Na Ebru Umar wordt nu ook columnist Afshin Ellian bedreigd door Nederturkse Erdoğan-aanhangers

Screenshot_69

Afshin Ellian

(Door: Paul van der Bas)

De aanhangers van Erdoğan hier in Nederland draaien hun hand niet om voor grove bedreigingen.

Slecht nieuws: niet alleen Ebru Umar, ook andere critici van de Turkse president Erdoğan moeten het ontgelden. De hoogleraar en Elsevier-columnist is een fel criticus van de autoritaire Erdoğan, en dat schiet de aanhangers van de Turkse leider in het verkeerde keelgat.

Nu is het natuurlijk al heel erg raar dat mensen die hier in Nederland zijn geboren, zo ontzettend boos worden als Erdoğan bekritiseerd wordt. Je mag dan van Turkse komaf zijn, maar waarom zou je een belediging aan het adres van een president zo persoonlijk nemen? Wat nog raarder is, is hoe veel Nederturken vervolgens reageren. Niet met argumenten, maar met keiharde bedreigingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", democratie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Na Ebru Umar wordt nu ook columnist Afshin Ellian bedreigd door Nederturkse Erdoğan-aanhangers

 1. Thom zegt:

  Wat bijna iedereen onderschat is het feit, dat Turken een heel grote mate van trots op hun land hebben. Dit soort trots komt bij Marokkanen in veel mindere mate voor en als ze dat zeggen te hebben is het in feite gewoon de woestijnmentaliteit. Zo heb ik dat 40 jaar geleden tenminste ervaren in Turkije toen ik met een rugzak gedurende een half jaar door het land trok per trein en in de goedkoopste gelegenheden sliep. Dit kan positief uitpakken zoals dat toen het geval was als je je tenminste niet erg kritisch opstelde over bijvoorbeeld Kybris (Cyprus). Je werd vaak getrakteerd en was hun arkadash (vriend).
  De islam was er wel alom aanwezig maar was veel minder dwingend dan nu.
  Nu er een figuur als Erdogan aan de macht is gaan er volop Turken in hun respect voor Turkije met zijn chantagepraktijken mee. Ze zijn dus als het ware gebrainwasht door een ? Ja wat eigenlijk.
  Je kunt deze Nederturken in feite zien als lui die flink de weg kwijt zijn. Ze zullen tijdens hun leven niet meer genezen en we zijn ze beter kwijt dan rijk. Het is bij Turken niet uitsluitend de islam, maar een misplaatst gevoel van trots. Benoem je dan zaken zoals de Armeense volkerenmoord dan gaan ze finaal over de rooie en sommigen zullen inderdaad niet aarzelen om de hun aangedane schande uit te wissen door je te bedreigen of daadwerkelijk proberen te vermoorden. daar moet je echt rekening mee houden. De eer van Erdogan wordt door een groot deel van de Turken verward met de eer van Turkije. Daar speelt Erdogan heel sluw op in.

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Trots ja, maar ook EER en als de eer beledigd is, geschonden is, en dat gebeurt heel snel dan moet de EER GEWROKEN WORDEN…. Dus er staat ons nog iets te wachten…..
   ERDOGAN ZAL ZICH OP IEDEREEN DIE HEM BELEDIGD WREKEN, KWESTIE VAN TIJD…..

   Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Ze zijn de weg niet kwijt, want ze hebben maar één weg. De weg die wij in gedachten hebben bestaat niet voor de Turken, want, al leven ze in Nederland, ze zijn ergens anders met hun hart en ziel.

   Like

 2. Fred zegt:

  Tsja, we hebben wat in huis gehaald.
  En dan bedoel ik niet Ebru of Ellian.
  Als Wilders eens wat vraagt is het land te klein maar deze bedreigingen worden met de mantel der liefde bedekt.
  Want die dictator in Turkije is een “bevriend” staatshoofd.
  Wie zei ook alweer; zeg mij wie uw vrienden zijn en ik kan zeggen wie en wat u zelf bent?

  Like

 3. Nou, nou, we leren de aard van het beestje wèl steeds beter kennen!
  Zeiden we een tijdje geleden af en toe niet tegen elkaar, dat “Turken tóch vaak wat redelijker waren dan Marokkanen?” Er staat me wat van bij…..
  Nou, níet als hun “goddelijke” leider in het geding is, dus.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • Ad de Koning zegt:

   Ja daar heb je gelijk in maar dat is kennelijk teruggedraaid nu Erdogan er een islamitische staat van gaat maken wat feitelijk al gelukt is en nu willen die idiote in de EU de Turken nog visumvrij laten reizen ook En Rutte keurt dom lachend alles goed want die heeft meer op met buitenlanders dan met Nederlanders. Zijn baan bij de EU is verzekerd, hoe hebben mensen zo dom kunnen zijn om op hem te stemmen.

   Geliked door 1 persoon

   • SeeMore zegt:

    HEBZUCHT !!!
    Rutte stelde immers € 1000.= in het vooruitzicht.
    Voor eigen financieel gewin zet de gemiddelde NL’er álle principes overboord 😦

    Like

 4. Feniks zegt:

  Maar, waar kan ik aangifte doen van dit soort zaken.
  Dat lijkt me op dit moment nl de enige weg om dit soort bedreigingen aan de kaak te stellen.m

  Like

 5. Jan zegt:

  Linkse partijen voeden nationalisme
  Turks nationalisme, Marokkaans nationalisme het zal de linkse partijen een worst wezen. De stilte bij D66 en GroenLinks over dit soort nationalisme is curieus. Deze partijen beginnen alleen met schreeuwen wanneer het gaat om Nederlands nationalisme en natuurlijk bij Joods nationalisme, want dat is dan plotseling erg fout en moeten er maatregelen genomen worden.
  ….
  http://www.israned.nl/2016/04/linkse-partijen-voeden-nationalisme.html

  Geliked door 2 people

 6. leefbarbaar zegt:

  Het mag duidelijk zijn dat al die jaren onderwijs aan gastarbeiders geen effect hebben gehad. Ik kan me voorstellen dat M. een probleem heeft met het schrijven van sollicitatiebrieven, zou hij dat ooit willen tenminste.
  Toch heb ik liever de kwade Turk dan de keurige hoogleraar, die door de VVD betaald wordt (elsevier). En als ik echt mag kiezen gaan beiden morgen het land uit; het zijn geen Nederlanders.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Deze bedreigers van Afshin Ellian, beschouw ik NIET als Nederlanders. Deze mensen dienen onverwijld terug naar Turkije te worden gestuurd. Dit is de 5e colonne, die geholpen wordt door LINKS!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  knap alarmerend hoeveel Turkse Nederlanders
  van echt vrije meningsuiting nóg steeds niets begrijpen
  als blinde slaven dansen naar dictatoriale pijpen,
  alleen maar domweg kunnen dreigen en daarnaast niets anders…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 9. S Breget zegt:

  Neder turken schrijf het los omdat het ingevulde woord dus in het Nederlands Niet bestaat op mijn computer ,misschien geeft hij mijn gevoelens weer men is Nederlander of turk .Kreeg het woord neerhurken.

  Geliked door 2 people

 10. Erik zegt:

  Iedere vijand van Erdogan is nog niet mijn vriend. Naar mijn weten heeft Afshin Elian nog steeds twee nationaliteiten. Geef je verleden op en zweer trouw aan onze vlag en wordt een echte Nederlander waarmee je aangeeft bij ons te willen horen en je leven te geven aan dit land en al onze vrienden dan ben je ook mijn vriend en kan ik je vertrouwen.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Ik mag aannemen dat deze bedreiger – lieve hemel, wat een slecht Nederlands – ook even een bezoekje heeft gehad van onze politie? Of is dat alleen voor Nederlanders die iets lelijks over de islam en ‘gelovers’ zeggen weggelegd?

  Ik vrees overigens dat Ebru Umar ook nog wel e.e.a. boven het hoofd hangt als ze terugkomt en wat mij betreft mogen we afspreken dat iedereen die meent aan het adres van beide nog langer bedreigingen te kunnen uiten, ernstige gesprekken over remigratie mee gevoerd dienen te worden! Het is mooi geweest! Iedereen die zich aan onze wetten kan conformeren en meewerkt aan Nederland is welkom, de rest moet gewoon weg!

  Like

 12. Scheerzeep NU zegt:

  Turkentruc

  “Onze vrouwen zijn onze akkers,” zei Erdogan.
  Een Turkse vrouw is door deze uitspraak gereduceerd tot een stukje Turkse grond. Het is dan ook logisch dat een ieder die uit een Turkse vrouw geboren wordt automatisch de Turkse nationaliteit krijgt opgedrongen.
  Nederlandse prinsessen die in WO2 in Canada werden geboren kregen de Nederlandse nationaliteit, omdat de geboorteplaats, i.c. een ziekenhuis, op het tijdstip van de geboorte tot Nederlands grondgebied werd verklaard. Want geboren in Nederland geeft de Nederlandse nationaliteit. In Nederland Turken hebben twee nationaliteiten en slechts een loyaliteit.
  Een Turkse vrouw is een stukje Turks grondgebied. Als zij haar Turkse nationaliteit opgeeft is zij geen Turkse akker meer.
  Ebru Umar gaat het nog moeilijk krijgen in Nederland en Turkije.

  Like

 13. S Breget zegt:

  Dus is een Turkse vrouw een soort gemeentegoed .

  Like

 14. koddebeier zegt:

  En de Haagse slappe hap slaapt verder !!!!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ik vertrouw niet één mohammedaan; ook Afshin Ellian niet.
  Hij schrijft stukken waarin ik me kan vinden, maar nogmaals: ik durf hem niet te vertrouwen.

  Like

  • Hóef je uiteindelijk ook niet. Al heeft hij, eerlijk is eerlijk, wèl voor op Aboutaleb en Marcouch, dat zijn familie niet helemáál islamitisch is: Binnen de familie Ellian waren meerdere levensgezindten vertegenwoordigd.
   Vandaar ook hun moeilijkheden tijdens het Khomeini-regime.
   Ook pleit het vóór hem, dat hij, i.t.t. genoemde grappenmakers, níet in de politiek is gegaan; zó aanmatigend heeft hij zich althans níet opgesteld.
   Maar hij blijft wel erg hangen in het establishment, dat is wel zonde, inderdaad.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 16. Marc zegt:

  Elke Nederturk die Erdogan verdedigt is een geitenneuker!

  Like

 17. Jan zegt:

  Er is toch nog gerechtigheid: Turkish army captain killed in outlawed PKK sniper fire

  A Turkish Army captain was shot dead by an outlawed Kurdistan Workers Party (PKK) sniper early on April 30 during a military operation in the Nusaybin district of the southeastern province of Mardin.

  Turkey’s military also confirmed that one of its soldiers was killed in the district where operations have continued since March 14, when a curfew was declared.

  Captain Alper Kalem was wounded in the fire in clash that erupted when a group of soldiers were trying to remove the bombs on the streets laid by the PKK militants at 7 a.m. local time.

  Kalem was hospitalized by succumbed to his wound.

  http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-army-captain-killed-in-outlawed-pkk-sniper-fire.aspx?pageID=238&nID=98550&NewsCatID=341

  Like

 18. puk zegt:

  Ik denk dat onze gastarbeiders maar eens moeten opkrassen naar hun eifen land en hun verekre achterban mee nemen als hun Turkije zo goed vibden in alles inclusief erdogan ga dan naar dat land maar laat obze vrijheid van meningsuiting met rust dat id onze trots en eer

  Like

 19. Republikein zegt:

  Maar Sifan Hassan wint voor Nederland, kijk, daar word je blij van.

  Like

 20. Joop zegt:

  Is een zwakte bod.. ze missen chromosomen. …laat me raden inteelt…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s