Kopenhagen: 78% van de criminelen is van niet-westerse oorsprong

Screenshot_50

(Door: Oliver J.J. Lane – Vertaling: E.J. Bron)

De Deense politie in de hoofdstad Kopenhagen wordt op dit moment beziggehouden door een golf van migrantencriminaliteit, want de buitenlandse daders komen in scharen de stad binnen en hun aantal wordt steeds groter.

EuropeNews

De nieuwste statistieken, die gepubliceerd werden door de Deense krant MetroXpres, spreken van 2.633 criminelen die voor de rechter stonden. Van hen waren 2.049 buitenlanders. Dit percentage van 78% is een stijging van 65% in vergelijking met acht jaar geleden.

Hoewel er in Denemarken in vergelijking met veel andere Europese landen weinig criminaliteit voorkomt, heeft men met problemen te maken die uit het buitenland geïmporteerd worden, begunstigd door het Verdrag van Schengen, dat voorziet in open grenzen.

Er moet steeds meer tijd besteed worden aan de criminele buitenlanders, aldus een woordvoerder van de politie in Kopenhagen, en men zou steeds meer mensen moeten inzetten. Daarbij zou het in principe gaan om eigendomsdelicten, roof en meer georganiseerde criminaliteit. Het zou voor meer werk zorgen als een buitenlander de daad zou begaan. Een buitenlandse winkeldief zou voor veel meer werk zorgen dan een Deen.

In het artikel staat verder dat de grootste groep in de criminaliteitsstatistiek Nigerianen en Roemenen zouden zijn. De burgemeester van Kopenhagen, Frank Jensen, zei dat buitenlanders die naar Kopenhagen zouden komen en delicten zouden plegen niet welkom zouden zijn. Het zou een treurige ontwikkeling zijn, die men echter in samenwerking met de politie de baas zou worden.

De immigratie-kritische Deense Volkspartij (DF) zei dat de cijfers zorgwekkend zouden zijn en ze eist strengere grenscontroles. De nieuwste cijfers ondersteunen de heersende opinie dat multiculturalisme en integratie in de Deense samenleving mislukt zouden zijn, want de migranten zouden permanent oververtegenwoordigd zijn in de negatieve statistieken van de regering, hoewel de staat er alles aan zou doen om een goede start voor hen mogelijk te maken.

Al in maart had “Breitbart London” bericht dat migranten massaal oververtegenwoordigd zouden zijn in de Deense werkloosheidsstatistiek. Uit de nieuwste cijfers, die gepubliceerd werden door het ministerie van Arbeid, bleek dat families die een sociale uitkering krijgen – waar beide partners geen beroep uitoefenen – tot 84% van niet-westerse oorsprong zijn.

Niet-westerse mensen vormen in Denemarken 8% van de totale bevolking. Deskundigen zeggen dat het fenomeen van de migranten die een sociale uitkering krijgen een “groot en vooral duur probleem” voor de staat zou zijn.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
https://muslimstatistics.wordpress.com
Door: Oliver J.J. Lane

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kopenhagen: 78% van de criminelen is van niet-westerse oorsprong

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En wederom verbaast het mij niet. Wie wind zaait, zal storm oogsten.

  Like

 2. Pieter zegt:

  De multicul is een grote mislukking, maar onze overheden blijven persisteren in hun falen.
  Steeds maar weer slecht nieuws uit de multiculturele hoek al decennia lang, ik zie geen enkele reden meer voor hoop.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Q; Deskundigen zeggen dat het fenomeen van de migranten die een sociale uitkering krijgen een “groot en vooral duur probleem” voor de staat zou zijn.

  Is dat het niet voor vele z.g. EU staten het geval? Het overgrote deel belandt in de bijstand; hoelang kunnen we het onderhouden van mensen, die nooit iets hebben toegevoegd aan onze maatschappij en dat met grote waarschijnlijkheid ook nooit zullen doen, nog blijven volhouden met de huidige instroom?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Claudia M. : 16.13. uur, op 29/4. Deze mensen kunnen WIJ niet onderhouden, Claudia. Massa-immigratie gaat ten koste van onze sociale zekerheid. Maar vertel dat de “linksgekkies”, maar.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Het lont naar het kruitvat smeult langzaam doch gestadig verder. De frustratie bij de bevolking wordt met de dag groter. Uitspraken over wanneer de boel los barst durf ik niet meer te doen. Maar dat er iets gaat gebeuren is een ding wat zeker is.

  Like

 5. Jan zegt:

  Politieagente slaat deuk in het ego van een Afghaanse geitenneuker

  Kampfsportlerin ringt Sex-Täter vom Praterstern nieder

  Der Flüchtling, der am Praterstern eine Studentin vergewaltigte, ging auf Beamtin los.

  Einer der Flüchtlinge, der am Praterstern gemeinsam mit zwei anderen eine 21-jährige Studentin vergewaltigte, ist in der Justizanstalt Wien-Josefstadt auf eine Wachbeamtin losgegangen. Da hat sich der gewalttätige Teenager aber das falsche Opfer ausgesucht: die Frau ist eine erfahrene Kampfsportlerin. Sie konnte die Attacke des Gewalt-Täters abwehren. Nach dem Vorfall wurde der junge Afghane in das Gefängnis Korneuburg verlegt, berichtet Heute.

  FPÖ fordert Ausgehverbot für Flüchtlinge
  FPÖ-Stadtvize Johann Gudenus fordert radikale Maßnahmen am Praterstern: “Nach Gewaltexzessen und Sex-Attacken muss eine Ausgangssperre für Asylwerber ab 20 Uhr verhängt werden. Wir brauchen mehr Polizei und endlich Rückführungsabkommen. Wer nur im Ansatz gewalttätig ist, hat in Wien nichts mehr verloren.”
  http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/wien/Kampfsportlerin-ringt-Sex-Taeter-vom-Praterstern-nieder/233702584

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Laat mij dat stukje Holland zijn,
  het is mij groot genoeg…
  ‘k gun iedereen zijn eigen pijn,
  waar die dan ook op sloeg…
  ‘k gun iedereen elk Machtsgevoel
  en gedroomde heerschappij,
  maar het stukje waar ik hier op doel…
  hoe klein ook… blijft van mij !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Het siert de Denen dat ze in ieder geval cijfers bekend maken. Ondenkbaar hier, want zielig en stemmen voor de PVV.
  Zouden in Denemarken ook de gevangenissen leeg staan? Zijn ze er policor?
  Als ik stel dat 90% van de drugshandel in ons land in handen is van moslims / PvdA-stemmers, zit ik er dan ver naast? Cijfers iemand? Enig idee wat M&F kunnen aanrichten met zoveel geld?
  Hoe moet het met het Vierde Rijk als de Denen het tuig over de grens gaan flikkeren? De pleuris zal uitbreken, het is alleen een kwestie van tijd. Helaas.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Het cijfer is gepubliceerd door een krant. Dus het zal nog wel aan de lage kant zijn.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s