RATTENVANGER…

Screenshot_39

Rattenvanger imam Chadioui houdt praatje in Boskoop.

(Door: “Driek”)

Op deze steenkoude Koningsdag, waarin kleumend verdwaasde lieden zich buiten hun woonstee begeven om koning Willem te bejubelen en zich mateloos te bezatten, lees ik het onheilspellend bericht dat de omstreden imam Rarik Chadioui uit België een praatje heeft gehouden voor de islamitische kinderen in Boskoop. Dit uiterst discutabel figuur was actief voor de Sharia4Belgium en zamelt regelmatig geld in voor schimmige ‘liefdadigheid’ in Syrië. Wat deze rattenvanger allemaal heeft uitgekraamd in Boskoop is niet bekend. Doch veel moois zal het niet wezen. Burgemeester Liesbeth Spies wilde nog niet reageren.

Haatbaard sprak vorig jaar in Almere. Burgemeester Jorritsma probeerde daar destijds een stokje voor te steken, doch dat bleek juridisch onmogelijk. Een bijeenkomst in Rijswijk werd uiteindelijk afgelast, nadat minister Koenders het visum voor dit sujet met zijn salafistisch gedachtegoed introk. Welnu, spitse lezer van E.J. Bron, kunnen onze bewindslieden nog langer ontkennen dat de pijlpunten der volgelingen van Mohammed in dodelijk gif zijn gedoopt? Neen. En het dodelijk gif tast ook aan den onschuldige kinderziel.

Screenshot_40

Een rattenvanger lokt kinderen in het verderf.

En al die miljoenen Nederlandse burgers die nog altoos de islam omarmen en meedoen aan de omkering van den aloude geboden, zoals ‘Gij zult niet doden’ en ‘Bemin uw naasten gelijk u zelve’, zouden inmiddels toch maar al te goed moeten weten dat alles wat deze malicieuze rattenvanger predikt slechts onheil, haat en verderf is.

Ik maak mij geen enkele illusie. Want, lezer, let wel, het aloude spreekwoord ‘Wie wind zaait zal storm oogsten’ is hier duidelijk van toepassing. Of, zoals koning Willem versimpeld zegt: ‘We leven in moeilijke tijden’.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op RATTENVANGER…

 1. Ik ken blanke mensen die tegen me zeggen dat ik het allemaal zelf uitlok en dat ik op een dag gedood zal worden wegens mijn uitspraken, gedichten en schilderijen. Ik ben een tegenstander van rattenvanger Mohammed uit de zevende eeuw. En het mooiste is dat ik heus wel zal blijven leven, maar over die volgelingen (ook blanke bekenden van mij) betwijfel ik dat! Mijn vijanden zijn geen moslims en blanke moslimvrienden maar zijn de islam, Allah, de duivel, ‘profeet’ Mohammed, de Heer, de drie-eenheid, Jehovah en nog veel meer onzin!!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende worden !! Een Slappe regering van onbenullen en minkukels ook !!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, beste meneer Driek. De ISLAMISERING wordt geen strobreed in de weg gelegd. Denk maar aan de motie Halsema. We zijn verraden en bestolen, en worden dat nog steeds!

  Like

 4. Drfeelgood zegt:

  Te gek voor woorden dat zo`n mafkees hier komt.
  Alle moskees direct sluiten die hem hebben toegelaten en de verantwoordelijken die hem hebben uitgenodigd tien jaar cel!!!!

  Like

 5. boorzalf zegt:

  imam Tarik Chadlioui,de gestoorde gek in middeleeuwse kledij.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  [quote] zoals koning Willem versimpeld zegt: ‘We leven in moeilijke tijden’. [/quote]

  JE MOET MAAR LEF HEBBEN OM DIT TE BEWEREN!!! (‘zijne majes; NIET Driek)
  “WE”??!
  Sinds wanneer behoren wij tot de “WE” van ‘zijne majes’, de genotzuchtige?
  Sinds wanneer heeft HIJ het trouwens ‘moeilijk’?!!
  Moeten jullie eens opletten hoe snel hij en de zijnen op de vlucht zullen slaan naar één van z’n vele veilige lustoorden zodra hier de mohammedaanse hel losbreekt!
  Maar eerst nog zolang mogelijk een lekker luizenleventje leiden op onze kosten; het ‘familiekapitaal’ moet tenslotte intact blijven.
  Als tegenprestatie komt-ie dan wel even grijnzen tegen het klootjesvolk als-ie jarig is.
  Hij schijnt gezegd te hebben dat het weliswaar een koude dag was, maar dat het de warmste ‘koningsdag’ sinds decennia was of geleuter van gelijke strekking.

  Geliked door 1 persoon

 7. Koning.Keizer of Admiraal….scheiten moeten ze allemaal.En als ze hun reet niet goed afvegen of spoelen ,hebben ze een pracht van een remspoor voor de rest van de dag.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Kijk hem zitten omringd door zijn maagdelijke kindbruidjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s