Islam is hier om Europa over te nemen!

Screenshot_35

(Door: “Balkanske priče”)

De meeste mensen zijn zich er gewoon niet van bewust dat de islam niet zomaar een religie, maar een totalitaire politieke cult-achtige ideologie is, die zijn volgelingen dwingt tot blinde gehoorzaamheid, intolerantie en brutaliteit leert en alle moslims en niet-moslims  vergrendelt in een strijd die rechtstreeks voortvloeit uit de nomadische, roofzuchtige Bedoeïen cultuur van de 7e eeuw. Deze politieke ideologie heeft tot doel de wereld te onderwerpen; hetzij vreedzaam, door middel van zending en migratie, hetzij met geweld door middel van de heilige oorlog of jihad.

Tweemaal heeft de islam voet op Europese bodem gezet en hij heeft haar tweemaal weer verlaten. Op dit moment staat de islam niet meer aan de poorten van Europa, maar is al volop bezig de Europese beschaving van binnenuit te verwoesten. In landen waar moslims met oorlogsvoering de sharia niet dwingend kunnen opleggen, wordt gebruik/misbruik gemaakt van migratie. Indonesië, Maleisië, Centraal Azië en delen van India werden dankzij migratie geïslamiseerd. Migratie is slechts een verkapte verovering en zal pas eindigen wanneer de hele wereld is veroverd. Er zijn nu 57 staten waarin de islam regeert…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op Islam is hier om Europa over te nemen!

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De grote massa weet dit allemaal al jaren. Het valt gewoon niet te begrijpen dat de overheden niet ingrijpen. Het filmpje over Parijs b.v.. Daar had wat mij betreft gericht mogen worden geschoten op die opstandelingen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo is er in Rotterdam een soortement burgemeester-met-twee-paspoorten, die dróómt van een islamitische premier voor Nederland……..
  Ik bedoel maar……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 2 people

 3. Anna zegt:

  Een zeer goed artikel.
  Dit roep ik al jaren in mijn omgeving, velen zeggen dan dat ik een zwartkijker ben ………….maar het lijkt alsof mensen verblind zijn voor de waarheid…. Alsof er een sluier van welvaart plezier maken en werk en geld om hen heen hangt…….Men wil dit niet horen….. Het goede van het leven heeft ons in west Europa zo te pakken dat we geen minder leuke dingen ( ” minder leuk” is ten aanzien van de islam een eufemisme) willen horen…….. Ik denk totdat het te laat is……. En als het te laat is heb je nog duizenden medelanders die VERRAAD GEDRAG zullen vertonen……. Een ” leuk” vooruitzicht……
  Ik word wel eens moe van het uitleggen van dit grote gevaar…….van deze ideologie…….
  Maar ik ga door op mijn manier…… Net als Wilders wat zal die man zich ook alleen voelen…….

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   AD van 29-04-2016
   Turkije als vakantieland ineens weer populair !!!
   Veel Nederlanders regelen voor de meivakantie toch nog snel een vlucht naar Turkije. Brancheorganisatie ANVR spreekt van ‘een opvallende stijging’ in het aantal last minutes.
   De Nederlandse mentaliteit, voor een goedkope vakantie verraden ze volk en
   vaderland !!
   BAH !!!!!

   Like

   • Ron zegt:

    Even advocaat van de duivel spelen.

    Je hebt een groep “landgenoten” die gewetenloos is en het geen r**t kan schelen zolang zij maar goedkoop op vakantie kunnen. Op hen je de kritiek meer dan terecht.

    Maar nu nog die andere groep, die volkstammen die alleen naar het NOS journaal kijken en verder geen enkele krant of alleen een linkse krant lezen omdat hun ouders dat vroeger ook deden.
    Hebben die volkstammen die dus door de spaarzame media te lezen (die de boel bedriegen) de mogelijkheid om te weten wat wij hier als alternatieve forumbezoekers weten?
    Ze weten niet dat ze bedrogen worden, dus gaan ze ook niet op zoek naar alternatieve informatiebronnen.
    Dit zou je kunnen scharen onder de noemer “dom, onnozel, kortzichtig, en daardoor onwetend”.

    Hebben wij als de beter ingelichten dan niet een taak om deze “dommen en onnozelen” zoveel mogelijk in te lichten? Bijvoorbeeld door op politiek correcte twitter hashtags boodschappen en links naar de alternatieve berichten te posten?
    Krijg je de “domme en onnozele” massa , even oneerbiedig gezegd, een beetje mee dan sta je een stuk sterker.

    /de advocaat van de duivel is uitgesproken

    Like

   • elisah zegt:

    Of dat wel klopt?
    Het kan ook een slimme reclame-actie zijn om alsnog mensen naar Turkije te lokken, waar nog amper boekingen zijn en alle hotels anders leeg blijven staan.
    Zo laat je mensen denken dat het eigenlijk wel veilig is om alsnog te gaan, want anderen doen het toch ook en er is geen negatief reisadvies….

    Like

   • paulzwueste zegt:

    De naam Nederlander wordt vaak valselijk gebruikt. Het zullen wel Turken met 2 paspoorten zijn.

    Like

 4. Avidia zegt:

  Anna, ik heb er ook last van, ik waarschuw waar ik kan, men is blind, ze hebben hun geloof, dat heb je te respeteren. Ze hebben geen idee, houden zich nergens mee bezig.

  Like

 5. Avidia zegt:

  En volgens mij nemen ze het ook over, maar zonder mij!!! Rotzakken zijt, ondernemers,
  een landverscheurende bende is het

  Geliked door 1 persoon

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Prima artikel. En het is de volledige waarheid, ten aanzien van de wrede ideologie, de Islam.
  Maar de politieke elite, wenst er NIETS aan te doen, omdat zij “marionetten”, zijn van verraders in de organisaties als: de EUSSR, Bilderberg en de NWO. Deze politieke slappe hap, voert de agenda uit van: “de Resolutie van Straatsburg”, en het ” Koudenhoven-Kalergi plan”.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  Nederland is aan het ontwaken. Nu ook de situatie rond de Turkse journaliste en het feit dat ze niet gesteund wordt door de Neder/Turken, welke massaal toch voor Erdogan kiezen. Dan de partij ‘Denk’ van Kuzu: zij onthouden zich van commentaar en zwijgen in alle toonaarden. Het gezegde treft het zo duidelijk: wie zwijgt, stemt toe. Segregatie en parallellisatie. Dit is gewoon overduidelijk het bewijs, dat ‘buitenlanders’ hoewel hier geboren, met twee nationaliteiten, overduidelijk, maar toch stil, hun keuze maken en die valt niet goed uit voor Nederland. In feite kun je met zekerheid zeggen, dat je in geval van oorlog, niet op deze mensen kunt terugvallen, omdat ze dan hun koffers zullen pakken en teruggaan naar ‘hun’ Turkije of andere landen. Kortom: ze laten Nederland en de echte burgers in de steek. Hoewel ze gepamperd, gevoed en beschermd zijn geworden door onze overheid. En ze kunnen zeggen wat ze willen, maar ze zijn niet slecht behandeld, of gediscrimineerd. Waar deze buitenlanders niet aan gewend zijn en nooit aan zullen wennen, is structuur en dat er wetten zijn die de burgers moeten beschermen, tegen andere burgers van ons land die het niet zo nauw nemen met de eerlijkheid, fatsoensnormen en misdaad.

  Ze gooien alles onder de noemer discriminatie, want dat is een woord waar de meeste westerlingen zich schuldig door gaan voelen en zich dan excuseren voor de ‘normale’ behandelingen die een ander autochtone burger ook over zich heen krijgt als hij zich boven de wetten stelt met misdadig gedrag, welke er zijn om bescherming te bieden aan de bevolking.
  Kortom: qua cultuur, opvoeding en intelligentie liggen de Oosterse landen honderden jaren terug. Ze zijn niet te vertrouwen en zullen nooit te vertrouwen zijn, omdat dit in hun primitieve natuur ten grondslag ligt. Ze horen in het Oosten thuis, bij gelijksoortigen. Wij zijn te sociaal voor deze bevolking, en dit zijn ze niet gewend. Het Stockholmsyndroom is gegarandeerd geïnitieerd in de Oostelijke landen, waar onderdrukking en geweld dagelijkse kost is. De overlevingsdrang die ieder mens van nature uit bezit, doe rare dingen met de geest van de mens. Deze buigt geweld om in een gevoel van acceptatie en het besef dat het voor het beste is wat je wordt aangedaan. En mensen worden daar opgevoed met geweld en onderdrukking en daardoor zullen ze trouw blijven aan hun ‘bezetters’. Goede behandeling wordt geaccepteerd en ook ge/misbruikt, maar in het achterhoofd als zwakte en minachtend voor zoveel ‘onnatuurlijke’ stupiditeit, gewantrouwd,
  Ze houden vast aan de oude normen van geweld en onderdrukking, want dat is eigen en vertrouwd. Deze mensen dragen niets bij aan onze maatschappij en zullen er niet voor ons zijn als het nodig is. Ze hollen Nederland uit en ze kunnen beter teruggaan, naar waar ze horen.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Iemand met twee nationaliteiten mag niet in overheidsdienst werken want daar is volledige loyaliteit voor nodig.
   Iemand met twee nationaliteiten heeft slechts recht op een halve uitkering; de andere helft mag hij in zijn tweede vaderland ophalen.

   Like

 8. Ron zegt:

  Jazeker, en dit is het plan:
  http://antivenin.blogspot.nl/2015/11/stadia-naar-een-volledige-overname.html

  De Arabische versie staat hier:
  http://tinyurl.com/po9jhjo

  Hoe is dit bekend geworden?
  De zwitserse politie heeft in november 2001 een inval gedaan en documenten in beslag genomen waarin dit staat:

  http://www.antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Mijn vader zei ruim 40 jaar geleden al: “Die vuile rotmoslims hoeven helemaal niks te doen; ze zijn straks vanzelf in de meerderheid omdat ze maar raak fokken. Nederlandse vrouwen hebben maar twee kinderen, maar die wijven krijgen elk jaar een jong.”

  En:

  “Er komt een tijd dat we de moskee ingetrapt worden.”

  Hij had gelijk.

  Like

 10. Triplepundit zegt:

  Ik zie dat de schrijver van dit artikel enorm zijn best doet om mij te overtuigen van de toenemende mate van islamisering die plaatsvindt in Europa en dan vooral van alle gevaren die hiermee gepaard gaan. Laat ik voorop stellen dat ik het met hem eens ben dat grote delen van de sharia, voor zover je hier al over kan spreken, haaks staan op onze democratie en we deze dus ook nooit zouden moeten overnemen!

  Ik ben echter niet zo bang dat de invoering van de sharia in Nederland ooit grootschalig zal plaatsvinden, want hoewel veel mensen in mijn ogen ook nog steeds onwetend zijn wat betreft de inhoud van de Koran, geloof ik niet dat er grote groepen niet-moslims zijn die zich hiermee zullen sympathiseren. Donner mag de theoretische mogelijkheid hiertoe dan misschien openlaten, hij heeft zelf later ook aangegeven dit totaal onrealistisch te vinden. Zo zei over onze grondrechten: ‘De grondtonen die het maatschappelijk leven in Nederland bepalen, zijn historisch gevormd en vormen herkenningspunten die veel Nederlanders delen en die niet opgegeven kunnen worden.’ In zekere zin is dit hetzelfde wat de schrijver ook beweert in zijn stuk, als hij het volgende schrijft: ‘Het is niet mogelijk om voor een vrije democratische rechtsstaat te zijn en je tegelijkertijd aan de islam te onderwerpen.’

  Een tweede reden waarom ik niet zo bang zijn voor is dat ik geloof dat ook de meeste moslims die in ons land zijn geboren een veel minder strikte dan de originele versie van de islam aanhangen. Dit verklaart ook waarom op verschillende manieren invulling wordt gegeven aan de term sharia. Ik geloof ook niet dat deze moslims ook maar enigszins bewust bezig zijn met onderwerpring van onze samenleving aan hun ideologie. Ik moet de eerste moslim in Nederland nog altijd tegenkomen die iets van die strekking tegen mij zegt. Ook statistieken zoals de schrijver die noemt, namelijk dat tussen de 5 en 10 procent van de moslims halalvoedsel willen in supermarkten en eigen shariarechtbanken, steunen mij alleen maar in mijn geloof dat de overgrote meerderheid niet uit is op een islamitische staat in ons land.

  Geliked door 1 persoon

 11. Religies zijn er om mensen van hun basis af te leiden. Religies intimideren, manipuleren en gebruiken de meest vreselijkste instrumenten om hun doel te bereiken. Niets wordt er geschuwd en raken verstrikt in hun leugens, malversaties en intriges. Eeuwenlang hebben we dat gezien binnen de Rooms Katholieke Kerk. Mohamed heeft het goed af kunnen kijken in de achtste eeuw.
  In mijn boek “Het bedrog van Rome ” kunt u daar alles over lezen. Beide religies kun je een op een naast elkaar leggen. Wij moeten ons niet laten gijzelen maar zelf bewust worden en het probleem bij de wortel aanpakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s