Duitse regering wil meer “vluchtelingen” over het platteland verdelen

Screenshot_25

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Maar daarvoor hebben de “vluchtelingen” geen duizenden euro´s aan mensensmokkelaars betaald, om nu in de prairie te zitten – dat vraagt gewoon om een hongerstaking of de verbouwing van het onderkomen. In Duitsland wil de regering meer “vluchtelingen” over plattelandsgebieden verdelen, ook in streken met een zwakke structuur en hoge werkloosheidscijfers. Nog meer probleemwijken, stijgende criminaliteit en ergernis bij de Duitse bevolking?

politikstube

Op het platteland is weliswaar misschien de een of andere goedkopere woning te vinden en zou de staat wat geld kunnen besparen, maar daartegenover staat dat de jonge, sterke, maar ongekwalificeerde, uit archaïsche omstandigheden afkomstige, overwegend jonge mannen uit de Arabische cultuurkring, nog meer uit verveling in de streek rond, zonder ook maar het geringste vooruitzicht op een baantje; in een taalgebied, waarin zelfs een autochtoon al moeilijkheden heeft de dialecten te verstaan; en dan durven de oma´s en opa´a al helemaal niet meer de deur uit. En dat noemt men dan integratie?

Heeft de Duitse minister van Economische Zaken, Christian Schmidt, er ook maar in beginsel een idee van wat de consequenties zullen zijn? Eigenlijk kan meneer Schmidt het verzet in de bevolking niet ontgaan zijn, tenzij hij ver weg van onze planeet op vakantie was. Wie denkt dat de “vluchtelingen” zich laten sturen, is naïef of doet aan mooipraterij. En diegenen die zich wel laten integreren, hebben jaren nodig om hun weg te vinden in de samenleving en in het arbeidsproces, voor zover er überhaupt banen ter beschikking staan.

[…] De Duitse regering gaat er prat op meer “vluchtelingen” over landelijke regio´s te verdelen, ook voor structuur-zwakke streken met hoge werkloosheidscijfers zou geen uitzondering worden gemaakt. “Ons doel zijn eerst middelgrote steden”, zei minister van Economische Zaken Christian Schmidt (CSU) tegen de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Dat zou hij met de deelstaten willen bespreken en besluiten. Ook vanuit financieel oogpunt geeft Schmidt de voorkeur aan de onderbrenging op het platteland boven de grotere steden: “Daar waar woonruimte ter beschikking staat en niet duur is, zou men ook gebruik van moeten maken.”

Bij de integratie in plattelandsgebieden rekent de CSU-politicus met een groter succes dan in veelmeer anonieme steden. Temeer daar het inbinden van de “vluchtelingen” een “totaal-maatschappelijke taak” zou zijn, waarbij men geen “grote boog om het platteland zou mogen maken”. […]

Men gaat er dus van uit en zegt het inmiddels zelfs heel openlijk dat het grootste deel van de zogenaamde “vluchtelingen” sowieso hun leven lang een uitkering zal krijgen. Anders is deze uitspraak alleen maar als complete idiotie te begrijpen, omdat men zich moet afvragen hoe iemand, die nieuw in het land komt, de taal niet spreekt enz., in een regio zelf voor zijn levensonderhoud moet zorgen, waar dit niet eens voor grote delen van de autochtone bevolking haalbaar is.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse regering wil meer “vluchtelingen” over het platteland verdelen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De Bauern op het platte land zijn veelal nog echte Duitsers. Die praten niet veel maar doen wat ze denken wat goed is. Grüß Gott zal een van de weinige woorden zijn als ze die Makaken massaal van een Alp af schoppen of in de Donau flikkeren. Op het platte land heerst nog een ons kent ons mentaliteit. Bij dit soort incidenten zullen ze zwijgen, want ze moeten terecht geen islamitische Auslander.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Zouden de Duitse rechters dat wel goedkeuren zo’n verdeling ?

  Ik herinner mij Congolezen of andersoortige donkere Afrikaanse asielophalers die in Friesland een woning kregen aangeboden en die afwezen omdat zij in Friesland geen familie hadden, wel in de grote steden van de Randstad.
  Daarop oordeelde een Hollandse rechter dat zij die woning niet hoefden te accepteren zo ver van hun familie af.

  Zo zie je maar, werkelijk alles wordt eraan gedaan om asielophalers het naar de zin te maken zodat zij goed kunnen integreren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 22.07. uur, op 22/4. Deze mensen hebben gelijk, Sjaak. De verrotte politieke elite, onder aanvoering der LINKSEN, hebben lak aan ONS geboren Nederlanders/Europeanen. Alles doen deze marionetten der politiek, om het Koudenhove-Calergi plan, en de Resolutie van Straatsburg, over onze ruggen uit te voeren. Mijn hekel aan de hele politiek groeit met de dag! Zum kotzen, deze nazi madam deze prijs te geven!

   Like

 3. bokito zegt:

  ik neem aan dat ze deze verdeling met de mestverspreider doen

  Geliked door 1 persoon

 4. Pieter zegt:

  Op deze manier kun je namelijk de pest sneller om zich heen laten grijpen.

  Like

 5. Stuur ze maar naar oost friesland daar zijn de koeien al langere teid mooier dan de meiden…daar valt inteeld dus niet zo op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s