“Zelfmoordterrorist werkte vijf jaar op luchthaven in Zaventem”

Screenshot_11

Najim Laachraoui (foto boven), één van de twee terroristen die zichzelf opblies op Brussels Airport, zou vijf jaar gewerkt hebben op de luchthaven van Zaventem. De man werkte er met een interimcontract voor een firma die actief is op de luchthaven en was dus goed op de hoogte van de beveiliging. Dat meldt VTM NIEUWS. Het nieuws werd nog niet bevestigd.

Volgens VTM Nieuws heeft Najim Laachraoui, die zich samen met Ibrahim El Bakraoui heeft opgeblazen in de luchthaven, vijf jaar lang gewerkt op de luchthaven. Op die manier kende hij natuurlijk de veiligheidsmaatregelen van de luchthaven van binnenuit. Om te kunnen werken op de luchthaven moet je een speciale badge hebben die je pas krijgt na een veiligheidscheck. Laachraoui kende dus alle toegangswegen en ook de beveiliging in en rond het gebouw, aldus VTM.

Eerder raakte ook al bekend dat Najim Laachraoui een tijdlang heeft gewerkt als jobstudent in het Europese Parlement. Hij werkte er voor een poetsfirma en had op die manier toegang tot alle kantoren van de parlementsleden.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Islam, Krankzinnigheid, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Zelfmoordterrorist werkte vijf jaar op luchthaven in Zaventem”

 1. Thom zegt:

  Goh als hij behalve op de luchthaven ook in het Europese Parlement heeft gewerkt had hij daar beter de zaak de lucht in kunnen laten vliegen. Misschien waren dan de ogen open gegaan van dat soort Europese bestuurders.

  Like

  • Marlies zegt:

   Het verbaast mij al lang, dat bij moslim-aanslagen ALTIJD onschuldigen worden vermoord. Zo geweldig is die security van de z.g. politieke “elite” nou ook weer niet. Dat kan geen toeval zijn.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Thom op 20/4 om 21:48

   Ik denk dat aller ogen definitief dicht waren gegaan als het Europese Parlement opgeblazen zou worden. Ik vrees dat niemand ons zou kunnen navertellen hoe dát in zijn werk ging…..!

   Like

 2. ildiko zegt:

  braaf toch, wat zijn wij sukkels dat wij blindelings op moslims vertrouwen. Wij werken vrolijk mee aan onze eigen ondergaan. Zoals de 2 sukkels Turken in de 2-e kamer, die onze democratie NIET VERDIENEN ! maar wij accepteren respecteren ze, terwijl ze tegen ons eigen democratische wetten zijn, in feite TEGEN NEDERLANDERS.

  Like

  • Leo zegt:

   volledig mee eens.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ ildiko op 20/4 om 22:16

   Hier begrijp ik ook niks van! Kijk maar eens naar die kop van Kuzu; soms spat de haat ervan af! En dat moet opkomen voor de belangen van het Nederlandse volk?
   Echt niet…!

   Like

   • ildiko zegt:

    Mijn ideaal is dat we Nl beter achterlaten dan dat het was. Dus deze moslims Marokkanen of Turken zijn hierheen gekomen om NL land te veranderen, en eigenlijk is NL dus niet goed genoeg voor deze mensen, Farid Arkazan zegt zelfs dit ook. Ik zelf ben geen echte Nederlander maar mijn ideaal is dat ik het NL terugkrijg dat er was zoals jullie nederlandse grootouders dat aan Nederlanders hebben achter gelaten en dus voordat de moslims er waren. Dus ze hebben geen enkel recht om hier maar iets te veranderen, islamiseren segregatie en haat prediken, ongelimiteerd mega moskeen bouwen, alles achter hun hand zetten. En ik ben geen racist, ik ben een realist, so do not even go there. Wilt Farid of Achmed je dat hun kinderen opgroeien naar hun idealen? Moeten ze teruggaan naar waar ze vandaan komen en ophouden Nederlanders die de waarheid durven te zeggen de mond te snoeren. Boehoehoee, ik ga aangifte doehoehoen

    Like

   • ildiko zegt:

    Mijn ideaal is dat we Nl beter achterlaten dan dat het was. Dus deze moslims Marokkanen of Turken zijn hierheen gekomen om NL land te veranderen, en eigenlijk is NL dus niet goed genoeg voor deze mensen, Farid Arkazan zegt zelfs dit ook. Ik zelf ben geen echte Nederlander maar mijn ideaal is dat ik het NL terugkrijg dat er was zoals jullie nederlandse grootouders dat aan Nederlanders hebben achter gelaten en dus voordat de moslims er waren. Dus ze hebben geen enkel recht om hier maar iets te veranderen, islamiseren segregatie en haat prediken, ongelimiteerd mega moskeen bouwen, alles achter hun hand te zetten. En ik ben geen racist, ik ben een realist. Wilt Farid of Achmed dat hun kinderen opgroeien naar hun idealen? Moeten ze teruggaan naar waar ze vandaan komen en ophouden Nederlanders die de waarheid durven te zeggen de mond te snoeren. Boehoehoee, ik ga aangifte doehoehoen

    Like

  • Cathja zegt:

   @ ildiko om 08:03

   Het doet er niet toe dat u geen ‘echte’ Nederlander bent; het gaat erom of u loyaal bent aan ons land. Bovendien leven er in Nederland veel burgers met verschillende nationaliteiten, en niemand heeft daar problemen mee. De problemen ontstaan wanneer er een grote meerderheid moslims ontstaat. Die menen overal recht op te hebben, en eisen dat iedereen zich aan hen en hun ‘religie’ aanpast.
   Het maakt mij niet uit of u een Chinees bent of een Zwitser, of wat dan ook, maar als je graag in ons land wilt leven, zet je schouders er dan onder en wees loyaal naar je nieuwe woonland toe.
   En daar ontbreekt het de moslims aan en de wil om te integreren is er ook niet.

   Like

 3. tjonge zegt:

  “Najim Laachraoui een tijdlang heeft gewerkt als jobstudent in het Europese Parlement. Hij werkte er voor een poetsfirma en had op die manier toegang tot alle kantoren van de parlementsleden”
  .
  maar niet ff een bom in het kantoor van juncker, verhofstad, schulz en vele andere leggen hoor !!! gv de gv de gv…….

  Like

  • elisah zegt:

   Precies, die laffe achterlijke smeerlappen kunnen alleen onschuldige mensen vermoorden, die een makkelijk doelwit zijn. De haat tegen dat soort debiele extremistische godsdienstwaanzinnigen wordt alleen maar groter.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ach ja, dat zijn die mensen die door onze politie en geheime diensten zo goed gevolgd worden…
  Het heeft ook helemaal niets met de islam te maken of zo…

  Like

 5. carthago zegt:

  En zo lopen er daar een paar duizend kalifaatratten nog steeds gewoon rond, ook nu, reken maar.

  Like

 6. Jade zegt:

  De laatste keer dat ik bij Schiphol door de douane ging
  had ik ook het idee dat ik in Saoedi Arabië was beland…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s