“Jack the Ripper” in de Duitse metro

Screenshot_44

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Door de catastrofale, mensen verachtende politiek van de Duitse regering is het koppensnellers gelukt naar Duitsland te komen. De grootste psychopaten van over de hele wereld komen thans bij drommen naar Duitsland om daar hun wangedrag te bedrijven. Terwijl er vroeger eens in de honderd jaar een gestoorde psychopaat was, die er genoegen in schepte om onschuldige mensen af te slachten, komen door de opening van de grenzen bij duizenden de meest ontaarde, gewelddadigste mensenslachters naar Duitsland. Vroeger was “Jack the Ripper” in Europa de absolute uitzondering, maar intussen dringen miljoenen mensen-onthoofder-verheerlijkers zich binnen onze gelederen, die absoluut geen medegevoel hebben met hun onder gedwongen huwelijken lijdende vrouwen, laat staan met de zonder meer onbruikbare ongelovigen.

Vroeg of laat zal de opgekropte woede van deze mensen zich tegen de Duitsers keren, namelijk wanneer zij denken in de meerderheid te zijn. Tot zolang bedrijven zij hun wandaden alleen in het donker op straat. In iedere Duitse metro kan thans naast iemand een mensen-onthoofder zitten, die dagen geleden nog vreedzame mensen een kopje kleiner heeft gemaakt. Mannen, die dusdanig zijn verruwd en ver-ontmenselijkt, dat slechts één verkeerd woord tegen ze volstaat om hun volledige ontaardheid te leren kennen. Mannen die een afslachter van mensen als lichtend voorbeeld volgen en diens gewelddadigheden ook nog prijzen en verheerlijken.

Deze mannen hebben nooit geleerd om tegenover alle mensen in gelijke mate achting en respect te voelen, maar worden er vanaf hun vroegste kindertijd toe aangezet om op het juiste moment de Duitsers een kopje kleiner te maken. Dat doen velen van hen al bij miljoenen op Duitse scholen, in Duitse straten en op Duitse binnenplaatsen, ook als het hier tot nu toe “slechts” gaat om de psychische, de gééstelijke onthoofding. Het zal echter niet lang meer duren tot zich dat in Duitsland ook lijfelijk manifesteert, namelijk zodra ZIJ de wetten in Duitsland maken. De wetten, die het onthoofden, geselen en stenigen als Goddelijke ambtsdaad beschouwen. Dat zal dan het geval zijn als zij in de meerderheid zijn.

Deze mensen worden beschermd door de Duitse regering en de Duitse autoriteiten en iedereen die ze niet ongehinderd in Duitsland hun mensen-verachting laat bedrijven, wordt vervolgd door de Duitse autoriteiten, afgekraakt door de media en tot zondebok verklaard. Aan de top van de Duitse samenleving bevinden zich daarom louter psychopaten, die de koppensnellers-fractie pushen, hun binnenkomst verzekeren en er alles aan doen opdat deze zich goed voelt in Duitsland en er neerstrijkt. “Jack the Ripper” kon zich zo ongehinderd in alle steden uitbreiden, zich innestelen in de naaste omgeving, in Duitse scholen, op Duitse straten, op openbare plaatsen in elke winkel in dit land. Het grote afslachten is nog slechts een kwestie van tijd.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Jack the Ripper” in de Duitse metro

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met het artikel. De gehele verraderlijke politiek, en dan met name: socialisten, sociaal-democraten, liberalen en christen-democraten, in geheel Europa, promoten de islam, en laten de mosliminvasie gewoon doorgaan!

  Like

 2. Soms vallen ze mensen aan met messen om ze te onthoofden, zoals die moslim laatst in dat Joodse museum in België. Eergisteren was er een uitzending van Zembla die lieten zien hoe dat werkt. In Saoedi-Arabië zit het Wannabisme, een radicale leer die staat beschreven in de schoolboeken van de jeugd die over de hele wereld verspreid zijn. Daarin staat dat je Joden en Christenen moet uitroeien in naam van Allah, verheerlijkt door zijn laatste boodschapper, en 72 maagden liggen op zulke killers te wachten. En daar doet de Nederlandse regering zaken mee alleen omdat ze olie hebben en de Arabieren geven oiie in ruil voor geld en wapens. Naast het zwarte goud krijgen ze ook informatie over Al Quaida. Al Quaida die ook het Wannabisme als religie heeft… Ik woon in een flatje en overal om me heen wonen moslims… de meesten doen best aardig… de mannen dan… de moslima’s groeten me zelden terug al woon ik daar al 21 jaar…. tot de pleuris uitbreekt!!!

  Like

 3. elisah zegt:

  Misschien komt het doordat nog niet zo lang geleden is dat veel Duitsers zelf psychopatische moordenaars waren die ongeremd hun gang konden gaan tijdens de oorlog.
  Er zal bewust of onbewust een soort van herkenning kunnen zijn, of verwantschap aan de figuren die ze nu met open armen ontvangen.
  De Duitsers zelf zijn toch weer beschaafde en vredelievende mensen geworden, dat verwacht men nu zeker ook van de moordenaars en slachters die ze volkomen bewust binnen halen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s