Duitse politiemensen weigeren te slapen in door asielzoekers geruïneerd AZC (video)

Screenshot_57

Afgelopen maandag bezocht de Amerikaanse president Obama de Duitse stad Hannover. Niet zozeer om naar de daar plaats vindende tentoonstelling te gaan, maar om de Duitse bondskanselier Angela Merkel ertoe te dwingen ervan te overtuigen dat het tekenen van het zgn. TTIP-verdrag niet alleen een goede zaak is voor Duitsland, maar voor de gehele EU, zoals onze premier Mark Rutte dit graag zal beamen.

Vanzelfsprekend moest daartoe de beveiliging optimaal worden opgeschroefd en werden daartoe politiemannen en vrouwen uit het hele land opgetrommeld. Zij  moesten enkele nachten worden ondergebracht en hiervoor werd de Linsingen kazerne in het nabij gelegen Hameln uitgezocht, tot slechts enkele weken geleden een AZC.

Lees verder>>>
(h/t Claudia M.)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Duitse politiemensen weigeren te slapen in door asielzoekers geruïneerd AZC (video)

 1. Republikein zegt:

  Ga ik niet lezen hoor, of heur… maak er wat vann of nie.
  Weigeren, het is wat, wordt je opgeroepen en je wijgert en steigert.

  Like

 2. Elena zegt:

  Kan ik mij heel goed voorstellen dat die politie mensen niet in een ruimte en bed willen slapen waar de meest gore schurftkoppen in gelegen hebben.
  Gewoon de fik erin…zijn alle schurft en pisbedden in één keer opgeruimd.
  Smerig idee zeg.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Dan hoop ik dat deze politiemensen, als een blok achter Pegida en de AfD gaan staan.

  Like

 4. Ben benieuwd naar de herrie die straks uit Heumensoord opstijgt als ik daar folders uitgedeeld heb aan de vierdaagselopers die daar worden ondergebracht. Tips hoe je voorkomt dat je door omgevingsrot de vinkering mee naar huis brengt of hier al tot je enkels gaat wegrotten. Militairen, dus die weten alles van gecontamineerde bodems, waterwingebieden, containers en tenten door flink virus-, schimmel- en bacterieovervolle stront en ander spul dat van hun voorgangers afkomstig is en door deze stiekem werd meegedobberd. De beste tip die ik heb is om alles voor gebruik in de hens te zetten. Maar misschien hebben jullie nog betere?

  Like

  • Ron soeverein mens zegt:

   Beste Breinbrouwsels het wordt straks met de 4 daagse nog veel erger. Waar gaan ze al die buitelandse militairen onderbrengen die meedoen. Uit mijn diensttijd weet ik nog dat deze werden ondergebracht in sporthallen etc. Het wordt lachen als deze militairen in Heumesoord worden ondergebracht. Ook staat Nederland er dan weer gekleurd op bij de buitenlandse pers!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s