PvdA-top niet vervolgd voor Marokkanen-uitspraken

Screenshot_10

PvdA-kopstukken Spekman en Samsom.

AMSTERDAM – PvdA-kopstukken Diederik Samsom en Hans Spekman worden niet vervolgd voor hun omstreden uitspraken over Marokkanen. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald.

De PVV had het hof gevraagd het Openbaar Ministerie te dwingen de twee te laten berechten voor hun uitspraken over Marokkanen. Volgens de klagers is sprake van groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie van mensen wegens hun ras. Het OM had eerder al besloten Samsom en Spekman hier niet voor te vervolgen.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

26 reacties op PvdA-top niet vervolgd voor Marokkanen-uitspraken

 1. Tistochwat zegt:

  Het zoveelste bewijs voor het meten met twee maten door de schadelijke ‘socialist’ en diens rooie kameraden.

  Hoe zou het zijn om alle linkse landverraders hierin te werpen?
  Zou ook een handig apparaatje zijn voor de dappere ISIS strijders; hebben ze er alweer een originele manier van executeren bij:

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het spijt me dat ik het zeggen moet, maar de uitspraak is volkomen op zijn plaats. De indieners van de klacht zijn zelf geen partij. Het zou anders zijn als bijvoorbeeld Marokkanen een klacht hadden ingediend tegen Samsom of Spekman. De uitlatingen van die twee waren beledigend voor Marokkanen, niet voor PVV-ers.

   Voor alle duidelijkheid: ik ben PVV-er en Geert Wilders aanhanger van het eerste uur.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Tistochwat zegt:

    J. C. Th. Köhler 12 april 2016 om 21:05

    Ja, die Marokkanen zullen me daar gek zijn zeg!
    Die gaan echt geen klacht indienen tegen hun weldoeners.
    Ik blijf het -ondanks hetgeen u zegt- meten met twee maten vinden, want ook die twee ‘salonsocialisten’ hebben uitspraken gedaan die ‘onze’ mohammedaanse ‘mede-landers’ onwelgevallig zijn. Die beide (s)linkse ratten lachen zich een ongeluk omdat er geen aangifte tegen hen wordt gedaan.

    Like

 2. carthago zegt:

  Conseclusie :De rechtspraak in dit nederigland is het equivalent van bananenrepubliek rechtspraak! Gevaarlijker en destructiever dan de politieke penoze! Nosferatu.

  Geliked door 1 persoon

  • Mag zijn, maar ik blijf maar zo’n idee houden, dat Knoops deze dubbelzinnigheid nog zal weten te gebruiken, vraag me niet, waarom.
   (Overigens was ik pas helemaal gerust geweest als Geert voor Hiddema had gekozen.; vraag me nog steeds af, waarom níet.)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • anna zegt:

    Hiddema heeft ook mijn voorkeur met een betere woordkeuze ….

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Er zullen voor Wilders zeker nog mogelijkheden komen om Hiddema te kiezen.
    Hij zal ze allemaal nodig hebben in het politiek-correct Nederland.

    Like

   • carthago zegt:

    Zou best kunnen dat knoops dat doet. De uitspraken van spekzool en samson zijn helaas niet door aangiften gevolgd waardoor de ontvankelijkheid wordt verworpen. Knoops zou het wellicht wel kunnen gebruiken in de algemene zogenaamde en nu zogenoemde publieke verontwaardiging en dus toen ook niet door het Om opgepakt.

    Like

 3. Jade zegt:

  Dan graag ook even vrijspraak voor Wilders.
  Dank u…

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het OM en de het gerechtshof leveren hiermede overduidelijk het bewijs dat de rechtszaak Wilders een politiek proces is !!!!
  Dus een bananenrepubliek pur sang !!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Onafhankelijke Process-voering………….

  Like

 6. walt7500 zegt:

  Totale remigratie, minder is capitulatie!

  Like

 7. Thoth zegt:

  Die zijn bij de volgende verkiezingen uitgerangeerd en in mindere mate maar helaas nog niet zover, D’66 en de GL.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Niet omdat het moet, het kan …

  Like

 9. wim zegt:

  ‘Mopperde de PVV voorman’. Schandalig om terechte verontwaardiging af te doen als mopperen. Het venijn zit vaak in de kleine, onderhuidse dingen die de valse toon zetten. Ook hier weer.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Het is mooi als de PvdA-top rake dingen over hun achterban zegt. Ga zo door. Oudkerk had dat ook begrepen met z’n “vaginaberbers”.
  Maar het is aan de andere kant absurd dat een normaal mens vervolgd kan worden, duizend keer, met alle hulp van de overheid voor “minder, minder, minder”.
  Hallo?? Noem eens iemand die meer Marokkanen wil?

  Like

 11. In het programma van Een/Vandaag van heden werd ook gemeld dat door Johan Derksen letterlijk gezegd werd dat Marokkaanse voetballers zeer moeilijk in de omgang zijn en je moet dan ook terughoudend zijn om die gasten op te stellen in voetbalelftallen en hij zei dat gisteravond in het programma van Voetbal Inside tussen 20.30 uur en 22.00 uur voor 1 miljoen kijkers. Hugo Borst liet zich in Een/Vandaag in wat zachtere bewoordingen negatief uit over Marokkaanse voetballers. Zelfs een marokkaanse voetballer gaf dit ook toe in hetzelfde programma. Ik vraag me dan ook ernstig af hoelang het Openbaar Ministerie nu nog dat proces tegen Wilders kan volhouden met al deze meterij met twee maten. Het moet overigens ook gezegd worden dat Marokkaanse voetballers en hun fysieke agressie juist vaak gewild zijn in de vechtvoetballerij van de eredivisie vanwege de grote financiële belangen .

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik hoop straks met het nieuwe kabinet dat we het hele systeem kunnen herzien en veranderen, dit gaat gewoon te ver, schaamteloos, vernederend, verachtelijk, niet meer te tolereren.

  Like

 13. Jan zegt:

  Het geestelijk niveau van de bolsjewieken (hun aanhang is niets beter):

  Kom naar het Festival van de Arbeid

  Like

  • Jan zegt:

   Met ‘etnisch hacken’ wat dat ook moet voorstellen, maar er dient natuurlijk marxistische idiotie op het programma te staan om de achterban te bevredigen.
   De zwakzinnigheid straalt er weer van af.
   Dag van de arbeid en dan te bedenken dat de grootste lamstralen en parasieten socialisten zijn die leven van de ‘kapitalisten’. Man, wat haat ik dat linkse volk.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jezus!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s