Israëlische boeren in de Jordaan Vallei: “Wij zullen onze producten niet apart etiketteren.”

Screenshot_21

(Door: “Brabosh”)

Israëlische boeren in de Vallei van de Jordaan, Judea & Samaria, vertelden op woensdag 13 april aan Europese parlementsleden dat zij niet van plan zijn om hun producten te etiketteren als zijnde afkomstig uit “de bezette gebieden”, ondanks de richtlijnen van de Europese Unie die van hen eisen om dat wél te doen.

Een conferentie die woensdag jl. werd gehouden in de Jordaan Vallei werd bijgewoond door een aantal Europese vertegenwoordigers waaronder ook Heinz-Christian Strache, de leider van de Oostenrijkse conservatieve politieke partij Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ). Strache drukte zijn steun uit voor de getroffen Israëlische boeren en zei: “We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de boycot van de [Europese] agenda wordt gehaald.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Nuttige idioten", "Palestijnen", antisemitisme, demoniseren, dictatuur, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Israëlische boeren in de Jordaan Vallei: “Wij zullen onze producten niet apart etiketteren.”

 1. Japio zegt:

  Wie denkt de EU wel niet dat ze is om Israël sancties op te leggen of producten te boycotten? Onze lieve Heer of zo? Dat stelletje met de islam heulende tuig moet direct op non-actief gezet worden. Producten labelen, zoals de Joden in de 2e wereldoorlog werden gelabeld? Dat addergebroed gaat het nooit leren volgens mij.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De Eurofascisten proberen de Israëlische boeren in de Vallei van de Jordaan, Judea & Samaria
  hun wil op te leggen met hun onzinnige eis .

  Like

 3. Bas zegt:

  Sowieso houden Israëli niet van etiketjes !

  Like

 4. Anita zegt:

  Goed zo Israel!

  Like

 5. Elena zegt:

  Bravo Israel !
  Met dank aan Österreichs (FPÖ). Strache.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Van mij mogen ze hun produkten wel etiketteren, dan kan ik die juist goed herkennen en kopen !

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Het is ook geen bezet gebied. Het behoort aan Israel toe.In 1948 werd het bezet door de islamitische vijand. In 1967 werden Judea en Samaria weer door Israel bevrijd van het islamitisch nazisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s