Honderdtal Irakezen en Afghanen op de vuist in asielcentrum Broechem

Screenshot_16

In het asielcentrum van Broechem (Ranst) zijn maandagavond een honderdtal Irakezen en Afghanen slaags geraakt. Dat heeft Belga vernomen bij de lokale politie van de zone ZaRa. Twaalf mensen, onder wie vier medewerkers van het centrum, hadden na afloop verzorging nodig. Vijftien vechtjassen werden bestuurlijk aangehouden en worden uit het centrum verwijderd. Ook begin januari was er al eens een massale vechtpartij in het asielcentrum van Broechem.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Irak, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Honderdtal Irakezen en Afghanen op de vuist in asielcentrum Broechem

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Geen politie erbij halen. Laten die psychopaten zich onder elkaar maar kapot slaan. Daarna dumpen in een aanhangwagen en afvoeren naar de regionale vuilverbrandingsoven.

  Like

 2. carthago zegt:

  Daar schrikt links nederigland niet meer van.Dat wordt dagelijks nieuws.De ruzie ging natuurlijk om het halal brood dat ten eerste door kufars werd gegeven, en ten tweede niet gevreten wenste te worden met anders gelovenden. Alles wat je weggeeft kan tegen je gebruikt worden, vraag maar aan de hoge raad.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Dit is ook in België.
  Meneer de nieuwe “Belg”, grossiert erin.
  Zowel z,n 4 vrouwen als de 13 kinderen. !

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De gevechten tussen diverse etnische (moslim) groepen geven ons buitengewone kans te realiseren, hoe zal in Nederland de toekomst eruit zien. Op het moment dat islam hier zal zegevieren,, zouden diverse etnische groepen en religieuze stromingen direct in gevecht met elkaar gaan. Het zal precies hetzelfde zijn als in de film Jurassic Park op het moment dat de reptors, Tyranosaurus Rex en andere vleeseters elkaar tegenkwamen. Goed voorbeeld was ook de burgeroorlog in Libanon van de jaren ’70 toen tien en meer milities tegen elkaar vochten.
  IS DAT WERKELIJK WAT WIJ WILLEN? HET LIJKT EROP DAT ONZE VERSTANDELIJK GEHANDICAPTE REGERING EN BELEIDSMAKERS DAT NIET BEGRIJPEN.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Dat op de vuist gaan is beledigend tegenover de gastvrijheid die wordt verleend. Hopelijk knokken ze elkaar snel het land uit ! Enorm ondankbare gasten, dat zijn het ! Bovendien verslinden ze in rap tempo ons belastinggeld . Weg met die lui, opsodemieteren, nu !

  Like

 6. Wachteres zegt:

  En dat tuig komt straks bij duizenden in de maatschappij terecht. Je moet er niet aan denken.

  Like

 7. alidas1 zegt:

  Wat een verrijking al die culturen he.

  Like

 8. Bas zegt:

  Om de binnenkomers, die het thuis zo goed gewend waren, op te vangen wordt er overal van alles aan gedaan dit zo goed mogelijk te doen. Klaarblijkelijk is dit niet genoeg. Ontevreden en zonder dank te voelen of te tonen lopen ze hierover nog te bekken en te klagen ook. Normaal zou daar het gat van de deur zijn !

  Like

 9. Pieter zegt:

  Waar de vechtpartij over ging ? Oh, daar hoor je nooit meer wat over. Is in Nederland net zo.
  De politie is bezig met de zaak.
  De redenen van de vechtpartij zijn waarschijnlijk zo laag bij de gronds, dat dit niet naar buiten wordt gebracht anders krijgen asielzoekers zo’n slechte naam he.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s