Duitse ziekenfondsen: miljardentekort door verzorging van “asielzoekers” dreigt – premieverhoging waarschijnlijk

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

De bijdrages aan de wettelijke ziekenfondsen in Duitsland zouden door de “asielzoekers” kunnen stijgen. Weliswaar wordt dit betwist door het ministerie van Gezondheid, maar onderzoek van de WDR en van de “Frankfurter Rundschau” duidt op een andere ontwikkeling.

Duits - Zuerst

Op vragen van de WDR verklaarde het ministerie van Gezondheid: “Stijgingen van bijdrages aan ziektekostenverzekeringen houden geen enkel verband met de vluchtelingen die tot nu toe in Duitsland werden opgenomen.” Maar volgens de asielwetgeving hebben zogenaamde “vluchtelingen” na een verblijf van 15 maanden in Duitsland recht op dezelfde zorg als normale werknemers. De eerste 15 maanden worden alleen “acute ziektes en pijntoestanden” behandeld. Tegelijkertijd worden de noodzakelijke medicijnen voor de “asielzoekers” betaald, worden ze ingeënt en worden alle medische voorzorgsmaatregelen in verband met zwangerschap en geboorte betaald. Over de noodzakelijkheid van de medische maatregelen beslissen de plaatselijke gemeentelijke sociale diensten.

De “Frankfurter Rundschau” berichtte al in februari dat de ziekenfondsen uitgaan van een miljardentekort zodra de verleden jaar binnengekomen “vluchtelingen” langer dan 15 maanden in Duitsland zijn. Want de gelijkstelling met Duitse ziekenfondsverzekerden vindt onafhankelijk van de juridische status van de “vluchtelingen” plaats.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Duitse ziekenfondsen: miljardentekort door verzorging van “asielzoekers” dreigt – premieverhoging waarschijnlijk

 1. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Turkse minister eist afschaffing visumplicht

  WENEN – Als de Europese Unie niet snel de visumplicht voor Turken afschaft gaat er mogelijk een streep door het vluchtelingenakkoord tussen Turkije en de EU. Dat dreigement heeft de Turkse minister van EU-zaken Volkan Bozkir geuit tijdens een bezoek aan Wenen, meldt de Turkse krant Hürriyet.

  ,,Als de EU visumvrij reizen niet mogelijk maken kunnen we het akkoord schrappen”, aldus Bozkir. ,,Dit is een koopje.” De minister zei een dag eerder te verwachten dat de visumplicht uiterlijk in juni verdwijnt, maar Kati Piri, de Turkije-rapporteur bij het Europees Parlement, is aanzienlijk sceptischer. ,,Turkije heeft zichtbaar vooruitgang geboekt in de afgelopen twee jaar. Er zijn echter nog technische kwesties die moeten worden opgelost voordat de visumplicht weg kan. Ik geloof niet dat dat voor juni zal gebeuren.”

  Piri’s rapport werd donderdag ter stemming gebracht in het Europees Parlement en goedgekeurd. Bozkir heeft het gehele document echter naar de prullenbak verwezen, omdat de woorden ,,Armeense genocide” erin voorkomen. Turkije ontkent stellig dat de dood van honderdduizenden Armeniërs in de nadagen van het Ottomaanse Rijk een volkerenmoord was.

  Like

  • anna zegt:

   de Turken beginnen al te dreigen, als de visumplicht afgeschaft is sturen ze alles wat nu overtollig is naar Europa, …… binnen is de winst

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Turkije heeft vooruitgang geboekt?
   Daarmee zal dan toch wel bedoeld moeten worden dat alle kritische stemmen veilig in de gevangenis zijn opgeborgen en/of de onteigening van bedrijven die kritische geluiden lieten horen, en daarbij niet te vergeten, de duizenden Koerden die netjes zijn “opgeruimd” (de Armeniërs gingen hen voor!).
   Inderdaad dus, in de optiek van de EU-bollebozen kan dat niets anders dan vooruitgang betekenen.

   Like

 2. dutchdl zegt:

  Krijgen wj dit in Nedrland ook?

  Like

  • Anneke zegt:

   De premies zijn niet zonder reden de afgelopen jaren omhoog geschoten. Die vluchtelingen worden ook hier vertroeteld, als helden, als verrijking van/voor de cultuur. De joods-christelijk humanistische cultuur is aan het doodbloeden. “Merci, Bruxelles…”.

   Like

   • Sterker nog voor de illegaal verblijvende bed, bad, brood groei-briljanten is een speciaal potje gereserveerd voor medische noodgevallen, waarvan het neo-liberale gedachtegoed en het corporatisme gretig gebruik van maakt. Immers het volk betaald en de halal-regering bepaalt….

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ze hebben geen medische hulp meer nodig sinds Putin gezorgd heeft dat Syrië veilig is. dus, terug naar de Heimat.

  Like

 4. Elena zegt:

  De dictator heeft de ganse EU bij de ballen.
  Met dank aan nazi Merkel en al het andere gespuis.
  Laat Erdo de vluchtelingen maar lekker gaan…zij zijn de pionnen op het schaakbord van Erdo en Merkel.
  Er zullen duizenden doden vallen…wij willen deze moordenaars en verkrachters hier NIET hebben.
  Erdo is de ware schuldige aan massamoord.
  Stik maar smerige Turkse geitenneuqer.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Laten die Duitsers eerst maar eens stoppen met liegen en draaien! De torenhoge kosten zijn wel dégelijk het gevolg van de meer dan een miljoen binnengekomen vluchtelingen! Als ik alleen al denk aan die reportage waarbij een vrouwelijke Tsjechische arts betrokken was, die meldde dat elke TBC-patient die geïsoleerd verpleegd moet worden € 200.000,– kost, dan weten we zeker dat de vluchtelingen de oorzaak zijn als de premies voor de zorgverzekering voor de Duitse burgers gaan stijgen.

  Like

  • Chris zegt:

   Dat zal niet enkel bij de Duitse burgers zo zijn, dat zal hier ook komen. Wij zullen ook moeten opdraaien voor de kosten, zeker weten.

   Like

   • Cathja zegt:

    Dat zou best eens kunnen gebeuren, ja. Maar ook hier zullen wel andere oorzaken worden genoemd dan de aanwezigheid van grote aantallen asielzoekers.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Je kan er donder opzeggen dat in Nederland de premies ook omhoog gaan !!

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Dat zal ’n heleboel Duitsers helpen om te begrijpen hoe dom het was om Pegida-demonstranten uit te maken voor Nazi’s!!!
  Pak ze maar in hun beurs! Kijken hoe snel ze zullen roepen dat alle “vluchtelingen” het land uit moeten!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Nou, jongens, even allemaal tegelijk:
  Wer soll das bezahlen?
  Wer hat das bestellt?
  Wer hat soviel pinki pinki,
  Wer hat soviel Geld?
  En als je nu de drie laatste regels schrapt, kun je ook nog zingend antwoorden in het Nederlands:
  Dat is de kleine man;
  die kleine burgerman.
  Zo’n doodgewone man met een confectiepakkie an……..enzovoort.
  Wie in deze tijd niet op de realisten stemt, is óf een linksdraaiende patser, óf doodgewoon een sukkel!
  Alles, alles voor de asielzoekers, hoe ís het GVD mogelijk!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • ria schouren zegt:

   Dat liedje zong mijn overleden oom al 40 jaar geleden. Het is altijd al zo geweest en zal zo blijven. De arme mensen worden steeds armer en de rijken steeds rijker.

   Like

 9. Ron zegt:

  Ik verwacht dat Duitsers en Nederlanders zich pas eens massaal gaan verzetten als het ze gemiddeld veel geld gaat kosten, dus ziektekostenpremies 2x zo hoog, belastingen met 20% omhoog, en als ze gemiddeld gaan merken achtergesteld te worden, dus immigranten voorrang bij dokters en ziekenhuizen of tandartsen.
  Zoiets als: been gebroken of kiespijn? Kom volgende maand maar terug want eerst staan er nog 200 immigranten voor je op de wachtlijst.

  Like

  • tjonge zegt:

   vergeet het maar !
   er zijn teveel belanghebbenden, ziekenhuizen, huisartsen, supermarkten, voedselindustrie, politie, advocaten,veiligheidsdiensten, msm, big pharma, apothekers, woningbouwverenigingen, huizenmarkt, bouwwereld en al het goedmensch volk wat hun inkomen genereert door asieleisers enz, enz, enz.
   .
   dit rijtje is nog lang niet alles, maar zoals u ziet, elke “vluchteling” is kassa voor een heleboel ondernemers.
   elke nieuwe asieleiser heeft een volledig ingericht huis nodig, kleding nodig, voedsel nodig, telefoon/internet nodig, “gratis” fitness/zwemmen of andere sporten, vervoer/fietsen nodig, en een hoop betaalde goedmenschen om de arme asielige wegwijs te maken om alle subsidies e.d. binnen te slepen, enz…..
   .
   en dit alles wordt door de eu-bonzen groei genoemd, wordt alleen vergeten te zeggen dat die groei volledig uit de zak van de belastingbetalert is en geen reële groei….

   Like

 10. tjonge zegt:

  ach, is allemaal kinderspel.
  super mario drukt er nog wel wat monopoly geld bij.
  met een beetje “mazzel” is de euro straks net zoveel waard als de zimbabwaanse dollar…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s