Het eindrapport van de massale aanvallen in Keulen is duidelijk – bijna alle misdadigers zijn asielzoekers en illegalen

Screenshot_16

(Door: “rommel”)

Het duurde niet lang voordat er valse informatie werd verspreid over de gebeurtenissen in Keulen in nieuwjaarsnacht. Slechts drie van de 58 verdachten van de aanvallen zijn pas aangekomen immigranten, beweerde bijvoorbeeld de Britse Independent in een rubriek voor een paar maanden geleden. Het artikel werd op grote schaal gedeeld door Zweedse journalisten en commentatoren als bewijs dat de rapportage over Keulen onjuist was geweest, zelfs racistisch.

“Kunnen we het er nu over eens zijn dat de enige gemeenschappelijke benaming voor deze aanranders het woord ‘mannen’ is?”, schreef bijvoorbeeld Rossana Dinamarca (Vänster, De Zweedse Linkse Partij) op Twitter. Maar het blijkt een misleidend bericht wat de Independent verspreid heeft.

Afgelopen donderdag werd aan het parlement van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen het officiële onderzoekrapport gerepresenteerd van de gebeurtenissen in nieuwjaarsnacht in Keulen. Het rapport is mede gebaseerd op 1178 uur aan filmmateriaal van bewakingscamera’s.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het eindrapport van de massale aanvallen in Keulen is duidelijk – bijna alle misdadigers zijn asielzoekers en illegalen

 1. Mirjam zegt:

  De waarheid zegeviert…

  Like

 2. Jean zegt:

  En daar moeten ze 3,5 maanden over doen om dat te weten? Dat wisten wij al op 1 jan 2016.
  Dat is zo als ze nu in België ‘willen’ gaan toepassen nl. een commissie oprichten die moet onderzoeken om terreur & terroristen voor te zijn alleen mag het Vlaams Belang daar niet aan deelnemen want die spreken al meer dan 20 jaar “de waarheid” en dat is nu net niet de bedoeling, ze zijn nu aan ’t zoeken naar de juiste samenstelling van de beton die ze moeten gebruiken om het deksel te gieten….
  Wat een club kotsmisselijke lapzwanzen liggen toch steeds te parasiteren op onze kosten, de hel wensen we ze inclusief die achterlijke perverse gewelddadige islamieten .
  Volgen jullie het ook de berichtgeving over die marokkaan waarnaar ze maanden gezocht hebben en die goed beschermd werd door Marokkanen in Molenbeek, straks verklaren ze hem nog heilig en richten ze een standbeeld voor hem op. De enige oplossing is: 20 jaar opsluiting op water en brood (is 100% halal) en dan binnen de 24u van het grondgebied smijten hetgeen dadelijk moet gebeuren met het beschermingstuig van die crimineel.
  Ik heb het echt gehad met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij op het grondgebied, gelukkig wijzen alle pijlen in de goede richting nl. de richting van totale verdrijving van die smeerlapperij uit Europa. Hopelijk nog deze maand.

  Like

  • P. Clijsen zegt:

   Dan wil ik ook alle hooligans, gewelddadige neonzia’s en wat dies meer zij voor twintig jaar het kot in. Of ge stopt met uw selectieve verontwaardiging of ge komt met goeie oplossingen, tegen onwettelijk gedrag in het algemeen uiteraard. Dan verdwijnt misschien wel wat smeerlapperij uit Europa. Alleen jammer dat er asltijd wel smeerlappen zullen rondlopen, waar dan ook.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Oók een manier om de islam-smeerlapperij te (proberen te) downplayen, Clijsen.
    Nu weer eens -niet ter zake- ‘vergelijken’ met diverse onprettigheden in wat omslachtige bewoordingen.
    Inclusief een op bevelende toon geuite ‘opdracht aan den volke alhier’.
    Je moet maar durven.

    ‘Zij doen het ook’ is de normale mantra. Had je ook kunnen gebruiken.
    Maar dat werkt hier al heel lange tijd niet. Te doorzichtig en zelfs wat kinderlijk.
    Hier wordt geval voor geval afgewerkt.
    De ernstigste gevallen eerst.

    Like

 3. fransLdewit zegt:

  Ja maar heel vaak in deze tijd, geld zelfs de waarheid niet als er geen vervolging plaats vindt

  Like

 4. Jan zegt:

  Weg mit der sexy Werbung – Heiko Maas präsentiert Gesetzesentwurf für Sharia-konforme Werbung

  Justizminister Heiko Maas​ sieht offenbar keine Notwendigkeit die straffällig gewordenen Migranten zu verfolgen, die zum Jahreswechsel über 800 Frauen in Köln sexuell angingen. Er und seine SPD sehen das Problem ganz woanders. Unsere Werbung sei viel zu sexy und müsse daher an die zugezogenen Orientalen angepasst werden. Zu diesem Zweck präsentiert Maas einen Gesetzentwurf, an dem die Wächter der islamfaschistischen Sharia ihre wahre Freude hätten.

  https://asylterror.com/2016/04/10/weg-mit-der-sexy-werbung-heiko-maas-praesentiert-gesetzesentwurf-fuer-sharia-konforme-werbung/

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  VIEZE VERROTTE LEUGENPERS MOET OPROTTEN, WILLEN WE NIETS MEER VAN LEZEN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s