FOTO: De “linksmensch”

Screenshot_19

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTO: De “linksmensch”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Koos zegt:

   Merkel, bedankt!

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +++
   Op het Nujij.nl forum gelezen :
   “Bij voetbalclub GSC Esdo in Den Haag hebben Marokkaanse leden een coup gepleegd door in groten getale naar de ledenvergadering te komen, en daar een volledig Marokkaans bestuur te kiezen.
   Oud-bestuurslid Jaap Kanters spreekt donderdag in De Telegraaf van ‘een coup op slinkse wijze’. ‘Het is allemaal van tevoren bekokstoofd,’ aldus Kanters, die vanwege de overname zelf ook moest opstappen.
   Vier Mohameds
   Als gevolg zijn nu alle vijf de bestuursleden van Marokkaanse komaf. Het bestuur bestaat sinds de overname uit een Umit, een Nordin, een Hassan, een Ali en een Mohamed. In de zeskoppige leiding van het eerste elftal zitten zelfs vier Mohameds.
   Uit onvrede zijn inmiddels 52 autochtone spelers, vier complete elftallen, bij de vereniging vertrokken. Zij hebben zich volgens Kanters aangesloten bij de nieuwe vereniging WIK in het Zuiderpark.
   Oud-leden hebben GSC Esdo met de komst van steeds meer Marokkaanse leden zien veranderen. Zo zijn de etiketten van de sterke drank en biertap afgeplakt en kunnen er in de kantine geen karbonaadjes meer worden besteld.
   ‘Ook gedraagt men zich heel anders ten opzichte van de vrouwen die zich als vrijwilliger jarenlang hebben ingezet voor de club,’ zegt Kanters.
   ‘Zo zijn de vrouwen die het hele seizoen achter de bar hebben gestaan niet eens uitgenodigd voor het feest om de afsluiting van het seizoen te vieren. Dat terwijl deze dames zich al jaren het vuur uit de sloffen lopen.’
   De secretaris van Esdo, Mohamed Talhoui, zegt niet te snappen waarom tientallen leden de vereniging de rug hebben toegekeerd. ‘Maar ze zullen zich waarschijnlijk niet meer prettig hebben gevoeld bij de club. Bij elke amateurclub is het normaal dat er mensen overstappen naar een andere voetbalvereniging.’
   Oeps……………zou Derksen toch een klein beetje gelijk hebben.
   IJzervreter | 13-04-16 | 10:17
   +++

   Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Nu dansen ze nog deze naïeve goedmensen. Ze wachten op de donkere prins op het zwarte paard. Ze dansen hun ondergang te gemoed en hebben geen idee van wat hun te wachten staat. Geniet er nog maar even van beste goedmensen want straks is alles anders. Slavernij, onderdrukking, verkrachting en geweld zullen jullie ten deel vallen. Het leven zal niet zo gekleurd meer zijn als jullie danskleding maar inktzwart en vuil als een oederwetse potkachel. Oh linkse goedmensen kom tot bezinning en bestrijd het kwaad in plaats van het te omarmen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Europa is het einige kontinent waar moslim terroristen, buitenlandse
  zwaarkriminelen en arabische en afrikaanse verkrachters ook nog
  voor hun daden betaald worden, van de gastlanden !
  Daarbij zijn de volgenkosten die van de linkse volksverraders onder
  hun orientale tapijten geveegd worden, zonder helderziende te zijn,
  nu al de dolkstoot voor het soziaalsysteem !

  Like

 4. Klopt helemaal! Bij de linksmensch is ook geen diversiteit in de buurt.

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Dat lijken me toch meer jonge mensen die in de “flower-power” tijd van hun ouders/grootouders zijn blijven hangen , volgens mij. Compleet geschift …GEEN idee , waar ze mee bezig zijn noch wat er op hun afkomt met dit idiote islam geknuffel . TOTAAL de weg kwijt zo te zien . Verwacht niet van de moslims dat ze hetzelfde denken en handelen als de mensen in het Westen of mensen die open-minded zijn . Ook die mensen , willen/wensen geen geweld cq criminaliteit en respecteren elkaar. Ongeacht wat men denkt , hoe men leeft etc etc……VERWACHT dit echter NIET van de moslims/islam. Die zal je wanneer de tijd rijp is …onherroepelijk AFSLACHTEN.zonder blikken of blozen en/of met de ogen te knipperen. ’t Lijkt wel alsof die “hippies” er nogtrots op zijn ook , dat hun dit straks allemaal gaat overkomen !! Iser dan HELEMAAL niemand , die een klein beetje verstand in die overkookte hersens kan / wil rammen ???

  Like

 6. Paul55 zegt:

  Ze waren toen al wereldvreemd!

  Like

 7. Duchesne zegt:

  Bovenstaande foto is enkel mogelijk is vrijheid, in een moslim samenleving zouden de deelnemers en deelneemsters een gruweliijk lot wachten. Ik zie dit niet als linksmensen maar als een vrolijk feest en een onbegrensde naiviteit waar het vertrowuen in anderen betreft.
  Van de hippies die ik ekn zijn er verschillende met zeer slechte ervaringen wat betreft allochtonen en moslims, ze mijden ze maar willen niet oordelen. Maar ergens zal iedereen een kant moeten kiezen, overleven is keuzes maken en niet wegkijken. En dat geld ook voor links gutmenschen.

  Like

 8. albertien54 zegt:

  De dansende zelfhatende feministen, in de hoop dat alles straks goed zal komen en daar hoeven ZIJ niets voor te doen, denken ze……. Wat een nachtmerrie zal dit voor hen als ze tot de conclusie komen dat ze zich hebben laten hersenspoelen door hun linksverradende politieke partijen, de kranten, staatsjournaal en ik wens. hoop, bid dat zij snel de stront uit hun ogen gaan poetsen.
  Ik keek vanmorgen al zappend even naar de BBC, waar een Bitse journalist een verschrikkelijk verhaal vertelde wat hij had meegemaakt in een ISIS kam in Syrië, hij was daar een paar weken geweest.
  Hij was zich rot geschrokken, zoveel haat er in deze mensen is, hij zei: de haat naar het westen zit er zo diep in gesleten, een groot kankergezwel en ze zijn zo gehersenspoeld. Soms sliep hij op de grond tussen de vele kalosnikovs, het was een ware nachtmerrie. Ze zijn met duizenden en ze zijn bereid om alles te geven en hebben grote plannen om veel aanslagen te plegen op de grote steden en ze zullen niet rusten voordat geheel Europa zich heeft onderworpen aan de islam, de sharia. De man was ontzettend ontdaan en hij had nog nooit zoveel haat meegemaakt, inderdaad dit zijn gehersenspoelde idioten, waar dit land nog steeds de deuren voor open houdt, de rode loper uitlegt. Dit is het allerergste Nazi-NSB-kabinet ooit en ik vrees dat al die linkse goedmensen zich straks kapot zullen schrikken als het grote gevaar aan hun voordeur staat met geweren of metalen buizen om de ramen en deuren in te slaan, ik vrees dat die tijden ons staan te wachten en misschien ben ik nu wel heel zwartgallig en een doemdenker, zoals wij kritische mensen worden weggezet of ik ben een fascist/rascist.
  De uitspraak klopt: de fascisten van de toekomst zijn de anti-fascisten en de anti-fascisten zijn de fascisten en in dit stadium zijn we inmiddels aanbeland. Van je mede-landgenoten moet je het maar hebben, de toestanden van de tweede wereldoorlog zijn in dit land gekomen en ik vrees dat we ook nog een derde wereldoorlog kunnen verwachten, zoals ook Nostradamus/Cacey al hadden voorspeld, de spirituele oorlog tussen Islam en Christendom.
  Laat God ons beschermen tegen zoveel duistere satanische krachten en laat dit land behoed worden voor de gruwel die er staat aan te komen.
  De zon schijnt, de katten liggen te rollebollen, de magnolia staat in volle bloei en de plantjes beginnen te groeien. De lente staat voor de deur, welke lente, de Europese lente??
  Driek en alle andere lezers, ik wens u een gezegende dag!

  Like

 9. Jean zegt:

  Hopelijk zitten daar veel teken, u weet wel “ziekte van Lyme” want dat is een multisysteemaandoening, echt iets voor dergelijke idioten.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Wees we-el kom, vre-emdeling, we-el kom in ons la-hand.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Een idioot zooitje die in een normaal land in een inrichting voor zwakzinnige zouden belanden !!

  Like

 12. Tja, die outfits zeggen trouwens betrekkelijk weinig: Van dat soort rokken en sjaaltjes draag ik er zelf ook wel graag, zeker ’s zomers.
  Essentieel is eerder, waar naartóe je ze aantrekt: Dit is duidelijk een spiritueel festival en daarvan valt inderdaad niet veel goeds te verwachten: Die gedragen zich als elfen in Neverland en halen met een roes in hun kop rustig de hele wereld binnen! Ha ha!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 13. Paul55 zegt:

  Bij rutte thuis wordt er aangebeld, rutte doet open.
  Staat er een arabisch uitziende man voor hem.
  Hij stelt zich voor, en zegt, ik ben uw moordenaar,
  waarop rutte op zingende wijze zegt, welkom, welkom!

  Like

 14. Koos zegt:

  De hippies van de jaren 60, dat was de Europese lente van “alles moet kunnen”.
  Maar als alles moet kunnen, dan hoef je ook niet meer na te denken over wat wel, en wat niet kan.
  Nu zitten we met de wrange vruchten van deze stompzinnige ideologie.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Nog even en die rare rode trutjes lopen er zo bij:

  Niet dat ze dat erg zullen vinden hoor; ze zullen de boerka met gejuich ontvangen; ze zullen er zelfs trots op zijn.

  Like

 16. walt7500 zegt:

  Totale remigratie, minder is capitulatie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s