Zwitserland schort naturalisatie op van moslims die vrouw handdruk weigeren

Screenshot_2

Twee tienerbroers weigerden de hand te schudden van hun vrouwelijke docenten omdat dit in strijd zou zijn met hun geloof maar dit blijft niet zonder gevolgen. De Zwitserse autoriteiten hebben de procedure tot naturalisatie van de moslimfamilie nu opgeschort.

De jongens van 14 en 15 jaar oud hadden de onderwijsverantwoordelijken in de gemeente Therwil geïnformeerd over het feit dat ze vanwege hun religie geen fysiek contact mochten hebben met andere vrouwen dan familieleden.

Lees verder>>>
(h/t “Marc”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam, Zwitserland. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zwitserland schort naturalisatie op van moslims die vrouw handdruk weigeren

 1. Cathja zegt:

  Kijk, zo hoort het! Optreden tegen die arrogante moslims. Ik hoop dat ze de hele familie het land uit zetten. Heel verstandig dat er nog eens tegen het licht gehouden wordt op welke gronden deze familie destijds asiel heeft aangevraagd en gekregen.

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Mooi…toch ? ALLE asiel procedures laten afhandelen door vrouwelijke medewerkers. probleem opgelost. Gaan ze gelijk weer richting thuisland.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Wat is dit voor een onzin-maatregel!?…
  Als die Zwitsers het zo erg vinden dat moslims een vrouw geen hand willen schudden kunnen ze beter alle moslims nu direct het land uit flikkeren, want géén hand schudden van vrouwen is nu net het énige dat het minste gevaar oplevert bij die vervloekte islam-moslims!!!
  Al het andere vinden ze zeker oké????

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik denk gewoon dat al die zogenaamde ‘regels’ en ‘criminele gedragingen’ die bij hun ‘zogenaamde’ religie hoort, de mensen langzamerhand de keel uit komt.
   We hebben er genoeg van en het wordt steeds belachelijker, waar ze meer aankomen zetten. Ik denk ook dat het moslimvolk het meest gepamperde volk op aarde is geworden. Wat ze ook uitvreten en wat ze ook doen, bijna geen mens durft zich eraan te wagen om de dingen bij de naam te noemen en gewoon te zeggen dat het moslims zijn die de boel verzieken. Nogmaals, dat volk kun je beter kwijt dan rijk zijn en ik begrijp Zwitserland ook, maar de maatregelen zouden nog veel straffer moeten zijn. Zodat die onopgevoede zogenaamde hulpzoekende vluchtelingen, dat krijgen wat voor een vluchteling bedoeld is. Opvang totdat het vrede is in hun ‘heimat’ en dan gewoon terug naar hun land. En niet de illusie bij hun wekken dat ze zich alles kunnen veroorloven en toe-eigenen. Ze moeten dankbaar zijn dat ze in Europa mogen blijven en heel goed opgevangen worden, dus ze moeten gastvrijheid niet misbruiken met eigen voorwaarden en eisen te komen. Dankbaarheid lijken ze niet te kennen, maar eisen kunnen ze goed. In Europa dienen ze zich aan te passen en anders moeten ze terug of in een land asiel aanvragen dat gelijk staat met hun eigen opvoeding en gebruiken. Ophouden met dat toegeven dus.

   Like

   • elisah zegt:

    Tekst toevoegen aan inburgeringscursus, Mirjam

    Like

   • Mirjam zegt:

    Wat bedoel je precies, Elisah?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik weet het Mirjam.
    Maar het is toch ’n klein beetje hypocriet getint als je ’n hele boel andere zaken gewoon accepteert en dan die hand ineens ’n reden vindt om ze geen paspoort te sturen.
    Nee. Ik vind dit niet goed.
    Ik ben van mening dat ze al die andere zaken die betrekking hebben op regelrechte islam-gebiedsuitbreiding, halal-slachten, tomeloze moskeeën-bouwdriften, bidplekken eiserij, burka en djelleba-lopen, mateloze feest-vierderij en juichpartij-organisaties na aanslagen, enzovoorts, etcetera, enzoverders, in een pakket moeten gooien en dat aanleiding moeten vinden geven voor uitzetting.
    Ik vind dit net zo hypocriet als “wel moskeeën laten bouwen..,., alléén die minaretten nee dat mag niet…”

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ja, Paul, inderdaad ze accepteren een boel. En dat doet de hele wereld met betrekking tot de moslims en hun idiote geloof al de hele tijd. Maar eigenlijk denk ik dat ze, net zoals wijzelf, dit liever niet zouden doen, maar voor hun gevoel, voor dat stomme Brusselse kalifaat, al deze dingen geforceerd accepteren. Net zoals iemand die gevraagd wordt iets te doen, maar er geen zin in heeft, er toch ja op zegt. In feite snapt die iemand niet, waarom hij toch toegeeft, terwijl hij nee wil zeggen. Iedereen is het er niet mee eens, hoe deze bevolkingsgroep alle mensen in hun ban schijnen te hebben en iedereen loopt in de pas mee. Behalve een deel van die mensen… het deel dat al vanaf het begin NEE zei tegen die onzin en zich daar ook niet vanaf liet brengen. De andere rest ging mee, terwijl ze het eigenlijk niet wilden. Een ander gedeelte ging mee, omdat ze het wel goed vonden en het laatste gedeelte ziet alles als een geschenk uit de hemel en heeft een gebrek aan intuïtie en inzicht in wat goed is en wat slecht.
    Maar de maat begint vol te raken en de emmer loopt over. De mist trekt op en de waarheid komt boven water. Het belangrijkste dat een mens op de wereld, behalve een goede gezondheid en mensen die je lief zijn, kan hebben, is zijn vrijheid. En de vrijheid is wat de Zwitserse burgers niet willen verliezen. Ze beginnen in te zien dat alles wat ze toestaan, een heleboel van die vrijheid wegneemt. En nu begint de angst, dat er niets meer zal overblijven en dit willen ze niet. Ze zien de ‘sluipende’ moordenaar van de vrijheid die ze koesteren, steeds meer terrein winnen en nu is het genoeg. Dit ‘kleine’ voorval is de druppel die de emmer doet overlopen en let maar op. Nu gaat de de-islamisering beginnen,

    Geliked door 1 persoon

  • Ja, het komt wel wat lukraak over. Willekeurig……
   De Zwitsers kwamen lang standvastig over, maar het begint er op te lijken, dat ze het langzamerhand zelf ook niet altijd meer weten. En toch worden zij NIET gedicteerd door de EU.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Geliked door 1 persoon

 4. Karen zegt:

  Bizar dit “geloof”. Een (ongelovige)vrouw een hand geven tsss maar dat kan echt niet. Een ongelovige vrouw verkrachten? Ja dat is heel wat anders, dat moet kunnen. Mag van mohammed. Eng en gevaarlijk die lui.
  Denk dat wij ook maar ens eens een geloof moeten beginnen….

  Geliked door 1 persoon

 5. Pieter zegt:

  Ander voorstel : hak die weigerhand af en stuur ze terug naar de eeuwige zandbak.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is het probleem. Overal, op de hele wereld. Deze perverse ideologie, zouden we nooit moeten toelaten, in geen enkel normaal land!

  Like

 7. Pingback: Richtinggevende beschikking in Basel: Moslims moeten ook vrouwen de hand schudden | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s