Asielcrisis kost 800 miljoen euro

Screenshot_20

(Door: Alexander Bakker en Jan-Willem Navis)

AMSTERDAM – Het opvangen van vluchtelingen heeft vorig jaar 800 miljoen euro gekost. Zoveel heeft het Centraal Orgaan Asielzoekers uitgegeven aan bed, bad en brood voor de duizenden vluchtelingen die naar Nederland kwamen.

De dienst gaf in 2015 maar liefst 300 miljoen meer uit dan een jaar eerder. Die stijging zette pas in na de plotselinge hausse aan asielaanvragen die afgelopen zomer op gang kwam.

De plotselinge stijging van het aantal vluchtelingen dat naar Nederland kwam, zag het COA niet aankomen, schrijft de organisatie in haar jaarverslag. Nadat de Duitse bondskanselier Merkel haar beroemd geworden ‘Wir schaffen das’ uitsprak, kwam er een enorme stroom ontheemden richting West-Europa, voornamelijk op de vlucht voor de oorlog in Syrië.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Asielcrisis kost 800 miljoen euro

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] De dienst gaf in 2015 maar liefst 300 miljoen meer uit dan een jaar eerder. [/quote]

  En ook dát geld halen ze weg bij ONS en NIET bij de ‘regenten’, die die ‘vluchtelingen’ importeren.
  Ik voorzie voor heel veel burgers grote armoede in 2017 en daarna.
  Vreemd eigenlijk dat de ‘Gutmensch’ geen last van de ‘bezuinigingen’ schijnt te hebben.

  Like

 2. ildiko zegt:

  deze circus moet kunnen omdat er genoeg geld en nog extra vluchtelingen belasting kan en moet het volk zo direct weer ophoesten

  Like

 3. Cathja zegt:

  De rekening van dit ‘geintje’ komt uiteraard (hoe kan het ook anders?) bij de belastingbetaler op het bordje terecht. Misschien zit ik nu enorm te zaniken, maar zolang er ‘vluchtelingen’ worden opgevangen die geen recht op bescherming hebben, heb ik geen zin om daarvoor ook maar één cent te betalen! En wat te denken van al die illegalen, die hier jaar in, jaar uit op onze kosten leven? Ze trekken van het ene (kraak)pand naar het andere, en hebben ‘recht op’ bad, bed en brood, én medische zorg! Dat moet allemaal betaald worden.
  Alle asielzoekers die geen recht hebben op een verblijf hier, krijgen nu een vliegticket richting huis, plus 200 euro ‘zakgeld’….! Albanezen hebben op deze manier zowat een jaarsalaris opgestreken. Die komen graag nog eens terug.

  Ik baal zo verschrikkelijk van het woord ‘vluchtelingen’, om nog maar te zwijgen over de mensen die zich ‘vluchteling’ noemen, dit niet zijn, en doodleuk de hand ophouden en eisen stellen.

  Ik eis van onze overheid dat we per direct geld gaan vrijmaken voor al onze eigen mensen, jong, oud, gehandicapt en in armoede levend, zodat zij eindelijk weer krijgen waar ze recht op hebben en wat hen onterecht is afgenomen. Velen hebben moeten inleveren, terwijl dat eigenlijk niet kon.
  Daar moeten we nu eerst maar eens de aandacht op vestigen.

  Like

  • elisah zegt:

   MerkelFerkel heeft ze met haar “Wir schaffen das” naar Europa gelokt, kunnen we dan misschien de rekening bij haar neerleggen?

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, in feite moet Duitsland bloeden voor hetgeen ze de Europese bevolking hebben aangedaan en nog steeds aandoen, door geen rem te zetten op de instroom van ‘vluchtelingen’.

    Like

 4. Koos zegt:

  Is hierin meegerekend:

  De uitgaven voor detentie van moslims?
  De uitgaven voor psychologische hulp aan slachtoffers van verkrachting door moslims?
  De uitgaven voor ziekenhuisopname van slachtoffers van moslimgeweld?
  De uitgaven voor de noodzakelijke uitbreiding van politie en leger?
  De indirecte kosten die het gevolg zijn van een algemene daling van het vertrouwen in de toekomst, waardoor mensen minder gemotiveerd zijn om te leren en te werken?
  Om nog maar te zwijgen van de immateriele kosten, zoals de aantasting van ons landschap, en de verloedering van onze steden.

  Reken er maar op dat de totale kosten oneindig veel groter zijn dan 800 miljoen.

  Like

 5. witte raaf zegt:

  Gewoon NIET NORMAAL!!
  wat een achterlijke idioterie,en wij maar schuiven!!
  Dat was dus voor 2015 als ik het goed begrepen heb,nou dan weet je wel wat er nog bij gaat komen aan huisvesting, uitkering ,zorg,onderwijs etc etc.Dit bedrag is dus alleen voor de opvang van het COA geweest,ja mensen trek de knip maar alvast!!.
  Waarschijnlijk voor het lopende jaar en 2017 nog eens zulke bedragen!!
  Echt ZUM KOTSEN!!

  Like

 6. Elena zegt:

  De torenhoge kosten van asielopvang…was over minder dan 6 maanden.
  Immers de bezetters kwamen pas juli/augustus binnen gewandeld.
  Dit jaar zijn de kosten het veelvoudige daarvan.

  Like

 7. Leo zegt:

  Het COA zag het “niet “aankomen” de bevolking van Nederland wel, vreemd he ??

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Op de vlucht ???????????? Ik kan me niet voorstellen dat je 4000 tot 5000 kilometer ver vlucht met gevaar voor je eigen leven en je kinderen.
  Volgens mij zijn het bezetters, ter uitbreiding van de islam en wordt er gekeken waar het meeste gratis te halen is !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Asielcrisis kost 800 miljoen euro, maak je niet druk de kosten zullen in de nabije toekomst alleen maar verder oplopen. Nivelleren is een feest volgens de verrotte PvdA ideologie, belasting betaler betaald en de halal regering bepaalt…

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Die 800 miljoen lijkt mij wel een beetje HEEL WEINIG hoor, als we zien wat er allemaal gedaan wordt. Hele AZC’s opgezet, dure gemeente vergaderingen, eten dat weggegooid wordt en vervangen door nieuw voedsel, zakgeld voor honderduizenden parasieten, tienduizenden die een al statushouder zijn en een huis+uitkering hebben gekregen.
  Ga er maar vanuit, dat het een veelvoud van dit bedrag is en men “lekker” onder de 1 miljard wil blijven. Ondertussen met Griekenland verbleekt niemand meer van dit soort bedragen onder de miljard. Dus naar mijn bescheiden mening worden we ook hier weer gigantisch belazerd met dit soort onzin flut berichten en bedragen!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. Is hier ooit een referendum over gehouden of toestemming voor gevraagd ? Zo neen, dan is dit een overtreding van het Wetboek van Strafrecht. Dus laat de boevenwagen maar uitrijden richting Den Haag !

  Like

 12. rs zegt:

  Is die 800 miljoen in of exclusief de rotzooi die ze hier achter gelaten hebben???Zal wel exclusief zijn………….denk aan o.a. politie,die heeft moeten uitrukken voor bonje onderling tussen al dat gajes !!!!!!!!!!En de opruimdiensten niet te vergeten………dus al met al komt het om en nabij de 1 miljard……………..

  En onze oudjes liggen nog steeds……………….

  Like

 13. Ze stierven niet voor de vrijheid

  Ze stierven voor de banken, bedrijven en oorlog profiteurs

  Like

 14. Staat dit soort brutaliteit, vernedering, verwaarlozing en de haat tegen de ‘Nederlandse’ cultuur ons óók te wachten of zal het wel meevallen wanneer de hoofddoekjes het stokje over nemen?

  Man installeert verborgen camera bij zijn moeder in het verzorgingshuis. Dan begrijpt hij opeens alles >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/04/man-installeert-verborgen-camera-bij-zijn-moeder-in-het-verzorgingshuis-dan-begrijpt-hij-opeens-alles/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 13 april 2016 om 16:39

   Die kopvoddenbalen zouden nog veel wreder omgaan met ‘ongelovige ‘bejaarden’.
   Vooropgesteld dat ze die oude mensen zouden wíllen ‘verzorgen’.
   Kopvoddenbalen zijn sadistische wijven die vol wrok en haat zitten, de ‘godsdienst’waanzinnigen!

   Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Waarom moet ik verplicht één of meerdere ‘vluchtelingen’ onderhouden?
  Ik neem liever een huisdier; daar heb je tenminste nog plezier van.
  Kan IK er wat aan doen dat die negers elkaar altijd en overal te lijf willen gaan?!
  Knap je zaakjes thuis maar op; jullie bekken (en eisenpakketten) zijn groot genoeg!

  Like

 16. bokito zegt:

  ze liegen dat ze barsten de kosten zullen tegen de 2 miljard zijn als het niet meer is

  Like

 17. Jean zegt:

  800.000.000 euro?????
  Zet er maar gerust een nul bij, 8.000.000.000 euro lijkt mij correcter dus hoogtijd dat ingegrepen wordt en dagelijks ± 5.000 terroristen/moslimtoeristen worden afgevoerd richting Afrika, daar horen ze thuis en daar soppen ze het zich maar op want wij willen geen islamieten in onze huizen, straten, gemeenten en steden en wij weigeren er één eurocent aan te verknoeien, dat geldt trouwens voor heel Afrika.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Ik hoorde op de staatsomroep nog iemand blaten, dat het wel 4000 banen heeft opgeleverd. Alsof je dat in mindering kunt brengen. We betalen gewoon 4000 idioten, die ons land helpen overstromen met bijstandsmigranten. Dat kost nu 800 miljoen en ieder jaar hierna een veelvoud van dat bedrag.

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Ik heb in 2015 een schatting gedaan van 5 miljard, elk jaar een miljard, dat er per jaar de kosten zullen stijgen zal ik er niet ver van af zitten. Binnen tien jaar heeft zich een financiële ramp voltrokken. Ik hoop dat alle landverraders dan zijn opgepakt en voor een volkstribunaal komen.

  Like

 20. Jan zegt:

  Hollandse kaas en kip spekken de jihad-kas

  Een netwerk van Deense en Spaanse jihadisten heeft door fraude bij de koop- en verkoop van Goudse kaas en Hollandse kipfilet mogelijk honderdduizenden euro’s voor de internationale jihad verdiend.

  De kaas en de kip werden gekocht van Nederlandse bedrijven. Het gaat om een grootschalige btw-fraude die draait rond het nu failliete bedrijf Q Transport uit Kopenhagen. Dat bedrijf werd geleid door de bekende deense jihadist en Syriëganger Abdessamad Fateh.

  Al-Qaeda
  Fateh, inmiddels overleden, werd in 2014 door de VS op hun terreurlijst gezet vanwege banden met Al-Qaeda.
  ….
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4281676/2016/04/14/Hollandse-kaas-en-kip-spekken-de-jihad-kas.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s