MASSA-IMMIGRATIE, ZELFMOORD VOOR EUROPA

Screenshot_3

Ann Coulter

(Door: “M.A.L. Sion”)

Er wordt zeer verschillend gedacht over Donald Trump. Hij heeft een paar onhandige uitspraken gedaan, maar weldenkende intellectuelen als Ann Coulter zien de tophit van Trump, namelijk dat hij duidelijk wijst op het gevaar van de islam. Door de onhandige uitspraken heeft hij er een zware dobber aan om voldoende kiesmannen binnen te halen om direct als genomineerde voor de Republikeinen door te kunnen stoten. Het is te hopen dat meer ‘celebrities’ als Ann Coulter duidelijk maken dat Trump nodig is om Amerika’s ogen te openen voor het gevaar dat sluipenderwijs is binnengekomen. Ook in de Verenigde Staten dringt de moslim-horde op.

Trump heeft ook in de gaten wat er zich in Europa afspeelt. Daar verwijst hij nadrukkelijk naar. Hij en in zijn kielzog o.a. Ann Coulter en anderen hebben het over de no-go zones in een aantal Europese steden. Daar heerst de islam al.

We hebben hoogst waarschijnlijk een doordouwer als Trump nodig op het hoogste podium om de LINKSCHE GOEDMENSCHEN wakker te krijgen. Er wachten ons nog spannende dagen.

www.rollingstone.com

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, VS. Bookmark de permalink .

34 reacties op MASSA-IMMIGRATIE, ZELFMOORD VOOR EUROPA

 1. Cathja zegt:

  Inderdaad, we hebben mensen zoals Donald Trump nodig. Hij komt regelmatig wat onbehouwen over, maar raakt wel keer op keer de kern van de problemen waar een groot deel van de wereld mee worstelt, en dat is de islam in al zijn facetten.
  We moeten massaal de islam een halt toeroepen. Deze ‘religie’ hoort niet thuis in de vrije wereld, maar in het Midden-Oosten. De mensen daar zijn er mee opgegroeid en omarmen de islam als het enige ware ‘geloof’. Nou, geniet ervan zou ik zeggen, maar laat ons ons vrije leven behouden, zónder die verschrikkelijk wrede ‘godsdienst’ die de islam is!
  Wij willen ons niet aan hen aanpassen, en zij willen zich niet aan ons aanpassen.

  Dan blijf je waar je thuishoort: in de achtergebleven gebieden van de wereld.

  Like

 2. joga zegt:

  Voor het grootste deel volledig met je eens Cathja, behalve het begin van de een na laatste zin:
  “Wij willen ons niet aan hen aanpassen” Het probleem is dat we dat juist wel willen, want anders hadden we die islam allang hier verboden. Helaas staat de politiek (na Halsema) dit in de weg muv
  de PVV (de SGP vertrouw ik voor geen meter).

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste @ joga, volgens mij WILLEN wij ons helemaal niet aanpassen, maar hebben wij ons neer te leggen bij wat er in onze grondwet staat, namelijk: vrijheid van godsdienst. En dat is een ruim begrip.
   Voordat de islam zijn intrede deed in Europa was vrijheid van godsdienst een groot goed. Laat iedereen geloven wat hij of zij wil. Geen dwang. Nu de moslims Europa innemen (een ander woord is er eigenlijk niet voor), en ons hun leefregels steeds meer op willen leggen, lijkt er wel iets te veranderen. ZIJ moeten integreren, maar vertikken het, en onze overheid is te laks om keihard tegen hen op te treden. Denk aan de heimelijke verkoop van halal-producten, waarvan velen niet eens weten dat het halal is…!! Denk aan instellingen en sportkantines, waar ‘voor het gemak’ maar halal-voer verstrekt wordt.
   Maar nogmaals: wij WILLEN ons niet aanpassen, maar worden domweg meegezogen in die ellendige wereld die islam heet/is.

   Daarom schreef ik dat het goed is als moslims terugkeren naar hun ‘achtergebleven gebieden’. Wij willen ons vrije leven voor 100% terug krijgen! Niks aanpassen dus.

   Like

 3. Het is prima dat hij ook op Europa wijst, maar vergeet niet dat het in de VS ook stikt van de no go areas en er ook in de VS decennialang een afbraakbeleid is gevoerd.

  Like

 4. Bas zegt:

  Het is opletten geblazen. Democratie betekent op een bepaald moment de dood in de pot als er door de macht van het getal o.a. via massa-immigratie een stemgerechtigde groepsmeerderheid ontstaat met haaks staande normen en waarden i.p.v. vrijheid ! In dit opzicht werken goedbedoelde immigratie bevorderende organisaties onze vrijheid tegen. Er komt een moment dat men langzaam aan beseft meer en meer ondergeschikt te zijn aan een religieus systeem van overheersing en onderdrukking i.p.v. vrijheid.. Kennelijk is men op regeringsniveau verdeeld en/of ziende blind ! De grondwet of ons leger zou hiertegen bescherming moeten / kunnen bieden. Kennelijk ziet men graag globalisering met religieuze overheersing samensmelten.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Bas,
   Om je even uit de droom te halen, regeringen zijn niet blind en dit is het “grote” plan van de globalisten. Europa overspoelen met debiele zombie neuqnegerts om zodoende de oorspronkelijke bevolking langzaam uit te wissen. De komende 35 jaar zullen er 500 miljoen!!! van dit soort leipe “gasten” naar Europa willen en men doet er echt helemaal niets aan om dat te voorkomen. Onderstaand een trailer van WorldwarZ om je een idee te geven wat er op ons afkomt in de komende jaren. En dan moet ik denken aan het artikel van gister waarin een gezin in Frankrijk mishandeld is door dit soort parasieten.

   http://depatriotten.weebly.com

   Like

 5. Ook ik hoop nog steeds, dat Trump het wordt. Maar dat hij het momenteel moeilijker heeft, na zijn finale uitglijder over de abortuskwestie, is ook weer te begrijpen, hoe spijtig het ook is.
  Al zou ik er zelf nooit voor kiezen, en in zo’n situatie iedereen de deur wijzen, die het ook maar zou ópperen, toch sta ik op het standpunt, dat mannen zich al niet over abortus uit te spreken hebben, in welke positie ze ook verkeren, en andere vrouwen dan de zwangere-in-kwestie eigenlijk ook niet. Daarmee ga je te zeer over iemands grenzen en dat moet in deze tijd toch niet meer kunnen.
  Kortom: Hij had zich daarover nooit mogen uitlaten en het tere punt is hier niet zozeer, dat hij dat wèl gedaan heeft, maar dat hem dit púnten kost, juist omdát dit zo te begrijpen valt.
  Ik hoop, dat hij het nog redt, maar ik vrees het ergste, eerlijk gezegd.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Als je als vol idioot niet je prioriteiten in de juiste volgorde kan zetten is abortus op het ogenblik een heet hangijzer !

   Maar het is veel erger de mensen in Colorado konden niet een stemmen !

   De zittende macht van de pluche bandieten ziet niet graag hun macht inperken , en DAAR gaat het om .
   De corporatieve bandieten zien hun plan in duigen vallen als Trump gekozen wordt, geen TTP en GEEN TTIP om maar eens wat te noemen .

   Like

   • Inderdaad: Hoezeer het ook een uitglijder was, je bènt een vol idioot als je Trump alleen vanwege dít als een baksteen zou laten vallen, dat geef ik meteen toe.
    Maar daarom houd ik ook mijn hart vast, want in dit specifieke geval hebben we het dan ook wèl over VROUWEN, als je begrijpt, wat ik bedoel:
    Ook door mij, toch zelf een vrouw, kan niet worden ontkend, dat zich daar véél vol idioten onder bevinden!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Goeie les voor hem. Ook zijn faillissement had hij aan zichzelf te danken.
   Ik denk dat hij de capaciteiten heeft om het vanaf nu op een rustiger intelligente manier te gaan doen.

   Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Zo gauw de elite in de gaten krijgt welke mensen hun idealen en planningen dwarsbomen zijn ze levensgevaarlijk geworden en daarom moet Trump er heel goed op toezien dat zijn omgeving goed is gescreend, elke nieuwe maand weer, want anders haalt hij de eindstreep niet. Eenmaal president zal daar de hele kliek moeten worden buitengeworpen want die zijn niet meer te vertrouwen. In zo,n land president zijn is op zich al lopen door een mijnenveld.

  Like

 7. bob Fleumer zegt:

  Ik denk dat ze in het midden oosten ook veel gelukkiger zouden zijn zonder islam, wie wil er nou vrijwillig leven onder zo’n zwarte paraplui?

  Like

 8. Dimitri zegt:

  Waren we er in Europa maar wat meer Donald Trumps. Onze veiligheid zou er wel bij varen. We moeten af van Juncker en Merkel; zij verkopen Europa aan het kwaad; de islam. Ik zal moslims en hun geloof nooit als mijn gelijke erkennen. Ze zijn een groot gevaar voor ons. We moeten ons van hen ontdoen om onze vrijheden en democratie te redden. De bevolking gaat dit niet blijven pikken. Vroeg of laat komt er een reactie.

  Like

 9. Janscarlet zegt:

  En wat vinden jullie van een moslim als Ahmed Aboutaleb ?
  Lijkt me wel goed geïntegreerd en aangepast.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Aboutaleb: “Ik zie mijn dochter liever niet thuiskomen met een niet-moslim” . . .

   Lijkt me duidelijk.

   Webmaster

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Janscarlet 12 april 2016 om 13:16

   Aboutaleb is een gevaarlijke mohammedaanse wolf in superzachte schaapskleren; ABSOLUUT NIET TE VERTROUWEN!
   TRAP ER NIET IN!
   TRAP NOOIT IN DERGELIJKE MOHAMMEDANEN!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou daar kunnen we heel kort over zijn.

   Like

  • Kijk, dat is nu net het probleem: Er zijn té veel mensen zoals U, die zich zonder meer laten inpakken door zijn geraffineerde praatjes.
   Deze “goed geïntegreerde en aangepaste” man heeft al laten weten, dat hij dróómt van een islamitische premier voor Nederland; laat dat goed tot U doordringen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Harry zegt:

   U staat nog aan het begin van de politieke bewustwording , neem ik aan , Janscarlet ?

   Wat die vent Aboutaleb doet is taqiyya plegen , oftewel zo hard mogelijk liegen tegen de ongelovige honden met als doelstelling de islam zo veel mogelijk te bevorderen .

   Like

  • Nou Janscarlet weet niet wat je met deze uitspraak wil bereiken behalve dat je hier de islam criticasters wil stangen is Ahmed Aboutaleb een praktiserende islamofascitische kwartiermaker uit de alom steeds meer gehate incest monocultuur. Kan het niet mooier maken en daarmee zal je het moeten doen….

   Geliked door 1 persoon

 10. Anneke zegt:

  Dit beseften mijn ouders zo’n dikke veertig jaren geleden al. Zij zagen de uitverkoop actief worden in de jaren-60. De Randstad werd een RENT-stad. Verhuurt aan de Z-Europeanen en Nrd-Afrikanen……Nu VERKOCHT.

  Like

 11. Tja G. Wilders blijft mijn favoriete islam criticaster, niet dat ‘k niet Donald Trump serieus neem, maar wat mij het meest tegen de borst stuit is dat Trump een populist is en hij gebruikt de islam voor z’n eigen doeleinden namelijk om presidentskandidaat van de republikeinen te worden, niks mis mee. Trump geniet duidelijk mijn voorkeur boven Ted Cruz welke een veredelde, Texaanse relifanaat is, deze laatste is absoluut niet aan te raden als presidentskandidaat, want dan komt men in Amerika van de regen in de drup.

  Geert Wilders is na 10 jaar still going strong en mijn lievelingspoliticus welke met gevaar voor eigen leven het sinistere en de bedreiging van het megalomane EU-project, de islam en de islamisering van Europa met name Nederland BLIJFT benoemen wat in schril contrast staat met het traditionele politiek correct denken en doen van alle voorgaande politici welke de islam in Nederland hebben geïmporteerd om corporatistische en NWO redenen…

  Geliked door 1 persoon

 12. Inderdaad ziet deze Amerikaan wat er fout gaat in deze wereld,maar de Europese klootzakken die het voor het zeggen hebben zijn doof en stekeblind voor het naderende gevaar hiervan
  Moslima Merkel gaat gewoon door met haar beleid en helpt Europa de afgron in!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s