Enkele dingen die verkeerd gaan in Duitsland

Screenshot_12

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

1. De gloeilamp wordt verboden, hoewel zij bewijsbaar het beste en gunstigste kunstlicht voor de mensen voortbrengt. In plaats daarvan worden energiebesparende lampen aanbevolen, die giftig kwikzilver bevatten. Dat alles vanwege de energiebesparing, terwijl de auto’s steeds groter en sneller worden en het in dit land niemand interesseert in hoeveel luxe een individueel mens leeft.

2. Een religie, die een mensen-afslachter als profeet heeft, wordt toegestaan.

3. Mensen, die een leven lang voor Duitsland hebben gewerkt, worden afgeserveerd naar het buitenland, zodat er hier plaats komt voor mensen die een mensen-afslachter als profeet volgen.

4. Een hele natie wordt tot volkomen nutteloze arbeid gedreven en aldus tot slaaf gemaakt, zodat een absoluut onmenselijk economisch systeem overeind gehouden kan worden.

5. Privépersonen beslissen over het betaalmiddel van het volk en noemen zich dan “banken.”

6. Moeders worden dubbel belast, zodat verheerlijkers van vrouwenonderdrukking zich hier ongehinderd kunnen uitbreiden.

7. Duitsers wordt het geld ontzegd, zodat men de vestiging van verheerlijkers van een kinder-ontmaagder in Duitsland ongehinderd door kan laten gaan.

8. Het Duitse volk wordt financieel kort gehouden, terwijl men buitenlanders, die een vrouwen-onderdrukker, kinder-ontmaagder en afslachter van ‘ongelovigen’ als profeet volgen, het Duitse belastinggeld zomaar achterna smijt, zodat zij zich massaal in Duitsland kunnen vestigen.

9. Atoomcentrales werden gebouwd, hoewel men ze nooit nodig gehad zou hebben.

10. Kinderen wordt een kennis ingestampt, die ze nooit in hun leven kunnen gebruiken, zodat ze maar niet zelf gaan nadenken.

11. Een heel volk wordt betutteld, van zijn persoonlijke vrijheden beroofd, tot slaaf gemaakt, vernederd en in een mensonwaardig systeem gevangen gehouden.

12. De gezondheid van een hele natie wordt zwaar verstoord door de levensmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, de banken, de economische elite en diverse vormen van mens-onderdrukkende wetten, religies en fascistische grondbeginselen.

13. Er wordt niet op gelet dat iedereen hier zo vrij mogelijk kan leven, maar wel dat hier zoveel mogelijk mensen voor de egoïstische doelstellingen van anderen worden misbruikt.

14. Het belangrijkste werk op deze planeet, dat van de moeder, wordt niet als zodanig erkend.

15. De Duitse grens wordt afgeschaft, zodat alle zware misdadigers van over de hele wereld ongehinderd naar Duitsland kunnen reizen.

Duitsland is om bovengenoemde redenen, waaraan na rijp beraad nog eens zo’n duizend andere redenen zouden kunnen worden toegevoegd, nog lang geen vrij, geciviliseerd, gelijkberechtigd land, en zal het in de volgende millennia ook nog niet worden, net zomin als de rest van deze planeet.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Enkele dingen die verkeerd gaan in Duitsland

 1. Anneke zegt:

  Dat kunnen wij ook van ons land zeggen…..” Holland was ist aus dir geworden” en zolang de bevolking niets doet, blijft het zo of het wordt nog erger…..Mijn Nederland is allang mijn Nederland niet meer en het ergste is dat je er niets van kunt zeggen. Want als je dat doet word je van alles en nog wat uitgemaakt……Maar eens zal het tij keren en worden wij weer baas in eigen land, maar daar moeten wij wel iets voor doen…..

  Like

 2. Cathja zegt:

  Is er ook nog iets waar Duitsers ‘blij’ van kunnen worden? Als je dit alleen al leest vraag je je toch af wat de zin van leven en werken nog is? Welk mens wil er tot slaaf gemaakt worden, die decennia lang in vrijheid heeft geleefd, en volop van dat leven heeft kunnen genieten? Wie wil ‘afgedankt’ worden ten gunste van de ontelbare arrogante en voor de maatschappij nutteloze wezens, wiens wortels buiten Europa liggen, en die ontdekt hebben dat het leven IN Europa (en dan met name in Duitsland) zeer begerenswaardig is?

  Er is slechts één oplossing om verder verval een halt toe te roepen, en dat is een massale volksopstand, die dan ook zó massaal is dat het niet meer te beteugelen is! Het volk moet laten weten dat de grenzen van tolerantie en welwillendheid vér zijn overschreden, en dat men de vrijheid van weleer terug eist.

  Ik probeer de hoop te houden dat het op een dag zover zal zijn……

  Like

 3. hendrikush zegt:

  “Kinderen wordt een kennis ingestampt, die ze nooit in hun leven kunnen gebruiken”?
  Eindelijk iemand die de toekomst wél kan voorspellen?
  Of gaat het over moslimkinderen die hun verstand niet gebruiken?

  Like

 4. Anneke zegt:

  “Wat een feest is het leven toch….”. Een mensenleven in oorlog; in oorlog tegen al het kwaad.

  Like

 5. anna zegt:

  traurig aber wahr ….

  Like

 6. Jan zegt:

  Islamisering aan Duitse scholen

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, dat is nu mede een gevolg, dat LINKS en de politiek-correcte elite, zich hebben verbonden om de oorspronkelijke Duitse bevolking in te wisselen voor de moslims, en heel Noord- Afrika! Met voorop de LINKSE MADAM MERKEL. Zij is in mijn optiek geen christen, en zeker geen democrate!
  Maar vul maar gewoon Nederland en veel Europese landen in, waar men slaafs de bevelen der EUSSR,Bilderberg en de NWO opvolgt!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  De duivel is lekker op dreef met z’n grote vriend Mo, de pedopro en z’n vele dienaren: de ‘elitaire’ smeerlappen en de andere kloothommels der aarde.
  Dat die achterlijke mohammedanen trouwens nou toch niet in de gaten hebben dat ‘allah’ satan is, die zich voordoet als een godje? Die smeerlap is altijd al jaloers geweest omdat hij zélf als God aanbeden wil worden. Nou, dat heeft-ie voorlopig aardig voor elkaar zolang het nog duurt. Hij heeft inmiddels vele krankzinnigen om zich heen verzameld.
  WIJ zitten er maar mooi mee…

  Zo, dit was het stichtelijke praatje voor vandaag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s