FOTOSHOPPER

Screenshot_20

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTOSHOPPER

 1. fransLdewit zegt:

  Eigenlijk wordt hier de vrouw als een geit gezien dus

  Like

 2. Japio zegt:

  Gelijk een kogel tussen z’n ogen.

  Like

 3. Paul55 zegt:

  Elite en islam, het grootste kwaad wat deze wereld bedreigd en de bevolking gijzelt!
  De gewone burger die normaal zijn leven wil leven, is wereldwijd het slachtoffer en muilezel.

  Like

 4. carthago zegt:

  De geit Mergel wordt gemolken.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Het lijkt me een voorportaal van de hel.

  Like

 6. Jean zegt:

  Is dat merkel met die Turk?

  Like

 7. Jan zegt:

  Merkel: “Deutschland ist ein islamischer Staat”

  Germany: Berlin Pirate Party leader arrested after quoting Erdogan poem

  Berliner Piratenchef Bruno Gerd Kramm bei Demo vor der türkischen Botschaft verhaftet

  Der Vorsitzende der PIRATEN Berlin und Spitzenkandidat für die Wahl zum Berliner Abgeordnetenhaus Bruno Kramm wurde heute Abend während der Demonstration für Meinungs- und Pressefreiheit vor der Türkischen Botschaft verhaftet.

  Die Polizei löste die Demonstration auf, weil Bruno Kramm das fragliche Gedicht von Jan Böhmermann zitierte, wegen dem es zu diplomatischen Spannungen zwischen der Bundesrepublik und dem türkischen Präsidenten gekommen war.

  https://www.piratenpartei.de/2016/04/22/berliner-piratenchef-bruno-gerd-kramm-bei-demo-vor-der-tuerkischen-botschaft-verhaftet/

  Like

 8. Egodan heeft meer plezier met jongens in korte broekjes…niet waar Hans T?

  Like

 9. Jan zegt:

  Ebru Umar: ‘opgepakt om tweets over Erdogan’

  De Turks-Nederlandse columniste Ebru Umar (45) is door de Turkse politie meegenomen uit haar buitenverblijf in de Turkse plaats Kusadasi. Ze wordt vanwege haar tweets over de Turkse president Erdogan in staat van beschuldiging gesteld, zei ze later op de avond telefonisch tegen The Post Online.

  Umar is een bekend Erdogan-criticus en schreef afgelopen week een spitse column in Metro, over de mail die het Turkse consulaat rondstuurde. Daarin worden Turkse Nederlanders opgeroepen beledigingen aan het adres van de Turkse president Erdogan te melden.

  De columniste schreef onder meer: ,,Maar tegen elke Nederturk die de oproep van het Turkse consulaat steunt en meent NSB’ertje te kunnen spelen over wat Nederlanders in Nederland zeggen over Sultan Erdogan, de megalomaanste dictator die Turkije sinds de oprichting van de republiek in 1923 kent, heb ik maar een ding te zeggen: go fuck yourself.”

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4288443/2016/04/23/Ebru-Umar-opgepakt-om-tweets-over-Erdogan.dhtml

  Like

 10. Jan zegt:

  Gaat Ferkel ook nog eens met Hitler praten, achterlijk wijf

  Merkel praat met Turkije over vrijheid van meningsuiting


  Nu Berlijn en Ankara door het vluchtelingenvraagstuk veel vaker met elkaar overleggen, spreekt Merkel haar Turkse collega’s bijna automatisch ook aan op het belang van persvrijheid. Burgers hoeven niet bang te zijn dat die GEEN thema meer is ,,aangezien Duitsland een zekere AFHANKELIJKHEID van Turkije heeft gekregen”.

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4288398/2016/04/23/Merkel-praat-met-Turkije-over-vrijheid-van-meningsuiting.dhtml

  Like

 11. Jan zegt:

  Turkse Nederlanders door het dolle op Facebook
  Blijdschap om arrestatie columniste Ebru Umar 1 uur geleden Joris Polman

  Op Facebook is de arrestatie van columniste Ebru Umar met gejuich ontvangen door honderden Turkse Nederlanders. “Ebru Umar is opgepakt in Turkije na een belediging tegenover Erdogan. Hoera!”, kopt bijvoorbeeld Hollandale Türkler, een facebookpagina van en voor Turkse Nederlanders.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25661922/__Blijdschap_om_arrestatie_Umar__.html

  Daarom moeten moslims uit geheel Europa verwijderd te worden, als het moet hardhandig en de moskeeën plat gebrand. Iedere moslims is een landverrader als het er op aankomt.

  Like

 12. Jan zegt:

  Net Buitenhof gezien met die debiele Farid Azarkan die te laf is om zijn oordeel te geven over Umar. Leutert over de moslimpartij (want dat is het) Denk day zich daar christenen en joden bij kunnen aansluiten. Wat een krankzinnige als hij het zelf gelooft. Die ‘partij’ is bedoeld om Nederland verder te islamiseren en om terreur in de Kamer uit te oefenen.

  Mokrotrut D666: De verzuiling heeft Nederland nog nooit vooruit geholpen, de jaren 60 was een bevrijding (omg) en dan te bedenken dat die Denkert Azarkan zich bij een zuilpartij heeft aangesloten.

  Aflevering is weer typisch links. Buitenlanders zijn zielig en worden door Nederlanders gediscrimineerd.
  http://programma.vpro.nl/buitenhof/afleveringen/2016/buitenhof-24-april—nieuwe-partij—antidepressiva.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Een belediging van apen

  Like

 14. Jan zegt:

  Lulletje

  Like

 15. Jan zegt:

  Ebru Umar haalt uit naar Turkse apen

  Ebru Umar heeft dinsdag in haar column in Metro snoeihard uitgehaald naar Nederlanders van Turkse komaf. Die hebben er volgens haar voor gezorgd dat ze nu vastzit in Turkije. Het is de eerste column die ze heeft geschreven sinds ze afgelopen weekend in Turkije werd opgepakt voor belediging van president Erdogan.

  ,,GEFELICITEERD met jullie totaal mislukte Nederlanderschap”, schrijft Umar. ,,GEFELICITEERD met jullie loyaliteit aan een stel berggeiten uit Turkije, geitenneukers zo je wilt, die jullie volgen zodra ze oproepen tot NSB-gedrag. Enig idee wat een NSB’er was? O wacht nee, die lessen over de Tweede Wereldoorlog zijn geschrapt he? Ja, dank voor het weg met ons. Ik feliciteer jullie Nederturken met je NSB-gedrag. Jullie zijn de reden dat ik vastzit in Turkije.”

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4289628/2016/04/26/Ebru-Umar-haalt-keihard-uit-naar-Nederlandse-Turken.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s