Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog plaats in de gevangenissen

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

De gevangenissen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen zijn bijna helemaal vol. Zoals de “Rheinische Post” meldt, waren er maandag in de deelstaat met de meeste bevolking nog maar 239 plaatsen beschikbaar. Schuld daaraan zijn ook de enorm in aantal toegenomen processen tegen illegaal Duitsland binnengekomen mensen.

Duits - Zuerst

Peter Brock, de voorzitter van de Duitse Bond van Gevangenispersoneel, becommentarieerde de situatie: “Deze toestand is een catastrofe. Op dit moment hebben we dagelijks met 15 tot 20 nieuwe opnames te maken.” Alleen al van 7 maart tot 11 april zou het aantal gevangenen zijn gestegen van 16.480 naar 16.644.

In andere Duitse deelstaten zouden de gevangenissen met dezelfde problemen kampen, staat er verder in het bericht van de krant. Dat zou vooral liggen aan de sterke stijging van de verdachten in voorarrest.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog plaats in de gevangenissen

 1. Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog plaats in de gevangenissen, hier in Nederland laat justitie zeker al de illegaal verblijvende groei-briljanten hun gang gaan met het bed, bad en brood regeling, Nederlandse justitie is zelfs gedwongen om gevangenissen te sluiten. Nederland was nog nooit zo veilig als de afgelopen jaren, misdaad cijfers zakken tot het absolute minimum (Zucht)…

  Like

  • Cathja zegt:

   Maar wij hebben toch Noren in onze gevangenissen opgenomen? Ik dacht dat ik dat enige tijd geleden had gelezen. Als de boel hier ook uit de hand loopt, zullen de Noren terug naar Noorwegen moeten, zodat wij weer opvangplekken hebben.

   Wie heeft er trouwens gezegd dat Nederland nog nooit zo veilig was als in de afgelopen jaren? Dat is toch een pertinente leugen? Ik voel me echt niet veiliger de laatste jaren. Integendeel! Wij doen ’s avonds na een bepaalde tijd de deur niet meer open als er wordt aangebeld. Dat was eerder nooit het geval.

   Like

 2. “Wie heeft er trouwens gezegd dat Nederland nog nooit zo veilig was als in de afgelopen jaren?” De termen cynisme en sarcasme zijn toch geen vreemde begrippen voor jou beste Cathja…

  Like

 3. Jan zegt:

  Je moet die moslimparasieten niet voeren maar laten werken zodat zij geen tijd hebben om te verkrachten. Kijk maar naar de natuur:

  ‘Eendjes voeren veroorzaakt eendenverkrachtingen’

  Gezellig met het gezin eendjes voeren? Met dit ogenschijnlijk onschuldige tafereel draag je misschien wel bij aan brute eendenverkrachtingen. De Vogelopvang in Soest roept mensen dan ook op om eenden niet te voeren. Dat meldt RTV Utrecht.

  De woerden zouden verkrachten uit verveling. Normaal zijn ze veel tijd kwijt aan het zoeken van voedsel, maar wanneer ze gevoerd worden, hebben ze hebben ze ineens tijd over. En daar zijn de vrouwtjeseenden het slachtoffer van.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/extra/2016/04/eendjes-voeren-veroorzaakt-eendenverkrachtingen

  Like

 4. klopt aardig…werken met hun donder,dan neuken ze minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s