“Vluchtelingen”kamp Hamburg: Stad moet meubels ter waarde van € 500.000,- omruilen

Screenshot_35

(Symbolische foto)

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Hoeveel hebben de “vluchtelingen” tot nu toe gekost? Hoeveel zullen ze nog gaan kosten? Voor zogenaamde vluchtelingen schijnt er onbeperkt geld te zijn. Men mag blijkbaar onbeperkt uit de volle belastingzakken putten, ook al zijn het € 500.000,- voor verkeerd meubilair, zoals in het geval van het “vluchtelingen”kamp in Hamburg-Lurup. Voor onderkomens, waarin de gasten langer dan 6 maanden verblijven, gelden andere voorschriften.

politikstube

De bedden bijvoorbeeld moeten in een volgens onderkomen “breder en langer zijn” dan in een instelling voor centrale eerste opvang, zodat de permanente gasten zich hier 3 jaar lang lekker in voelen. Nu moet de stad meubelen ter waarde van een half miljoen euro omruilen. Helpen is de ene kant, maar wat er in Duitsland aan waanzin plaatsvindt, gaat alle proporties te buiten.

Focus Online”:

Voor het geplande “vluchtelingen”onderkomen in het Lise-Meitner-Park, waarin 900 “vluchtelingen” gehuisvest zullen worden, werden verkeerde meubelen ter waarde van een half miljoen euro gekocht. Matrassen, bedden, kasten en stoelen moeten nu omgeruild worden.

Het containeronderkomen zou eigenlijk eerst een “centrale instelling van eerste opvang” worden. Pas later zou men besloten hebben in het park een “vervolgonderkomen” te bouwen. Daarom zou men de meubels hebben moeten omruilen.

“Vluchtelingen” verblijven maximaal 6 maanden in een “centrale instelling van eerste opvang”, terwijl ze tot drie jaar lang in een vervolgonderkomen wonen. Daarom zouden er volgens informatie van Karin Prien andere eisen worden gesteld aan het meubilair. De bedden bijvoorbeeld zouden breder en langer moeten zijn.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vluchtelingen”kamp Hamburg: Stad moet meubels ter waarde van € 500.000,- omruilen

 1. Tistochwat zegt:

  Ik zou de heren meteen zo’n bed geven:

  Like

 2. witte raaf zegt:

  Ojaaa des te langer je daar verblijft des te langer en breder het bed moet zijn en de stoelen moeten zeker ook breder zodat die vette volgevreten reten er beter oppassen!!
  De logica ontgaat mij volledig maar ik ben dan ook geen Duitser!!

  Like

 3. Driek zegt:

  Dagelijks val ik van de ene verbazing in de ander. Dit is niet meer normaal. Trouwens bedden hebben toch allemaal een standaardmaat?

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat klopt, Driek, maar er zijn verschillende standaarden. Eén standaard voor jou; één voor mij en tot slot nog een voor hullie. En je schrijft: “Dit is niet meer normaal.” Normaal betekent: volgens de norm. Ook normen zijn er in soorten en maten. Voor jou, voor mij en voor de asieleisers.
   Als je het nog niet begrijpt, geeft niks. Er schijnt therapie voor te zijn. Melden bij dokter Alexander P.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  Geen woorden voor!Totaal los geslagen!

  Like

 5. Jan zegt:

  Hoeveel zullen ze nog gaan kosten?

  Tot iedereen aan de bedelstaf is, waarna de sprinkhanen zich neerlaten op een volgend land om dat kaal te vreten.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ja hoor, maak het nog maar veel comfortabeler voor ze! Krijgen ze na verloop van tijd soms allemaal een lits-jumeaux, zodat er ook eventuele vrouwtjes kunnen blijven slapen? Want ja, dan moet je wel een beetje ruim kunnen liggen natuurlijk.
  Echt, die Duitsers zijn krankjorum geworden! Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze doen. Het smerigste is dat de belastingbetaler de rekening (indirect) weer gepresenteerd krijgt.
  Ben ik nou zo stom om te denken dat ‘vluchtelingen-opvang’ sober moet zijn en een heel tijdelijk karakter moet hebben?
  Wat er nog bij komt: veel ‘vluchtelingen’ zijn geen vluchtelingen, maar profiteurs. Voor hen dus ook deze luxe bedden, kasten en stoelen?

  Maar de daklozen en minder bedeelden kunnen wel op een keiharde bank in het park slapen……..!
  Echt, krankzinnig….!

  Like

 7. MvdS zegt:

  En hoe sliepen ze in hun thuisland? Iets zegt met dat ze niet op een lits jumeaux lagen… Opvang is in mijn ogen tijdelijk en sober. Menselijk maar met mate. Dit lijkt me te ver gaan.

  Like

 8. ildiko zegt:

  kontlikkers ! eigen joden en christenen moeten onderduiken.

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  Gek is dat toch, die verschillen. Las laatst in de papieren Parool dat een Syrisch meisje van 28 sinds oktober 2015 in Nederland was. Kwam bij een gastgezin in Amsterdam in november en heeft sinds januari van dit jaar een eigen etage op de Ceintuurbaan. Lijkt me redelijk rap en riant allemaal.

  Zeker als je het vergelijkt met mijn zoon die nu meer dan tien jaar ingeschreven staat en illegaal in een omgebouwd washok woont met vriendin en een tweeling van 2 maanden.

  Mijn moeder van 88 doet het nog steeds met de meubels die ze samen met mijn vader heeft gekocht. Waarschijnlijk is het nieuwste uit 1972. Maar de asielzoekers in haar dorp hebben vorige week hun meubels over het balkon gegooid omdat ze ze niet mooi vonden. Alles was stuk gevallen en toen kwam er twee dagen later een vrachtwagentje van de gemeente een nieuwe inrichting brengen.
  Mijn moeder moest een beetje huilen.
  Poesmobiel | 13-04-16 | 15:28
  +++

  Like

 10. Jan zegt:

  75 jaar oude vrouw over het smerige geïmporteerde Merkel-volk

  Politie haalt schouders op terwijl liquideren toch echt de oplossing is

  Like

 11. madeleine zegt:

  Vooral de bedden langer maken voor de kleine Syrische vluchtelingen: eenmaal in Duitsland beginnen ze namelijk terug te groeien, zowel in de lengte als in de breedte!
  Denken ze er wel aan om dan ook allemaal zijden dekbedden te voorzien? Leuker dan dons, en goed voor de economie nietwaar?

  Like

 12. Jan zegt:

  Kan het achterlijker?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s