kan dat ook niet oplossen.

Een extra obstakel bij de pogingen die het Westen onderneemt om problemen op te lossen die voort komen uit de doelstellingen van de islam is de communistische leer dat alle ontsporingen die zich in het  intermenselijk verkeer voordoen hun aanleiding vinden in MATERIËLE problemen (Het linkse denken is immers MATERIALISTISCH…)

Wij zien dan ook dat overal waar mensen in ernstige botsing komen met de wetten van een land de reactie is dat zij tot hun daden komen, omdat zij op de een of andere manier “in een achterstandspositie” verkeren: armoede, werkloosheid, discriminatie, slechte leefomstandigheden. Religieuze inspiratie voor het plegen van misdrijven is kennelijk geen punt van overweging bij de beoordeling van de misdaden! Ziedaar het westerse “wegkijken” als het om geweld, verkrachting, inbraken en berovingen gaat. Het element godsdienstige drijfveer speelt geen rol. Niemand in links komt op de gedachte dat niet ieder mens op gelijke vormen van achterstelling gelijk reageert. De corrigerende rol die een geestelijke inspiratiebron kan uitoefenen, schat politiek correct kennelijk niet zo hoog in.

Daarom is het zo goed dat Trevor Phillips de knuppel in het politiek-correcte hoenderhok heeft gegooid. Er kunnen wat ons betreft niet genoeg linkse veren rondvliegen. Zodra de linkse hoenders hun dwaze veren helemaal kwijt zijn, kunnen ze naar de slacht….

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op De zieke geest van links nader belicht . . .

 1. Anneke zegt:

  ON GE NEES BARE psychopaten……

  Like


 2. #OPHEF! Johan Derksen benoemt Marokkanenprobleem in voetbalwereld
  ‘Er zijn heel wat clubs naar de klote gegaan door teveel Marokkaanse jongens in het team’

  “Ik zal wel worden weggezet als een racist, maar dat interesseert met geen reet, ik praat uit ervaring. Ik ben ooit verhuisd uit Gouda vanwege Marokkaanse jongeren, dus ik weet er alles van. Ik schaam me daar niet voor.”

  http://media.tpo.nl/2016/04/12/ophef-johan-derksen-benoemt-marokkanenprobleem-in-voetbalwereld/

  Like

 3. Criminele bankiers controleren de Amerikaanse regering en sturen aan op oorlog
  Bankiers komen nooit in het beklaagdenbankje

  De voormalig staatssecretaris van Financiën onder president Ronald Reagan, Dr Paul Craig Roberts, concludeert dat het geen toeval is waarom bankiers geen gevangenisstraf krijgen voor het constant plegen van fraude door het stelen van documenten, criminele handel met voorkennis en marktmanipulatie.
  Dr Roberts legt uit: “Kijk naar Edward Snowden en Julian Assange, de bankiers beweren dat ze documenten hebben gestolen en ze zijn vastbesloten hen vernietigen. Één van hen is ondergedoken in Rusland, en één van hen is ondergedoken in de Ecuadoraanse ambassade in Londen. Dit toont wederom de immuniteit van de bankiers. Zij worden niet verantwoordelijk gehouden, omdat ze de hele boel zelf controleren. >>>> http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/04/criminele-bankiers-controleren-de-amerikaanse-regering-en-sturen-aan-op-oorlog/

  Like

  • albertien54 zegt:

   Smerige rotkoppen, dit zijn de geen mensen, zielloos, dit zijn de shapeshifters, de reptielen die al duizenden jaren onze planeet gevangen houden met hun satanische wreedheden. Bloeddrinkers, offeren van baby’s, oorlogen creëren, wanneer worden we van deze satanische families verlost?

   Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Zieke geesten blijven vaak ongeneesbaar ziek, in de scene althans.
  In de echte wereld blijven het maniakken.
  Eens een dief etc.
  Kijk uit voor namaakmakelaars.
  Poeh hé.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Mijnheer kan dan wel spijt hebben van zijn ‘gedachten’ en ‘uitspraken’, maar dat doet niets af aan wat hij daarmee veroorzaakt heeft. Als hij is nu, zogenaamd, bij zijn positieven gekomen, toch kun je de hele negatieve stroom welke de opvattingen van linkse idioten, niet met ‘sorry’ wegvagen. Als hij zo intelligent is als iedereen gelooft, dan had hij zijn verstand vanaf het begin moeten gebruiken en nee tegen deze waanzin moeten verkondigen. Dit is een excellent voorbeeld van mensen met invloed die op de verkeerde plek en op de verkeerde tijd de verkeerde dingen in de wereld strooiden, waaronder de hele wereld gebukt ging. Dus GEEN bravo voor zijn ‘herwonnen’ inzicht, maar SHAME ON YOU!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  Ik ben het met je eens, Mirjam. Maar het is heel goed dat de verknipte linkse gedachtegangen op deze manier eens aan het licht komen.

  Als er in de kranten over wordt gesproken, gaan de mensen misschien eens nadenken.

  Like

 7. 4sjun zegt:

  Beter is het de mensen de weg naar alternatieve media te wijzen en kranten voornamelijk links te laten liggen: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=13

  Like

 8. Erik zegt:

  Henk V geeft een prachtige analyse van het vertaalde stuk van EJ, deze analyse van links laat duidelijk zien welk vlekje en welk hersendeel niet meer goed functioneert, scherp Henk V.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/opinion/2016/04/12/why-the-icm-poll-of-british-muslims-shows-we-need-to-defend-our/

  Why the ICM poll of British Muslims shows we need to defend our values more than ever

  Dit onderzoek kan een ‘wake up call’ zijn voor de Britten en hopelijk ook voor andere landen. Vederso schreef dat er in Amerika ook al over werd gediscussieerd.

  Misschien duurt het even voor de belangrijkheid van dit onderzoek doordringt tot de mensen.

  Like

 10. Auke zegt:

  Heel goed stuk. De spijker op zijn kop en in 1x er in genageld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s