Sexy kleding ook in de ban op Haagse basisschool

Screenshot_29

Kinderen van basisschool De Paradijsvogel begrijpen de kledingvoorschriften van de school.

(Door: Julia Broos & Heleen Boex)

Niet alleen middelbare scholen, maar ook basisscholen stellen al grenzen aan kinderen die te sexy gekleed het klaslokaal binnenlopen. Meisjes van 10 jaar moeten er niet te uitdagend uitzien, daar wordt de meester maar onrustig van. Seksuologe Willeke Bezemer is kritisch: “Pas op met het seksualiseren van meisjeslichamen.”

De katholieke basisschool De Paradijsvogel in Den Haag heeft duidelijke kledingvoorschriften: meisjes die make-up dragen of hemdjes met spaghettibandjes worden geweerd uit het klaslokaal. Vroegrijpe leerlingen die graag met hun blote navel of beginnende borsten willen pronken, doen dat maar op het strand of in de kinderdisco, maar niet op haar school.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Sexy kleding ook in de ban op Haagse basisschool

 1. Bas zegt:

  Een schoolbestuur moet gewoon grenzen stellen aan kinderen die te sexy gekleed gaan. Door gewoon simpelweg op te nemen / vaststellen in het huishoudelijk reglement. Een school is alleen een instituut om te leren !Geen lokaliteit om schaarse kleding te showen. Dat kan met toestemming van de ouders, na schooltijd !.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bas. Wordt wakker!
   Er is hier iets HÉÉL anders aan de hand! Kun je het raden…?

   Like

   • Bas zegt:

    Bedoel niet aangepast- , maar voor tieners redelijk gepaste kleding . Kledingvoorschriften om een specifieke religieuze beweging een stil genoegen te doen, wijs ik resoluut van de hand. Vrijheid staat voorop !

    Like

  • witte raaf zegt:

   Bas ik ben het in deze helemaal met je eens!straks moeten we in onze blote hol over straat,gewoon omdat het kan en omdat we vinden dat we er recht op hebben,ouders zijn er nog altijd om hun kinderen op te voeden en de school is of was daar altijd een verlengstuk van dus gewoon de regels hanteren,noem me ouderwets,dan maar ouderwets,gewoon omdat het mag 😉

   Like

 2. Wim H zegt:

  Daar heb je het al…waar het hart van vol is loopt de mond van over, zogenaamd sexy ed…niemand anders dan de volgelingen van de profeet mohamed en degene die bang zijn voor die volgelingen maken een probleem van kinderkleding, laat die kinderen kind zijn en steek je energie in waar je voor betaald word………goed lesgeven !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh, Gottegot: “Nieuw preuts!”
  De islamisering brengt al die leerkrachten plotseling op nieuwe gedachten: Ze worden zich bewust van hun “Lolita complex!”
  Nog niet eerder last van gehad, maar nú kijken ze opeens met andere ogen naar 9- 10- en elfjarigen!
  Willeke Bezemer heeft groot gelijk Dat die léérkrachten opeens allemaal behept blijken met zieke gedachten, kunnen die kínderen met hun onrijpe lijfjes toch zeker niet helpen!
  (Maar ja, inderdaad: Zo gaat het bij de moslims eveneens: De manne hebben zieke gedachten, dus moeten de vróuwen/kinderen zich inpakken. Leve de achteruitgang!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 4. Groot gelijk; bepaalde normen horen erbij. Te gek dat sommigen (ouders) dat niet begrijpen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Maria.
   Bepaalde normen horen er inderdaad bij!!!
   Die moslims die hier steeds meer en meer in onze samenleving infiltreren, moeten hun grote bek houden en inderdaad ONZE NORMEN accepteren!!!
   Terug naar normaal aub!…

   Like

 5. aafke zegt:

  Gaat niet on sexy of niet sexy gekleed gaa en ook niet om de kwijlende meester. Nee, het zijn die kwijlende moslims met zaadboek

  Geliked door 2 people

 6. paulzwueste zegt:

  100% Geïnspireerd door de islam.
  Vroegrijpe kinderen veroorzaken “lustgevoelens” bij de leraren!
  Hallo!!!! We zijn hier niet in ’n Arabische verkrachtings- èn pedofiele samenleving!!!!
  Allemaal doorgestoken kaart van een stel ultra-linkse landverraders die van harte de islam aanbidden.
  Weg met die zooi!!!

  Like

  • tjonge zegt:

   precies !!!
   maar dat schijnen zelfs hier op bron een hoop mensen niet door te hebben !

   Geliked door 1 persoon

   • Nee, en die mensen, die dat op Bron niet doorhebben, zijn volgens mij, zeker ten dele, dezelfde, die regelmatig lovende woorden hebben voor ‘tucht en discipline’ op school, ‘strengheid’ in de opvoeding,’ en die oh, zo gezellige jaren ’50 (waarin je als student op kamers geen heren/damesbezoek mocht ontvangen, om maar wát te noemen. Nou.tel uit je winst!) “En je had toen geen last van de islam,” zeggen ze dan óók nog!
    Het is maar wat je logica noemt: Ik ben juist tegen de islam, omdat ik niet wil, dat dat soort dingen -en dan nog in verergerde vorm- ooit nog terugkomt!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Zeg Willeke, wat is er mis met jongenslichamen met een vergiet op het hoofd?
  Nou ja, dit is larie, ben niet van die kerk.
  Bestaat de NVSH nog?
  Had ik maar 3 handen.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Op de foto ontbreken de hoofddoeken nog. Trouwens die meisjes zijn oud genoeg om in een boerka te lopen.

  Kunnen de moslimmannen meteen zien of ze al ongesteld zijn en daarnaar handelen.

  Ik ben er ook niet voor dat meisjes met een blote navel lopen als ze naar school gaan, maar we passen ons niet aan omdat de islam dat wil of voorschrijft.

  Stelletje smerige hypocrieten.

  Like

 9. witte raaf zegt:

  Persoonlijk vind ik dit geen verkeerde zaak,laten we wel even objectief blijven mensen,niet alles is moslim gerelateerd!
  Kan mij nog goed herinneren dat wij ook naar huis gestuurd werden ivm blote buiken, bungelende borsten zonder bh en hele korte rokjes wat niet wil zeggen dat een korte broek of t shirt of rokje niet zou kunnen,begrijp me niet verkeerd!!
  Zag laatst een meisje van een jaar of dertien met een naveltruitje aan,als ze haar armen omhoog deed vielen haar borsten er onderuit,kijk dat kan gewoon niet,geen discussie klaar!!Heeft niets met
  moslim of wat dan ook te maken maar gewoon met normen en waarden en zelfrespect!!

  Like

  • tjonge zegt:

   u zou een goede advocaat zijn voor het islamgezwel….

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Precies, normen waarden en zelfrespect. Maar ook respect voor je omgeving.
   Niet alle jonge meisjes beseffen, in hun onschuld, dat ze de verkeerde boodschap uitdragen als ze zich te bloot kleden en wat de gevolgen daar van kunnen zijn.
   Dat sommige mensen dat niet beseffen is een beetje raar, kinderen horen beschermd te worden. We waarschuwen ze wel voor virtuele perverselingen op het internet, maar in het werkelijke dagelijkse leven zouden we ze half naakt de straat op kunnen sturen….

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou ik denk niet zo zeer dat dit specifieke geval iets met de islam te maken had…

   Like

   • pollewol zegt:

    De coalitie van zwarte kousen en boerka’s het kan niet op met de waanzin. Wat gaat er in het hoofd van die mensen om dat ze meisjes van 10 in een keurslijf willen steken? Wie zijn de perverselingen?

    Like

 10. tjonge zegt:

  voor de voorstanders hier op bron van minder uitdagende kleding (waar ligt de grens van uitdagend??), jullie zitten (onbewust) in het straatje van de geiteneukers te praten.
  ik ben ook geen voorstander van meiden met super uitdagende kleding in de klas, maar we leven in een moderne, democratische vrije samenleving (zolang het nog duurt).
  .
  maar als het aan de sharia politie ligt, dan wordt elke meisje van onder tot boven gehuld in zwarte lappen, misschien past dat ook wat meer bij het beeld van de voorstanders hier, en kun je er donder op tegen zeggen dat over 10/20 jaar dat de zwarte lappen de norm gaan worden !
  .
  snap werkelijk niet dat u, de voorstanders, niet door heeft dat de enorme islamisering de laatste 10 jaar dit soort thema,s tot gevolg heeft.
  het heeft ALLES met islam te maken…..
  .
  jullie zijn keulen/carnaval alweer vergeten ???????

  Geliked door 1 persoon

  • Hansfree zegt:

   Helemaal mee eens! Valt me erg tegen dat hier op E.J. Bron veel voorstanders zijn van deze plotselinge nieuwe preutsheid, maar ja ieder zijn mening.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nu, dat vind ik ook. Laat die kinderen hun kleding die ze willen gewoon dragen. De tijden van zedelijke preutsheid zijn al jaaaaaaren voorbij. Bij ons op de nonnenschool mocht je niet eens een lange broek aan, dat was (begrijp ik tot nu toe nog niet 😀 ) Maar je zou maar een tot een uur moeten fietsen in de ijskou en snijdende wind in de winter. Uiteindelijk mochten we dan wel een lange broek aan, maar op school moest er een rok overheen aangetrokken worden. Wat dat aan betreft ben ik blij dat dat hoofdstuk afgesloten is. Het zal dus ook afgesloten moeten blijven naar mijn mening, Dat het mannelijke personeel al hitsig zou worden bij luchtig aangeklede kinderen op de basis school lijkt me ook niet juist. Indien dat beweerd wordt bestempel je het mannelijk onderwijzend personeel als potentiële pedo’s.
    En ja, ik ben er van overtuigd dat dit alleen maar wordt gedaan om de zielige moslimmetjes te pleasen,

    Geliked door 1 persoon

   • Ik sta van tijd tot tijd ook raar te kijken van deze tendens hier -zie ook mijn reacties hierboven.
    Maar dat sta ik ook, als sommigen bij gelegenheid verzaligd herinneringen zitten op te halen aan (of zitten te fantaseren óver) dat “heerlijke” Zuid-Afrika van tijdens de Apartheid. -waarin ik persoonlijk, dat weet ik van mezelf, geen wéék had kunnen leven, al was het er toen nóg zo “veilig.”
    Ik kan me nog wel voorstellen, dat mensen af en toe hengelen naar “geborgenheid,”maar niet naar dát soort “geborgenheid:” Laten we toch blij zijn, daar thans van te zijn verlost!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Geliked door 1 persoon

   • tjonge zegt:

    @hansfree,
    “ieder zijn mening”, wat mij betreft ok, maarrrrrrr,
    dat ze met deze mening verdorie die gore islam in de kaart spelen vind ik werkelijk verbijsterd !
    .
    nogmaals, ben echt geen voorstander van sexy kleding in de klas, maar als ze daar de moslims mee kunnen irriteren en tot op het bot kunnen tergen, dan zeg ik, ga aub in de klas zitten met enkel een string aan !
    .
    opzouten met die middeleeuwse woestijn apen…

    Geliked door 1 persoon

   • tjonge zegt:

    @nemises ++++++

    Like

   • elisah zegt:

    Wat ik wel doe, als ik in de buurt van een hoofddoek loop, zwaai ik eens lekker met mijn lange losse haren alsof ik in een shampoo- reclame speel. Zoooooo fijn de wind door je losse haren, haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s