VIDEO: Oostenrijk versterkt de Brennerpas, omdat het een enorme instroom van “migranten” verwacht

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Oostenrijk versterkt de Brennerpas, omdat het een enorme instroom van “migranten” verwacht

 1. Oostenrijk versterkt de Brennerpas, omdat het een enorme instroom van “migranten” verwacht, tja dat is toch helegaar de bedoeling om Europa te islamiseren, dat lag toch in de lijn der verwachtingen, dus geen selectieve verontwaardiging bij de gutmenschen zoals ze op Johan Derksen zijn Wilders-lite uitspraak reageerden, over die vervelende Marokkaantjes bij het amateur voetbal….

  Marokkaanse leden pleegden coup bij Haagse voetbalclub
  Let op: dit is een oud bericht. Nederland, juli 2010

  Bij voetbalclub GSC Esdo in Den Haag pleegden Marokkaanse leden in 2010 een coup door in groten getale naar de ledenvergadering te komen, en daar een volledig Marokkaans bestuur te kiezen. In de zeskoppige leiding van het eerste elftal zitten vier Mohameds. Oud-bestuurslid Jaap Kanters sprak van een coup ‘op slinkse wijze’. ‘Het is allemaal van tevoren bekokstoofd,’ aldus Kanters, die vanwege de overname zelf ook moest opstappen. Uit onvrede vertrokken 52 autochtone spelers, vier complete elftallen.

  Geen karbonaadjes meer in kanine
  Voorafgaand aan de coup veranderde GSC Esdo met de komst van steeds meer Marokkaanse leden: zo werden de etiketten van de sterke drank en biertap afgeplakt en kon je in de kantine geen karbonaadjes meer krijgen.

  Vrijwilligsters niet uitgenodigd op feest
  Kanters ‘Ook gedraagt men zich heel anders ten opzichte van de vrouwen die zich als vrijwilliger jarenlang hebben ingezet voor de club. Zo zijn de vrouwen die het hele seizoen achter de bar hebben gestaan niet eens uitgenodigd voor het feest om de afsluiting van het seizoen te vieren. Dat terwijl deze dames zich al jaren het vuur uit de sloffen lopen.’
  Anno 2016 is bij GSD Esdo het volledige bestuur Marokkaans. Ook vrijwel alle elftallen zijn volledig Marokkaans. Onlangs werd GSC Esdo door de KNVB uit de competitie gehaald. >>>> https://teapacks.wordpress.com/2010/07/08/marokkaanse-leden-plegen-coup-bij-haagse-voetbalclub/

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Helaas hebben wij geen “kleine” Brennerpasssssss die redelijk makkelijk is te blokkeren, dus zou onze hele grens voorzien dienen te worden van een Israelisch veiligheidshek wat in principe een enorm kostbare zaak is, maar waarschijnlijk in het niet zal vallen met de toekomstige kosten van ettellijke tientallen miljarden per jaar welke aan alle economische parasieten besteedt moeten worden voor BBB en alle andere veiligheidskosten!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Oorspronkelijke tekst:

  Met de vlam in de pijp scheur ik door de Brennerpas
  met mijn dertig tonnen diesel ver van huis maar in mijn sas
  Met de vlam in de pijp door die eindeloze nacht
  en dan moet ik even denken aan mijn vrouw die op me wacht

  Aangepaste tekst:

  Met de vlam in mijn pijp scheur ik door de Brennerpas
  met mijn islam en mijn jihad ver van huis maar in mijn sas
  Met de vlam in mijn pijp door die eindeloze nacht
  en dan moet ik even denken aan de vrouw die ik verkracht

  Like

 4. Koos zegt:

  Italie moet de invasoren niet redden, maar terugsturen!

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Zo hoort het ook. En nu nog Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Portugal. ALLEMAAL DE GRENZEN DICHTMAKEN. We krijgen een nieuwe vloedstroom aan gelukzoekers onze kant op, en Italië wil ze doorlaten, dat blijkt uit alles. Dit kunnen we ons niet permitteren. Dit moet stoppen. Alle buiten- en binnengrenzen dicht van Europa. Laat de gelukzoekers maar teruggestuurd worden, net zoals nu gebeurt in Griekenland. Ze moeten ze ook niet met schepen gaan halen, maar meteen terugbrengen. Het zijn economische migranten en daar zitten we niet op te wachten. Ze weten dat ze geen recht hebben op asiel. Het is genoeg geweest. We willen geen zooitje ongeregeld hier meer.

  Like

 6. Jan zegt:

  Alexander van der Bellen (De Groenen, Oostenrijk):

  (http://www.allesroger.at/zum-bellen-eu-und-nato)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s