Forum voor Democratie dagvaardt Mark Rutte

Screenshot_63

Amsterdam, 29 april 2016

Vorige week berichtten wij over onze plannen om een proces tegen de Nederlandse Staat aan te spannen, omdat Mark Rutte weigert om de Wet raadgevend referendum uit te voeren. Artikel 11 van deze wet bepaalt immers dat er na een geldige referendumuitslag zo spoedig mogelijk een beslissing genomen moet worden. De politiek moet simpelweg verklaren de referendumuitslag te volgen, óf deze naast zich neer te leggen.

Deze glasheldere  – maar lastige – keuze wil Rutte blijkbaar niet maken. In plaats daarvan kondigde Rutte aan te gaan ‘onderhandelen’ en het verdrag hier en daar te gaan ‘aanpassen.’ Kortom: hij wil tijd rekken en de boel voor zich uitschuiven.

En dat is in strijd met de wet. Dankzij uw steun voor onze crowdfunding hebben we nu het benodigde geld bij elkaar om een rechtszaak te kunnen voeren. Vandaag is de dagvaarding uitgegaan, deze vindt u hier: dagvaarding 29 april 2016.

Onze voorzitter Thierry Baudet heeft deze rechtszaak vanavond toegelicht op Radio1 in het radioprogramma Dit is de Dag. Deze uitzending kunt u hier beluisteren.

Bron:
http://forumvoordemocratie.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, democratie, Justitie, Overheid, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Forum voor Democratie dagvaardt Mark Rutte

 1. leefbarbaar zegt:

  Goede actie. Laat justitie maar eens kleur bekennen; dienen ze de wet of het geld?

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  They should kick his ass!

  of:

  Like

 3. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Is Mark Rutte voor zijn medeplichtige rechtervriendjes gedaagd?

  Wil dan nu al 98% echt niet meer wakker worden om te kunnen beseffen dat de op geld gerichte belangen, zoals o.m. verenigd in de Bilderbergmisdaadgroep, rechtspraak en parlement besturen?

  Kan 98% zich niet beseffen dat erdoor de rechtspraak niet onpartijdig kan zijn?

  Like

  • albertien54 zegt:

   Nogmaals, Rutte wordt zenuwachtig, waarom? Er is weer een rechtzaak tegen Joris Demmink, vorige week, waarbij meneer Demmink verstek liet gaan en hij bij de nominatie aanwezig was voor Merkel in Middelburg.
   Wellicht, en die bronnen zijn er, dat Rutte ook is betrokken in dit grote pedofielennetwerk, met netwerken en getuigen in Turkije, zie filmpje Toos Nijenhuis.
   Ook het koningshuis zit diep in dit netwerk en ook verstrengeld met geld vanwege drugscriminaliteit. Erdogan weet hiervan, dit is natuurlijk een uitstekend middel om Rutte te manipuleren en mocht die Demminkzaak tot een openbaring komen, dan zal het gehele kabinet vallen, ook voormalige kabinetsleden zijn hierin betrokken. Dus hoor naar wat getuigen zeggen over de zaak Demmink, als dit ooit uit die doofpot komt, dan breekt de pleuris pas echt uit in dit land en dan zijn de rapen echt gaar!

   Like

 4. Fred zegt:

  Ik vrees dat het niet door zal gaan.
  De rechtbank zal dit “niet ontvankelijk” verklaren ben ik bang.
  Reden, scheiding der machten. (terecht, willen we geen totalitaire politiestaat worden)
  Niet de rechter maar de lapzwanzen in de tweede kamer zouden Rutte moeten dwingen om zo snel mogelijk actie te ondernemen. (Van Bommel probeerde het maar werd teruggefloten.)
  En laat dat dan maar kansloos zijn, weten wij als volk voor de zoveelste keer wat we aan die figuren hebben.
  Niets, helemaal niets.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Fred: 22.22. uur, op 29/4. Inderdaad aan de D66 rechtspraak zullen WIJ, de burgers niets hebben. Omdat de meeste politieke partijen, in de Tweede Slaapkamer, RUTTE (VVD) NIET aan pakken, zal hij hetzelfde kunstje proberen uit te halen, wat Balkenende (CDA) ons flikte in 2005! Buiten de PVV vertrouw ik ze allemaal niet meer.

   Like

  • Ron soeverein mens zegt:

   Misschien heb je gelijk Fred dat de rechters dit niet ontvankelijk zullen verklaren. Ongelijk heb je met je mening dat Nederland geen politiestaat is. NeDDRland is wel degelijk een politiestaat zeker sinds de laatste 15 jaar. De toelatingseisen en de opleiding zijn telkens naar beneden afgesteld zodat je politie kweekt die niet meer zelfstandig denken maar opereren volgens het principe Befehl ist Befehl. Verder ontneem je ze hun uitstraling door de mooie uniformen die ze hadden te verruilen voor militaire combat uniformen met malle petjes. Wat een verschil met bv de Gendarmerie en /of de Carrabienerie en /of de Polizia. Een zinnig gesprek voeren met een neddrerlandse agent is zinloos, zo geïndoctrineerd zijn ze al

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Waar blijven toch die snipers

  Like

 6. Paul55 zegt:

  Het linkse gedachtegoed is overal geïnfiltreerd, zo ook de rechtspraak.
  Steeds meer blijkt nederland corrupt tot op het bot.

  Like

 7. H rokven zegt:

  Fred Rutte t gaat goed met je met buitenlandse vrienden ze laten zich goed gelden ,Parijs, Zaventem en ga zo maar door ,als er een aanslag is gebeurd vier je dan ook feest met hen.
  Als t ooit in Nederland mocht gebeuren hoop ik dat t jou familie is zodat ik een mijn medeleven met jou kan delen

  Like

 8. Paul55(realist:) zegt:

  Rechtstaat is politiek, politiek is rechtstaat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s