RUTTE´S SPROOKJESWERELD

Screenshot_38

Erdoğan en Rutte

(Door: Martha N.)

Onder leiding van de aanvoerder Rutte is zoveel kapotgemaakt wat voor ons Nederlanders waardevol is en was. Ja, was, en dit komt nooit meer terug! Gesterkt en gesteund door het koningshuis, zelfs dik bevriend, walst hij als een pokdalige betweter over onze gevoelens heen, maar toont zich beledigd wanneer er commentaar op zijn handelen gegeven wordt. Premier Rutte reageert getergd op de kritiek dat ons land buigt voor Turkije. Volgens de minister-president staat het kabinet wel degelijk pal voor kernwaarden als persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting.

Ook wij mogen wel eens getergd reageren. NEE, niet ONS land buigt voor Turkije, het is Rutte en consorten (alle andere partijen) die buigen voor Turkije. Dit alles was te voorzien en een overgroot deel van onze vaderlanders waren en zijn TEGEN de toetreding van dit land dat onze ondergang zal worden.

Rutte voelt zich, gelijk madame Merkel – Hollande, oppermachtig. Zijn wil is onze wet. Met Turkije en Erdoğan de dikste vrienden en hij voelt zich gelukkig wanneer hij zijn eigen volk een hak kan zetten! Dat zal ze leren! De minister-president ontkent echter in alle toonaarden dat het kabinet met meel in de mond spreekt om de Turken niet te schofferen vanwege de vluchtelingendeal die de EU met Ankara heeft gemaakt. „Die suggestie werp ik verre van mij.“ Rutte werpt alles verre van zich af, komt hem ook goed uit!

“Dit gaat om fundamentele waarden als persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting. Die zijn niet onderhandelbaar”, aldus Rutte. Beste man, dit is uiteraard belangrijk, maar er zijn nog heel veel andere belangen dan alleen persvrijheid en meningsuiting. WAAR zijn deze trouwens in Nederland nog te vinden? Wanneer ik mijn mening kwijt wil en plaatsen bij een krant, word ik weg gecensureerd omdat het niet in het linkse denken past! Is dit vrijheid van meningsuiting? Alleen diegene die links denkt komt in aanmerking voor publicatie!

NEE mijnheer Rutte U bent verantwoordelijk voor onze  ondergang. U, samen met Merkel, hebt onze vrijheid aan banden gelegd. Wij moeten voortaan buigen voor een vreemde, wij worden onderdrukt door Erdoğan. Bent U nu werkelijk zo dom dat U dit niet van te voren aan hebt zien komen? Likt U ook niet de hielen van OBAMA, een man die niets met de EU te maken heeft, maar wel elk deelnemend land onder pressie zet om te doen wat HIJ wil?

Obama kwam niet naar het feest van Koningin Elisabeth om haar 90e verjaardag te vieren, maar om Engeland te dreigen! Wanneer zij uit de EU stapt, zal dit zware gevolgen zou hebben. Welke gevolgen weet de goede man niet eens, maar de kreet doet het wel.  Laat die man zich bekommeren om zijn eigen land.

ONZIN? De kritiek dat de Nederlandse regering te weinig doet in de kwestie Umar is totale onzin. Dat zei premier Mark Rutte maandag. Rutte reageerde fel op elke suggestie dat de Nederlandse regering zich minder inzet voor Umar en ,,voorzichtig” zou zijn om de afspraken met Turkije over het indammen van de vluchtelingenstroom niet te dwarsbomen. ,,Als er ook maar een begin van waarheid in die aanname zat, dan zouden Nederland, het kabinet en onze hele samenleving door en door verrot zijn.”

U hebt ten dele gelijk mijnheer Rutte: Nederland is en was niet verrot, het is het kabinet dat verrot is, het is het kabinet onder Uw bewindvoering dat ons land verrot heeft gemaakt, omdat U mee wilt doen met de groten. U bent aansprakelijk voor alles wat door Uw regeren en kluitjes aanhangers kapot wordt gemaakt en reeds is, dat is niet alleen de vrije meningsuiting, maar, van veel groter belang, de vrijheid van “onze” bevolking in eigen land! De groten, die zullen vallen als een baksteen en straks een puinhoop achter laten, maar dan is het te laat voor ons, de mensen die tegen U en Uw beleidsvoering zijn. Is het niet tot U doorgedrongen of wilt U het niet waar hebben?

De kloof tussen autochtonen en allochtonen groeit. Dat probleem bestaat al 50 jaar, maar daar mocht nooit open over gesproken worden. Botsende verschillen tussen mensen en culturen waren taboe. Nu zullen wij als Nederlanders wel weer moeten buigen naar de normen en waarden van moslims. Want  juist het feit dat  het “geloof” een enorme kloof veroorzaakt, lijkt me gezien er in de wereld gebeurt toch wel duidelijk. Het wordt van generatie op generatie ingepompt, ja ook in Nederland. Dat intolerante geloof staat echter integratie volkomen in de weg.

In De Telegraaf van 25 april staat dat dik 64% van de Nederlandse Turken tijdens de verkiezingen in Turkije op Erdoğan gestemd heeft. Zij beschouwen deze meneer nog steeds als hun staatshoofd. Dat betekent glashard dat zij, ongeacht het óók hebben van het Nederlanderschap ( dubbel paspoort ) en het genieten van alle voorzieningen in ons land, zich totaal geen Nederlander voelen en zich ook als zodanig opstellen.

Erdoğan speelt niet alleen met Europa, maar steekt Rutte in zijn achterzak, evenals de rest van de EU. Eerst de buitenlanders binnenlaten. Is de overvloed te groot, dan roepen we Turkije te hulp, dat net als de Grieken onverzadigbaar is wat geld betreft. Erdoğan dreigt nu al. Wanneer wij niet naar zijn bevelen luisteren, houdt hij de miljarden, laat echter alle afspraken achter zich en er is vrij spel voor de “vluchtelingen”. Uiteraard hebben deze straks ook recht op vrij reizen. Wanneer de Turken dit krijgen, volgen zij vanzelf. Erdoğan is slimmer dan de hele EU-elite bij elkaar, Het erge is dat de zaken die nu afgesproken worden onomkeerbaar zijn. Het ongelooflijke wordt waar!

Wat een oer-stomme en onverantwoorde zet van de regeringen die de EU ondersteunen en aanhangen, om voor Turkije erbij te stemmen. Blind door eigen grootheidswaan.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op RUTTE´S SPROOKJESWERELD

 1. Thom zegt:

  Er zit weinig verschil in Rutte en bijvoorbeeld dat CDA figuur uit Kapelle. Ik bedoel Balkenende. Balkenende loodste Nederland de EU in terwijl we duidelijk te kennen hadden gegeven via een bindend referendum dat niet te willen. Onder Balkenende was er toch ook dat wereldvreemd figuur Hirsch-Ballin minister van Justitie die Gregorius Nekschot uitschakelde door er een bataljon politie agenten op los te laten en te dreigen zijn identiteit openbaar te maken. Ze zijn allemaal hetzelfde, allemaal één pot nat. Helaas het verkeerde nat!

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Volledig naar waarheid geschreven Martha! Het gedraai en gelieg van Rutte verandert niets aan de feiten, en die liegen er niet om. We worden inderdaad bedreigd door Erdogan, en wij zijn marionetten in zijn smerige spel!

  Naar ons wordt niet geluisterd. Ons land gaat ten onder als er niet snel een andere regering aantreedt, die wél doorpakt en redt wat er nog te redden valt. Helaas moeten we nog een tijdje geduld hebben voor we naar de stembus mogen, maar de vrees dat er opnieuw een overmacht van links zal komen die de touwtjes in handen krijgt, is groot.

  Ik hoop van harte dat de PVV flink aan stemmen zal winnen. Een sterke oppositie is ook heel belangrijk.

  Like

 3. Driek zegt:

  Mooi neergeschreven, beste Martha, compliment, maar ze deugen geen van allen. Misschien dat de PVV van Geert Wilders uitkomst brengt, doch ik ben bang dat we al te laat zijn.

  Like

 4. Jade zegt:

  Allemaal Rothschild marionetten…
  Doen ze dat niet, en komen ze op voor het volk,
  dan mogen ze kogels happen, net als Kennedy.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Die Rutte is een moederskind.Weet niets van de werkelijke wereld, is een een verwend ventje, dat zie je aan alles, weg met die Rutte, totaal ongeschikt. Hij heeft geen idee wat er zich in de wereld afspleelt, heeft er geen kennis van genomen

  Like

 6. Republikein zegt:

  Mooi naar hele waarheid geschreven, maar velen willen het niet zien.
  Ze bekijken het wel, zijn verblind denk ik.
  Droom je leven of [be]leef je droom, maarruh, zelfstandig nadenken is er neit bij, m.a.w.:

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik haat Rutte, kan zijn gezicht niet uitstaan, moederskind, softie, alles wat je maar kunt bedenken, het is een man die niet weet wat er in ons land afspeelt. Het is een onbenul, misschien kan zij n Moeder raad geven????

  Like

 8. Lies zegt:

  28 april 2016 13:11
  Vechtpartij in Turks parlement na opmerking over Koerden
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/vechtpartij-turks-parlement-na-opmerking-over-koerden

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Voor Rutte een sprookjeswereld, echter voor de meeste Nederlanders een nachtmerrie !!

  Like

 10. Jan zegt:

  Rutte: Ich will die totale Überwachung eines jeden Einzelnen!

  De Nederlandse autoriteiten hebben weer vaker gevraagd om informatie over Facebook-gebruikers. Dat heeft het sociale netwerk donderdag bekendgemaakt.

  In de tweede helft van vorig jaar kreeg Facebook 158 verzoeken over 190 accounts. In bijna 80 procent van de gevallen stemde Facebook in met het verzoek en kregen politie en justitie de gevraagde informatie.

  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/4291398/2016/04/29/Facebook-Nederlandse-justitie-wil-meer-persoonsgegevens.dhtml

  Geliked door 1 persoon

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Geheel met U eens, Martha! De trekpop RUTTE (VVD) doet precies wat de EUSSR,Bilderberg, de NWO en de Illuminatie eisen. En deze eisen zijn met name, het mengen van de Europese bevolkingen met Noord-Afrikanen, en destabilisatie van heel Europa. En ook de grote geldmagnaten, Goldman-Sachs en Rothschild, spelen hierin een grote rol.

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Alléén mijn Land is onbetwist mijn HEER
  en Haar Inwoners dus uitsluitend Onderdanen,
  bejegend met respect waar ’t wordt verdiend…
  .
  hier geen Ontzag voor mensen die zich Goden wanen
  want voor Gezagshandhaving zijn HIER Wetten uitgekiend
  daar niemand immers ooit 2 Heren blij kan maken !
  .
  en blindelings wordt hier helemáál al niet gediend
  dat zijn toch simpele, voor ieder te begrijpen zaken ?
  dus stop maar met dat schijn-ge-ïntegreer !
  .
  schijn-Nederlanders van Marokkaanse origine,
  UW HEER valt in Marokko ’t best te dienen…
  .
  Jasterke
  .
  .

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Ach, het gaat die bandiet toch alleen maar om een prestigieus luizenbaantje dat heel veel geld en andere voordelen oplevert? De rest zal ‘m aan z’n al dan niet homo-reet roesten.
  Ik denk dat-ie nog steeds gefrustreerd is vanwege z’n vroegere acne conglobata.

  WIJ ZIJN SLAVEN, mensen, ALLEEN MAAR SLAVEN DIE ALLES MOETEN PIKKEN!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 17.36. uur. Precies. En dat alles hebben WIJ te danken aan: PvdA,VVD,CDA,GL,SP,CU,D66, om de meest verwerpelijke verraderclubs te noemen!

   Like

 14. Martha N zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3566620/Michael-Gove-warns-EU-expansion-open-borders-88-million-Europe-s-poorest-countries.html

  Wie denkt dat deze meute alleen naar de UK gaan, denkt verkeerd, miljoenen komen op ons af en geen miljoenen euro’s. Waar zullen wij eens naar toe gaan? Albanie, Turkije en ga maar door…
  Laat die lui eens hun eigen land op gaan bouwen. Hebben wij ook gedaan.

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 16. Jan zegt:

  `Rutte de Leugenaar: ‘Ministerie zweeg jarenlang over verliezen op Betuwelijn’

  Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft fors hogere verliezen op de Betuwelijn, een spoorwegverbinding tussen Rotterdam en Duitsland, jarenlang verzwegen, zo blijkt uit een rapport van de Algemene Rekenkamer meldt RTL Nieuws. De aanleg van de Betuwelijn kostte 4,5 miljard, maar daar bovenop komt nog een bedrag van 322 miljoen.

  In de jaren 2013 tot en met 2015 moest nog een 152 miljoen door de overheid worden bijgepast op de Betuwelijn, maar ook die cijfers zijn in openbare stukken niet terug te vinden, meldt RTL. In totaal gaat om zo’n 322 miljoen euro.

  Uit onderzoek van de Rekenkamer is voortgekomen dat de minister al sinds 2008 op de hoogte is van het exploitatieverlies van de Betuwelijn. Minister Schultz liet de Kamer destijds weten dat de kosten ‘significant hoger uitvallen’. Exacte bedragen werden echter nooit duidelijk in kaart gebracht. Vanuit de Kamer werd ook niet geïnformeerd naar de werkelijke bedragen.

  http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/4298977/2016/05/11/Ministerie-zweeg-jarenlang-over-verliezen-op-Betuwelijn.dhtml

  Like

 17. Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.

  Islamitische instroom van Merkel + Erdogan groeit Exponentieel. In Turkije georganiseerde salafisten, alle vijandelijke islamieten worden als “oorlogsslachtoffer” naar EU gedumpt!
  EU top heeft onder de naam “vluchtelingencrisis” nog miljoenen Moslims naar Europa geïmporteerd. Er blijkt nu dat Merkel  inmiddels zichzelf als de baas van de EU ziet, ging ook met dictator Erdogan Islamitische volksverhuizing te regulieren namens hele EU…!
  Merkel + Erdogan verdrag om hele Islamitische instroom te regulieren en voor altijd te legaliseren is een ramp geworden voor de EU! Nu willen veel landen deze Merkel’s EU verlaten!
  Merkel heeft Europa verraden: Merkel en haar ploeg zijn geen regerend team, het PR functionarissen die lopen te spinnen om de gebeurtenissen die ons onvermijdelijk overkomen zo prettig mogelijk te verkopen als terecht en moreel zeer verheven zoals een ‘waarden’ gemeenschap betaamt.

  Islamitische immigratie gestuurd door Turkije gaat onverminderd door!
  Het is werkelijk “geniaal” opgezet, maar ook zo misdadig duivels. De tsunami van moslim illegalen, jihadstrijders is gelegaliseerd via een verdrag van dictator Erdogan!
  Bovendien moesten alle EU landen Erdogan+ Merkel’s verdrag ondertekenen! Dit is de grootste oorzaak van EU ondergang! Dat Merkel Europa kapot maakt door haar niet aflatende drang Arabieren en Turken binnen te laten is juist. Zij is van mening, dat de vergrijzing op deze wijze kan worden opgevangen.
  “Allah Akbar” schreeuwende Moslims worden behandeld als oorlogsslachtoffers door de EU maffia! “Allah Akbar” wordt juist tijdens aanval gebruikt! Dit is een symbool van Jihadistische veroveringsoorlogen.
  Immers geen enkele oorlogsslachtoffer zou “Allah Akbar” schreeuwend binnenkomen…Maar Erdogan+Merkel vluchtelingen wel!!

  Het punt is dat er momenteel meer Syriërs in Europa zijn dan dat Syrië ooit heeft gehad, immers iedereen geeft zich uit voor Syriër, ook de hordes ‘vluchtelingen’ uit de hele Africa en Azie!. Omdat de registratie faalt en daardoor iedereen alle kanten oprent zal Europa destabiliseren!!
  Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking! Europa is absoluut qua bevolkingpercentage de komende jaren alles behalve verloren de huidige islam tsunami is qua huidige aanwas weliswaar verontrustend…
  Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen. 

  DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

  Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
  In huidige situatie passen de Moslims niet meer restricties en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
  De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

  Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

  Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.

  Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!
  De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

  EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld met de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorloggen zijn dus onvermijdelijk!

  De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking.

  Miljoenen agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims worden geholpen door de EU machthebbers!

  Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS.

  De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
  Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolking problemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s