Sombere Martin Schulz vreest meer EU-referenda

Screenshot_8

Martin Schulz en Mark Rutte

(Door: Thomas Borst)

Voorzitter Martin Schulz van het Europees Parlement verwacht dat de lidstaten van de Europese Unie in de toekomst de bevolking vaker zullen raadplegen. De Britten zullen op 23 juni oordelen over het EU-lidmaatschap en een negatieve uitslag zal de aanzet zijn voor meer referenda van lidstaten.

De populariteit van de EU onder de Europese burgers is tanende en Schulz schetst ook voor de komende jaren een negatief beeld. ‘Het vertrouwen van veel mensen in instellingen, zowel nationaal als Europees, is verloren gegaan,’ zegt de voorzitter tegen de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Elite, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op Sombere Martin Schulz vreest meer EU-referenda

 1. Anneke zegt:

  Ha…hij ziet de buïen al komen. Donkere wolken pakken meer en meer samen, over ons continent en de rest van de aardbol. De linkse-maffia is BANGER dan we denken….

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Als hij de soldaten maar in de kazernes laat !

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Smerige lul met onbenul op een plaatje !
  Fuck the EU !
  Jullie hebben de langste graaierstijd achter de rug !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ja meer referenda en dat ruikt naar democratie.
  En daar zijn de dictators van de Europese Unie allergisch voor !!!

  Like

 5. sammy zegt:

  moet je die klootzak van een Rutte nou naast die linkse fascistische rot duitser zien staan. die klootzak hoort er ook bij de zelfde nederlandse verraders als die in de tweede wereldoorlog.

  Like

 6. Jean zegt:

  Zou die kapo zich al eens de vraag gesteld hebben “hoe komt dat nu dat de mensen zo negatief zijn t.o. die EU misdaadorganisatie?” Ik denk het niet want m.i. kent hij ook het antwoord…

  Like

 7. GT zegt:

  Zo Martin Schulz, begint het een beetje door te dringen met jullie gecreëerde dictatuur, Fazal staat van Amerika wat voor plan je ook uit de trukendoos haalt, hoeveel mensen levens het ook kost de autochtone burger geslachtofferd voor jullie terroristen stroom, het interesseert jullie geen ene moer
  de autochtone burger moet vervangen worden voor een 1400 jaar inteelt product en gekruist worden met de zuivere blanke vrouw, als ze dat überhaupt wil o ja dat noemen we dan verkrachting.En zo kan ik nog wel even door gaan, ook ik inderdaad zie ik zeer zwarte wolken over Europa want we zullen in oorlog geraken er is geen weg meer terug, maar Dictators uit Europa het zittende pluche uit Brussel pas op want de geweer lopen zouden wel eens een ander doel kunnen kiezen! Want in een tijd van oorlog, is de mens on voorspelbaar, of zie ik dat verkeerd…..ik denk het niet want als een mens af geslacht wordt, wat heeft men nog te verliezen dan komt het oerinstinct bij de mens naar boven, en zal er een leger opstaan of je dit nu wilt of niet, en die zal keihard terug slaan!

  Like

  • Ron zegt:

   “de autochtone burger moet vervangen worden voor een 1400 jaar inteelt product en gekruist worden met de zuivere blanke vrouw”

   Waarom zouden bewoners van de arabische wereld dat nu willen? Nou, hierom:

   Genetic disorders in the Arab world | The BMJ
   http://www.bmj.com/content/333/7573/831

   { The BMJ (formerly the British Medical Journal) is an international peer reviewed medical journal and a fully online first publication. }

   In deze link staat dat de hoeveelheid inteelt in de islamitische landen gemiddeld varieert tussen 25 en 60% met als gevolg veel ziekten en handicaps bij geboren kinderen.
   Hoe kan een bevolkingsgroep zolang overleven als deze aantallen kinderen gehandicapt geboren worden en zich waarschijnlijk gemiddeld weinig zullen voortplanten ?

   1 – Zoveel mogelijk kinderen verwekken zodat het aantal gezonde kinderen de 2 ruimschoots overstijgt.
   2 – Andere landen veroveren, de mannen uitroeien en de vrouwen massaal sex-slavin maken en in harems stoppen en zwanger maken. Dan vindt er weer verversing van de genenpool plaats waardoor het effect van de inteelt weer voor een tijd afneemt.

   Laten deze dingen nu net zijn wat we zien in de loop van de islamitische geschiedenis.

   De islamitische volkeren met de inteeltcultuur kunnen dus alleen overleven door massale groei en massale veroveringen en verkrachtingen.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Deze (s)linkse rioolrat is bang om z’n luizenbaantje te verliezen.

  Kan-ie niet meer lekker zoenen met Jan Kloot Dronker:

  Like

 9. carthago zegt:

  Geef ons heden ons dagelijkse pegida en vergeef die kapo zijn uitspraken nooit.

  Like

 10. dimitri zegt:

  De EU is een ondemocratische instelling. Hoe meer referenda hoe beter. Nederland en Groot-Brittanië zijn een voorbeeld voor heel Europa. En nu hopen dat de Britten voor een Brexit stemmen. Dan volgen er meer landen die voor een vertrek kiezen en die zo de EU- dictatuur in elkaar laten zakken als een kaartenhuisje.

  Like

 11. Fred zegt:

  ‘Het vertrouwen van veel mensen in instellingen, zowel nationaal als Europees, is verloren gegaan,’ zegt de voorzitter.
  ###
  Goh, en hoe zou dàt nou toch komen?

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Zie je nou hoe snel het gaat?…
  Wie had dit durven beweren enkele jaren geleden bij Bron.

  Like

 13. Dicksy zegt:

  ” Geen probleem schulzie, maken we toch gewoon een wet waarin iedereen moet akkoord zijn of iedereen tegen, 100% moet de norm worden of anders beslist de regering en het probleem is opgelost.
  Gedaan met het zaniken van dat klootjesvolk. ”
  Also sprach rutsie tegen schulzie ( hun respectievelijke koosnaampjes als ze alleen onder elkaar zijn )

  Like

 14. Jean zegt:

  Ik ben er van overtuigd en ik ben heel gelukkig “de dagen van die EU misdaadinstelling zijn geteld” en de misdadigers zullen hun straf nooit kunnen ontlopen, nooit.

  Like

 15. Frans Brassens zegt:

  Oorspronkelijk een blog, nu maar als reactie op het originele Elsevier artikel over Schulz:

  EURO-KWAL SCHULZ VREEST DE DEMOCRATIE
  Euro-kwal Schulz, voorzitter van het E.U.-‘parlement’, is erg bang geworden van de burgers in de lidstaten. `Ze vertrouwen het niet meer`, zegt hij in een Duitse krant.
  -Schulz: “Het vertrouwen van veel mensen in instellingen, zowel nationaal als Europees, is verloren gegaan”.
  En: “De uitslag van het Nederlands Referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne is een goed voorbeeld van de kritische houding van veel burgers ten opzichte van de EU.

  Ja Schulz, vind je het gek? En hoe zou dát nou komen hè?
  -Misschien door het schandelijke en uiterst schádelijke E.U. -doordram gedrag dat constant tegen de belangen van de Europese burgers in gaat?
  -Misschien omdat veel burgers in de ‘lidstaten’ langzamerhand wákker zijn geworden?
  -Misschien dus omdat de burgers hebben gemerkt dat het hen als maar sléchter gaat, zowel wat betreft de financiën als sociaal gezien, sinds de E.U. bijna dagelijks zijn akelige klauwen naar hun uitstrekt om hen te beroven van hun recht van spreken en van hun centjes, en om hen op te zadelen met talloze zeer bedenkelijke lieden, wel heel erg veel daarvan arrogante en in principe -gezien de bedreigende koran opdrachten- gevaarlijke islamieten?
  Alle bovenstaande zaken, en nog veel meer dingen die de E.U. ons flikt, dringen maar niet door bij de uit bijzonder ‘merkwaardige’ lieden samengestelde E.U.-top.

  Nee, onze euro-kwal weet het beter:
  -“Hij houdt de Europese regeringsleiders verantwoordelijk voor de afbrokkelende geloofwaardigheid”, lees ik in Elsevier.
  Wat de zakkenwasser vergeet is dat die regeringsleiders, namens het megalomane clubje in Brussel, als belanghebbende E.U.-slaven hun bevolkingen opzadelen met ALLE GENOEMDE E.U. ROTZOOI!
  En dat het dus via die ‘leiders’ wel degelijk HET HANDELEN VAN DE E.U. ZELF IS die de burger uiteindelijk tot het inzicht bracht dat de hele E.U. totaal niet te vertrouwen is.

  Even later krijgen dan van Schulz, erg inconsekwent, weer ánderen de schuld van het gegroeide wantrouwen: “Het zijn de euro-sceptische populisten die het wantrouwen voeden”…
  Euro-kwal Schulz begrijpt niet dat die ‘euro-sceptische populisten’ domweg populair worden omdat ze het al lang bestaande -en sterk groeiende- wantrouwen van de bevolking onder woorden brengen. Niet meer dan dat, van ‘voeden’ is dus totaal geen sprake.

  De E.U. heeft de burger buiten spel gezet en is bezig diens roots en zijn vaderland te vernietigen. Dat pikken wakkere burgers niet. Zij eisen, ‘het volk’ eist, zijn roots en zijn land terug. Ze willen dat ‘het volk’ beslist en niet een zelfbenoemd stel fascistisch gekleurde E.U.-grootheidswaanzinnigen.
  ‘Het volk’ eist het zelfbeschikkingsrecht, de DEMOCRATIE terug.

  Like

 16. kruisridder zegt:

  Het volk is het vertrouwen in de politici volledig verloren. En terecht. Het is één corrupte boevenzooi, te vergelijken met het nazi-regime in de Oekraine. Waarom willen ze minder referenda? In een beetje ”democratisch” land hoort met regelmaat een referendum gehouden worden. De stem van het volk, dus van het land, is belangrijk. Niet die van de politici.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s