Montasser AlDe’emeh aan de hypocriete moslim: ‘Het wordt tijd dat je wijst naar de imam die je taal niet spreekt’

Screenshot_26

(Door: Montasser AlD’emeh)

‘Als we vandaag vaststellen dat jongeren die naar onze scholen zijn geweest zich uiteindelijk tussen hun medeburgers opblazen, dan kunnen we alleen maar concluderen dat de gemeenschap waartoe die jongeren behoren gefaald heeft. Niet de overheid’, schrijft Montasser AlD’emeh. ‘Waarom stel je jezelf de vraag niet waarom je België verkiest boven het land van je voorouders?’

Jij ijvert voor verdraagzaamheid, maar je bent zelf onverdraagzaam. Je ijvert voor liefde tussen volkeren, tussen mensen, maar je haat andersdenkenden. Je streeft naar diversiteit in onze samenleving, maar wanneer iemand met dezelfde achtergrond toch nog anders is dan jij, dan ben je de eerste om hem af te breken. Je beschuldigt anderen van racisme, terwijl je zelf dagelijks racistische opmerkingen maakt. Je vraagt mensen om empathisch te zijn, maar je toont zelf geen empathie voor diegenen die het slachtoffer werden van het wangedrag van mensen uit je gemeenschap.

Neen, je zoekt naar uitvluchten en excuses voor hen. Zelfs voor de IS-strijders.

Lees verder>>>
(h/t “Ron”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Brussel, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op Montasser AlDe’emeh aan de hypocriete moslim: ‘Het wordt tijd dat je wijst naar de imam die je taal niet spreekt’

 1. Die Montasser Alde’emeh is een moedig man! Maar je zult zien, dat er nu vanuit islamitische kring zal worden opgeroepen om ‘de afvallige’ te vermoorden.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja Theresa. Ik heb hem lang het voordeel van de twijfel gegeven… maar ik denk zo langzamerhand dat deze moslim meent wat hij zegt en schrijft.
   Hij zet zich ook in om jongeren te de-radicaliseren en ze er van te weerhouden naar Syrië te vertrekken. Heb daar van de week een reportage van de BRT over gezien met een bijzonder hoog waarheidsgehalte wat zijn emoties en inzet betrof.

   Like

 2. Pieter zegt:

  Hear who’s talking.
  Voor mij pas een geloofwaardig moslim als hij zijn bestiale geloof afzweert. Anders is hij niet meer dan een soort van profeet die een slecht geschreven betoogje deponeert ingegeven door een romantische bui.

  Geliked door 1 persoon

 3. milaK9 zegt:

  Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van deze man moet vinden.
  Het klinkt allemaal leuk maar…..(iets met dubbele agenda??)
  Maar hopelijk wordt er eens wat mee gedaan of naar geluisterd.
  Neem bijv. die marokkaan bij Pauw gisteren.
  Daar zit toch helemaal niks in anders dan schoppen, beuken of de ‘racisme-kaart’ trekken tegen iedereen die maar iets zegt over marokkanen (of vervang marokkanen door moslims).
  Ook al is het terecht.
  De cijfers en de praktijk liegen niet maar er is niks qua erkenning, zelfreflectie of wat dan ook.
  Alleen maar het ontlopen van de waarheid, afschuiven of schoppen met die lange tenen van ze.
  De bekende spiegel, die moeten ze nog ontdekken.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Als het om de islam gaat ben ik buitengewoon op mijn hoede, want die ideologie acht ik niet compatibel met onze manier van leven en denken en ik vind absoluut dat de islam nooit en te nimmer een allesbepalende factor mag worden in onze maatschappij!.

  Tegelijkertijd besef ik dat er grote verscheidenheid van mensen onder het dwingende beslag van de islam leven.Wij moeten daar oog voor hebben…
  Zij die van ONZE manier van leven houden en daar echt graag deel van willen uitmaken, omdat ze ervaren hoe goed hen dat doet, hebben het vaak niet gemakkelijk in hun eigen kringen, omdat ze doorgaans als afvalligen worden gezien.

  De grote fout die de politieke elites in zo geval plegen dat zij,moslims die net als wij willen zijn ( en ongeveer twintig procent van die mensen wil dat!) veel te vaak in de kou laten staan..De overheden vertonen voortdurend kruiperig gedrag richting orthodoxe moslims die ons hun wil proberen op te leggen .

  Ik wil Montasser-Aldeemeh niet gaan idealiseren, maar in alle redelijkheid zou ik denken, kan iedere lezer een indruk van de man krijgen en die indruk is positief.

  We lezen ware, wijze woorden van een sympathiek mens die tot zelfonderzoek bij de moslims uitnodigt. Ik wens hem toe dat zijn woorden niet alleen worden gehoord door de verblinde leidslieden van politiek correct, maar ook ingang vinden bij zijn fanatieke geloofsgenoten.

  Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   trap er niet in henk v !
   ook dit hoort bij de jihad, je trommelt dan ineens een stel zeer rationeel westerse denkende moslims op om de nuttige idioot weer zand in de ogen te strooien.
   we worden met deze verhalen continu op het verkeerde been gezet,
   .
   koran is koran, islam is islam en jihad is jihad, niet meer en niet minder.
   .
   wist u dat turkije, het voormalig ottomaanse rijk tot de 12 eeuw volledig christelijk was ?
   en wist u dat turkije tot de jaren 20 nog 30% christenen had ?
   wist u dat turkije heden ten dage nog minder dan 3% christen heeft ?
   .
   dit is maar 1 voorbeeldje henk v hoe de islam te werk gaat, langzaam maar zeker, tot uiteindelijk 100% onderwerping aan de islam.
   dat proces kan 100 jaar duren, soms wel 200 jaar, maar die geiteneukers hebben 1 zeer groot voordeel,,,,,,, GEDULD…..
   .
   .
   misschien een tip voor u, ga eens lezen over de geschiedenis van landen waar nu de islam dicteert, lees eens hoe dat tot stand is gekomen en in wat voor tijdsbestek.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad. tjonge. Ook al hebben we een goede indruk van deze man… wij moeten bijzonder waakzaam blijven. Die innerlijke stem die je blijft waarschuwen voor moslims en de islam mag nooit zwijgen!…

    Like

 5. Koos zegt:

  “Hij zette tien kinderen op de wereld en nam zijn verantwoordelijkheid als vader”
  De bedoeling is duidelijk: Snel de meerderheid krijgen, zijn verantwoordelijkheid als moslim.

  Geliked door 2 people

 6. walt7500 zegt:

  Totale remigratie, minder is capitulatie!

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Voor mij is hij een geloofwaardige man. Hij mag nu wel op zijn tellen passen binnen zijn eigen gemeenschap. Dapper om zo er voor uit te komen.

  Like

  • Pieter zegt:

   Zoveel bijzonders zegt dit figuur nou ook weer niet als je goed wilt lezen. Laat u niet meevoeren en van de wijs brengen door zijn taqiyah. De man werd onlangs opgepakt voor steun aan ronselpraktijken voor IS.

   Like

 8. tjonge zegt:

  elke moslim die ineens ons weet te overtuigen en zodoende weer krediet weet te vergaren voor de islam is een zeer groot gevaar voor het westen !
  op die manier zal het proces enkel langer duren….
  .
  “goeie” moslims beter apart hangen…..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s