Marine Le Pen beschuldigt Merkel van “hoogverraad aan het volk”

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Door de “vluchtelingen”deal met Erdoğan heeft bondskanselier Angela Merkel tegen de wil van de meeste Europeanen beslist, verklaarde de voorzitster van het nationalistische Front National in Frankrijk, Marine Le Pen. Ze beschuldigt de Duitse kanselier nu van “hoogverraad aan het volk”.

nieuws spoetnik

“Deze deal is een serieus democratisch probleem”, zei Le Pen in een exclusief interview met de Russische tv-zender “LifeNews”. Ten eerste, omdat mevrouw Merkel hiertoe niet bevoegd geweest zou zijn. “Ten tweede handelde ze tegen de wil van de meeste Europeanen door met Erdoğan over voorwaarden te onderhandelen die van meet af aan onacceptabel waren: zes miljard euro subsidie, visumvrijheid voor de Turken en toetreding van Turkije tot de EU.”

De Franse politica wees erop dat Turkije in de omgang met de terroristen van de “Islamitische Staat” (ISIS) zeer welwillend zou zijn en zelfs aardolie bij hen zou inkopen.

De betrekkingen van de Turken met de radicaalislamitische fundamentalisten zouden tegenstrijdig zijn aan de belangen van Frankrijk en het Front National zou tegen een opname van Turkije in de EU zijn. “Turkije behoort noch historisch noch cultureel of geografisch bij Europa en heeft daarom niets te zoeken in de Europese Unie”, aldus Le Pen.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Frankrijk, Front National, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marine Le Pen, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

35 reacties op Marine Le Pen beschuldigt Merkel van “hoogverraad aan het volk”

 1. Cathja zegt:

  Volledig eens met de woorden van Marine Le Pen!

  Like

 2. Jan zegt:

  Ook China:

  Geliked door 1 persoon

 3. Ad de Koning zegt:

  Marine Le Pen heeft weer eens groot gelijk, dat die stomme Merkel dat nooit wil zien doet twijfelen aan haar verstand, ze verkoopt willens en wetens Duitsland, en niet alleen Duitsland, aan de moslims, het wordt nu wel eens tijd dat de Duitse bevolking in zijn geheel in actie komt

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  Goed gezegd Marine, slechte deal met de satan van Turkije. Merkel moet onmiddellijk afgezet en berecht worden en als straf in IS-gebied gedropt worden. Kan ze daar de boel op stelten zetten want ze houden daar niet zo van varkens.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Let op de Duitse vlag die is nu vervangen voor de Turkse:

  Merkel in Erdostan februari 2016:

  Merkel in Erdostan april 2016:

  De fascisten bij elkaar. Wat kijkt dat wijf verheerlijkt naar de andere fascist. En dan dat lelijke wijf van Erdogan. Apen in Artis zouden uit elkaar stuiven als dat mens de kooi te dicht nadert.

  Geliked door 1 persoon

  • Dicksy zegt:

   Als ik die onderste foto bekijk dan stel ik mij toch vragen of die Merkel eigenlijk ook geen geitenneuker is. Aan het kapsel te zien blijkt dat het slechtste toupetje te zijn dat ik ooit gezien heb ( zie het haar in de nek ! ) Bestaat de mogelijkheid dat die Merkel een HIJ is in plaats van een ZIJ ?
   Indien dit zo is dan zit Duitsland en Europa met de ruiter van het paard van Troje op de troon en zijn we gedoemd om te verdwijnen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Er staat nog ’n heel klein Duits vlaggetje op tafel. In het kerststukje. Kijk maar.

   Like

  • Alleen in het bloemstuk op tafel één Duits vlaggetje gestoken. Vindt Merkel waarschijnlijk alweer het tóppunt van tegemoetkomendheid van die Turken! Wat is ze toch een dhimmi!
   Dat verheerlijke is niets nieuws bij haar: Ik zal nooit die foto van maanden terug vergeten, waarop ze verheerlijkt naar die asielzoekerskindertjes om haar heen zat te kijken.
   Walgelijk wijf; tegen de muur ermee!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Geliked door 1 persoon

 6. maria zegt:

  heb nog nooit zulke shabby stoelen gezien. Twee stoelen EEN DICTATUUR!!! Europa word wakker!
  Zou het echt goud zijn?
  Moet haast wel met zoveel inkomsten uit het buitenland.

  Like

 7. joga zegt:

  Het wordt echt tijd, dat de Duitsers hier tegen optreden of is dat complete volk volledig gek geworden? Hier dient direct een leger psychologen en psychiaters aan het werk te worden gezet, want dan zijn ze nog veel gekker dan die nep-sultan waar ze blijkbaar tegen opkijken en die ons al miljarden heeft gekost en nog een veelvoud daarvan gaat kosten,wanneer we hem weg laten komen met zijn afpersing van de de Europese volken met medewerking van dat krankzinnige wijf.

  Like

 8. Jean zegt:

  100% eens met Marine Le Pen, nu die Duitse griet laten oppakken voor hoogverraad en veroordelen tot 20 jaar eenzame opsluiting. Uiteraard die hele geïmporteerde troep massaal verwijderen en zeker er geen eurocent aan verknoeien.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Hoe zit dat toch met die politieke Duitsers dat ze altijd zoveel onrecht in de wereld moeten brengen aan andere landen.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een mogelijkheid Turkije deel te laten zijn van Europa. De Aya Sofia wordt in ere hersteld als Christelijke kathedraal en alle Turken keren de islam massaal de rug toe en worden christen, atheïst of iets daar tussen in. Bekeren tot het Jodendom mag natuurlijk ook. Als bonus op het geheel wordt de Armeense genocide erkent en de Armeniërs krijgen hun oorspronkelijke woongebieden terug en de Koerden krijgen een eigen staat. Maar laten we vooral Noord Cyprus niet vergeten. Hier werd Europees grondgebied met geweld ingenomen tienduizenden Cyprioten afgeslacht en verdreven. Daarna werd een genadeloze volksvervanging op poten gezet door meer dan honderdduizend arme Turkse boeren te her lokaliseren in het bezette Noord Cyprus. Vreemd we hebben de links mens die zegt begaan te zijn met vervolging en verdrukking zich nog nooit horen druk maken over deze al meer dan 40 jaar durende bezetting van Cyprus.

  http://curiales.nl/2015/05/16/de-vergeten-bezetting/

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik zou zeggen: leg deze mogelijkheden eens voor aan Erdogan….. 🙂

   Like

  • “Vreemd we hebben de links mens die zegt begaan te zijn met vervolging en verdrukking zich nog nooit horen druk maken over deze al meer dan 40 jaar durende bezetting van Cyprus.”

   Nee natuurlijk niet het antwoord, guus is reeds gegeven ” De toetreding van Turkije tot de EU is immers belangrijker dan de militaire bezetting van een kleine strook land.” Er is mijns inziens nog nooit één dag van gerechtigheid geweest op deze godvergeten planeet…

   Like

 11. um shmum zegt:

  Ze denkt dat ze iets voorstelt. Not ! Ze sleept Duitsland en de overige landen de islamitische afgrond in. De geschiedenis zal uitwijzen dat ze dementerend is. Ze heeft de geest van hitler .

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  We kunnen allemaal wel een diagnose stellen zoals Marine hier doet. De vraag is: wie doet er wat aan?

  Like

 13. wauso zegt:

  Like

 14. wauso zegt:

  Like

 15. Pingback: Marine Le Pen beschuldigt Merkel van “hoogverraad aan het volk”

 16. Peter Blok zegt:

  Zonder verder commentaar historisch en geografisch correct.

  Like

 17. tjonge zegt:

  wie heeft dat merkelzwijn tot baas van de eu gemaakt >
  hoezo kan zij maar ff beslissen dat, ik citeer; “zes miljard euro subsidie, visumvrijheid voor de Turken en toetreding van Turkije tot de EU.” ?????
  .
  heb dat gedrocht het alleen voor het zeggen of zitten alle andere lidstaten in een chronische psychose ???
  .
  snap er werkelijk niks van…..

  Like

 18. albertien54 zegt:

  Bezoek Merkel in Middelburg 21-4-2016 Omroep Zeeland

  ‘Sluipschutters op Middelburgse daken bij bezoek Merkel’ (video)

  MIDDELBURG – Sluipschutters op de daken en de mobiele eenheid achter de hand. De overheid zal forse veiligheidsmaatregelen nemen wanneer de Duitse bondskanselier Angela Merkel volgende week donderdag een Four Freedoms Award in ontvangst neemt.

  Schandalig, dat smerige Nazivarken!

  Like

 19. joga zegt:

  Honderden miljoenen and counting…..

  Like

 20. Koos zegt:

  De deal met Turkije is bij voorbaat kansloos.
  Vrijheid kan alleen met militair geweld worden verdedigd. Dus moeten we oorlogsschepen naar de Aegeische zee sturen, en alles tegenhouden. Die kunnen ook gebruikt worden voor de vluchtelingen uit Libie, en zijn als oplossing dus veel algemener dan de Erdolf-deal.

  Like

  • Cathja zegt:

   Bovendien kost ons dat geen 6 miljard euro, kunnen we het visumvrij reizen voor Turken weer schrappen, en is het toekomstig EU-lidmaatschap definitief van de baan.

   Een win-win-situatie!

   Like

 21. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 8 sec.9 seconden geleden
  Hoogste tijd vr val van @Bundeskanzlerin @MLP_officiel beschuldigt Merkel v hoogverraad a t volk” https://fenixx.org/2016/04/14/marine-le-pen-beschuldigt-merkel-van-hoogverraad-aan-het-volk/ … @wordpressdotcom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s