Migrantenkinderen massaal in “Europese” seksindustrie

Screenshot_16

Een “hevig geschokt” Europees Parlement wil “vandaag” nog actie.

(Door: Frans Boogaard)

Een groot deel van de 10.000 in Europa vermiste migrantenkinderen is via de georganiseerde misdaad in de Europese seksindustrie beland. Dat zegt Europol-topman Dietrich Neumann. Een “hevig geschokt” Europarlement wil ‘vandaag’ nog actie.

,,Twee keer de afgelopen maanden hadden we graag géén gelijk gehad”, zo stak Neumann donderdag in het Europese Parlement van wal. ,,De eerste keer was toen wij in januari zeiden dat de volgende terreuraanslag in Europa voor de deur stond. De tweede keer was met de migrantenkinderen.” Europol meldde al eerder dat er rond de 10.000 kinderen spoorloos waren, maar meent nu te weten waar ze zitten: in de seksindustrie. ,,De meeste, zo niet alle minderjarigen, vallen in handen van de georganiseerde misdaad,” aldus Neumann, ,,en heel vaak is dat voor seksuele uitbuiting.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, praatjesmakers, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Migrantenkinderen massaal in “Europese” seksindustrie

 1. Sjaak zegt:

  Oosterijk 2016 !
  Soziaalsysteemafbraak middels kindergeld !

  Afghanisches Paar kassiert 5682 € für Großfamilie
  Zehntes Kind geplant
  Dieser Fall sorgt im Wiener AKH für Aufregung: Ein Ehepaar aus Afghanistan, der Mann seit 2011, die Frau seit 2013 in Österreich, hat neun Kinder – und will jetzt ein zehntes, per künstlicher Befruchtung. Angeheizt wird dadurch auch die Debatte um Mindestsicherung und Beihilfen: Die Familie kassiert monatlich 5682,6 Euro.

  Like

  • Cathja zegt:

   Schan-dá-lig!!!!

   Fatsoen hebben deze mensen totaal niet, en zeker niet nu ze een tiende kind willen hebben middels kunstmatige bevruchting, natuurlijk alleen al vanwege het buitensporig hoge bedrag wat ze voor de kinderen opstrijken!
   Onbegrijpelijk dat Oostenrijk niet ingrijpt en de uitkering minstens halveert. Laat die kerel een baan zoeken, in plaats de hele dag bovenop zijn wijf te liggen…..!
   Schop die uitzuigers Europa uit! Zijn ze nou helemaal niet goed snik?

   Like

  • elisah zegt:

   Als het krijgen van kinderen daar zo lucratief is zouden ze toch een bovengrens, aan het bedrag dat ouders kunnen opstrijken, moeten opleggen.
   Kunstmatige inseminatie is bedoeld voor stellen die op een andere manier geen kinderen kunnen krijgen, en niet voor zakkenvullers die als een huis overvol met kinderen hebben, dat is gewoon te schunnig voor woorden.
   Ik hoorde altijd dat je in Belgie niet meer hoefde te gaan werken als je een bepaald aantal kinderen had, daar werd dan ook volop misbruik van gemaakt.
   Kinderen maken is geen kunst, kinderen opvoeden en fatsoenlijk grootbrengen wel.

   Like

  • anna zegt:

   binnen de Islam is kunstmatige inseminatie verboden …..

   Like

 2. anna zegt:

  10.000 ….. valt dat niemand op ?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  HET GRIEKSE EILAND LESBOS IS EEN OPEN VUILNISBELT GEWORDEN.
  De oorzaak: ?………. de immigranten………
  …………
  Europeanen zijn hard op weg de slaven van deze immigranten te worden; ze verzamelen hun afval, werken zelf om voor hen de zorg betalen, het voedsel, onderdak.
  Maar houden ondertussen hun mond over de ontelbare aanvallen.
  De “mainstream” media hebben het onophoudelijk over dit eiland zonder het ook maar één moment te hebben over de Grieken en waarmee zij op hun grondgebied worden geconfronteerd.

  Like

 4. Dicksy zegt:

  Dit kan Merkel volledig op haar conto schrijven. Zich als een ” verantwoordelijke mutti ” gedragen kan dit zeker tellen.

  Like

 5. Migrantenkinderen massaal in “Europese” seksindustrie, tja Jos Demmink moet nu op z’n tellen passen, voor hem geen seks orgies met kinderen meer….

  Geliked door 1 persoon

  • Deborah Menorah zegt:

   Of juist wel een walhalla voor Jos, ‘vers vlees’ in de kuip!
   (arme kinderen)

   Geliked door 1 persoon

   • Demmink ligt behoorlijk onder vuur Deborah deze volbloed pedofiel moet nu op een slimmere manier aan z’n smerige trekken komen. Wanneer hij nu over de schreef gaat dan trekt hij het hele pedofielen netwerk met zich mee, en daar mee kijken de pedo’s uit de hogere regionen der bestuurlijke elite wel voor uit dat dat niet gebeurt…

    Geliked door 1 persoon

   • Deborah Menorah zegt:

    Oeps, dan moet ie zeker op z’n tellen letten. Als hij de pedo-elite in gevaar brengt, zit een ‘ongelukje’ voor hem in een klein hoekje.

    Geliked door 1 persoon

   • Op WeAreChange.nl sprak Fred Teeven na afloop van de getuigenverhoren Bart van Well versus De Staat. Teeven weigerde journalisten te woord te staan in de rechtbank en stond tijdens verhoor geen camera’s toe.

    Zou dat iets te maken hebben met het onderwerp ‘‎Demmink’? Is er nog wel sprake van persvrijheid als je bij kritische journalistieke vragen bedreigd wordt met aanhouding door politie?

    Fred Teeven dreigt journalisten met politie om vragen rondom Demmink en Rolodex

    Like

   • Deborah Menorah zegt:

    De regerende macht, maar ook het justitieel apparaat is een grote smerige beerput

    Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Dit verhaal geeft me een dubbel gevoel. Enerzijds valt het de ouders van de alleen reizende jongeren te verwijten dat ze hun kinderen niet bij zich hebben gehouden, maar ze vooruit gestuurd hebben, waarschijnlijk in de hoop dat zij de weg naar een geheel verzorgd verblijf in Europa zouden regelen, maar anderzijds weten we ook dat er met mensenrechten in de landen van herkomst nogal -laat ik het voorzichtig zeggen- nonchalant wordt omgesprongen! Kinderen worden vaak al op zeer jonge leeftijd misbruikt (ik denk bijvoorbeeld aan de z.g.n. kindbruidjes), en dat is in die landen niet ongewoon. En wie komt daar voor hen op? Ik vermoed dat zelfs de eigen ouders niet opkomen voor het welzijn van hun kinderen.

  Inmiddels heeft Europa tienduizenden jonge alleen reizende ‘vluchtelingen’ opgenomen, de meesten zijn niet geregistreerd, en nu is het piepen dat er zoveel jongeren ‘verdwenen’ zijn! Wie hebben hier schuld aan? Ik denk: iedereen die zich met de ‘vlucht’ van deze jongeren heeft bezig gehouden. Op welke manier dan ook. Werden ze apart gezet? In bescherming genomen?

  Het beste is dat de jongeren worden opgespoord en terug gestuurd worden naar de landen van herkomst. Terug naar hun ouders of grootouders. Dat hypocriete ‘gehuil’ van leden van het Europese Parlement slaat nergens op. Deze jongeren hadden meteen teruggestuurd moeten worden.

  Like

  • hendrikush zegt:

   De moraal van de islam komt niet boven de navel uit. Wie mag het met wie en hoe en wanneer doen? En als beloning in het volgende leven een eeuwige erectie en 72 maagden.
   Sexuele slavernij in het nu en het hiernamaals.

   Like

 7. Pieter zegt:

  Dit bericht lijkt mij zwaar opgeklopt en doet aan propaganda denken ten gunste van asielminderjarigen en de zieligheidshype erom heen.
  Het EU-parlement duikt er onmiddellijk bovenop want dit is schending van de rechten van het kind.
  Dat onze burgerrechten worden geschonden omdat wij geen asielzoekers meer willen zal hen een worst wezen.

  Voor een degelijke onderbouwing van Interpol met cijfers en bewijzen houd ik mij ten zeerste aanbevolen.
  Het lijkt wel dat deze club ook overstag gaat in zijn objectiviteit. Opeens heeft men gevonden waar de “vermiste” kinderen zijn gebleven, nl in de “seksbusiness”.

  Like

 8. elisah zegt:

  Raar verhaal, ik kan me moeilijk voorstellen dat er zo veel kinderen op die manier misbruikt worden, het zal wel komen doordat ik onbekend ben met de seksindustrie.
  Kan je nagaan hoeveel zieke pedofiele perverselingen er moeten zijn, om die industrie draaiende te houden.
  Sommige mensen winden zich hier al op omdat kinderen niet sexy gekleed zouden mogen gaan, nou zie je hoeveel behoefte er schijnt te zijn aan seks met kinderen…. en waarom we kinderen horen te beschermen hiertegen!
  Zou het niet beter zijn de wantoestanden in die seksindustrie eens goed te onderzoeken en te bestrijden? Als ze zo goed weten dat die kinderen daar terecht gekomen zijn, doe er dan wat aan!

  Like

 9. Als het Christelijke Jezidische kinderen zijn is het aannemelijk dat ze in de zee van soenitische veroveraars losgeweekt kunnen worden van hun meerderjarige begeleider (ouders over boord gezet?) en aangeboden op intern Europese markten voor kinderprostitutie en/of orgaan handel. In Griekenland worden minderjarige meisjes samen opgesloten met hun niet bekende oudere mannen volgens het artikel. De haren rijzen je te berge. Moslim veroveraars die kinderen van niet moslims op de slavenmarkt aanbieden is geheel in samenspel met de islamitische sharia. In de Koran gaat een heel hoofdstuk over de verdeling van de buit. Wanneer komen er eens documentaires op de NPO die precies uit de doeken doen welke intense vuiligheid er verborgen zit in de islamitische wetgeving die ook in Europa sluipend ingevoerd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 10. Drs.P. zegt:

  Helaas, veel ander werk is er niet voor de migranten, dus worden ze hierheen GEHAALD om het door ons gespaarde sociale stelsel stelselmatig kaput zu machen, und merkel shaft das;
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/04/Bedrijfsleven-heeft-slechts-2000-potentiele-banen-voor-1-miljoen-migranten
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs: P. 12.42. uur. Precies wat U zegt. En de grootste schoften, zitten bij de RODEN der EUSSR. Deze ploerten, duwen ONS op bevel van STASI MERKELFERKEL, de ISLAM door “de strot”, evenals een giga horde uitvreters, die ONS sociale stelsel volkomen zullen vernielen. Heel die politieke bende, te beginnen bij de socialisten, maar ook de sociaal-democraten, liberalen en christendemocraten, zijn volledig SCHULD hieraan!

   Like

 11. Elena zegt:

  Vrouw vertelt haar belevenissen over kinderen in de porno industrie aan Advocaat Adele van der Plas.
  één grote gore pedohandel door de meest hooggeplaatste corrupte officieren….o.a. Demmink en nog vele anderen.

  Like

 12. anna zegt:

  walgelijk …. maar myra is ook niet helemaal zuiver op de graat ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s