Denk niet dat jullie goed zijn

Screenshot_22

Het nieuwe fascisme zegt niet: “Ik ben het fascisme.” Het zegt: “Ik ben het ANTI-FASCISME.”

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Jullie kunnen jezelf wel aanpraten dat jullie goede mensen zijn, maar als jullie toelaten dat verheerlijkers van een vrouwen-onderdrukker binnen onze gelederen mogen neerstrijken, dan zijn jullie slechte mensen. Als jullie toelaten dat verheerlijkers van een kinder-ontmaagder binnen onze gelederen mogen neerstrijken, dan zijn jullie nooit goed geweest, maar denken jullie dat alleen van jezelf. Jullie kunnen nog zoveel onbaatzuchtige evenementen houden, nog zoveel lofliederen aan jullie nietsdoen verspillen, maar de waarheid blijft; de waarheid, dat jullie het hebben laten afweten. Dat jullie alleen maar dènken goed te zijn.

In werkelijkheid bevorderen jullie met je beperkte bewustzijn het slechte, het abnormale, en laten jullie het een deel van jezelf worden. Bekritiseren jullie iedereen die jullie daarop wijst. Jullie zijn uiterst slechte mensen, zelfs wanneer jullie het kerstfeest vieren, omdat jullie door je “niet-weten” de absolute mensen-verachting stimuleren. Jullie zijn aartsdom en houden jezelf tegelijkertijd nog voor uiterst intelligent te zijn. Jullie lachen nog om diegenen die jullie op jullie eigen domheid opmerkzaam willen maken. Blijven door jullie zelfverheerlijking gevangen in je eigen waan. Applaudisseren nog als deze uiteenzetting jullie heftig in de weg staat.

Jullie denken, dat jullie beter zijn dan Hitler, maar niemand, die in dit land het fascisme stimuleert, een fascisme dat het fascisme in het Derde Rijk nog vele malen overtroeft, is beter dan Hitler. Jullie pretenderen geen nazi’s te zijn, en zijn tegelijkertijd de grootste nazi’s die er ooit in Duitsland geweest zijn. Verklikken diegenen door wie jullie herkend en benoemd zijn, omdat alle fascisten dat zo doen.

Jullie draaien de zaken om en noemen diegenen die het fascisme in z’n volle omvang herkend hebben ‘fascisten.’ Jullie kunnen jezelf de kroon opzetten, jezelf verzekeren dat jullie de besten zijn, maar er zijn mensen, die deze kwalificatie ook verdiend hebben, die jullie herkennen. Die jullie doorzien. Jullie zijn niet goed.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Denk niet dat jullie goed zijn

 1. Sjaak zegt:

  Famoos en een schot midden in de roos !

  Like

 2. Jean zegt:

  Theresa, kijk even naar rechts dan zult u merken dat ik er sta, ook ik walg enorm van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en ik zal er alles aan doen én meewerken tot aan mijn laatste snik om die smeerlapperij te verdrijven en te verbieden op ons westelijk seculier grondgebied.
  Wij respecteren onze vrouwen, wij respecteren onze kinderen en daar blijft iedereen met zijn poten vanaf daarom dat ik al jaren smeek om aanpassing van de wet dat misdaden tegen personen nooit mogen verjaren.
  Bye the way, op tijd en stond ook wel naar links kijken want van links komen de kogels en het barbaars geweld beschermd door het huidige misdadige beleid.

  Like

  • Uiteraard, Jean! Maar in dit geval dien je je te wenden tot Petra Raab, die, voor zover ik haar gemoedsaandoeningen inmiddels enigszins het leren doorgronden, in een uiterst opstandige bui op het toetsenbord is losgegaan en deze korte, maar ráke ontboezeming spinnijdig heeft ingetikt, zó zat is ze op dat moment de “Gutmenschen” geweest!
   Meestal is ze wat bedachtzamer. Maar tóch hàd dit wel iets.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Helena zegt:

    Geweldig! Dankjewel Theresa, voor het delen en het vertalen van dit steengoede artikel van de hand van Petra Raab (complimenten). Het moet wel gezegd: jij had het ook zo mooi kunnen verwoorden 🙂

    Like

 3. koddebeier zegt:

  100% mee eens !!!!!!!!!!!!!! Deze zelfde Nazie’s lopen ook in Nederland rond en toeteren de Anti Fascisten (AntiFa) te zijn.

  Like

 4. Koos zegt:

  Er zijn 2 soorten linksen:
  1: Zij die de maatschappij kapot willen maken.
  2: Zij die te dom zijn om te begrijpen dat immigratie de maatschappij kapot maakt.
  Integere linksen met enige intelligentie zijn allang overgelopen naar de PVV. Gelukkig is dat de meerderheid, en blijft er van links weinig over.

  Like

  • Jean zegt:

   Ik hoop het dat er van links straks niets meer over blijft.
   Kunnen we nu reeds de bezemwagen naar Den Haag sturen om de rotzooi op te ruimen?

   Like

 5. Mirjam zegt:

  Helemaal mee eens.

  Like

 6. albertien54 zegt:

  Wow, wat een goede tekst, die ga ik uitprinten en in mijn tas bewaren en iedereen die op mijn pad komt en zich nog steeds profileert als onnozele goedmens, duw ik dit epistel in de hand. Zo en nu lezen kreng!

  Like

 7. Jan zegt:

  @Theresa Geißler: The Left’s Unholy Alliance with Islam


  ….
  A growing population of left-winged activists (people who are against; human/animal abuses,
  Zionism, and Austerity measures etc) look upto the Muslims as a force who are strong enough to fight against the injustices of the world. Many of these people
  (who are sometimes part of Anonymous and Anarchy movements) will ally with the Muslims to fight against the neo-Nazis’ and rich politicians. They will give intelligence, share weapons and do
  undercover work for the Muslims to pave the way for the conquest of Rome.

  So how will this happen? ISIS writes:

  If you have ever been at a pro-Palestine / anti-Israel protest, you will see many activists who are not even Muslims who are supportive of what Muslims are calling for (the fall of Zionism). It is most likely here that connections between Muslims and Left-wing activists will be made…they will start to work together in small cells of groups to fight and sabotage against the ‘financial elite’

  https://politicallyshort.com/2016/03/27/the-lefts-unholy-alliance-with-islam/

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Het is te hopen dat de LINKSCHE GOEDMENSCHEN deze voortreffelijke analyse ook onder ogen krijgen. Dit moet ze met schaamte vervullen. Maar nee, ze zullen het als verachtelijk terzijde schuiven. Ze zijn inderdaad niet goed en schuldig aan huidig en toekomstig leed.
  Het is niet uitgesloten dat hen een ‘bijltjesdag’ wacht. Ik zal daar geen traan voor laten.
  malsion@orange.fr = aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Republikein zegt:

  De NOS verzwijgt de al 11 dagen durende opstand in Frankrijk die begon op 31 maart met betogingen door jongeren en studenten in meer dan 200 steden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s