Premier Netanyahu: De Golanhoogten blijven van ons; daar wordt niet over onderhandeld

Screenshot_61

Golanhoogten: zicht vanuit Israël op Syrië, met vooraan de stevig bewaakte stellingen en loopgraven aan de Israëlisch-Syrische grens. Aan de andere kant van de grens wachten de terreurgroepen van ISIS (IS/Daesh), Al Nusrafront en Hezbollah e.a. op een goed excuus om toe te slaan en Israël binnen te vallen. Want wat àl de strijdende partijen in Syrië met elkaar gemeen hebben is virulente Jodenhaat en de wens om de Joodse Staat te vernietigen.

(Door: “Brabosh”)

Premier Benjamin Netanyahu zal naar verluidt vandaag, zondag, tijdens de wekelijkse kabinetsvergadering aankondigen dat de Golanhoogten in Israëlische handen blijven, aldus een bericht van vandaag in Arutz Sheva. De wekelijkse vergadering zal plaatsvinden op de Golanhoogten zelf, om zodoende aan de internationale gemeenschap duidelijk te maken dat het gebied van enorm strategische belang is voor Israël.

Netanyahu zal de vergadering openen met een verklaring waarin zal gezegd worden dat de Golanhoogten niet op de agenda komen van eventuele internationale discussies en de regio niet bespreekbaar zal worden als onderdeel van een toekomstige overeenkomst met Syrië, zo die al ooit ondertekend zou worden. De verklaring komt een paar dagen voor Netanyahu een kort bezoek zal brengen aan Rusland, waar hij naar verwachting een ontmoeting zal hebben met president Vladimir Poetin en met hem bespreken wat er gebeurt langs de Syrische grens.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Benjamin Netanyahu, gezond realisme, Israël. Bookmark de permalink .

10 reacties op Premier Netanyahu: De Golanhoogten blijven van ons; daar wordt niet over onderhandeld

 1. GT zegt:

  Blijf van Israël af, en haalt het er een in zijn hooft bijv, (IS/Daesh), Al Nusrafront en Hezbollah e.a. dan zal er een totale vernietiging plaats vinden van deze terroristen, al moeten ze deze ter plaatse opsporen waar ook in de wereld , en/of Europa mag dit duidelijk zijn er zijn miljoenen Joden vermoord dit zal nooit meer gebeuren, nooit meer! Israël zal niet schromen kernwapens in te zetten.
  Heb Premier Benjamin Netanyahu een keer een speech zien geven aan wereldleiders, en deze waren muisstil mij zegt het genoeg, ze zijn gewaarschuwd!
  Dit is een land waar ik bewondering voor heb, gezien de huidige tering zooi hier in Europa de dictatuur in Brussel zou ik zeggen geheel dat Europese parlement ontbinden direct nu!
  Shalom!

  Geliked door 1 persoon

  • carthago zegt:

   Uit een onderzoek is gebleken dat daesh doodsbang is voor Israël,;indien Israël het gegund zou zijn raqqa te heroveren zou daesh en aanverwante rattenplaag binnen zeer korte tijd geruimd zijn. De hypocriete Amerikanen bij monde van de kalifaatrat uit Washington houden er zoals altijd alvast een Hillary agenda op na,en dus de genocide door daeshmonsters in Syrië aan het verlengen.

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De hevig betwiste en strategische gelegen Golan Hoogtes, werden door het Israëlische Leger (IDF) op het einde van de Zesdaagse Oorlog van 1967 voor het grootste deel veroverd op Syrië.”

  Israel heeft de Golanhoogte niet Veroverd, maar Heroverd. Volgens de Conferentie van San Remo (1922) is de volledige Golanhoogte aangewezen als vestigingsplaats voor het Joodse volk, Israel dus. Syrië kan wel net doen of Golan van hen is, er zijn geen bewijzen om die bewering te staven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. Deborah Menorah zegt:

  Stand your ground, people of Israel!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Toen de Golan-Hoogvlakte nog [z.g.n] van Syrië was werden de Israëlische dorpen beneden in het lager gelegen vlakte en aan het meer van Galilea dagelijks vanuit de hoogte door de Syriërs beschoten.
  Nu komt het gevaar van ISIS erbij.
  Uiteraard moet Israel nooit teruggeven, wat hen behoort.

  Like

 5. carthago zegt:

  Hadden we in nederigland maar een golanhoogte, dan was de kalifaatratten tsunami nooit aangekomen. Ik hoop dat Israël de golanhoogte met 100 meter omhoog weet te brengen, vooral met artilleriegeschut.

  Like

 6. Gerrit Veijer zegt:

  Houd vast die Golanhoogten, houd vast de westbank nooit over onderhandelen.

  Like

 7. Jan zegt:

  EU doesn’t recognize Israeli occupation of the Golan’

  Eva Braun, herstel Mogherini stresses that the European Union ‘recognizes Israel within its pre-1967 boundaries, regardless of the (Israeli) government’s claims on other areas.’

  The European Union’s foreign policy chief Federica Mogherini reiterated on Tuesday that the EU does not recognize Israel’s claim to the Golan Heights, echoing a similar statement from the US the day before.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4793821,00.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Die achterlijke EU kan verklaren wat zij wil maar kapot krijgen zij Israël toch niet:

  Prime Minister of Singapore Makes First Ever Visit to Israel
  http://www.breakingisraelnews.com/66038/prime-minister-singapore-makes-first-ever-visit-israel/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s