No-Go-Area midden in Berlin-Kreuzberg

Screenshot_41

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Kottbusser Tor ligt centraal in Berlijn en is een troosteloze beton-woestenij. De mensen daar worden op dit moment overrompeld door een regelrechte lawine van criminaliteit. Behalve het geweld en de roof door Marokkaans-Algerijnse bendes vallen daar in toenemende mate zwarte Afrikanen met agressieve drugshandel op. In de wijk, die als geen andere constant werd gebruikt als ideaal voorbeeld van een diverse republiek, is de multicultidroom gemuteerd tot een ware nachtmerrie. Dat beweren niet alleen “boze rechts-populisten”, maar het traditionele milieu van Kreuzberg zelf: Groene alternatievelingen, Turkse winkeliers, homoseksuelen, kunstenaars, voormalige krakers en linkse stenengooiers.

Kopp-Online

Een paradox: de dagelijkse straat- en geweldcriminaliteit heeft zo´n omvang bereikt dat de buurtbewoners nu luidkeels roepen om een sterke staat en meer politie en sinds kort zelfs tot eigenrichting overgaan.

Enkele dagen geleden spitste de situatie zich toe. De café-eigenaar Ergan Y. bekeek de geweldsescalatie de hele dag. Volgens hem omsingelde een bende criminele “rapefugees” op klaarlichte dag een jonge vrouw die met haar kinderwagen onderweg was. De situatie werd zo bedreigend dat de handelaren van de groente- en fruitkraampjes besloten in te grijpen en de vrouw en haar baby te hulp snelden.

Slechts korte tijd later kwam een bejaarde man in het vizier van de gewetenloze bende terecht. Deze keer greep een eigenaar van een snackbar met behulp van collega´s in. Ze pakten de gestolen portemonnee van de bende af en gaven deze terug aan de bejaarde man.

Criminele “vluchtelingen” veranderen Kreuzberg in een getto

Daarna kwam er een groep Marokkanen en Algerijnen met behulp van hun smartphones bij elkaar. Dat gasten van de buiten-gastronomie het doelwit van diefstal en intimidatie door drugsdealers zijn, is hier inmiddels dagelijkse praktijk geworden. Deze dag zou, volgens Ergan Y., een dealer brutaal en provocerend een cafetaria zijn binnengegaan en er bij de gasten o hebben aangedrongen drugs van hem te kopen. Toen de eigenaar van het café de dealer sommeerde zijn pand te verlaten, zou de situatie geëscaleerd zijn.

“Ik zag hoe plotseling meerdere personen de waard bestormden en hem hebben aangevallen.” Voordat de politie kwam, ontstond er een vechtpartij met ongeveer 40 deelnemers. De eigenaar van de cafetaria liep lichte verwondingen op, de provocatieve drugsdealer echter meerdere botbreuken.

De migranten-bendes uit Afrika hebben inmiddels geen enkele scrupules meer. Tijdens een vergadering van het districtskantoor Kreuzberg houdt een andere Turkse winkeleigenaar zijn mobiele telefoon met een foto in de lucht. “Er is een zwangere vrouw op te zien, die in elkaar gekrompen op de grond ligt. De man heeft haar gefotografeerd, nadat ze door ´rapefugees´ werd beroofd”, schreef de “Süddeutsche Zeitung”. Zelfs gehandicapten en blinden zouden hier al bestolen worden.

Bij het Kottbusser Tor zie je overdag muizen en ratten rondlopen. Op veel plekken ligt zoveel stront dat de autoriteiten sommige gedeeltes moesten afsluiten. Er liggen heroïnespuiten met bloed op de grond en in de zandbakken van de aangrenzende sociale woningbouw. Kinderen en vrouwen verlaten daar ondertussen alleen nog hun woningen als het echt noodzakelijk is. De kebab-zaken en drogisterijen melden een sterke daling van omzet.

Want vrouwen worden behalve door beroving van geld en iPhones ook nog bedreigd door seksuele intimidatie en aanvallen met betastingen van hun intieme lichaamsdelen. “Datgene wat in Keulen is gebeurd, is niks. Dat gebeurt hier elke dag, elke dag. Steekpartijen voor onze ogen, en moord hadden we ook al”, zegt een winkeleigenaar.

En nu is er nog een bedreigende ontwikkeling waar te nemen. Criminele Arabische clans uit Berlijn rekruteren doelbewust “vluchtelingen” voor hun vuile werk. De veelplegers met Hartz IV en een eigen Porsche hoeven daarvoor maar eenmaal met hun geldbuidel te zwaaien.

Met de “vluchtelingen”crisis explodeerde de criminaliteit

Iedereen hier weet het exacte tijdstip dat de situatie bij de Kottbusser Tor is omgekiept. Ongeveer iets meer dan een jaar geleden, toen Merkel de Duitse grenzen opende, capituleerde de rechtsstaat. In plaats van de zogenaamde “getraumatiseerde oorlogsvluchtelingen” kwamen radicale islamieten en tienduizenden criminelen Duitsland binnen. Maar de elites vervallen slechts opnieuw in hun oude rolpatronen.

Net zoals zij al tientallen jaren hun ogen en oren sluiten voor de buitenlander-criminaliteit, zet hun falen zich nu voort bij het onderwerp “vluchtelingen”criminaliteit. De migratieonderzoeker Ralph Ghadban spreekt met het oog op deze lawine van criminaliteit echter duidelijke taal: “De clanleden beschouwen alles buiten hun clan als vijandig gebied waar ze hun rooftochten ondernemen. Voor deze agressieve houding koesteren ze de haat tegen hun slachtoffers en verachten alles wat Duits is.”

Deze houding, de haat tegen Duitsers, vooral tegen Duitse vrouwen, zijn ook waar te nemen bij de honderden zwarte Afrikaanse dealers in de wijk. Deze dringen vanuit hun voormalige hoofdkwartier in het Görlitzer Park steeds verder op naar Kreuzberg. In Berlijn zorgde begin april het ervaringsbericht van een zekere Romi R. (27) uit Prenzlauer Berg voor verontrusting.

Deze schetste haar belevenissen op weg naar huis vanuit de Gastro-wijk via de Warschauer Straße. De links-liberale “Tagesspiegel” publiceerde het benauwende bewijsstuk van een mislukte politiek. Hieronder een klein gedeelte:

“Ik kwam ´s nachts tegen 02.00 uur uit de club Matrix en in de Warschauer Straße en wilde naar huis. Ik werd door een vreemd figuur gevolgd, die me vroeg of ik drugs wilde kopen. Ik vroeg hem me met rust te laten. Hij liep achter me aan en kwam zo dicht bij me dat ik zijn adem op mijn huis voelde. Ik schreeuwde. Hij noemde me een raciste, omdat ik met hem, een zwarte, geen seks wilde. Omdat hij steeds agressiever werd, (…).

Uiteindelijk vluchtte ik de kebab-zaak in (…) en vroeg aan de verkoper om de politie voor me te bellen. Dat hebben ze gewoon botweg geweigerd. Ze zeiden dat ze geen trammelant met de politie wilden. (…). Buiten had de man inmiddels zijn dealervrienden geroepen. Eentje kwam naar binnen en schreeuwde tegen me dat ik een smerige slet zou zijn en dat ze me buiten aan het mes zouden rijgen zodra ik de zaak zou verlaten. En nog meer ergere dingen. Ik vluchtte achter de tapkast.

 Niemand hielp me. Niemand zei iets. De mensen beten in hun Turkse pizza en keken de andere kant uit. (…) 20 minuten na mijn telefoontje kwam de politie. Ze glimlachten. Of ik aangifte tegen onbekend zou willen doen?  (…) En het ergste van alles: zoveel mannen keken gewoon toe. Toen ik hen in hun ogen keek, keerden ze hun blikken af.”

Het is een omschrijving die woedend maakt: woedend op de daders. Woedend op de knuffeljustitie. En woedend op politiek verantwoordelijken, van wie gezien zulke toestanden alleen maar holle frasen en sussen is te horen. Als de grootste appeaser valt eens temeer een SPD-functionaris onaangenaam op. De burgemeester van Berlijn, Michael Müller, wordt deze dagen serieus als volgt geciteerd: “Er zijn geen rechtsvrije ruimtes.”

 

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berbers, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op No-Go-Area midden in Berlin-Kreuzberg

 1. Jean zegt:

  Hoelang gaan wij die criminaliteit nog tolereren resp. accepteren??????
  Het wordt hoogtijd dat wij die rotzooi gaan verdrijven uit onze westerse wereld want van de politieke lafaards moeten echt niets verwachten, die zijn enkel bezig voor ‘zichzelf’.

  Like

 2. terex zegt:

  En zo helpt dat vieze wijf van een Merkel heel Duitsland naar de klote en ze trekt vele landen mee in haar waanzin. Waarom is er niemand die wat doet en wordt zij niet ontheven uit haar achterlijken ambt ? Kan toch niet zo zijn dat je dit kan doen zonder vervolgd te worden ?

  Like

 3. Koos zegt:

  Waar blijven de blanke motorclubs om deze criminele islamieten een lesje te leren?

  Like

 4. Vindt het niet zo raar dat de meeste islam criticasters pragmatische oplossingen aandragen voor het op z’n zachts gezegd het ‘probleem’ de islam. Maar waar men feitelijk aan voorbij gaat is dat de islam decennia lang in Europa/Nederland is geïntroduceerd, het bedrijfsleven en tal van maatschappelijke instellingen hebben hiervan geprofiteerd en maken nog steeds een geldelijk gewin uit de massa immigratie.

  Men kent ze allemaal wel deze instellingen ze maken ongewild deel uit van de maatschappij, zonder dat het publiek om raad werd gevraagd. Vergeet niet dat heel het politiek spectrum deze krankzinnige vorm van landverhuizing onder steeds weer nieuw noemers doorgang kon vinden, u faciliteerde jaren lang d.m.v. stemmen op dezelfde traditionele politiek en daarmee de import van de islam.

  Nu het water tot aan de lippen dreigt komen te staan is de wereld te klein, sommigen zeggen gewoon de islam moet verboden worden, nou dat is het zelfde wanneer men zegt ernstige ziektes moeten verboden worden. Wanneer men het grote plaatje overziet dan kan men niet anders dan vaststellen dat alle EU lidstaten deze vorm van volkeren verdringing gewoon toelaten ten spijt van protesterende groepen mensen zoals Pegida.

  De nood is nog niet aan de man gezien de vorm van protest, maar vooral het gebrek aan politici die betrokken zijn met patriottische standpunten. Nu is het wel zo dat men G. Wilders heeft waar men heel zuinig mee moet omspringen en hem geen stokken in het wiel moet steken. Wilders is omsloten door een cordon sanitaire, op alle mogelijke manieren wordt hij door vriendelijk ogende collega politici gedwarsboomd. Hoe wil men de islam, islamisme en de moslims op een zodanige manier er toe bewegen om al hun steeds erger wordende eisen een halt toe te roepen, met een toverstokje misschien?

  Vergeet niet dat er ongeveer 53 miljoen moslims in Europa leven, vergeet de illegale vreemdelingen niet, allemaal hebben ze hun eigen redenen om de westerse cultuur te haten. Ook zo’n doodlopende weg was in 1972 na de Afrikaanderbuurt rellen dat de gemeente inzette op een verspreidingsbeleid, dat de moslims niet op een kluitje zitten, maar het schept uw verbazing nog geen eens, om dat er niets van dit beleid terecht is gekomen. Honderden no-go aera’s zijn inmiddels uitgegroeid tot een niet te stoppen fenomeen, iedereen in Europa gaan dat nog erger mee maken en in sommige gevallen worden de burgers slachtoffer van deze geïmporteerde criminaliteit.

  Vertel mij nu eens hoe krijgt men het voor elkaar om meer dan 53 miljoen moslims naar het land van herkomst te ‘deporteren’ ook diegenen welke geboren zijn in Europa en in Nederland, bestaat er een soort van zeef welke de ongewenste criminele moslim exemplaren appart zet zonder een aantasting van de mensenrechten te bewerkstelligen. Nou in mijn opinie is het omslagpunt reeds lang voorbij, het valt niet zonder draconische, vergaande en harde maatregelen om moslims te repatriëren…

  Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Kan nu, zoveel jaar later nog steeds niet naar deze foto kijken zonder de tranen in mijn ogen te krijgen. En de moordenaar van Pim loopt al weer lekker vrij rond het is om gek van te worden.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Merkel Duitsland is jaloers op Frankrijk en wil er dus voor zorgen dat het MEER no.go-areas krijgt dan dat Frankrijk.

  Like

 6. carthago zegt:

  De dag komt dat de kokosnoten en kalifaatratten de reichstag in de fik zetten, om andere redenen dan in 1933.

  Like

 7. Jan zegt:

  Unverbesserlicher Pfarrer: “Islam ist das Widerwärtigste”


  Karl Tropper, streitbarer Pfarrer von St. Veit am Vogau, lässt kein gutes Haar an Islam und Muslimen. Wenig beeindruckt zeigt er sich auch davon, dass er dafür schon mehrfach gerügt wurde.

  Mit seinen extremen Ansichten ist Karl Tropper, Pfarrer von St. Veit und Umgebung, schon mehrmals ordentlich angeeckt. Seine Predigt bei einer Erstkommunion, dass aus der Kirche Ausgetretene sich in der Gesellschaft von Hitler, Stalin und anderen Verbrechern befänden, hat ihm schon im Vorjahr eine Rüge aus dem Bischöflichen Ordinariat eingebracht.

  Damit konfrontiert, zeigt sich Pfarrer Tropper durchaus in seiner Meinung gefestigt. Der Islam? “Reiner Rassismus.” Aber als anerkannte Staatsreligion? “Leider haben die, die das beschlossen haben, nicht den Koran gelesen, wo über 200 Mal geschrieben steht, dass man Nicht-Muslime umbringen soll.” Und weiter: “Der Koran ist die reinste Hetzschrift . . . Muslime kann man nicht integrieren . . . der Islam hat die Aggression in sich . . . 2050 ist ganz Österreich muslimisch . . .” Und: “Der Islam ist das Widerwärtigste.” Um schließlich noch über Moscheen herzuziehen, “weil die nie Gotteshaus waren, sondern von dort alle Kriege ausgegangen sind”.

  http://www.kleinezeitung.at/s/steiermark/graz/4237786/Unverbesserlicher-Pfarrer_Islam-ist-das-Widerwaertigste

  Like

 8. Japio zegt:

  Europa is straks één grote no-go-area.

  Like

 9. Jan Willem zegt:

  Ik kom er net vandaan en heb een week in een hotel aan de kottbusser damm gezeten en diverse nachten uitgeweest en laat thuis gekomen. Heb niks van criminele lui ofzo gemerkt. Als ik op zaterdag over de dam in Amsterdam loop zie ik meer tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s