De kromme meetlat van D66

Screenshot_5

Op het partijcongres van D66 is een motie aangenomen dat Nederland het associatieverdrag met Israël zou moeten opzeggen vanwege ‘mensenrechtenschendingen’.

Is dit hetzelfde D66 dat nog maar twee weken geleden een grote voorstander was van een associatieverdrag met de Oekraïne, een door en door corrupt land in burgeroorlog?

Screenshot_4Terwijl Israël een baken is van mensenrechten in haar regio. Vrijheid van meningsuiting, persvrijheid, stemrecht, rechtszekerheid, gelijke rechten voor vrouwen, homo’s en minderheden, bescherming van vrouwen tegen onderdrukking, eerwraak en vrouwenbesnijdenis. Het is allemaal ongekend in die regio.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, D66, Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op De kromme meetlat van D66

 1. Joshua zegt:

  d666 pechdrol heeft ook een ernsig hersenletsel, net zoals v/agt, duisenberg en meulenbelt.
  Mee lullen met onbekwaam en zwak begaafde mormels, dit bewijst weer de intelligentie van manneke pis.

  Like

 2. Dat D66 is echt de grootste verzameling onbenullige, oppervlakkige ingebeelde idioten, die Nederland rijk is, al hebben ze het zelf voor geen meter in de gaten!
  Willen oh, zo graag voor ruimdenkend en kosmopolitisch versleten worden, willen….eh….iets, maar weten niet wàt en hobbelen daarom bij gebrek aan beter maar half achter die andere, iets radicalere malloten van GroenLinks aan…..om daar toch ook weer halverwege te moeten afhaken, want uiteindelijk zijn ze daarvan slechts de truttiger variant.
  Maar één ding kunnen ze dan nog steeds doen: In ieder geval hévig vóór de EU, vóór de multikul en vóór de massa-immigratie zijn, zonder één kritische gedachte, en dat doen ze dan maar, omdat dat zo schijnt te moeten in een ‘eigentijdse’ samenleving. En tja, dat fijne gevoel in je kop, hè……..
  Intussen helpt dat stel wezenlozen als eerste de Nederlandse samenleving compleet naar de Filistijnen en denken ze nog, dat ze bijdragen aan de welstand op de koop toe! En nu weer déze kromme redenering, louter omdat ze Links weer zitten na te bouwen, want ook hier hebben weer geen afgewogen oordeel over.
  Ach en wee! Vermórzelen zou je dat zooitje egocentrische, oppervlakkige navelstaarders!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 2 people

  • Taljaard zegt:

   @Theresa
   Rake observatie.
   Wat het de houding van de Nederlandse, pseudo-intellectuele, truttige kleinburgers jegens Israel betreft zie ik hoogst verontrustende overeenkomsten met hun houding jegens Zuid Afrika een jaar of 40-30 geleden.
   Opgejut door Volkskrant/VARA/VPRO werd die houding destijds steeds vijandiger en eenzijdiger en restte er tenslotte niets anders meer dan regelrechte rabiate haat.
   Mensen die het land kenden, zoals mijn ouders en ik, hadden allang geleerd hun mond maar beter dicht te houden, wanneer zij nuances in dat linkse haatbeeld wilden aanbrengen. Want bijna iedereen balkte kritiekloos de hele rooie propaganda na, zonder dat ze ook maar de geringste kennis over het land zelf en de mensen daar hadden. Het was een grote slavenplantage, waaraan met alle middelen een einde diende te worden gemaakt. Punt.

   Vrees dat het met de houding jegens Israel hier de zelfde kant op gaat.
   Op het ogenblik is het alleen nog maar een deel van links dat bezig is met het houwen van een nieuw haatbeeld, dat als het ware bijna een exacte kopie is van het beeld dat zij van het oude Zuid Afrika hebben gemaakt, met walgelijke framings als; ”de zionistische schurken- en apartheidsstaat (sic!) Israel.”
   Maar de kleinburgers van o.m. GL en D’66, die immers zoooh ”keurig”, ”verantwoord” en ”geangageerd” zijn, zullen er als een blok voor zullen vallen.
   Temeer omdat ze daarmee een ”statement” kunnen maken tegen de ”islamofobie” en lekker ”solidair” kunnen zijn met de moslims; per slot van rekening in hun ogen een onderdrukte,gediscrimineerde, weerloze, volstrekt onschuldige, en vooral ZIELIGE minderheid. En met ”het Palestijnse volk”, de nieuwe martelaren, waar ze zichzelf dan opnieuw op een veilige afstand mee kunnen identificeren.
   Net zoals ze dat eerder deden met de communistische moordbrigades van het ANC en nog eerder met de Vietcong, en nog eerder met ”kameraad Stalin.”
   Linkse mensen zijn in veel opzichten bepaald niet gek of achterlijk.
   Ze hebben lezen en schrijven geleerd en zijn soms als mens best wel sympathiek, maar ze vertonen bijna altijd de betreurenswaardige neiging om aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan en daarmee oneindig veel onheil aan te richten.,

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Taljaard: 21.20. uur, op 20/4. Dat is de hele waarheid, Taljaard. Demonen 666, de partij van: “noch vlees, noch visch”. De “grootste hoer”, van de politiek! Bah!

    Like

  • Hendrik M. zegt:

   U schrijft in uw woorden gewoon wat ik zo ongeveer denk, doch niet op zo’n mooie wijze neer kan schrijven…

   Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ik heb hier vroeger al geschreven dat D66 zich zelf zal reduceren tot ’n minuscuul partijtje.
  Gewoon nog ’n tijdje afwachten… Komt in orde.
  Pubers worden ook volwassen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Het gaat te langzaam paul.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nou, nou. De rot zet anders al behoorlijk door.
    Neem nou dat Marokkaanse delletje dat Pechtold, toen hij nog lichaamssappen met haar uitwisselde,m zo nodig in de 2e kamer moest laten zitten en die nu flyert voor dat mens van Clinton.
    Oké Pechtold had er ’n intieme relatie mee. Dat weet iedereen.
    Maar om ze nu zo weg te jagen toen z’n 2e vrouw ook weer bij ‘m weg wilde lopen?… Nog ’n geluk dat ze akkoord ging met die regeling die Pechtold bedacht.
    Jij mag 6 jaar en drie maanden lang elke maand 8.000 Euro in je mik steken.
    Nee, schat niet die. Bij wijze van spreken dus… hè ze snapt ook niks!
    Ben blij dat ze weg is.

    Like

 4. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Zien nog zovelen nu nog niet dat D66 een duivelspartij is? Kunnen ze dat niet? Of willen ze dat niet? Willen ze niet zien, dat Pechtold i.o.v. de satanische, in de Bilderberggroep verenigde krachten de anti-christ aanbidt. Antichrist? hoor ik u denken. Ja, de antichrist namens de gevallen engelen, want het zijn de hen aanbiddende elitefamilies, door wie ook Pechtold evenals zijn overige collegas uit ons dan ook trekpoppenparlement zich laat gijzelen en die de antichrist het huidige Israel willen vernietigen om deze antichrist daar te kunnen helpen openbaren. Hebben al zovelen zich laten verleiden door het aards slijk, de op geld gerichte belangen, namens de antichrist? Falling to the antichrist? zo voorzag en waarschuwde David Wilkerson al in de vorige eeuw.

  Like

 5. Driek zegt:

  Eigenlijk heb ik nooit precies begrepen waar die partij D66 nu eigenlijk voor is bedoeld. Ik heb het altijd een volkomen overbodige partij gevonden, zoals ook bijvoorbeeld het CDA, CU, Dierenpartij, en wat er nog meer is bijgekomen, het brengt ons allemaal niks. De laatste jaren, met die privatisering, is het een puinzooi geworden, vooral nu met dat geschoffel over dat referendum. Neen, ik heb het helemaal gehad met die schijnheilige leugenaars. Het zou mooi zijn om eens helemaal schoon schip te maken.

  Een geheugensteuntje:
  Die overbodige partij D66 werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 personen (van wie 25 in andere partijen actief waren geweest). Initiatiefnemers waren Hans van Mierlo, een journalist van het Algemeen Handelsblad, die partijleider werd, en Amsterdams VVD gemeenteraadslid en fractievoorzitter Hans Gruijters die de feitelijke initiatiefnemer tot het vormen van de politieke partij D’66/D66 was

  D’66 ontstaat in 1966 wanneer twee vrienden, Peter Baehr en Erik Visser, veel discussies hebben over de politiek. Beiden zijn ontevreden over het functioneren van het politieke systeem van dat moment.

  Rond die periode zit Hans Gruijters voor de VVD in de gemeenteraad. Wanneer hij weigert op de bruiloft van kroonprinses Beatrix en prins Claus te verschijnen wordt hij uit de fractie gezet. Baehr en Visser benaderen hem met het idee om een beweging op te zetten die voor politieke vernieuwing moet pleiten. Hij ziet er wel iets in. Al snel sluiten meerdere geestverwanten uit het netwerk van de initiatiefnemers zich aan bij de nieuwe beweging.

  Het vinden van een voorzitter is een probleem. Maar na enig aandringen wordt Hans van Mierlo tot partijleider verkozen. Hoewel niet iedereen het ermee eens is besluit de meerderheid om van D’66 een politieke partij te maken en deel te gaan nemen aan de landelijke verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 6. tjonge zegt:

  toch grappig hoe d66 selectief zich zorgen maakt om mensenrechten, want over turkije of s.a. en dergelijke landen hoor ik hem niet ?

  Like

 7. Roeland zegt:

  Nederland en nederlanders en het zogenaamde “Westen” moeten zich niet meer bemoeien met het midden-oosten (MO). De helaas (noodzakelijke) Kruistochten zijn reeds lang geschiedenis. Zij in het MO moeten (en kunnen) het zelf inmiddels heus wel zelf uitzoeken. Stop met hulpverlening, wapenleveranties, ,bombardementen, stop met berichtgeving. Het is heel erg wat daar gebeurt , maar het zal wel een bedoeling hebben.
  Nogmaals het is HUN probleem. Het houdt vanzelf op als er niet meer over wordt bericht en de regio weer in hun eigen ritueel vervalt. Het “westen” heeft er niets te zoeken. Israel kan zichzelf goed verdedigen. Als je deze strategie als boven beschreven volgt is het probleem voor november 2016 opgelost.

  Like

 8. Driek zegt:

  Theresa zegt: @Driek, 23.34u.: Beste Driek, je vergist je: Je reageerde hier al in Januari 2014 op het topic over die kwestie van het gescheiden zwemmen. Dat beviel me toen juist zo, omdat je zo uitgebreid en vooral ook fel tegen het geneuzel van Martha in ging.

  Ja, je hebt gelijk, lieve Theresa, de tijd vliegt voorbij, ik was dat stukje al helemaal vergeten, dat is dus alweer ruim twee jaar geleden.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Demons-66 6 willen alles recht krijgen, maar wat krom is…zal nog krommer worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s