Het historisch verraad van de Palestijnen

Screenshot_1

(Door: Bassam Tawil – Vertaling: W.J. Jongman en H. Sleijster)

Wij Palestijnen, als een nieuw volk op het toneel van de geschiedenis, hebben nog niets geleerd van de ervaringen van degenen die ons voorafgingen. Wij lijken altijd te worden gemotiveerd door factoren die tegen ons werken. En we laten ons manipuleren door vreemde landen, die gebruik van ons maken als proxy’s ter bevordering van hun eigen belangen.

Wij maken die fouten steeds opnieuw, achter elkaar. We brengen schade toe aan de Palestijnse nationale belangen. En in plaats daarvan onszelf daaraan te onttrekken, duwen we onszelf daarin terug. Wij werken tegen onze eigen belangen in door voortdurend te liegen. We weten bijvoorbeeld allemaal, dat er geen waarheid zit in de bewering dat Jezus een Palestijn was of is, waarmee we willen zeggen dat de Joden geen historische banden hebben met Jeruzalem. Wij maken onszelf gewoon belachelijk. Wie dergelijke aanspraken doet, valt niet alleen het christendom aan, maar presenteert het hele Palestijnse verhaal als een schaamteloze leugen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen". Bookmark de permalink .

2 reacties op Het historisch verraad van de Palestijnen

 1. Joshua zegt:

  Palestijnen bestaan niet, dus hebben nergens recht op.
  De Joden zouden de palestijnen genoemd moet worden, want de naam palestina werd geven door land dat de bezetter was, toen er alleen nog Joden woonden.
  Dat er later arabieren/moslims kwamen en een stuk land opeisten onder leiding van jasser arrafat,
  en zich palestijnen gingen noemen, en nog meer van die smerige leugens over Israel.
  Dat zij zich belachelijk maken door haat , moorden en leugens komt voort uit het mooie boekje wat een of andere idioot (profeet)heeft laten optekenen.
  http://www.franklinterhorst.nl/Ze%20bestoken%20de%20wereld%20met%20fantastische%20fabels%20over%20hun%20geschiedenis.htm
  http://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse%20propagandamachine.htm

  Like

 2. Jan zegt:

  Nog even afgezien van het feit dat Meulenbelt haar gedachten niet op een rij kan krijgen, zij heeft weer een bespottelijk stuk op haar blog gezet waarin zij het lot van de joden in WOII vergelijkt met haar ‘Palestijnen’. En passant schrijft zij nog even dat Israël geen bestaansrecht heeft, gewoon ‘omdat ik dat vind’:
  Dat deze ‘oplossing’ die in mijn ogen geen oplossing is omdat joden erg veel veiliger zijn in, zeg, de VS dan in Israël en gepaard is gegaan met groot onrecht tegenover een ander volk, heeft in hun verhaal geen plaats. En dus ook niet het inzicht dat het niet voor niets is dat Israël, inderdaad, tot op de dag van vandaag is omringd door vijanden. En dat ook zal blijven, tot er een einde wordt gemaakt aan dat onrecht.
  ….
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2016/04/15/nog-eens-dyab-abu-jajah-en-over-wat-er-mis-is-in-nederland/#more-111218

  Meulenbelt hoopt dus op een ‘Endlösung’ en een ‘oplossing’ zoals zoals antisemiet Helen Thomas: Helen Thomas Tells Jews to Go Back to Germany http://www.frontpagemag.com/fpm/62175/helen-thomas-tells-jews-go-back-germany-jeanette-pryor

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s