Krokodillen in het water

Screenshot_56

Onderkomen voor “asielzoekers” in Berlijn: 70% van de mensen die binnenkomen, kunnen geen geldig paspoort tonen.

(Door: Frank Horns – Vertaling: E.J. Bron)

Hoeveel ISIS-terroristen bevinden zich werkelijk onder de “asielzoekers” in Duitsland? – Het zouden honderden kunnen zijn. Zolang politici het verband tussen de Duitse asielpolitiek en bloedige ISIS-terreur ontkennen, riskeren ze het leven van onschuldige mensen in heel Europa.

Laten we het dus over de terreur hebben. Dat wil zeggen, eerst moeten we het over doe-het-zelf winkels hebben. Daarvan zijn er 2.134 in Duitsland. “Als het goed moet worden”, is Obi naar eigen zeggen het beste adres. De concurrentie van Hornbach weet dat “er altijd iets te doen is”. De moordenaars van de Islamitische Staat weten precies wat ze moeten doen als ze de doe-het-zelf paradijzen op weg naar het eigen Nirwana binnenkomen. Bijna alle onderdelen om een bom met dodelijke kracht in elkaar te zetten, zijn hier verkrijgbaar: het desinfecterende middel waterstofperoxide bijvoorbeeld, waarvan dynamiet gemaakt kan worden, of ammoniumnitraat, dat in meststoffen zit en dat door Anders Breivik in Noorwegen werd gebruikt. Uiteraard zijn er in de doe-het-zelf zaken ook spijkers te koop. Heel veel spijkers, want deze zorgen voor vreselijke wonden.

Voor de terreurstrategen in het Irakese Mosul is de gelegenheid om dodelijke bommen in elkaar te zetten alleen maar een voorwaarde om de oorlog naar het land van de ongelovigen te dragen. Daarvoor zijn bovendien “strijders” ter plaatse nodig en een geschikt milieu, waarin zij zich grotendeels ongestoord kunnen bewegen. Maar – geprezen zij Allah! – de christenhonden schijnen met blindheid geslagen te zijn. Sinds de zomer van vorig jaar hebben zij de beste voorwaarden gecreëerd om, aldus een populaire ISIS-zegswijze, “in hun eigen bloed te verdrinken”. Duitsland heeft zijn grenzen geopend en meer dan een miljoen niet of slecht geregistreerde immigranten het land binnengelaten. “De revolutionair zwemt in het volk zoals een vis in het water”, heeft Mao Zedong ooit de strategie van zijn guerrillastrijd tegen de Kwomintang genoemd.

We weten niet of ISIS-chef Abu Bakr al-Baghdadi en zijn leidinggevende personeel behalve de koran ook de geschriften van Mao waarderen, maar ze zullen iets dergelijks vaststellen. Hun terroristen kunnen in de stroom van asielzoekers mee zwemmen als krokodillen in het water. Wat zullen ze wel niet denken wanneer de politici van Duitsland dan ook nog onverdroten beweren dat terreur en vluchtelingen niet het geringste met elkaar te maken zouden hebben. Zoals onlangs nog de Duitse minister van Justitie Heiko Maas. Twee dagen na de aanslagen in Brussel, die 35 doden en honderden gewonden kostten, oreerde hij in een interview: “De meeste mannen die de afgelopen maanden deze gruwelijke aanslagen gepleegd hebben, zijn bij ons in Europa tot een terroristische bedreiging uitgegroeid. Ze zijn geen vluchtelingen.”

Hij zou toch beter moeten weten. Minstens drie van de Brussel-misdadigers zijn gecamoufleerd als vluchtelingen via de Balkan-route de EU binnengekomen. Twee ISIS-terroristen kwamen rechtstreeks uit Syrië – Osama K., die onder de schuilnaam Naim Al Hamed binnenkwam, en Sofaine Ayari, die zichzelf ook wel Monir Ahmed Alaaj noemt. Ze kwamen op 20 september vorig jaar met een rubberboor aan op het Griekse eiland Leros. Bij hun registratie gebruikten ze Syrische paspoorten, reconstrueerden de Griekse autoriteiten later.

Op Leros ontmoetten ze toen Khalid El Bakraoui, die zichzelf laten zou opblazen in de Brusselse metro. Hij kwam niet uit Syrië, maar met de veerboot uit Italië. Blijkbaar heeft hij de beide mannen op Leros opgehaald. Samen ging het trio via de Balkan-route op weg naar Oostenrijk. Ze kwamen via Nickelsdorf binnen en maakten gebruik van de chaos die er destijds heerste aan de Hongaars-Oostenrijkse grens. In het Burgenland hebben de drie vermoedelijk ook de latere dader van Parijs, Salah Abdeslam, ontmoet.

Wie gezien deze feiten serieus het verband tussen de Duitse asielpolitiek en de terreuraanslagen in Europa ontkent, omdat dit niet in het politieke wereldbeeld past, maakt zich in feite schuldig aan dood door schuld. Hij riskeert het leven van talloze onschuldige burgers in Duitsland en elders. Desondanks schijnt de binnenlandse veiligheidsdienst hier anders over te denken. Diens president, Hans-Georg Maaßen, gaf vorige week gegeneerd toe dat men ISIS verkeerd zou hebben ingeschat. De terreurorganisatie zou toch “strijders met een gevechtsopdracht” onder de asielzoekersstroom hebben gemengd. Als grootste probleem noemt Maaßen dat ongeveer 70% van de binnenkomende “asielzoekers” geen geldige paspoorten laten zien. Ze worden slechts geregistreerd op grond van hun eigen informatie. Daarbij komen immigranten die überhaupt niet geregistreerd werden. “Bild-Zeitung” noemt het schokkende aantal van 500.000. Niemand weet waar zij zich op dit moment ophouden en wat hen drijft. Onder hen zouden zich honderden of zelfs duizenden terroristen in de wacht kunnen bevinden.

Het is ook heel goed mogelijk dat veel van de “asielzoekers” zelf nog niet eens weten dat zij of hun kinderen op een bepaald moment onder de zwarte vlag van ISIS zullen marcheren. Al in Duitsland wonende radicale islamieten uit de salafistische scene proberen ijverig onder hen leden te rekruteren. Dat zal des te gemakkelijker voor hen zijn als de nieuwelingen later als gefrustreerde werklozen de parallelsamenlevingen is islam-getto´s in Berlijn, Duisburg, Hamburg en elders zullen vullen. Ook van daaruit is de weg naar de dichtstbijzijnde doe-het-zelf zaak niet ver.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Door: Frank Horns

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Krokodillen in het water

 1. rs zegt:

  70% van de mensen dat binnenkomst, kan geen geldig paspoort tonen…………….en dat zullen er binnen niet al te lange tijd veel meer worden, want de EU-Turkeije deal rammelt aan alle kanten…………Erdogan zet ze gewoon de grens over…………..Een Tsunamie komt er nog een keer aan……..
  En wij moeten ONS paspoort op tijd verlengen!!!!!!!!!!!!!!!!GGGGGGGGGGGGGGGGGGGrrrrrrrrrrrrrr

  Like

 2. GT zegt:

  Zolang politici het verband tussen de Duitse asielpolitiek en bloedige ISIS-terreur ontkennen, riskeren ze het leven van onschuldige mensen in heel Europa, maar ze kunnen er van uitgaan dat die zelfde verantwoordelijken (Politici)het niet zullen over leven, nog een paar aanslagen dan zal vroeg of laat de burger het zelf initiatief moeten nemen en zal ook gebeuren, maar laat een ding duidelijk zijn Merkel loopt een zeer groot risico, met haar zo genaamde vluchtelingen!

  Like

 3. Erik zegt:

  Het is weer duidelijk dat de politiek in Duitsland maar niet wil luisteren naar de waarschuwingen van zelf de veiligheidsdienst. Ook hier zit een blinde van de Steur genoemd minister van onveiligheid die straks verantwoording moet afleggen voor het Strafhof in Den Haag. Dan zien we ook Merkel hier in het beklaagde bankje wegens genocide op haar eigen volk. De tijd gaat laten zien dat na het bereiken van het kookpunt door de zoveelste aanslag in Europa nog veel meer kandidaten zullen gedaagd worden en voor langere tijd achter de tralies verdwijnen. Wij gaan nooit vergeten wie er voor de invasie van de terroristen was en nog is.” Wat met het zwaard komt zal door het zwaard worden vernietigd”.En voor de politiek ” Al is leugenaar nog zo snel de waarheid achterhaald je wel”

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  We hebben een Paard van Troje binnen gelaten, en inderdaad de politiek is daar schuldig aan!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  We moeten niet alléén maar bang zijn voor moslims die aanslagen plegen…
  We moeten in de eerste plaats bang zijn voor het feit dat moslims géén aanslagen plegen.
  Denk daar maar eens over na…

  Like

 6. Republikein zegt:

  Je moet ze over de grens brengen, met kop en kont uitzetten.

  Like

 7. elisah zegt:

  We blijven bewust weg uit Duitsland sinds de aanslagen en de aanrandingen, voorheen kwamen we er regelmatig, ook omdat we niet ver van de grens wonen.
  Zolang er geen serieuze aanslag gedaan wordt in Duitsland, zal er zo onverantwoordelijk doorgegaan worden met alles zomaar binnen te laten, zonder degelijke controle en zonder de juiste papieren. Daarom is er volgens mij ook, bewust en om strategische redenen, nog geen aanslag in Duitsland geweest. Eigenlijk is het het land dat een aanslag nodig heeft om tot bezinning te komen, of om wakker geschud te worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het ‘geestelijk kapitaal’ onder de invasoren:

  72% of struck off doctors are from overseas: Cases include an Indian GP who ran an immigration scam and a Malaysian medic who secretly filmed female patients

  Nearly three-quarters of doctors struck off the medical register in Britain are foreign, according to shocking figures uncovered in a Mail on Sunday investigation.

  Medics who trained overseas have been banned from practising for a series of shocking blunders and misdemeanours.

  Cases include an Indian GP who ran an immigration scam from his surgery, a Ghanaian neurosurgeon who pretended he had removed a patient’s brain tumour, and a Malaysian doctor who used 007-style watches to secretly film intimate examinations with his female patients.

  ……..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3543899/72-struck-NHS-doctors-overseas-cases-include-Indian-GP-ran-immigration-scam-Malaysian-medic-secretly-filmed-female-patients.html

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Ik wacht geduldig op die paar hele grote BOEMS, dat die er gaan komen is gewoon logisch, gezien de falende veiligheid en vallende ministers. De terroristen wachten het juiste moment af. Alle plannen en wapens liggen ergens wel klaar, ze hadden er tich mogelijkheden voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s