VIDEO: De vlag van de “Islamitische Staat” en waarom ISIS deze koos

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Historie, ISIS, Islam, Mohammed. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: De vlag van de “Islamitische Staat” en waarom ISIS deze koos

 1. D.DAY zegt:

  Heldere video. Iedereen die zegt dat IS niets met de islam te maken heeft is of een leugenaar of een domkop. En als je de msm de laatste tijd gevolgd hebt, kun je niet anders concluderen dat de politieke elite onder één van de genoemde benamingen valt.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Ik vertrouw deze Hazem Ferraj niet. Is hij een gay-porno acteur of toch een undercover muslim.
  Misschien wel beide, want zo gek zijn kerels van die religie wel.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De islam en het socialisme, zijn de PEST voor de hele wereld!

  Like

 4. Wim Heitinga zegt:

  Dit filmpje is de zoveelste uit een serie waarin aan de hand van de islamitische bronnen met oog voor zeer veel details en verwijzingen wordt aangetoond hoe islamitisch IS is en hoe ze tot in de kleinste details het leven uit de tijd van de profeet imiteren. De serie begint met onderstaand filmpje “The Basics”. Na elk filmpje volgt vanzelf de volgende. Dit doet veel denken aan wat David Wood doet. Kijk de hele serie!

  Like

 5. Jan zegt:

  Net goed:

  Belgische Laura leefde acht maanden in Syrië: “Mijn leven is verwoest door ISIS”

  Begin maart werd Laura Passoni (30) veroordeeld tot vijf jaar cel met uitstel. De Belgische uit Charleroi werd beschuldigd van “deelname aan activiteiten van een terroristische organisatie”. De vrouw was met haar zoontje naar Syrië getrokken. Intussen deed ze deze week aan de Italiaanse krant La Republicca voor het eerst haar verhaal.

  Laura liet in juli 2014 alles in België achter en vertrok samen met haar Tunesische echtgenoot naar Syrië. Ze nam haar zoontje mee. De vrouw hoopte daar een beter leven te kunnen uitbouwen. Van ISIS had ze toen naar eigen zeggen nog nooit gehoord. “Ik kende de organisatie toen nog niet. Ik heb me vooral laten overhalen door de propagandamachine van het kalifaat.” Laura was sowieso al bekeerd tot de islam. Door die propaganda van ISIS radicaliseerde ze. Daardoor raakte ze ervan overtuigd dat het kalifaat van Al-Baghdadi (de leider van ISIS) de enige plaats was op aarde waar echte moslims konden samenleven, en dat het de perfecte plek zou zijn om haar zoontje op te voeden.

  Maar hoewel ze voor haar vertrek naar Syrië nog het ideale beeld had van de staat van ISIS daar, merkte ze ter plaatse al snel dat het leven daar niet was zoals ze het zich had voorgesteld. “Er werd geen geweld tegen mij gebruikt. Maar ik mocht bijvoorbeeld het huis niet meer verlaten.” De dagen van Laura bestonden uit koken, kuisen en zorgen voor haar zoontje. En daar bleef het meestal bij.

  “Mijn man werkte voor ISIS, maar ik mocht niet werken”, gaat Laura verder. Ze mocht ook niet op het internet, tenzij haar man naast haar zat. “Vrouwen hebben geen rechten in het kalifaat. Zonder mijn man mocht ik het huis niet uit. Ik moest ook telkens een boerka dragen. Uiteindelijk voelde ik me een gevangene.” Stilaan besefte Laura dat ze een grote vergissing had begaan, zo zegt ze. “De propagandafilmpjes klopten niet. Ze hebben me iets wijsgemaakt.”

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160421_02250184

  Like

 6. Jan zegt:

  Drie idioten op het pad van de jihad

  Kerry: Men gaat naar ISIS voor de regelmatige maaltijden en voor de gezelligheid

  Religion does not necessarily play a role in radicalization of Muslims, Secretary of State John Kerry said Tuesday night, citing political repression and denial of rights as relevant factors, along with the lure of “regular meals [and] companionship.”

  In a speech at the Baker Institute for Public Policy at Rice University in Houston, Kerry acknowledged that “you don’t have to be poor or repressed or receive special training” to become a recruit of the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS/ISIL/Daesh).
  …..
  http://cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/kerry-terrorisms-appeal-regular-meals-companionship-not-necessarily

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s