MOND GESNOERD: Brussel vertelt Nederlandse Kamerleden dat ze niet mogen debatteren over de uitslag van het referendum, want het kan olie op het vuur gooien bij het Brexit-referendum!

Screenshot_36

BRUSSEL heeft Nederlandse parlementsleden daadwerkelijk verboden de historische uitslag van het referendum van hun land te bespreken omdat het de ondemocratische kern van de EU blootstelt en het gesprekken voor een Brexit kan stimuleren.

De Europese elite heeft ervoor gekozen politici in Nederland de mond te snoeren, en hen bevolen om de democratische stem van het Nederlandse volk te onderdrukken tot na het Brexit referendum op 23 juni.

In een verbazingwekkende verklaring geleverd aan het Nederlandse parlement deze week gaf minister-president Mark Rutte aan dat hij van andere EU-leiders het bevel had gekregen om het referendum niet te noemen voor de komende twee maanden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op MOND GESNOERD: Brussel vertelt Nederlandse Kamerleden dat ze niet mogen debatteren over de uitslag van het referendum, want het kan olie op het vuur gooien bij het Brexit-referendum!

 1. Bas zegt:

  De EU is een bak met zand waarin allerlei politici spelen met schepjes en vormpjes. In dit geval speelt men ook met het referendum. Hopelijk luidt dit het begin van het einde in van het EU project!. Telkens opnieuw is er sprake van repressie en censuur ! Ladelichters, dat zijn het !

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Het zou eigenlijk een reuze goed idee zijn om de gehate EU-bestuurders vanuit Brussel naar het Midden-Oosten toe te sturen waar ze, in een HELE grote zandbak, zandtaartjes gaan maken en dan bezoek krijgen van moslimterroristen! Deze zullen eventueel grotere zandtaarten maken, vermengd met beton, en de verloochenaars en hun zogenaamde islamvriendjes daarin gaan metselen opdat ze er nooit meer uitkomen!
   Want ik HAAT de hele EU, de EU-bestuurders, linkse en verloochende politici, links-extremisten, tirannen, radicale moslimextremisten, ISIS en ales wat daar verder mee is aanverwand tot op het bot toe en wat zullen zowel ik, als vele honderden, zo niet duizenden mensen op E.J. Bron en daarbuiten ooit gaan feestvieren als de fundamenten van de EU-Toren van Babel worden opgeblazen, dit als een kaartenhuis ineen stort en voorgoed in een wolk van gruis en puin verdwijnt!

   Like

 2. Het enige positieve aan dit verbijsterende staaltje van bureaucratische tirannie is, dat de goedgelovige vóór-stemmers nu óók eens met de neus op de feiten worden gedrukt.
  Je zou wensen dat het een blijvend effect had, maar dat zal wel weer te veel gevraagd zijn…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Onjuist. Het koninkrijk der Nederlanden is zelfstandig en Brussel is alleen de hoofdstad van België. We hebben ons land nooit opgeheven, toch?
  Dat het Vierde Rijk de agenda van de tweede kamer bepaalt, komt alleen door de NSB-ers in onze regering, die vergeten ze zijn welk land zie dienen en luisteren naar de eurocraten. Uit hebzucht en eigenbelang. Ons bestel moet op de schop; eens in de vier jaar gaan stemmen op een bende leugenaars is onhoudbaar geworden. Helaas.

  Geliked door 1 persoon

  • karin zegt:

   Ja , dat zeg ik al jaren ons bestel daar klopt niets van, coalities vormen en achterkamertjes politiek.
   gewoon 20% stemt voor D66 dan ook 20% van de kamerleden D66

   Like

 4. Henk.V zegt:

  Op deze duidelijke poging om onze meningsuitingen de mond te snoeren past natuurlijk eigenlijk maar één overduidelijk antwoord: na de hoopvolle BREXIT behoort er een overduidelijk NEXIT te volgen.
  Ophoepelen dat Brusselse tuig! Deze EU moet desintegreren en tot stof vergaan.Wie denken jullie wel wie we zijn? In Nederland heerst(e) de meest uitgewerkte vorm van VRIJHEIDSBELEVING! Nergens heerste meer vrijheid dan bij ons.
  Het maakte wie we zijn: gewoonlijk recht voor de raap, behoorlijk tolerant (leven en laten leven) , menslievend en zeer rechtstreeks in wat we zeggen: NIEMAND heeft het recht om onze vrijheid ook maar enigszins te beknotten!
  Helaas hebben wij inmiddels een overheid die zich slaafs opstelt tegenover machtsdenkers met een beperkte herseninhoud in Brussel, maar juist de uitslag van de ”raadgevende” volksraadpleging laat zien dat het ”gewone volk” niet de mentaliteit van de slaafjes in Den Haag heeft. Wij stemden tegen, omdat wij tegen dictators zijn, zoals jullie daar in Brussel. En bij elke volksraadpleging zullen wij ons opnieuw tegen dictators en geestelijke minkukels opstellen.

  Wij zullen alleen maar kunnen aarden in een soort volkeren bond van bevriende, zelfstandige staten die handel drijven met elkaar., precies, zoals generaal De Gaulle het formuleerde : wij willen een “l Europe des Nations” !. ,

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het EU fascisme slaat weer toe…………………Hoe komt het toch dat de bevolking ons haat ????
  Ze mogen van mij dat stelletje smeerlappen ophangen !

  Like

  • Maar eerst kennis laten maken met die tandarts van de Marathon Man, net zo lang tot ze bekennen in welk Panama de buit ligt, de codes en de inlogs gecontroleerd zijn en hun hele familie tot in de 10e graad dezelfde behandeling heeft ondergaan. Ophangen is trouwens inhumaan, ik pleit voor een levendig bezoek aan de crematie-oven in een suddercrematorium op de muziek van Hotel California.

   Like

 6. Cathja zegt:

  De Britten laten zich heus niet beïnvloeden door een referendum in Nederland. Zij zijn echt wel in staat om zelf na te denken of ze willen uitstappen of niet. De mond snoeren van Nederlandse Kamerleden slaat dan ook helemaal nergens op. Júist door een spreekverbod op te leggen gooien ze olie op het vuur.

  Uilskuikens!

  Geliked door 1 persoon

 7. Marcel Mulder zegt:

  Wij Nederlanders zijn niet van Brussel onder de indruk het is juist de bedoeling dat het parlement discusjeerd over de uitslag van het referendum als hem om een mening vraagt en al zeker het volk dan moet men het antwoord accepteren en als je daarvoor te laf bent moet je discuseren zodat de oppositie ook gehoord word dat jullie in Brussel gewend zijn de leden de mond te snoeren omdat het jullie beter uitkomt moet je, je realiseren dat er een politiek experiment is mislukt want niet alleen het Engelse volk wil van de EU af (brexit) maar ook het Nederlandse volk volk ziet geen nut meer in de EU daar het volk eronder leid en er moet meer geld naar de EU als in het eigen land dat daar zeer ontevreden over is (nexit) dus leg je eigen het zwijgen op daar jullie de beloftes voor een EU nooit zijn nagekomen alle burgers van de EU zijn er alleen maar op achteruit gegaan en hebben de politici de deuren geopend naar de ondergang van hun eigen volk.

  Like

 8. Jean zegt:

  Nu alles op alles zetten om die EU misdaadorganisatie richting hel te sturen want het is het ergste wat ons na de 2de wereldoorlog overkomen is, een pure ordinaire dictatuur bestaande uit vulgaire parasieten zonder geweten.
  Ik heb het echt gehad met die lafaards, ze staan zelfs nog lager dan de islamieten en die staan al verschrikkelijk laag in onze westerse wereld.

  Like

 9. Andy 1970 zegt:

  Leven in een dictatuur is voor veel landen een must , een harde hand is daar nodig maar hier zal het eigenlijk iets anders moeten gaan . Wij hebben volksvertegenwoordigers en het woord zegt het al , enkel is er niemand die er gehoor aan geeft .
  Wat hadden jullie verwacht ? Dat er serieus wordt overwogen om er serieus op in te gaan ? Een land met 17 m inwoners?
  Haha droom maar lekker verder . Het enigste wat helpt staat nog te gebeuren , waneer weet ik ook niet maar iedere burgeroorlog gebeurt uit onvrede en discriminatie tegen zowel het eigen zoals het nieuwe volk wat het land binnen komt en dan heb ik het even niet over NL alleen .
  Hoop dat het niet gebeurt is er wel enkel het resultaat van het misregeren zal een deugdelijk antwoord geven op alle vragen.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Ik had niets anders verwacht…
  De situatie zal alleen nog maar meer en meer extremer worden.
  Hoe meer de EU in het nauw zal komen, hoe ondemocratischer ze zullen handelen!
  Op een gegeven moment zullen ook alle “wegkijkers niet meer weten welke kant ze op zullen moeten kijken om zichzelf wijs te maken dat er niets aan de hand is en dat we het zo slecht nog niet hebben…”
  Ben benieuwd hoe en wat de reacties van de oppositiepartijen hierop zullen zijn…

  Like

 11. tjonge zegt:

  m.i. een beetje overtrokken verhaal ?
  wie geeft er een BEVEL, op grond van wat en met welke macht en wat is de wettelijke basis om een BEVEL te geven, wat zijn de sancties als er geen gehoor aan gegeven wordt ?
  .
  ik vermoed dat de kopstukken van de eu rubbere rutte een “dwingend” verzoek gedaan hebben, meer niet.
  tis natuurlijk geheel aan rutte om er gehoor aan te geven.
  maar natuurlijk bukt rutte voor zijn toekomstige werkgever (hoelang die werkgever nog bestaat is weer een ander verhaal :-).

  Like

  • Dat is ook weer waar: Hoewel het onmiskenbaar de bedoeling is van de bureaucratie in Brussel om de touwtjes strak in handen te houden, is het inderdaad overdreven -waartoe sommigen wèl af en toe geneigd zijn- om te doen, alsof de toestanden dezelfde zouden zijn als in het Derde Rijk of in de voormalige Sovjet-Unie, waarin het Centrale Gezag alles kon afdwingen door middel van geweld en/of arrestaties van leiders over ‘satellietstaten’. Dat zou men ook niet moeten proberen, want de kans is groot, dat er dan betreffende de EU spoedig méér ogen open zouden gaan. Het móet allemaal wel veel subtieler dan bij vroegere dictaturen en er zou onder een heleboel uit te komen zijn, als Rutte zijn poot eens stijf hield en vaker nee zei, zoals Orbàn, bijvoorbeeld. Dat we nog steeds die hele meutes binnenhalen en de grenzen maar niet sluiten -het is maar een voorbeeld- ligt uiteindelijk niet eens aan de EU, maar aan Rúttes slappe opstelling.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 12. Dit was van tevoren al voorspelbaar. Zon referendem is gewoon om de domme inwoners( zoals die eikels in denhaag ons zien) toch het gevoel te geven dat je als nederlandse bevolking invloed hebt en waar onze regering naar luisterd. Zoethoudertje. Rutte moet zijn ballen eens laten zien daar in brussel, en opkomen voor de nederlanders, en wat die willen

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Dit kan toch niet waar zijn en als het echt waar is dan wil ik wel eens wat horen van wie het afkomt, naam en functie er bij, en WELKE kamerleden precies zijn gebeld/sms/email etc. Daar MOET door de 2e kamer en 1e kamer OPENHEID en DUIDELIJKHEID over komen. Desnoods afgedwongen want WIJ hebben er recht op om dit te weten en dit kan dan niet binnenskamers of fracties te blijven. Ik wacht dan ook met spanning op de reacties uit de 2e en 1e kamer en ook van uit het EP.
  Het lijkt mij een MISDRIJF want onze kamerleden zitten er allemaal zonder druk en ruggespraak en inmenging van buiten……

  Like

 14. Theo Of Ted zegt:

  En onder deze dictatuur willen mensen leven ??? Weg met de EU en één Europa en die alles kapot makende Euro !!!

  Like

 15. Athoz zegt:

  Als hij zich daar werkelijk wat van aan trekt is het duidelijk dat we tegen heel die corrupte EU nazi’s moeten gaan rellen. Wat de Fuck denken die aso’s daar in Brussel dat ze zijn?!

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Hoogste tijd dat de elite oprot, enigste middel is Eu/parlement door Belgische leger en misschien met andere legereenheden bezetten en deze bende oppakken.

  Like

 17. Anneke zegt:

  Brussel is als de dood dat…hun verspreidde leugen, hun wensdroom ‘aan diggelen ‘valt. Terwijl ze heel goed het besef hebben dat deze droom-dictatuur geen succes zal boeken. De ‘natte droom, van de NWO-drollen is nu eindelijk aan het afbrokkelen, er valt niets meer te lijmen. GE-LUK-KIG.

  Like

 18. Deon zegt:

  Als dit waar is, en dat geloof ik wel; NEXIT. Zo snel mogelijk. Ik wil niet leven in een dictatuur.

  Like

 19. Marcel Schippers zegt:

  Schandalig!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s