Orbán bekritiseert alliantie tussen Brussel en de Hongaarse linksen

Screenshot_46

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán

(Vertaling: E.J. Bron)

De alliantie tussen Brussel en de Hongaarse linksen, die tot doel heeft “vele miljoenen migranten naar Europa te importeren”, moet gestopt worden, verklaarde de Hongaarse minister-president Viktor Orbán in een interview met de publiekrechtelijke Hongaarse omroep.

Het zou belangrijk zijn om als alternatief voor de ideeën van Brussel te zorgen voor een doorbraak van het “Schengen 2.0-plan” van Hongarije. Brussel wil de demografische en economische problemen oplossen door steeds meer migranten naar Europa te halen, wat zou kunnen uitmonden in een catastrofe. Exact ditzelfde doel zou ook in een document over de migratiepolitiek geformuleerd zijn dat de voormalige socialistische regering van Hongarije had gepubliceerd.

“In het programma van de voormalige socialistische regering stond zwart op wit dat een tiende deel van het land binnen afzienbare tijd uit buitenlanders zou moeten bestaan”, aldus Orbán. Dit zou gelijkstaan aan een “catastrofe”. De problemen van de jeugdwerkloosheid in de EU zoude alleen zijn op te lossen door Europese werknemers van een baan te voorzien en geen mensen uit andere culturen binnen te halen, wat alleen maar de sociale spanningen zou vergroten en de bedreiging door het terrorisme zou versterken. Helaas zou over dit probleem in West-Europa al niet meer openlijk gediscussieerd kunnen worden, omdat de mensen daar “leven als in een kunstmatige kooi en onder geestelijke onderdrukking”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EU-critici, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Orbán bekritiseert alliantie tussen Brussel en de Hongaarse linksen

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Het bewijs weer geleverd, dat de EUSSR, een RODE DRAAK is! Overal dwingen de RODEN, dat WIJ ons de mosliminvasie, en de massa-immigratie dienen te accepteren. Nou, ik wens dat niet!

  Like

 2. Orbán bekritiseert alliantie tussen Brussel en de Hongaarse linksen, tja niets wordt aan het toeval overgelaten Victor Orbán praat tegen dovemansoren, de islamisering van Europa moet in een hogere versnelling geschakeld worden. Het omslagpunt moet eerder komen dan het verlies aan stemmen zich gaan aandienen voor de volgende verkiezingen, Merkel’s christen democratische partij gaat niet meer reageren mijns inziens. Wanneer Merkel’s CDU wel gaat regeren na de volgende verkiezingen zijn ze in Duitsland nog gekker dan ‘k dacht…

  Like

  • Thom zegt:

   Ik vrees dat ze nog gekker zijn dan U dacht. Immers SPD en CDU samen zullen boven de 50% komen door het grote aantal tegenstanders van de migratie maar die niet zullen komen stemmen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Thom: 14.47. uur. Inderdaad Thom, een groot deel van de Duitse bevolking, maar ook in Nederland, zijn net ZOMBIES, ze geloven alles wat de RODEN, met hun propaganda en LINKSE PERS en OMROEPEN hun vertellen. Alles gelooft de “domme massa”.

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Orban heeft gelijk. Houd ze buiten de deur, desnoods met militair geweld.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  De Hongaren zijn altijd al dwarsliggers geweest.

  Als leeuwen gevochten tegen de islamitische Turken (lees; ”De sterren van Eger”, Jan Cremer, Hongaars Archief)..
  Een positie als gelijkwaardig volk in de Oostenrijkse Dubbelmonarchie afgedwongen.
  In 1956 gewapend in opstand gekomen tegen Moskou.
  En nu de kont tegen de krib gooiend jegens de EU.

  God zegene Hongarije en haar dappere volk!

  Like

 5. Pieter zegt:

  Dat is het ergste wat ons kan overkomen ; dat de linkse Gutmensch cultuur ook in het Oostblok groeit, want wij hebben in het westen genoeg ervaring met deze overschreeuwers en hun valse sentimenten.
  Vergelijk bijv. de Franse Nuit-Debout aanhangers die s’nachts op een plein bij elkaar komen, dat is een heel gevaarlijk soort mensen, zoiets als GroenLinks, D66’ers, PvdA.
  Ik hoop dat de maatschappij is uitgekeken op deze club, maar het sentiment kan zo weer omslaan in hun voordeel.

  Like

  • Ron zegt:

   Inderdaad.
   Hier het bewijs dat het grootste deel van het probleem toch echt links zit.
   Het zijn de linkse rakkers die de gutmensch ziekte oplopen en door Brussel gemanipuleerd worden om de rest van de bevolking in het ongeluk te storten.

   Like

 6. Avidia zegt:

  Ik herinner mij nog dat we lid werden van de Eu, wat waren er veel mensen blij, feest overal. Ik had meteen al bedenkingen, feestte niet mee, ik trok me terug om alles nog eens goed te overdenken, en wat ik bedacht is waarheid geworden. Het werkt niet!!!! We zijn met z’n allen te verschillend, de bovenmacht is te groot, ze hebben een te grote verbeelding, voelen zichzelf ver boven ons verheven, gebieden en verbieden maar een eind heen, nou, ik trek me nergens wat van aan, mijn hobby is alles te doen wat die ongekozen lui ons verbieden. Dat is pas genieten!!!

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Avidia
   Herken dit.
   Ik vond het destijds een hoop utopistische nonsens en verwachtte daarom dat de EU een tandeloze tijger en een machteloos burocratisch monstrum zou worden, dat nergens anders goed voor was dan de machtspositie van Duitsland en Frankrijk te versterken. (”Kohlerrand”, oftewel Kohl en Mitterand)
   Dat bleek echter niet op waarheid te berusten.
   Want de invoering van de euro heeft tot resultaat gehad dat de EU wel degelijk macht heeft gekregen. Inderdaad nog steeds een burocratisch monstrum, maar tegelijkertijd een heilloos conglomeraat van Babylon, Habsburg en de USSR bij elkaar.
   Geen tandeloze tijger, maar eerder een enorme giftige kwal met lange tentakels…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s