Grieks-Macedonische grens: Duitse “asielactivisten” gearresteerd, nieuwe bestorming van de grens afgeweerd

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Griekse politie worden de activisten uit Duitsland ervan verdacht de “asielzoekers” in het kamp van Idomeni op te stoken. De drie Duitsers werden kortstondig vastgehouden. Twee van hen waren dinsdagavond weer op vrije voeten. De ander, bij wie een mes werd aangetroffen, bleef ook woensdag in de gevangenis.

Duits - Zuerst

De Griekse politie controleerde in totaal 16 activisten. Ook bij de plaatselijke autoriteiten begint onvrede over hun aanwezigheid en gedrag te ontstaan. De burgemeester van Idomeni zei tegen de Griekse televisie: “De Ngo´s zijn in Idomeni als paddenstoelen uit de grond geschoten.”Alleen al in Idomeni zelf zouden 16 van zulke organisaties actief zijn.

Zondag en vandaag hadden honderden “asielzoekers” geprobeerd de grens naar Macedonië te bestormen. De Macedonische politie kon de menigte hier alleen van afhouden door traangas en verblindende granaten te gebruiken. Zondag was het tot de onlusten gekomen nadat er flyers in het Arabisch onder de “vluchtelingen” waren verdeeld, aldus “Spiegel Online”. Er raakten 300 personen gewond. Al in maart hadden politieke activisten de “asielzoekers” met flyers aangezet tot het bestormen van de grens.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Griekenland, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Macedonië, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, NGO´s, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Grieks-Macedonische grens: Duitse “asielactivisten” gearresteerd, nieuwe bestorming van de grens afgeweerd

 1. Nemesis zegt:

  Wat een rattenpak zijn die activisten, die ik eerder terroristen wil noemen toch. Ratten zou men uit moeten roeien.
  Overigens, die boeren daar zullen wel blij zij, NOT. Dat veld uit het filmpje is besteld, Zo als het er uit ziet zijn er aardappel gezet.

  Geliked door 2 people

 2. Ja beste Nemesis denk dat het agent provocateurs zijn, elke organisatie wil een stuk van de immigratie taart hebben….

  Geliked door 1 persoon

 3. Driek zegt:

  Dat ziet er fijn uit, allemaal sterke jonge mannen die straks onze steden en dorpen bevolken, die straks allemaal een ingericht huis, uitkering, medische verzorging en moskeeën willen hebben, daar zijn we mooi klaar mee. Alleen al de tandartskosten van één zo’n bedrieger staat gelijk aan een fors jaar inkomen. Dit allemaal dank zij het zooitje bedriegers in Den Haag en Brussel. Die bewindslieden verdienen door hun schanddaden een levenslange gevangenisstraf.

  Maar, nog is het niet te laat, lezers van E.J. Bron, want misschien, ja, heel misschien komt het Nederlandse volk eindelijk eens tot bezinning – heel misschien gaan ze eindelijk eens stemmen op een partij die het landsbelang hoog in het vaandel heeft. Daar heb ik toch nog mijn schrale hoop op gevestigd. Ik vond de woorden die de heer Wilders uitsprak tot al die bewindslieden, dan ook feilloos.

  Even nog hoorde ik die mekkerende stem van die Marokkaanse kamervoorzitster Khadija Arib, dat accent alleen al doet mijn bloeddruk stijgen. Hoe, vraag ik mij af, komen wij in hemelsnaam aan een kamervoorzitster van Marokkaanse komaf? Wat is er in hemelsnaam fout gegaan in Nederland, dat wij moeten luisteren naar een moslimvrouw uit Marokko? Ik weet het werkelijk niet. Dit had ik in de zestiger jaren, toen Nederland nog een fijn land was, nooit kunnen denken. Doch dat geldt voor meer dingen.

  Zojuist zag ik op Geen Stijl die idiote lachebek Mark Rutte, met naast hem Bert Koenders, het leugenachtige tweetal. Twee gewetenloze lieden die den burgers zonder enige wroeging glashard besodemieteren. Maar, hoe kan het ook anders, want als het volk de kans heeft om zijn misnoegen uit te spreken, om zijn stem uit te brengen, komt meer dan de helft niet opdagen, dus die lieden hebben gewoon schijt aan dat Nederlandse volk. Ja, en ik kan ze daar geen ongelijk in geven. Het wordt tijd dat die Nederlanders een keer wakker worden. Dat hoop ik van ganser harte, lezer.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pieter zegt:

  Het wordt tijd om met scherp te schieten voor de Macedonische grenswachten.

  Geliked door 1 persoon

 5. D. G. Neree zegt:

  arresteren en aanklagen voor staatsondermijnende handelingen en het oproepen tot een illegale bestorming

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Hé, beelden uit Israël.

  Ik zou als eerste een paar hoernalisten neermaaien en vervolgens een fiks aantal jihadisten een knieschot geven.

  Like

 7. ildiko zegt:

  deze activisten hoeven niet te werken? van wat leven ze dan? wie betaald deze mensen? dus dat moet goed aangepakt worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s