Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt Turkije-toeristen ervoor Erdoğan te bekritiseren

Screenshot_14

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nu moet men ook nog bang zijn om op vakantie in Turkije zijn mening te geven? Duitse toeristen die op vakantie zijn in Turkije zouden moeten opletten waar ze in het openbaar over praten. Dat in ieder geval is het advies van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken. Onder het punt “speciale juridische voorschriften” waarschuwt het ministerie voor kritische politieke uitlatingen in het openbaar: “Er wordt dringend van afgeraden om in het openbaar politieke uitlatingen tegen de Turkse staat te doen respectievelijk sympathie met terroristische organisaties te tonen.”

politikstube

Turkije, dat Angela Merkel een vriend noemt en voor Turken weldra de visumvrijheid mogelijk maakt, in dit land mag men dus de “Führer” niet meer bekritiseren. Zou dat niet iedere Duitser te denken moeten geven? Als het zo gevaarlijk is om in Turkije je mening te verkondigen, dan zou men een desbetreffende waarschuwing moeten doen uitgaan en de Duitsers moeten adviseren om geen vakantie te houden in Turkije. De Duitsers zijn vrij in het plannen van hun vakantiebestemming, dan zou het niet moeilijk moeten zijn om de juiste beslissing te nemen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Duitsland, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Krankzinnigheid, Turken, Turkije, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt Turkije-toeristen ervoor Erdoğan te bekritiseren

 1. Republikein zegt:

  Gezakt voor de Cito-toets.
  Dan ga je op vakantie, naar de Otto.

  Like

 2. carthago zegt:

  Het nazisme in Duitsland steekt ernstig de kop op, dat is duidelijk. En de rest van de Eussr politieke zwijnen houden de diarree snuiten dicht, nog erger. Als Duitser zou ik überhaupt nooit geen stap meer op Turkse bodem zetten, maar mit das volk weet je maar nooit.

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik heb een beter voorstel: “wegblijven uit dat moslimland waarin een islamdictator de lakens uitdeelt”. Geen toeristen geen grote bek.

  Like

  • kruisridder zegt:

   Nooit never nooit naar een moslimland op vakantie gaan. Er zijn veel betere keuzemogelijkheden. Moslims haten ons van nature. Er zijn genoeg andere culturen die ons wel graag zien komen en mogen.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Duitsland kan inderdaad beter een negatief reisadvies geven voor Turkije. Eerder vandaag las ik dat er een burgeroorlog dreigt daar, en dat zou voor mij alleen al genoeg reden zijn om er niet heen te gaan. Trouwens, ze zien me in geen enkel moslimland meer. Die tijd is geweest.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja,
   ik heb hier al vaker geschreven dat Turkije regelrecht op ’n burgeroorlog afstevent.
   Het zal nog even duren, maar hij gaat komen.
   Erdogan speelt heel hoog spel, verblind door machtswellust waarschijnlijk.
   Ook Amerika zal hem laten vallen als het zo ver is.
   Er zijn momenteel al heel veel Turken die persoonlijk benadeeld worden door het beleid van Erdogan. Teruglopend toerisme… dus armoede. Hotels die worden gesloten Duizenden verliezen hun job.
   Nu zal de grote groep Duitse toeristen zeker volgen.
   Bovendien zijn de Turken helemaal niet blij met die miljoenen “vluchtelingen”!!!
   Bovendien ook doorzien de Turken zo langzamerhand de leugens van Erdogan.
   Doordat hij persoonlijk het vredesoverleg met de Koerden heeft afgebroken volgen nu elke maand aanslagen. Je bent je leven in de grote steden niet meer zeker.
   In de toekomst wacht de Turken een confrontatie met Rusland in Armenië.
   Daar zitten de gewone Turken al helemaal niet op te wachten.
   Erdogan heeft die 6 miljard van de EU broodnodig. Zijn protserig paleis heeft te veel gekost… en de economie ligt nu helemaal plat. Armoede wacht de Turken.
   De Turken kennende zullen ze dadelijk hun nationaliteitsgevoelens, die ze tot nu toe projecteerden op Erdogan, voor ’n nieuw Turkije inwisselen.
   Zijn lot is zoals voor elke dictator, al bepaald. Ondersteboven aan een lantarenpaal!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste

    Bij mij in de wijk woont een Turks gezin wat sinds kort hun huis te koop heeft gezet, en dolgraag terug wil naar Turkije! Volgens de man loopt de economie daar als een trein en heeft hij het hier ‘wel gezien’…..!
    Deze Turkse mensen zijn moslims, maar vooral de man stak altijd een beetje de draak met de ramadan, en hij hield zich daar ook niet aan.
    Op dit moment is Erdogan zijn grote voorbeeld. Hieruit blijkt maar weer dat wanneer je dénkt dat je de mensen kent, je er volledig naast zit.
    Nou, wat mij betreft mogen ze gisteren vertrekken. Ik wil ze nog wel uitzwaaien ook.
    Veel plezier in jullie vaderland!

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Geen zorgen die burgeroorlog komt er!

   Like

 5. In een land als Thailand riskeer je 25 jaar voor het binnensmokkelen van 5 gram hasj voor eigen gebruik en dan word je door je “advocaat” geïnstrueerd om een buiging te maken voor de rechter en te bedanken voor het milde vonnis! (schoonzuster van een VN-redacteur overkwam dit.) Ettelijken zijn er al tot levenslang veroordeeld en één 60-jarige Nederlander is opgehangen. Dus, al taal ikzelf totaal niet naar welke drug dan ook, daar ga ik principieel niet naar toe!
  En zoiets als dit, mondsnoerderij, zou voor mij eveneens al een reden zijn, om er principe niet heen te gaan. Maar het is verbijsterend, hoeveel mensen op dit gebied totaal geen principes blijken te hebben.

  Like

 6. Thom zegt:

  Goh wat een geluk dat ik geen Duitser ben en die waarschuwing niet voor mij geldt. Nou kan ik deze zomer mooi zonder problemen rondlopen op de Turkse stranden met mijn TC-shirt waarop staat: “Ik ben een Armeense Koerd”

  Like

 7. Duchesne zegt:

  Men zou beter de verzekeraars informeren over de risicofactor….een negatief reisadvies is voor minder gegeven, maar puur omdat het Erdogan is en men per se vrienden wil blijven ondanks de moordpartijen is er een klein risico als reisadvies. Als ikverzekeraar was zou ik de terrorisme clausule en de dekking voor oorlogsgebiden invoeren……maar dat kan dan ook weer voor Europa gelden ondertussen.m dus geen verzekeringen meer die nog geldig zijn.

  Like

 8. biebie zegt:

  Alles wat met Turkije te maken heeft boycotten,geen cent meer naar de economie van die idioot!!!!!!!

  Like

 9. Karen zegt:

  Ben nog nooit naar Turkije of Marokko op vakantie geweest, dat trekt me nou echt niet. Ik zou er inmiddels niet eens gratis meer daar naar toe willen, blijf dan nog veel liever thuis.

  Like

  • Thom zegt:

   40 jaar geleden heb ik met een rugzak en weinig geld een tocht van enkele maanden per trein gemaakt door heel Turkije . Het was als man een hele belevenis. Een vrouw alleen had daar destijds niets te zoeken. Het was goed te doen. De islam in Turkije was overal verspreid, maar had in wezen toch een milde vorm. Als Europeaan keken de Turken daar toen nog tegen je op en waren trots als je hun zaak met een bezoek vereerde. Ze waren uiterst gastvrij en zeer behulpzaam. Ze noemden je arkadash (vriend). In Istanbul liepen de meiden zonder hoofddoek in bijzonder korte rokjes. In Taksim (uitgaanswijk in Instanbul) stonden geblondeerde omgebouwde mannen als vrouw verkleed als hoer op straat. Je kon overal in Turkije bier en raki kopen.
   De Turken die hier kwamen waren plattelands Turken uit Anatolië, waar de vrouw wel op een paar meter achter hun man aanliep met een hoofddoek op.
   In Iran zelfs onder de sjah hadden ze wel andere streng islamitische neigingen. Daar zag ik voor het eerst de volledig in het zwart ingepakte vrouwen. Ik denk dat het oude Turkije niet meer bestaat. Er was daar toen wel een politiek besef van goed en kwaad bij veel Turken. Ze hadden het over bepaalde figuren als “fascist” maar zeiden dat niet hardop. Daarmee zullen ze de Grijze Wolven waarschijnlijk bedoeld hebben. De islam 40 jaar geleden was niet de islam zoals we hem nu kennen. Hij was al wel hinderlijk, maar niet in de vorm zoals hij dat nu is. In Afghanistan (in Kaboel) kon je Van Nelle shag (25 grams pakjes) kopen en een joint draaien in een spotgoedkoop hotel. Dat soort islam bestaat niet meer en dat Turkije ook niet. Je zult er nu inderdaad beter weg kunnen blijven. Toen was het leuk in Turkije (minder leuk voor een vrouw, dat wel!).

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Thom 00:21 uur

    Mijn vader heeft vele jaren geleden een rondreis door Turkije gemaakt, en heeft genoten van alles wat hij daar heeft gezien. Het viel hem tóen al op dat de Turkse vrouwen er in Nederland heel wat tuttiger bij liepen dan in Turkije.
    Deze verhalen heb ik ook jaren geleden van collega’s te horen gekregen die in Turkije met vakantie waren geweest. De vrouwen hier lopen vaker met een hoofddoekje dan in Turkije zelf. Dan heb ik het niet over het platteland, maar in de (grote) steden en in de toeristengebieden.
    Onder Erdogan wordt het er niet bepaald beter op. De vrijheid wordt stap voor stap ingeperkt, en alles wordt klaargestoomd voor het kalifaat.
    Het is voor ons beter om dit soort landen te mijden. Vakantie vieren moet leuk zijn. Geen ergernis geven of gevaar opleveren.

    Like

  • hendrikush zegt:

   Het zijn mooie landen; er wonen gewone mensen; maar het gif van de islam zorgt voor xenophobisch gedrag van de inboorlingen. Zolang ze aan je kunnen verdienen ben je welkom maar argwaan en minachting zit verborgen achter hun vriendelijkheid.

   Like

  • Mike zegt:

   Ik ben zelf in beide landen geweest. Verschil van dag en nacht.

   Turkije, destijds nog (1997), althans in de toeristische gebieden, volledig Attatürk aanbiddend, was geweldig om te doen. Het was ook enkel een hotelvakantietje van een dik weekje in Kusadasi, en laat dat nou niet de binnenlanden vertegenwoordigen waar inderdaad de Islam nog streng beleefd wordt/werd.

   Attatürk zie ooit; “This is [Islam], (an absurd theology of an immoral Bedouin,) a rotting corpse which poisons our lives.”. en dat is mij altijd bijgebleven, alsmede de werkelijk geweldige Turken (welke naar eigen zeggen pisten op de Islam) die ik daar heb ontmoet, als zijnde een goede reden het proces van toetreding tot de EEG/EU te verklaren. Daar is echter bar weinig van over en Attatürk draait zich om in z’n graf en waarschijnlijk staat Erdogan er regelmatig zelf op te pissen.

   Turkije bij de EU? EU valt al uit elkaar, en dan moet dat er nog bij? Bij een EEG zou het prima zijn als de waarde van de Attatürk republiek wordt hersteld, en uiteraard nog enkele randvoorwaarden (= waarom weg gaan uit zo’n prachtig land om in Europa te gaan wonen? Blijf gewoon daar).

   Marokko daarentegen (bezocht in 2003) een eigen geplande rondreis gemaakt van dikke twee weken. Vliegen naar Madrid, treintje naar Algeciras (bij Gibraltar), bootje naar Tanger en verder via Rabat, Casablanca, Marrakesh (auto gehuurd), Essaouira, Agadir, Ouarzazate en dan nog een woestijnbezoek en indrukwekkende wandeling door de BerberAtlas bij Bou Thrarar (bij zeer bijzonder toeval een Berberbruiloft “mogen” bijwonen wat dus echt een geweldig schouwspel is) en retour Marrakesh en Casablanca en vlieger naar huis.

   Geweldig land, maar zoals ik dat ook altijd over Frankrijk zeg; Wat jammer dat er Marokkanen wonen. We werden zelfs door (!) NL-Marokkanen erop geattendeerd niemand te vertrouwen, “alle Marokkanen zijn onbetrouwbaar, zelfs ons moet je niet vertrouwen”, en dat hebben we in onze oren geknoopt. Hoewel het sporadische diepzinniger “contact” vrij vlekkeloos verliep kom je toch in aanraking met de “standaard marokkaan” en dat zijn gewoon geen plezierige mensen (vriendin met korte spijkerbroek en strak shirtje is ook geen strak plan in Rabat, ik geef het toe).

   Ome agent valt mee (ligt eraan welke je tegenkomt; ze pakken hun eigen volk wel keihard aan – criminaliteits cijfers liegen er dan ook niet om = laag) en met 400 plaatselijke guldens (geen reet waard) laat ie je gaan met een waarschuwing voor een onzinnige overtreding op een onzinnige kutweg in een onzinnige en droge kutwoestijn. Leuk land, heb het gezien, maar nooit meer (ik ga bij verre reizen nooit twee keer naar dezelfde plek).

   Ik denk dat beide culturen volledig ongeschikt zijn voor integratie in Europa en dat ligt niet alleen, maar in de hoofdzaak uiteraard wel, in het mohammedanisme. Er moet daar nog een Edison opstaan die de verlichting aanmaakt, dan pas komt het goed.

   Zoals je dat tegen kinderen zegt die de zelfstandigheid nog niet trekken; “Schat, kom gewoon nog lekker een paar jaartjes bij paps en mams wonen totdat je echt zelfstandig de wereld in kunt.”

   Remigratie is de oplossing, en welke criteria daaraan verbonden moeten zijn laat ik voor het gemak even weg. Ik zou zowaar voor Hitler worden uitgemaakt……

   Geliked door 1 persoon

 10. Dicksy zegt:

  Een normaal weldenkend mens blijft daar gewoon weg. Dien fan van koppensnellers nog een beetje gaan sponsoren dan moet je echt masochistische trekjes hebben maar ik ben er zeker van dat diegene die naar daar gaan van linkse signatuur zijn en bovendien nog ramptoerist op de koop toe.

  Like

 11. Ben het met de reguurders hierboven volledig mee eens, blijf lekker weg uit zo’n moslim takke land waarin je voor het minste geringste opgepakt kan worden door zo’n geüniformeerde haatbaard. Had eens een discussie met een collega op het werk die óók zo afwijzend en kritisch tegenover Turkse collega’s was, maar hij ging wel op vakantie naar Turkije en na zijn vakantie vroeg ‘k hem lekker cynisch je had toch zo’n hekel aan Turken, waarom ga je dan wel op vakantie daar heen? Ach Adriaan daar zijn ze zo anders antwoordde hij zonder een spier op z’n gezicht te vertrekken…

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   In 1995 zijn een paar Nederlandse vrouwen, tijdens een uitstapje op hun vakantie in Turkije, verkracht, in een ravijn gegooid en daar voor dood achter gelaten. Een van de vrouwen heeft het niet overleefd.
   Dat is altijd in mijn hoofd blijven zitten, als iemand het over vakantie in Turkije heeft, is dat het eerste waar ik aan moet denken.
   Het soort mensen dat op vakantie gaat naar Turkije, lijken me niet de types die kritiek op Erdogan zouden hebben. Meestal zijn het ook Turken die hier wonen en daar op familiebezoek gaan.

   Like

   • Ja elisah dat is een goed voorbeeld van negativiteit hoe de moslim haatbaarden zich tegenover de mensen uit westerse culturen vaak gedragen, laat je niet in slaap sussen door overdreven vriendelijk gedoe van deze lieden uit deze doodscultuur, blijf ten alle tijden waakzaam en zeer terughoudend met eventuele contacten.

    Geliked door 1 persoon

 12. Rikie zegt:

  Ik ben nog nooit in een MOSLIM land geweest en zal er ook nooit komen al krijg ik geld toe.

  Like

 13. Elena zegt:

  Het Ministerie van Buitenlandse Zaken is te laf om een negatief reisadvies te geven.
  Immers kan de geitenneuqer Erdo boos worden op nazi Merkel.
  Daar Merkel volledig in de klauwen van de dictator zit….is het verboden dat het Ministerie openlijk een negatief reisadvies geeft.
  Weg met Merkel !!!

  Like

 14. Elena zegt:

  Plaatje bij Turkse president mogelijk toch geitenneuker

  In tegenstelling tot eerdere berichten lijken er steeds meer aanwijzingen te zijn dat Erdogan wel degelijk een geitenneuker is. Nadat eerder al vast kwam te staan dat Erdogans vrouw Emine geboren is in het jaar van de geit, werd vanmorgen bErdogangoatijgaande foto anoniem bezorgd op de TIJM-redactie. Omdat ook satirische uitingen met bewijs gestaafd dienen te worden, hebben we de authenticiteit van de foto laten onderzoeken door forensische en biologische experts.

  http://www.nujij.nl/algemeen/turkse-president-mogelijk-toch-geitenneuker.35794337.lynkx

  LOL !!!

  Like

 15. pete zegt:

  Wat moet je nu in Turkije doen… Stinkt er ! (je mag niet douche van allaah) En er zijn te weinig slaven om de boel op te ruimen en de boel schoonhouden.
  En in al je vreten zit de e-coli bacterie.. 3de wereldland.

  Like

 16. exmarineman zegt:

  Uit principe ga ik nooit vrijwillig naar een islamitisch land op vakantie noch voor iets anders. Al het geld dat ik daar in zo’n land besteedt komt later terug in de vorm van een kogel ……… Welk land het ook is en hoe mooi ze ook een aantal steden daar hebben gemaakt, maar je bent en blijft een ONgelovige en dus respecteren ze jou en je gewoontes in het geheel niet. Saoedi-Arabië is er ook een heel mooi voorbeeld van……want probeer Mekka maar eens binnen te komen als ONgelovige/niet-moslim. Op de snelweg een paar kilometer voor Mekka staat een heel mooi bord: eentje met richting Mekka (alleen voor moslims/verboden voor niet moslims) en het andere bord stuurt je een geheel andere richting op.

  Like

 17. johan zegt:

  Ga in geen enkele moslimland op vakantie en stuur de moslimasielzoekers die in Europa zijn terug naar hun land. is de woning tekort opgelost de cellen in de gevangenissen zijn leeg we houden geld over om het onderwijs te verbeteren de zorg de zieken, en minder kans op terroristen.
  Wat zal Nederland weer heerlijk zijn om in te wonen, ohja nog een ding stuur gelijk de neo linkse fascist de linkse politici de linkse media gutt mensch en linkse bners mee zijn we daar ook weer van verlost.

  Like

 18. kruisridder zegt:

  Wie is er dan ook zo idioot om op vakantie te gaan naar een moslimland te gaan? Tsja, die linkse volidioten natuurlijk……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s