VIDEO Gavin Boby: Islamitische verkrachters – minderheid of meerderheid?

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Seks, Slavernij, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Gavin Boby: Islamitische verkrachters – minderheid of meerderheid?

 1. Anneke zegt:

  MEERDERHEID…..De Mohammed-gangsters zitten vol driften….Kan er nu bijna twee-jrn ‘van genieten’. De scheld en woede-uitbarstingen van de op drift geslagen orthodoxe moslim-buurman. Heb met zijn vrouw en kinderen te doen; we kunnen hun niet helpen. Kinderen die lamgeslagen worden en enorm gehersenspoeld….”Dat beloofd niet veel goeds”.

  Like

 2. Nou, ga er maar rustig vanuit, dat, met het oog op hun leer en dan vooral het patriarchale aspect van hun leer, er in iedere moslim een potentiële verkrachter schuilt!
  En de moslims die dat niet zijn -komt óók voor, natuurlijk- hebben kennelijk dat aspect achter zich gelaten. In dat geval kun je je afvragen, in hoeverre zij nog moslim zijn.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. D.DAY zegt:

  Het zoveelste bewijs dat moslims niet thuishoren in een niet-islamitische maatschappij. Vanuit hun islamitische bronnen begaan ze de meest gruwelijke wreedheden tegen de ongelovigen, in dit geval verkrachtingen van niet-islamitische vrouwen. Binnen hun clan weet iedereen hiervan maar houden ze allemaal hun mond, ook de zgn. gematigde moslims. Hoe we deze monsterlijke ontwikkeling kunnen tegenhouden, is een zware opgave: omdat aan de ene kant de zgn. gematigde moslims zwijgen en aan de andere kant de politiek correcte elite bewust de andere kant opkijkt. Er is eigenlijk maar één oplossing: alle moslims terugsturen naar hun land van herkomst en de politiek correcte elite voor de rechter slepen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s