De baas van het schijthuis

Screenshot_49

(Door: “eg regs”)

De vernietigingszucht van sommige mensen is letterlijk en figuurlijk grenzeloos… Dagenlang ontroostbaar was hij na het overlijden van Nelson Mandela. Ongetwijfeld zichzelf pijnigend met de gedachte dat hij achteraf toch zo veel méér nog had kunnen doen – misschien móeten doen zelfs – om het Weißen-reines ideaal te vervolmaken. Klein wonder dus dat deze voormalige minister van Buitenlandse Zaken, Frans Timmermans, ook nu niet vergenoegd achterover leunt terwijl het slotakkoord van onze éigen ondergang langzaamaan aanzwelt tot een crescendo. De genocide op onze bloedbroeders veraf, evenmin als het EU-hoogverraad dichtbij: deze pedante tuinkabouter gaat het allemaal niet ver genoeg. Us-Franske  heeft namelijk een nieuw ‘onrecht’ ontdekt: de ‘wc-wet’ van North-Carolina.

Voor wie het niet weet:de ‘wc-wet’ beoogt te voorkomen dat mannen met een pruik op zich ongelimiteerd toegang verschaffen tot de toiletten en kleedkamers van vrouwen en meisjes. Ook ziet dit initiatief de agents-provocateurs vóór te zijn, die christelijke bakkers, fotografen en bloemisten zogenaamd een opdracht ‘gunnen’, alleen om hen – nadat zij vriendelijk voor de eer bedankt hebben – een prijzige lawsuit te presenteren. Zou u het trouwens prettig vinden als uw dochter, bij het omkleden, plotseling een zich vrouw wanende man tegenover zich zou gewaarworden? Nee? – dat dacht ik al. Of meent u soms dat een Joodse bakker niet in zijn recht zou staan wanneer hij zou weigeren een taart te bakken ter ere van de geboortedag van Adolf Hitler? Trouwens, hoeveel exploitanten zijn er wel niet in Nederland die hun zalen weigeren te verhuren aan organisatoren van zogenaamde ‘rechtse evenementen’? Misschien dat iemand die vraag eens aan Wil Schuurman, Geert Wilders of Steve Hofmeyr zou kunnen stellen.

Vandaag de dag is het in Amerika zo dat jouw lidmaatschap van de fitness-club wordt herroepen als je als vrouw bezwaar maakt tegen het voyeurisme en exhibitionisme van mannen in jouw kleedkamer. En rechters vinden het kennelijk ook heel geloofwaardig wanneer lesbische stellen symptomen van “acute loss of confidence,” “doubt,” “excessive sleep,” “felt mentally raped, dirty and shameful,” “high blood pressure,” “impaired digestion,” “loss of appetite,” “migraine headaches,” “pale and sick at home after work,” “resumption of smoking habit,” “shock,” “stunned,” “surprise,” “uncertainty,” “weight gain” and “worry” toeschrijven aan een geweigerde ‘huwelijkstaart’. Vanzelfsprekend hadden deze verongelijkte lesbo’s met alle gemak van de wereld naar de bakker om de hoek kunnen gaan, maar als aan dit ‘discriminatoire onrecht’ een prijskaartje gehangen wordt van $135,000 is het aan de andere kant ook wel zo begrijpelijk dat zij uitgerekend die christelijke bakker uitkozen.

In zijn Facebook-post noemt Timmermans de nieuwe wet een ”kinderachtige uiting van bekrompen onverdraagzaamheid”. Hij probeert zich voor te stellen hoe een Amerikaanse politieman bij een openbaar toilet aan een vrouwelijke bezoeker om haar geboortebewijs zou vragen om er zeker van te zijn dat ze wel als vrouw is geboren. “Nogal vernederend voor die state trooper”, aldus deze complete nitwit. Hoe een vijfjarig meisje de behaarde ‘transgender’ naast haar in de doucheruimte zou ervaren, is een vraag die bij een dergelijke imbeciel natuurlijk nooit opkomt. Het enige dat er in zijn optiek toe doet, is dat we minderjarige kinderen mutileren, hen allerlei ‘medicijnen’ toedienen en hen  vervolgens ´haar´ i.p.v. ‘hem’ en ´hem´ i.p.v. ´haar´ noemen. En als het dan bij nader inzien allemaal toch niet zo florissant uitpakt – het is immers onbeproefd terrein dat we betreden -, als er zelfmoorden zijn, als er drugsverslaving is, dan wijten we dit gewoon aan een één of andere fobie -komt dat even mooi uit!

Er zit een gemeenschappelijke deler aan de anti-christelijke en de anti-blanke meningsmanipulatie. Zowel in ideologische als in personele zin. Waarom is het dan toch zo moeilijk om vervolgens de tamelijk logische conclusie aan deze vaststelling te verbinden?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Frans Timmermans, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op De baas van het schijthuis

 1. carthago zegt:

  Nazi timmerfrans mocht willen dat ie zoveel haren op zijn kokosnoot had als een wc borstel.Hij is weer eens jaloers op een andere ple,echte socialist. De wc eend van Brussel kan beter zijn bek spoelen met glorix om de diarree te neutraliseren die hij dagelijks met druncker uitkwat over het plebs.

  Like

 2. Republikein zegt:

  In dit Nederland is ook plaats voor ruimdenkers.
  Alles moet kunnen en niets is te gek.
  Onlangs werd een transgender koor opgericht.
  Zou Franske ook uitgenodigd gaan worden als gastdirigent?
  Zou hij zich vereerd voelen en het aanbod accepteren?
  Nee, niet als stokzwaaier bij de Jostiband, daar is ie te slim voor.

  Like

 3. Perverse goorlapperij wordt vanaf 1968 of zo als heel normaal gezien. Voor die tijd stonden ze op de kermis als de vrouw met de baard of met drie tieten. Het komt nog zo ver dat er voor elke perversie een apart toilet komt en dus ook voor herveromgebouwden die voor de zoveelste keer niet blij waren en weer wat anders proberen en nu 25 doorgestreepte genders achter hun naam hebben, We zitten in een wereld die gedomineerd en geregeerd wordt door lui die vroeger voor de fanfare uit buitelden of in een dwangbuis huisden. #schoonschip.

  Like

 4. Jan zegt:

  Niet origineel, want de idiotie waait kwam aanwaaien uit het geschifte Amerika van Ebola, LGBTQ, het geouwehoer over transseksuelen, biseksuelen en nog een 1400 andere bedachte geslachten van linkse gekken, is slechts op poten gezet om de huidige maatschappij verder te slopen, te ontdoen van alle moraal en ethiek, want christelijk en joods om daarvoor in de plaats te zetten de idiotie van de anarchie waarbij de hoogste moraal de waan van de dag is.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Over schijthuis gesproken !
  Vandaag in de Televaag !
  DEN HAAG – Het referendum is een achterhaald instrument. Dat zegt D66-prominent Edo Spier vrijdag in een interview in Trouw. Voor de partij geldt het referendum als kroonjuweel. ,,Het is veel te laat voor referenda. We zijn in de Europese Unie verweven met 27 anderen landen. Toen we in 1966 pleitten voor referenda was Nederland nog een beetje op zichzelf .

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat straks nog op ons toekomt. Wij hadden al die zelfhatende ‘joden’, nu komen de zelfhatende blanken, door links foutief witten genoemd, want je moet natuurlijke een witte klootzak zijn, aldus het kutwijf in het filmpje:

  Like

 7. Bas zegt:

  Brrrr wat een enge man ! Met name zijn zienswijzen zijn zorgwekkend.

  Like

 8. Jan zegt:

  Linkse gekken willen op vrouwen wc als zij zich vrouw voelen. Biologisch geslacht bestaat niet volgens de gekken. Hier VS:

  Deception Vs. Reality: Activists Try To Mislead Media On How Many Against NC Bathroom Law

  Here are the petitions the activists with ‘Human Rights Campaign’ would like you to think were delivered.

  De realiteit:

  http://therightscoop.com/boom-north-carolina-governor-exposes-petition-fraud-from-hb2-activists/

  Like

 9. Jan zegt:

  Bloedserieuze idiotie uit het land met de meeste geestelijke gestoorden: Amerika.

  Juridisch vervolgd omdat iemand zei dat er maar twee geslachten zijn, namelijk die van man en vrouw. De zoveelste manier van linkse gekken om het christendom uit te roeien.

  Believing in two genders is a ‘hate crime’ under police investigation at Catholic college

  Earlier this month, an employee at a Catholic university committed a devastating hate crime. A student accused her of denying her “existence” because she adhered to a traditional Christian doctrine: that human beings are male and female. The police are investigating this horrific injustice, according to Loyola Marymount University’s Orwellian-named Bias Incident Response Team.

  http://www.thecollegefix.com/post/27212/

  When your ideas suck, here’s what you do: Get an angry mob to conceal them
  (http://www.thecollegefix.com/post/27265/)

  Like

 10. Jan zegt:

  En zie, het heeft nog geen half jaar geduurd en de genderidiotie momenteel in Amerika heeft bij de PvdA post gevat: behalve man en vrouw, twee geslachten zijn er nog meer, is de these van de geschifte Keklik Yücel. Als je dit nu weer als onderdeel van het onderwijspakket maakt, als NORM wordt het gezin en daarmee de samenleving mooi verder afgebroken, moet zij/hij/het denken en kunnen wij op de rokende puinhopen eindelijk ons utopia bouwen. Helaas vergat zij/hij/het dat er geen kinderen meer zijn.
  Het artikel:

  Een nieuwe norm: er is meer dan ‘man’ of ‘vrouw’
  Het is eenvoudig om in termen van Adam of Eva, man of vrouw, homo of hetero te denken, maar de realiteit is complexer. Tienduizenden mensen met een intersekse conditie of de tienduizenden transgenders ervaren dagelijks onnodige spanningen, uitsluiting en barrières door het gevoel te hebben te moeten voldoen aan de strikte norm van man of vrouw. De maatschappelijke acceptatie van deze groep is laag.
  ….
  Om die belangrijke stap ook in Nederland te zetten, willen D66, GroenLinks en de PvdA de Algemene wet gelijke behandeling(Awgb) zodanig aanpassen dat er een expliciet verbod komt op discriminatie van transgenders, mensen met een intersekseconditie en seksuele gerichtheid. We stellen concreet drie aanpassingen voor:

  http://www.pvda.nl/berichten/2016/08/Meer+dan+man+of+vrouw

  Speciaal gereserveerd voor de PvdA:

  Wat bestaat de PvdA en socialisten in het algemeen toch uit weerzinwekkend volk. Alle idiotie door hen bedacht wordt tot feit verheven en het erge is dat zij er nog in geloven ook.

  Like

 11. Jan zegt:

  Gevolg van de transgenderidiotie:

  Man Charged With Urinating In Back Bay Station Women’s Room Sink

  http://boston.cbslocal.com/2016/08/20/back-bay-arrest-womens-room-taha-hamid/

  Like

 12. Jan zegt:

  Pech voor ‘onze’ (imbeciele) roden:

  Study: Transgenderism “Not Supported By Scientific Evidence”…

  Although popular culture and many of the leading media organizations have bought wholeheartedly into the idea that gender identity is something distinct from one’s biological sex — that a man could be born in a woman’s body or vice versa — such beliefs have no grounding in any credible scientific evidence, according to a report published Monday in the journal The New Atlantis.

  http://dailycaller.com/2016/08/22/journal-transgenderism-not-supported-by-scientific-evidence/

  Logisch, want het komt regelrecht uit de kolderkoker van de socialisten, net als de niet bestaande global warming

  Like

 13. Jan zegt:

  Toenemende idiotie in Amerika

  Like

 14. Jan zegt:

  Wat er gebeurt als de baas van het schijthuis het voor het zeggen heeft

  Men pretending to be women, handily beats them all at track event

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s